Νέα

Επιμήκυνση πέους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαββαςfirsttime
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.509
Πόντοι
27.261
Όχι φίλος μην κάνεις επέμβαση. Ξέχνα το πουλί σου μετά από τέτοια επέμβαση.

Υπάρχουν μέθοδοι που μπορείς μετά από 3-5 χρόνια να έχεις πάρει 5-8 εκατοστα στο μέγεθος σου και μερικά στο πάχος. Θα ήθελες να επεκταθώ ή δεν ενδιαφέρεσαι; Μιλώ εκ πείρας.
κανε επεκταση φιλε.
θα ενδιαφερει και αλλους γενικως και οχι μονο τον σαββα αποκλειστικα.
και εγω θα του προτεινω να ξεχασει το μαχαιρι, εκτος αν ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα ?

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81
Όχι φίλος μην κάνεις επέμβαση. Ξέχνα το πουλί σου μετά από τέτοια επέμβαση.

Υπάρχουν μέθοδοι που μπορείς μετά από 3-5 χρόνια να έχεις πάρει 5-8 εκατοστα στο μέγεθος σου και μερικά στο πάχος. Θα ήθελες να επεκταθώ ή δεν ενδιαφέρεσαι; Μιλώ εκ πείρας.
οπως και να χει ολο και καποιος θα ενδιαφερεται...οποτε για πες

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
με εχει φαει η αγωνια!
αντε να μεγαλωσει μπας και γαμησω!

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206

διαβαζοντας ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ μαθαινουμε οτι με την σχετικη επεμβαση το πεος μεγαλωνει σε στυση πολυ λιγο 0.65 εκατοστα ο μεσος ορος αλλα λιγο περισσοτερο οταν ειναι χαλαρο 3.45 μεσος ορος.
ο γιατρος βεβαια ειναι και πολυ καλος διπλωματης ετσι λεει.........
Τα αποτελέσματα από μια εμπειρία 10 ετών έδειξαν.......εννοει την δικη του πολυ σπουδαια εμπειρια και οχι τα στατιστικα παγκοσμια απο εκατομυρια επεμβασεις........
οσον αφορα την παχυνση ξερω οτι προσθετουν λιπος αλλα βεβαια αυτο δεν εχει θεση στο πεος ετσι σε μερικους μηνες το αποροφα ο οργανισμος αλλα οχι ομοιομορφα, αφηνοντας καρουμπαλα απο εδω κι απο εκει....
επιπλεον συχνα πυκνα κοβουν ενα μυωνα στο ανω μερος του πεους που εν στυσει το κρατα πανω απο το οριζοντιο ετσι μετα την επεμβαση αυτο μενει καυλωμενο προς τα κατω.
για εμενα η πιο καλη λυση ειναι η πολυ μαλακια!!
Με την μαλακια δεν μεγαλώνει έχω κάνει μάστερ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.509
Πόντοι
27.261
Οκ φίλος.

Πρώτα πρέπει να κάνει υπέρηχο πέους να δει αν έχει θέμα με venous leak, plaque ή περονί.

Μετά, πρέπει να δει πόσο πετσάκι έχει. Όσοι κάνουν περιτομή, συνήθως έχουν λίγο πετσάκι και μέρος του πέους κρύβεται μέσα / πιέζεται πίσω. Αυτοί έχουν και στυσεις που πονάνε γιατί δε φτάνει το πετσάκι. Όλα αυτά μειώνουν το μέγεθος. Η λύση είναι το manual tugging (μέθοδος 2 πρώτα, μετά οι υπόλοιπες) για να γίνει foreskin restoration. Το κεφάλι του πέους ξαναζωντανεύει, το πάχος μεγαλώνει, οι στυσεις το ίδιο κτλ.

Εάν δεν έχει κανένα θέμα και δεν έχει υποστεί περιτομή, τότε τα βήματα είναι τα εξής: πρώτα παίρνει ένα penis extender, υπό την μορφή μιας απλής συσκευής που έχει ένα περίβλημα σιλικόνης που αγκαλιάζει το κεφάλι του πέους και ένα λουράκι για να το δέσεις κάτω-πάνω-δεξιά-αριστερά. Κάνεις μικρά καθημερινά σετ τεντώνοντας το πέος χωρίς στύση. Τα περιγράφω περιληπτικά μπορείτε να βρείτε αναλυτικές περιγραφές στο Ίντερνετ εύκολα.

Μετά από αυτό, μπορεί να κάνει είτε jelq είτε pump. Το πρώτο θέλει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ προσοχή γιατί η μεγάλη πίεση μπορεί να κάνει μόνιμη ζημιά στα νεύρα. Το δεύτερο θέλει συνέπεια και επίσης προσοχή αλλά δουλεύει. Σε μερικούς μήνες τα αποτέλεσματα φαίνονται.

Το stretching μακραίνει τα τοιχώματα δεξιά - αριστερά. 2-3 εκατοστα βλέπεις τους πρώτους μήνες. Το jelq και το pump βοηθούν στο πάχος εγγυημένα αλλά θέλει υπομονή, 2-3 εκατοστα εκεί σίγουρα (περιφέρεια).

Μετά υπάρχει το να κρεμάσεις βάρος από το πέος σου. Αυτό έρχεται και τραβάει τα ligaments και βγαίνει το πέος πιο έξω πιο ελεύθερα. Πολλοί πορνοστάρ το έχουν αυτό, αλλά μετά από εγχειριση. Επίσης βοηθάει και στο μάκρος. Προσωπικά δεν το συστήνω.

5-6 εκατοστα πήρα εγώ στα πρώτα δυο χρόνια. Πάχος 4 εκατοστα στην περιφέρεια. Επιμήκυνση στο πετσάκι 6 εκατοστα σε τρια χρόνια, βοήθησε πολύ.

Στύση παλούκι. Χελωνοπέος / κυρτό όχι πια αλλά ίσιο. Το δέρμα γύρω από το πέος που τραβήχτηκε λόγω περιτομής σιγά σιγά γύρισε στο κανονικό. Πόνος στην στύση πια μηδέν. Το κεφάλι του πέους είναι ξανά γυαλιστερό και νιώθει, όχι ψόφιο όπως πριν.

Έχω μέγεθος πολύ άνω του μετρίου και πάχος αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το πέος μου δείχνει και είναι υγιές. Μου πήρε χρόνια αλλά τα κατάφερα και διατηρώ μια απλή ρουτίνα για να κρατώ ότι έχω. Επίσης το μέγεθος χωρίς στύση αυξήθηκε σε γελοίο βαθμό, διπλασιάστηκε.

Μπορεί να με κοροϊδέψετε τώρα αλλά σας το δηλώνω ότι λειτουργούν οι μέθοδοι αλλά με γαϊδουρινή επιμονή και προσοχή. Μεγάλη σημασία παίζει και η λεκάνη σας άρα καλό είναι να γυμναζετε τους εγκάρσιους κοιλιακούς, τους γλουτούς και την πλάτη χαμηλά με ισομετρικές ασκήσεις. Αν δεν έχετε καρδιολογικής φύσεως προβλήματα και αν δεν παίρνετε αγωγή με αντιανδρογόνα για τα μαλλιά, να είστε σίγουροι ότι μέγεθος, πάχος και στύση θα έχουν απίστευτες βελτιώσεις.
ωραιος ο παιχτης :thumbsup:.
εχεις γινει πανεπιστημων βλεπω.
ευτυχως δεν εχω προβλημα, γιατι μου ακουστηκε γολγοθας ολο αυτο το κολπετο.
σορρυ κιολας, αλλα φανταζομαι θα απαιτει και πολυ χρονο σε καθημερινη βαση.
τρομπαρισμα, τεντωμα, μαλαξεις κτλπ
ας ξεκινησει ο σαββας λοιπον και να ερθει να μας πει τα αποτελεσματα, αν βγηκαν θετικα η' παπαρια.

OP
OP
Σ
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Όχι πρόβλημα στο πέος μου δεν έχω. Ρωτάω όμως μήπως παίρνει τα πάνω του με μια απλή επέμβαση. Πως γυναίκες κάνουν αυξητική στήθους πχ. ....

Η όλη διαδικασία μοιάζει απίστευτα δύσκολη , αυτή που περιγράφει ο συμφουριτης. Επιπλέον δεν κατάλαβα τίποτα χαχα.

Τελικά αξίζει μια επέμβαση ή όχι ; Διάβασα πολλά και.διαφορα άρθρα για αυτό .

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Τελικά αξίζει μια επέμβαση ή όχι ;

Mιλαει για τη μεγεθυνση απο το 19:35......

Συνοπτικά το έργο μας έχει ως εξής:

• Περισσότερες από 3000 επιτυχημένες επεμβάσεις μέχρι σήμερα
  • Πρωτοπόροι στην εξέλιξη των χειρουργικών τεχνικών
  • Αύξηση μήκους κατά 3-6 εκ.
  • Αύξηση περιφέρειας κατά 2-3εκ
  • Μεγέθυνση της βαλάνου (κεφαλή του πέους) κατά 30-50%
  • Έξοδος του ασθενή από το νοσοκομείο αυθημερόν
  • Σχεδόν αόρατες ουλές

OP
OP
Σ
Εγγρ.
27 Οκτ 2018
Like
252
Πόντοι
21
Mιλαει για τη μεγεθυνση απο το 19:35......

Συνοπτικά το έργο μας έχει ως εξής:

• Περισσότερες από 3000 επιτυχημένες επεμβάσεις μέχρι σήμερα
  • Πρωτοπόροι στην εξέλιξη των χειρουργικών τεχνικών
  • Αύξηση μήκους κατά 3-6 εκ.
  • Αύξηση περιφέρειας κατά 2-3εκ
  • Μεγέθυνση της βαλάνου (κεφαλή του πέους) κατά 30-50%
  • Έξοδος του ασθενή από το νοσοκομείο αυθημερόν
  • Σχεδόν αόρατες ουλές
Άρα με βάση αυτό αξίζει η επέμβαση αν έχει και χαμηλή τιμή

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.118
Πόντοι
1.436
Οκ φίλος.

Πρώτα πρέπει να κάνει υπέρηχο πέους να δει αν έχει θέμα με venous leak, plaque ή περονί.

Μετά, πρέπει να δει πόσο πετσάκι έχει. Όσοι κάνουν περιτομή, συνήθως έχουν λίγο πετσάκι και μέρος του πέους κρύβεται μέσα / πιέζεται πίσω. Αυτοί έχουν και στυσεις που πονάνε γιατί δε φτάνει το πετσάκι. Όλα αυτά μειώνουν το μέγεθος. Η λύση είναι το manual tugging (μέθοδος 2 πρώτα, μετά οι υπόλοιπες) για να γίνει foreskin restoration. Το κεφάλι του πέους ξαναζωντανεύει, το πάχος μεγαλώνει, οι στυσεις το ίδιο κτλ.

Εάν δεν έχει κανένα θέμα και δεν έχει υποστεί περιτομή, τότε τα βήματα είναι τα εξής: πρώτα παίρνει ένα penis extender, υπό την μορφή μιας απλής συσκευής που έχει ένα περίβλημα σιλικόνης που αγκαλιάζει το κεφάλι του πέους και ένα λουράκι για να το δέσεις κάτω-πάνω-δεξιά-αριστερά. Κάνεις μικρά καθημερινά σετ τεντώνοντας το πέος χωρίς στύση. Τα περιγράφω περιληπτικά μπορείτε να βρείτε αναλυτικές περιγραφές στο Ίντερνετ εύκολα.

Μετά από αυτό, μπορεί να κάνει είτε jelq είτε pump. Το πρώτο θέλει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ προσοχή γιατί η μεγάλη πίεση μπορεί να κάνει μόνιμη ζημιά στα νεύρα. Το δεύτερο θέλει συνέπεια και επίσης προσοχή αλλά δουλεύει. Σε μερικούς μήνες τα αποτέλεσματα φαίνονται.

Το stretching μακραίνει τα τοιχώματα δεξιά - αριστερά. 2-3 εκατοστα βλέπεις τους πρώτους μήνες. Το jelq και το pump βοηθούν στο πάχος εγγυημένα αλλά θέλει υπομονή, 2-3 εκατοστα εκεί σίγουρα (περιφέρεια).

