Νέα

Έπεσε ελληνικό μαχητικό μετά από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Τα μπερδευεις καλε μου φιλε, εγω δεν περιμενω να με σωσει κανενας. Εχω φροντισει μονος μου να μην χρειαζομαι σωτηρες. Άλλους να κλαις.

Οι δικηγοροι που ισχυριζεσαι οτι εισαι, πεινανε κ ζουνε σε χαρτοκουτα λογω εφκα . Οταν σε ρωτανε κατι να απαντασ συγκεκριμενα. Δεν εισαι σε ειρηνοδικειο να λεσ οτι σου κατεβει

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δε χρειαζεται δικηγορο,

κ δε ρωτησα αυτο , αν η κυπροσ ειναι αλλο κρατοσ
δεν κανω το δικηγορο σε ενα δικηγορο.επειδη δειχνεις να μην καταλαβαινεις απλα πραγματα,σου εξηγω τι λεει.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Μαν δεν σε έχω παραθέσει ποτέ αλλά δεν πας καλά τελευταία, χειροτέρεψες.  :S
Εσύ είσαι ελληνικής καταγωγής, γιατί στο αλφάβητό μας έχουμε το τελικό "ς".  :grin:

Το ταμπλετ ειναι φορ δε πουτσο

fredm5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2012
Κριτικές
8
Like
361
Πόντοι
286
Δεν απαντασ
Σε λιγο κ η μακεδονια , το ονομα εννοω θα γραψεισ στα @@ σου, ασ ονομαστουν τα σκοπια μακεδονια

Γενικα ολα στα @@ σου τα γραφεισ ;
Εισαι ελληνικησ καταγωγησ ; κ δε μου απαντησεσ , ειναι κ θεση τησ νδ η μονο δικια σου, αυτο που λεσ για τη κυπρο

Εκτοσ εαν εφαγεσ χυλοπιτα απο κυπριακο αιδειον κ εχεισ απωθημενα

Μαν δεν σε έχω παραθέσει ποτέ αλλά δεν πας καλά τελευταία, χειροτέρεψες.  :S
Εσύ είσαι ελληνικής καταγωγής, γιατί στο αλφάβητό μας έχουμε το τελικό "ς".  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι δικηγοροι που ισχυριζεσαι οτι εισαι, πεινανε κ ζουνε σε χαρτοκουτα λογω εφκα . Οταν σε ρωτανε κατι να απαντασ συγκεκριμενα. Δεν εισαι σε ειρηνοδικειο να λεσ οτι σου κατεβει
Πεινανε? Καλα. Πεινανε οσοι πειναγανε και πριν.
Οταν ομως ο καθε τιποτας θελει επειδη πηρε ενα πτυχιο, να κανει καριερα και να βγαλει λεφτα χωρις να βαλει τον κωλο του κατω να βελτιωνεται καθημερινα, θα του φταιει ο ΕΦΚΑ, σιγουρα. Εξαλλου η ζωη ειναι σκληρη. Οποιος δεν μπορει, κάνει κατι αλλο. Ας ανοιξει ψιλικατζιδικο. Ούτε εκει? Ας παει στην γερμανια να πλυνει πιατα. Ουτε αυτο αντεχει? Ας βρει μια πλουσια νυφη. Δεν μπορει ουτε αυτο? Ε ψοφος τότε.

Νομιζω οτι δεν θα βρεις αλλον εδω μεσα παντως να απανταει πιο συγκεκριμενα απο οσο εγω.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
αστα διαλα κι εσυ ρε τσουτσεκι

Εσυ το Δηλωσεσ αγραμματε που θεσ κ ελβετια με 4000
Τοσα παιρνουν οι κηπουροι χαζουλη
Με 4000 ειναι σα να παιρνεισ ελλαδα 1000

Πηγαινε τανζανια , για εκει κανεισ φασιστα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Α εσυ το πιστεψες οτι ειναι του δημοτικου?

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Πεινανε? Καλα. Πεινανε οσοι πειναγανε και πριν.
Οταν ομως ο καθε τιποτας θελει επειδη πηρε ενα πτυχιο, να κανει καριερα και να βγαλει λεφτα χωρις να βαλει τον κωλο του κατω να βελτιωνεται καθημερινα, θα του φταιει ο ΕΦΚΑ, σιγουρα. Εξαλλου η ζωη ειναι σκληρη. Οποιος δεν μπορει, κάνει κατι αλλο. Ας ανοιξει ψιλικατζιδικο. Ούτε εκει? Ας παει στην γερμανια να πλυνει πιατα. Ουτε αυτο αντεχει? Ας βρει μια πλουσια νυφη. Δεν μπορει ουτε αυτο? Ε ψοφος τότε.

Νομιζω οτι δεν θα βρεις αλλον εδω μεσα παντως να απανταει πιο συγκεκριμενα απο οσο εγω.

Οκευ που κ που λεσ κ σωστα .anyway διαλογο κανουμε

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Μα δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου. Δεν νομιζω να απευθυνθηκα με οξυ τονο.

Μα ουτε κ εγω , αλλοι ανακατευτηκαν κ κανω κ χιουμορ σε μερικα σημεια
Γιατι με την υπερβολη , τονιζω την αγανακτηση μου οπου διαφωνω

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246

βγαλε το 13 απο το νικ ρε τρομπα  ντροπη του παναθηναικου
βλακα αντιφα acab πιτσιρικα με παπι μαλλι φραχτη και ενωμενα τα γονατα στην ποδια
μου γινατε γρηγοροπουλοι και μου εχετε κανει τη 13 πουτανα
τουρκογυφτοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για ποιον μιλασ για το πουλι που θελει 4000 στην ελβετια ;
Ναι επειδη καποτε τρολαριζε οτι ειναι του δημοτικου.

