Οκ φίλος.
Πρώτα πρέπει να κάνει υπέρηχο πέους να δει αν έχει θέμα με venous leak, plaque ή περονί.
Μετά, πρέπει να δει πόσο πετσάκι έχει. Όσοι κάνουν περιτομή, συνήθως έχουν λίγο πετσάκι και μέρος του πέους κρύβεται μέσα / πιέζεται πίσω. Αυτοί έχουν και στυσεις που πονάνε γιατί δε φτάνει το πετσάκι. Όλα αυτά μειώνουν το μέγεθος. Η λύση είναι το manual tugging (μέθοδος 2 πρώτα, μετά οι υπόλοιπες) για να γίνει foreskin restoration. Το κεφάλι του πέους ξαναζωντανεύει, το πάχος μεγαλώνει, οι στυσεις το ίδιο κτλ.
Εάν δεν έχει κανένα θέμα και δεν έχει υποστεί περιτομή, τότε τα βήματα είναι τα εξής: πρώτα παίρνει ένα penis extender, υπό την μορφή μιας απλής συσκευής που έχει ένα περίβλημα σιλικόνης που αγκαλιάζει το κεφάλι του πέους και ένα λουράκι για να το δέσεις κάτω-πάνω-δεξιά-αριστερά. Κάνεις μικρά καθημερινά σετ τεντώνοντας το πέος χωρίς στύση. Τα περιγράφω περιληπτικά μπορείτε να βρείτε αναλυτικές περιγραφές στο Ίντερνετ εύκολα.
Μετά από αυτό, μπορεί να κάνει είτε jelq είτε pump. Το πρώτο θέλει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ προσοχή γιατί η μεγάλη πίεση μπορεί να κάνει μόνιμη ζημιά στα νεύρα. Το δεύτερο θέλει συνέπεια και επίσης προσοχή αλλά δουλεύει. Σε μερικούς μήνες τα αποτέλεσματα φαίνονται.
Το stretching μακραίνει τα τοιχώματα δεξιά - αριστερά. 2-3 εκατοστα βλέπεις τους πρώτους μήνες. Το jelq και το pump βοηθούν στο πάχος εγγυημένα αλλά θέλει υπομονή, 2-3 εκατοστα εκεί σίγουρα (περιφέρεια).
Μετά υπάρχει το να κρεμάσεις βάρος από το πέος σου. Αυτό έρχεται και τραβάει τα ligaments και βγαίνει το πέος πιο έξω πιο ελεύθερα. Πολλοί πορνοστάρ το έχουν αυτό, αλλά μετά από εγχειριση. Επίσης βοηθάει και στο μάκρος. Προσωπικά δεν το συστήνω.
5-6 εκατοστα πήρα εγώ στα πρώτα δυο χρόνια. Πάχος 4 εκατοστα στην περιφέρεια. Επιμήκυνση στο πετσάκι 6 εκατοστα σε τρια χρόνια, βοήθησε πολύ.
Στύση παλούκι. Χελωνοπέος / κυρτό όχι πια αλλά ίσιο. Το δέρμα γύρω από το πέος που τραβήχτηκε λόγω περιτομής σιγά σιγά γύρισε στο κανονικό. Πόνος στην στύση πια μηδέν. Το κεφάλι του πέους είναι ξανά γυαλιστερό και νιώθει, όχι ψόφιο όπως πριν.
Έχω μέγεθος πολύ άνω του μετρίου και πάχος αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το πέος μου δείχνει και είναι υγιές. Μου πήρε χρόνια αλλά τα κατάφερα και διατηρώ μια απλή ρουτίνα για να κρατώ ότι έχω. Επίσης το μέγεθος χωρίς στύση αυξήθηκε σε γελοίο βαθμό, διπλασιάστηκε.
Μπορεί να με κοροϊδέψετε τώρα αλλά σας το δηλώνω ότι λειτουργούν οι μέθοδοι αλλά με γαϊδουρινή επιμονή και προσοχή. Μεγάλη σημασία παίζει και η λεκάνη σας άρα καλό είναι να γυμναζετε τους εγκάρσιους κοιλιακούς, τους γλουτούς και την πλάτη χαμηλά με ισομετρικές ασκήσεις. Αν δεν έχετε καρδιολογικής φύσεως προβλήματα και αν δεν παίρνετε αγωγή με αντιανδρογόνα για τα μαλλιά, να είστε σίγουροι ότι μέγεθος, πάχος και στύση θα έχουν απίστευτες βελτιώσεις.