Μετά υπάρχει το να κρεμάσεις βάρος από το πέος σου. Αυτό έρχεται και τραβάει τα ligaments και βγαίνει το πέος πιο έξω πιο ελεύθερα. Πολλοί πορνοστάρ το έχουν αυτό, αλλά μετά από εγχειριση. Επίσης βοηθάει και στο μάκρος. Προσωπικά δεν το συστήνω.

5-6 εκατοστα πήρα εγώ στα πρώτα δυο χρόνια. Πάχος 4 εκατοστα στην περιφέρεια. Επιμήκυνση στο πετσάκι 6 εκατοστα σε τρια χρόνια, βοήθησε πολύ.

Στύση παλούκι. Χελωνοπέος / κυρτό όχι πια αλλά ίσιο. Το δέρμα γύρω από το πέος που τραβήχτηκε λόγω περιτομής σιγά σιγά γύρισε στο κανονικό. Πόνος στην στύση πια μηδέν. Το κεφάλι του πέους είναι ξανά γυαλιστερό και νιώθει, όχι ψόφιο όπως πριν.

Έχω μέγεθος πολύ άνω του μετρίου και πάχος αλλά το σημαντικότερο είναι ότι το πέος μου δείχνει και είναι υγιές. Μου πήρε χρόνια αλλά τα κατάφερα και διατηρώ μια απλή ρουτίνα για να κρατώ ότι έχω. Επίσης το μέγεθος χωρίς στύση αυξήθηκε σε γελοίο βαθμό, διπλασιάστηκε.

Μπορεί να με κοροϊδέψετε τώρα αλλά σας το δηλώνω ότι λειτουργούν οι μέθοδοι αλλά με γαϊδουρινή επιμονή και προσοχή. Μεγάλη σημασία παίζει και η λεκάνη σας άρα καλό είναι να γυμναζετε τους εγκάρσιους κοιλιακούς, τους γλουτούς και την πλάτη χαμηλά με ισομετρικές ασκήσεις. Αν δεν έχετε καρδιολογικής φύσεως προβλήματα και αν δεν παίρνετε αγωγή με αντιανδρογόνα για τα μαλλιά, να είστε σίγουροι ότι μέγεθος, πάχος και στύση θα έχουν απίστευτες βελτιώσεις.

μετα απο λιγη αναζητηση στο net διάβασα horror stories οτι το jelqing εχει προκαλέσει σε πολλούς που ίσως το εκαναν λαθος ανεπανόρθωτή ζημια και στυτικη δυσλειτουργια...
penile extender devices εχει αποδειχθει οτι μπορει να αυξήσουν μερικά εκατοστα το μηκος
τωρα για pumps εχω διαβασει οτι απλα φερνουν αιμα στο πεος και προκαλουν στυση αλλα μαλλον δε υπαρχει αποδειξη οτι οδηγουν σε μονιμη αυξηση

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Άρα με βάση αυτό αξίζει η επέμβαση αν έχει και χαμηλή τιμή
Δοξα τω θεω υπαρχει λυση για αντρες που τον εχουν γαριδακι.

Schau, i epembasi einai αποτελεσματικη, ευκολη και σχετικα ακινδυνη. Το κοστος της επεμβασης ανερχεται περιπου στα 2500 euro. Δινεις 2500 € και φευγεις με περιπου +4cm. Καθολου ασχημα, ετσι;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Το jelq έχει φάει πολύ κόσμο ναι. Κυρίως ηλίθιους που έχουν μοττο το «more is better”. Jelq κάνουμε ασυναίσθητα πολλες φορές όταν βαράμε μαλακια, απλά θέλει μέτρο.
Ετσι ειναι! Tο Jelq θελει τροπο. Οι Αραβες δεν ειναι μαλακες που το εφαρμοζουν απο την αρχαιοτητα....