4.000 παντως για Ελβετια ειναι λιγα, εγω για να παω εκει σε μια τετοια θεση δεν θα δεχομουν τιποτα λιγοτερο απο 10-12.000 μηνιαιως, με πληρωμενο σπιτι και αυτοκινητο. Και εννοειται σημαντικο μπονους αποδοσης. Για νομικες υπηρεσιες μιλαμε, οχι για σοβατισματα και ελαιοχρωματισμους.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι ΗΠΑ εκαναν εναν πολεμο στο Ιρακ το 2003, για να κερδισουν και να υπερασπιστουν δε μπορω να καταλαβω τι. Ο μεγαλος κερδισμενος αυτης της επεμβασης , την οποια ο φιλος centrino , αποκαλεσε "υπερ των φωτων του δυτικου πολιτισμου" ηταν το... Ιραν. ( δεν αναπαραγω οτι εγινε για τα πετρελαια του Ιρακ ).
Οι ΗΠΑ εχασαν τοσα χρηματα σε αυτη την εκστρατεια και κατοχη για να κερδισουν τι?
Ας παμε και στο Αφγανισταν, στο οποιο ποιο ηταν το απτο κερδος για τον Αμερικανο φορολογουμενο πολιτη?Με το να ριξει την Κυβερνηση των Ταλιμπαν, που δεν εκαναν αυτοι την τρομοκρατικη ενεργεια ουτως η αλλως αλλα η Αλ Καιντα ( δημιουργημα των ΗΠΑ επι Καρτερ, κατοπιν συμβουλης του Μπρεζινσκι).
Γενικα ωστοσο ο μεγαλος χαμενος ειναι το αμερικανικο βιομηχανικο κεφαλαιο και φυσικα η βιομηχανικη εργατικη ταξη απο την πολιτικη των ΗΠΑ τις τελευταιες δεκαετιας .Για να το συγκεκριμενοποιησουμε καπως

Το κόστος των πολέμων αυτών (Ιράκ και Αφγανιστάν) ελάχιστες επιπτώσεις είχε στον μέσο Αμερικάνο φορολογούμενο. Το 3,5% του ΑΕΠ που ξοδεύουν για την άμυνα δεν είναι κανένα σπουδαίο νούμερο.

Να μην πω βέβαια ότι αυτό που αποκαλείς "βιομηχανική εργατική τάξη" είναι πολύ περήφανο για τους πολέμους αυτούς και ευχαρίστως πληρώνει τους φόρους το για μία δυνατή Αμερική. Η δυσαρέσκεια του είναι η παγκοσμιοποίηση από την οποία πηγάζουν τα δεινά του και για αυτό τον λόγο άλλωστε εξέλεξε τον Τραμπ. Επίσης για αυτά ακριβώς τα στρώματα ο στρατός είναι μία λύση επαγγελματικής αποκατάστασης.

Τώρα ο πλέον αποτυχημένος πόλεμος που έκαναν ποτέ η ΗΠΑ ήταν το Βιετνάμ. Και τους κόστισε πολύ οικονομικά, κοινωνικά και σε ζωές. Άφησε πολύ βαθειές πληγές που ακόμη δεν έχουν σβήσει.

Γιατί έκανε η Αμερική αυτούς τους πολέμους και γιατί θα συνεχίσει να τους κάνει; Δες τους λόγους του Γούντροου Ουΐλσον για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Manost

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
852
Πόντοι
361
Ρητορική η ερώτηση μυστη?
Είναι πολύ απλό γιατί πέφτουν μόνο δικά μας αεροπλάνα κι όχι δικά τους!αυτοί έχουν Αρχιδάτους πολιτικούς κι Αρχιδάτους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων κι όχι Αρχίδια που έχουμε εμείς.
Ξεχάσατε το περιστατικό με την τορπιλάκατο που ήταν μέσα το αρχίδι ο Καμένος; το μουνόπανο το έβαλε στα πόδια κι έφυγε με την ουρά κάτω απο τα σκέλια, αντί να απαντήσει όπως αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις!
Μη σας φανεί παράξενο αν οι Τούρκοι βρεθούν στην Ακρόπολη μεσα σε μία νύχτα!

Πότε θα το καταλάβουμε ότι δεν έχουμε Ηγεσία! Με τους Ανανδρους, τους Αθρησκους, τους Ανεγκέφαλους, τους Δοσίλογους, τους Αγράμματους, τους Προδότες, που έχουμε κι μας κυβερνάνε καλά να πάθουμε.
Δυστυχ΄ς όμως θρηνούμε Ανθρώπινες ζωές που είναι τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, τα αδέλφια μας ....  δικοί μας άνθρωποι! ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Αυτοί χέστηκαν όσες ζωές κι αν χαθούν. Τα εχουν παρει χοντρα!!!!

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Ναι επειδη καποτε τρολαριζε οτι ειναι του δημοτικου.

4.000 παντως για Ελβετια ειναι λιγα, εγω για να παω εκει σε μια τετοια θεση δεν θα δεχομουν τιποτα λιγοτερο απο 10-12.000 μηνιαιως, με πληρωμενο σπιτι και αυτοκινητο. Και εννοειται σημαντικο μπονους αποδοσης. Για νομικες υπηρεσιες μιλαμε, οχι για σοβατισματα και ελαιοχρωματισμους.

Σωστοσ... ειναι στενοσ συγγενησ μου ελβετια κ εχω παει πολλεσ φορεσ, βολτα
Απο αυτο το ποσο κ πανω συζητασ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom