alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εσεις που βγαλατε τον Τσιπρα.πέντε πράγματα και 10 χρονια μνημονια δεν εχουν φτιαχτεί ακόμα ,τι να φταίει άραγε?
Εσεις που βγαλατε τον Τσιπρα.πέντε πράγματα και 10 χρονια μνημονια δεν εχουν φτιαχτεί ακόμα ,τι να φταίει άραγε?
Συγνωμη ρε φιλε αλλά αυτα ειναι επιεικώς αφελή. Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε κανενα κινητρο στις ανυπαντρες να μην κανουν εκτρωσεις και στα ζευγαρια να κανουν τρια-τεσσερα παιδια, συζηταμε να εξοπλιστουμε σαν αστακοι για να προστατεψουμε ποιον? Αφου οπως παμε σε 100 χρονια θα εχουμε μεινει ενα-δυο εκατομμυρια με την υπογεννητικοτητα που μας δερνει. Η ισχυς ενος εθνους κρινεται απο τον κοσμο του κατ' αρχην. Οχι απο πυραυλους και βληματα. Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος πολεμος που εχουμε να αντιμετωπισουμε. Η φυσική μας εξοντωση δια της υπογεννητικοτητας. Κανενας τουρκος δεν σκοτωνει 150.000 ελληνες το χρονο. Οι ελληνες το κανουν μονοι τους με τις εκτρωσεις. Και τα παντρεμενα ζευγαρια κανουν ενα παιδι με το ζορι, και συζηταμε τι οπλα θα παρουμε. Δεν ειναι χαζο?
Αν κυβερνουσε δυο τετραετιες μια χαρα θα τα ειχε βολεψει.
δε σου κραταω κακια τυπε,αλλα κι εμεις δεν καναμε αποβαση σε τουρκικο εδαφος ποτε και στην πραγματικοτητα,το να διεκδικεις την ελευθερια στην περιπτωση μας,δε μπορει να θεωρειται κυρηξη πολεμου,ή τελος παντων,να μη θεωρειται κακο.Δεν το θεωρω σοβαρη απαντηση αυτο, συγνωμη. Εξαλλου η λυση για τα Ιμια, το εχω ξαναπει, ειναι δεκα τονοι δυναμιτιδα. Που ασχολουμαστε με δυο βραχια εβδομηντα εκατομμυρια ανθρωποι.
και αυτοι που θελουν να αλλαξουν τα 5 πράγματα και πληρώνουν τι κάνουν?Εσεις που βγαλατε τον Τσιπρα.
Οι Τουρκοι εχουν αποδειξει οτι όπου θελουν να επεμβουν, επεμβαινουν (Κουρδισταν, Συρια). Στην Ελλαδα μαλλον εχουν επιλεξει απλως να παρενοχλουν. Επιπλεον μην ξεχναμε οτι η Τουρκια δεν εχει κηρυξει ποτέ πολεμο στην Ελλαδα, ενω η Ελλαδα της εχει κηρυξει πολεμο δύο φορες, ενώ αποβαση σε ελληνικο εδαφος επισης δεν εχουν κανει ούτε μια φορα (δεν θεωρω Ελλαδα την Κυπρο) ενω η Ελλαδα εχει κανει αποβαση σε τουρκικο εδαφος μια φορα.
στηριζουμε Αλεξη τυπε....θεωρω οτι με 2 4ετιες ακομα η Ελλαδα θα ειναι ονειρικος τοπος...Αν κυβερνουσε δυο τετραετιες μια χαρα θα τα ειχε βολεψει.
Πριν τον καρβουνοπολο το ειχα γραψει κ εγω ...ο τυποσ διαβαζει μπουρδελα ντοτ κομο καρβουνοπουλος λεει οτι εγιναν αερομαχιες, τελειωσαν, τα μιραζ γυριζοντας σκυρο για προσγειωση βρηκαν συννεφα στα 3000 ποδια (900 μετρα), vertigo, και παρα τριχα τη γλυτωσε το 2ο μιραζ
Ειναι ελληνικο εδαφος η Κύπρος? Θα το συζητησουμε κιολας?Η κυπροσ δεν ειναι ελλαδα ξαναλεσ , σε εχω ξαναδει να το γραφεισ οτι στα @@ σου η κυπροσ
Φιλε αυτη ειναι η θεση κ του κουλη η μονο δικη σου ?
Δηλαδη εαν ασ πουμε κανουν νεα αττιλα οι τουρκοι εμεισ θα τουσ αφησουμε ναπεθανουν, τουσ κυπριουσ ;
[size=10pt][size=10pt]τύπε κοψε λιγο γιατι τα χεις κανει αχταρμα[/size][/size]
Η κυπροσ δεν ειναι ελλαδα ξαναλεσ , σε εχω ξαναδει να το γραφεισ οτι στα @@ σου η κυπροσ
Φιλε αυτη ειναι η θεση κ του κουλη η μονο δικη σου ?
Δηλαδη εαν ασ πουμε κανουν νεα αττιλα οι τουρκοι εμεισ θα τουσ αφησουμε ναπεθανουν, τουσ κυπριουσ ;
τυπε,οι πασοκονδδες σε κατεστρεψαν,οχι η ευρωπη.αν αντι να πληρωνει το ελληνικο κρατος,δ.υ που κουρευουν χελωνες,εριχνε τα λεφτα στην αναπτυξη,με τα λεφτα που εχουμε παρει,θα ειμασταν ελβετια.Η δυση ηταν ειναι και θα ειναι ο κυριος εχθρος μας και ο μεγαλυτερος συμμαχος της θρασυδειλης τουρκιας,ευρωλιγουρια καθιστε πανω εδω σιχαματα μας εχει καταστρεψει η ευρωπη εδω και 40 χρονια
τυπε σε προσφατες δημοσκοπησεις ο τσιπρας προσεγγιζει το 20%Εσεις που βγαλατε τον Τσιπρα.
φυσικα και ειναι ελληνικο εδαφος η κυπροςΕιναι ελληνικο εδαφος η Κύπρος? Θα το συζητησουμε κιολας?
τυπε σε προσφατες δημοσκοπησεις ο τσιπρας προσεγγιζει το 20%
1) γνωμη σου
2) εχεις αρχισει κι εσυ να σκεφτεσαι σοβαρα τη μεταναστευση ως μονη λυση οπως κι εγω;
Τα ιδια λεμε. Δεν ειναι εδαφος της Ελληνικης Δημοκρατιας. Πώς να το κανουμε δηλαδη?φυσικα και ειναι ελληνικο εδαφος η κυπρος
απλως δεν ειναι ελλαδικο εδαφος
Ειναι ελληνικο εδαφος η Κύπρος? Θα το συζητησουμε κιολας?
Δεν απαντασ
Σε λιγο κ η μακεδονια , το ονομα εννοω θα γραψεισ στα @@ σου, ασ ονομαστουν τα σκοπια μακεδονια
Γενικα ολα στα @@ σου τα γραφεισ ;
Εισαι ελληνικησ καταγωγησ ; κ δε μου απαντησεσ , ειναι κ θεση τη νδ η μονο δικια σου, αυτο που λεσ για τη κυπρο
Εκτοσ εαν εφαγεσ χυκοπιτα απο κυπριακο αιδειον κ εχεισ απωθημενα