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Δεν έχω ακούσει να γινετε επιμήκυνση με εγχειρηση.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Ετσι ειναι! Tο Jelq θελει τροπο. Οι Αραβες δεν ειναι μαλακες που το εφαρμοζουν απο την αρχαιοτητα....
Aν το παρακανεις με jelq, καταντας σαν το μεσο μελος του σαιτ.

unnamed.jpg

:2funny:

Wandererwonder

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
18
Like
3.118
Πόντοι
1.436
δε νομιζω οτι η επεμβαση αξιζει γιατι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα επιπλοκων εκτος φυσικα και αν ο αλλος εχει σοβαρο προβλημα...οι πιο πολλοι ανδρες ειναι σε φυσιολογικα επιπεδα και απλα το θελουν μεγαλυτερο
η μονη FDA approved επεμβαση ειναι με εφυτευμα σιλικονης και οχι κατι αλλο που απορροφάτε απο το σωμα

τωρα αμφιβαλω αν ο αυνανισμος απο μονος του μπορει να δρασει σα jelqing και να οδηγησει σε επιμήκυνση γιατι υπαρχουν ατομα εθισμενα στο αυνανισμο αρα θα επρεπε να βλεπουν ολοι αποτελεσματα μεχρι τωρα....

για penile extenders εχει αποδειχτει με μελετες οτι αν το φοραει καποιος 6 ωρες για ενα μηνα τουλαχιστον βλεπει διαφορα μερικα εκατοστα, αλλα μαλλον δε πρεπει να ειναι καθολου ανετο

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216

τωρα αμφιβαλω αν ο αυνανισμος απο μονος του μπορει να δρασει σα jelqing και να οδηγησει σε επιμήκυνση γιατι υπαρχουν ατομα εθισμενα στο αυνανισμο αρα θα επρεπε να βλεπουν ολοι αποτελεσματα μεχρι τωρα....

για penile extenders εχει αποδειχτει με μελετες οτι αν το φοραει καποιος 6 ωρες για ενα μηνα τουλαχιστον βλεπει διαφορα μερικα εκατοστα, αλλα μαλλον δε πρεπει να ειναι καθολου ανετο
στο πρωτο εχεις δικιο, το εχω προσεξει.
για το δευτερο εχω αμφιβολιες, νομιζω μπορεις να το βαζεις κατα την διαρκεια του υπνου.
αυτο το εχω σκεφτει πολυ σοβαρα, αλλα φοβαμε μην ψοφησω στον υπνο μου και με κοροιδευουν την επομενη αυτοι που θα με μαζεψουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Υπάρχει κανείς που να έχει υποβληθεί σε εγχείρηση; Αν ναι το αποτέλεσμα τον δικαίωσε; Πόσο κόστισε, χρόνος ανάρρωσης, σε ποιον γιατρό πήγε κτλ κτλ
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ο οργανισμός σου (ο δικός μου, όλων μας) έχει ένα συγκεκριμένο μήκος στο πέος και τρομπάρει ανάλογο αίμα, για να το κρατήσει όρθιο, μιλάμε για κατασκευή default, από τη γέννησή σου. Έστω ότι πάνε όλα καλά και σου αυξάνει, ας πούμε 5 πόντους. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα έχεις την ίδια ποιότητα στύσης, και δεν θα σου είναι μελάτη (αφού για μεγαλύτερο πουλί η καρδιά σου θα τρομπάρει την ίδια ποσότητα αίματος), από τη στιγμή που θα πετύχεις την επιμήκυνση; τέλος πάντων, ρώτα έναν ανδρολόγο, για το αν και πόσο θα επηρεάσει την ποιότητα της στύσης σου

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
903
Πόντοι
81
Ας κάνουμε μια υπόθεση εργασίας. Ο οργανισμός σου (ο δικός μου, όλων μας) έχει ένα συγκεκριμένο μήκος στο πέος και τρομπάρει ανάλογο αίμα, για να το κρατήσει όρθιο, μιλάμε για κατασκευή default, από τη γέννησή σου. Έστω ότι πάνε όλα καλά και σου αυξάνει, ας πούμε 5 πόντους. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα έχεις την ίδια ποιότητα στύσης, και δεν θα σου είναι μελάτη (αφού για μεγαλύτερο πουλί η καρδιά σου θα τρομπάρει την ίδια ποσότητα αίματος), από τη στιγμή που θα πετύχεις την επιμήκυνση; τέλος πάντων, ρώτα έναν ανδρολόγο, για το αν και πόσο θα επηρεάσει την ποιότητα της στύσης σου
Εντάξει αυτό δεν είναι κατι.... Το πολύ πολύ να του πέφτει λίγο η πίεση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom