Νέα

Έπεσε ελληνικό μαχητικό μετά από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Συγνωμη ρε φιλε αλλά αυτα ειναι επιεικώς αφελή. Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε κανενα κινητρο στις ανυπαντρες να μην κανουν εκτρωσεις και στα ζευγαρια να κανουν τρια-τεσσερα παιδια, συζηταμε να εξοπλιστουμε σαν αστακοι για να προστατεψουμε ποιον? Αφου οπως παμε σε 100 χρονια θα εχουμε μεινει ενα-δυο εκατομμυρια με την υπογεννητικοτητα που μας δερνει. Η ισχυς ενος εθνους κρινεται απο τον κοσμο του κατ' αρχην. Οχι απο πυραυλους και βληματα. Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος πολεμος που εχουμε να αντιμετωπισουμε. Η φυσική μας εξοντωση δια της υπογεννητικοτητας. Κανενας τουρκος δεν σκοτωνει 150.000 ελληνες το χρονο. Οι ελληνες το κανουν μονοι τους με τις εκτρωσεις. Και τα παντρεμενα ζευγαρια κανουν ενα παιδι με το ζορι, και συζηταμε τι οπλα θα παρουμε. Δεν ειναι χαζο?

και τι εκανε η δεξια γιαυτο ;

εβαλε τεκμηρια στα παιδια ο πιτσαδορος

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δεν το θεωρω σοβαρη απαντηση αυτο, συγνωμη. Εξαλλου η λυση για τα Ιμια, το εχω ξαναπει, ειναι δεκα τονοι δυναμιτιδα. Που ασχολουμαστε με δυο βραχια εβδομηντα εκατομμυρια ανθρωποι.
δε σου κραταω κακια τυπε,αλλα κι εμεις δεν καναμε αποβαση σε τουρκικο εδαφος ποτε και στην πραγματικοτητα,το να διεκδικεις την ελευθερια στην περιπτωση μας,δε μπορει να θεωρειται κυρηξη πολεμου,ή τελος παντων,να μη θεωρειται κακο.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Οι Τουρκοι εχουν αποδειξει οτι όπου θελουν να επεμβουν, επεμβαινουν (Κουρδισταν, Συρια). Στην Ελλαδα μαλλον εχουν επιλεξει απλως να παρενοχλουν. Επιπλεον μην ξεχναμε οτι η Τουρκια δεν εχει κηρυξει ποτέ πολεμο στην Ελλαδα, ενω η Ελλαδα της εχει κηρυξει πολεμο δύο φορες, ενώ αποβαση σε ελληνικο εδαφος επισης δεν εχουν κανει ούτε μια φορα (δεν θεωρω Ελλαδα την Κυπρο) ενω η Ελλαδα εχει κανει αποβαση σε τουρκικο εδαφος μια φορα.

Η κυπροσ δεν ειναι ελλαδα ξαναλεσ , σε εχω ξαναδει να το γραφεισ οτι στα @@ σου η κυπροσ
Φιλε αυτη ειναι η θεση κ του κουλη η μονο δικη σου ?

Δηλαδη εαν ασ πουμε κανουν νεα αττιλα οι τουρκοι εμεισ θα τουσ αφησουμε ναπεθανουν, τουσ κυπριουσ ;

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
ο καρβουνοπουλος λεει οτι εγιναν αερομαχιες, τελειωσαν, τα μιραζ γυριζοντας σκυρο για προσγειωση βρηκαν συννεφα στα 3000 ποδια (900 μετρα), vertigo,  και παρα τριχα τη γλυτωσε το 2ο μιραζ

Πριν τον καρβουνοπολο το ειχα γραψει κ εγω ...ο τυποσ διαβαζει μπουρδελα ντοτ κομ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η κυπροσ δεν ειναι ελλαδα ξαναλεσ , σε εχω ξαναδει να το γραφεισ οτι στα @@ σου η κυπροσ

Δηλαδη εαν ασ πουμε κανουν νεα αττιλα οι τουρκοι εμεισ θα τουσ αφησουμε ναπεθανουν, τουσ κυπριουσ ;
Ειναι ελληνικο εδαφος η Κύπρος? Θα το συζητησουμε κιολας?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
DP-State-Map-B.png

chartoftheday_3672_americas_insane_rate_of_gun_homicide_in_perspective_n.jpg

[size=10pt][size=10pt]τύπε κοψε λιγο γιατι τα χεις κανει αχταρμα[/size][/size]

H οπλοφορία και οπλοχρησία είναι η έσχατη γραμμή άμυνας του ελεύθερου ανθρώπου. Δεν είναι τυχαίο ότι το σύνολο των αυταρχικών καθεστώτων απανταχού της γής το πρώτο πράγμα που φρόντισαν να κάνουν είναι ο αφοπλισμός τους πληθυσμού. Τυπικό παράδειγμα η εθιμική οπλοκατοχή στην Ελλάδα και η κατανομή της σε σχέση με τον ανυπόταχτο χαρακτήρα συγκεκριμένων πληθυσμών - Μάνη, Κρήτη κτλ.

Εάν η άποψη σου περί ελεύθερης δημοκρατικής πολιτείας περιλαμβάνει την παροχή επιδεικτικών ανέσεων φιλοξενίας σε κατά συρροή δολοφόνους αλά σκανδιναβού Μπρέιβικ τότε η εφαρμογή της θανατικής ποινής όντως αποτελεί βαρβαρικό αναχρονισμό ...

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16

οχι φυσικα, αλλα παιζει κι η πιθανοτητα αφου εμεις ειμαστε σε δυσκολη φαση και οι Κυπριοι απο το να ειναι φορολογικος παραδεισος για τους κατοικους τους να ανεβασουν λιγο φορους να φτιαξουν μια, υποτυπωδη, αμυνα. Απο το να ναι κει με 2 περιπολικα για πολεμικο ναυτικο και 10 ελικοπτερα για πολεμικη αεροπορια.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Η δυση ηταν ειναι και θα ειναι ο κυριος εχθρος μας και ο μεγαλυτερος συμμαχος της θρασυδειλης τουρκιας,ευρωλιγουρια καθιστε πανω εδω  :tn04: σιχαματα μας εχει καταστρεψει η ευρωπη εδω και 40 χρονια
τυπε,οι πασοκονδδες σε κατεστρεψαν,οχι η ευρωπη.αν αντι να πληρωνει το ελληνικο κρατος,δ.υ που κουρευουν χελωνες,εριχνε τα λεφτα στην αναπτυξη,με τα λεφτα που εχουμε παρει,θα ειμασταν ελβετια.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εσεις που βγαλατε τον Τσιπρα.
τυπε σε προσφατες δημοσκοπησεις ο τσιπρας προσεγγιζει το 20%
1) γνωμη σου
2) εχεις αρχισει κι εσυ να σκεφτεσαι σοβαρα τη μεταναστευση ως μονη λυση οπως κι εγω;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε σε προσφατες δημοσκοπησεις ο τσιπρας προσεγγιζει το 20%
1) γνωμη σου
2) εχεις αρχισει κι εσυ να σκεφτεσαι σοβαρα τη μεταναστευση ως μονη λυση οπως κι εγω;

1) Πολυ φοβαμαι οτι θα παρει πολύ πανω απο 20%, γυρω στο 25-26%. Η απαντηση ειναι απλη. Μιλαμε για τους πρωην ψηφοφορους ΠΑΣΟΚ, για το επιπεδο των οποιων καλυτερα να μην κανουμε νυξη και στενοχωρηθει και ο Τζωνης. Μιλαμε για κοσμο που δεν αντιλαμβανεται τιποτα. Τουλαχιστον να μην εχουμε το φαινομενο παλι καποιοι δεξιοι (ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ) να ψηφισουν Συριζα επειδη θα τους ταξει να μην πληρωσουν 500 ευρω ΕΝΦΙΑ.
2) Οχι, γιατι ο,τι και να γινει δεν θα χαθω. Επιπλεον μου αρεσουν οι ελληνιδες οπότε δεν θελω να τις χασω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Ειναι ελληνικο εδαφος η Κύπρος? Θα το συζητησουμε κιολας?

Δεν απαντασ
Σε λιγο κ η μακεδονια , το ονομα εννοω θα γραψεισ στα @@ σου, ασ ονομαστουν τα σκοπια μακεδονια

Γενικα ολα στα @@ σου τα γραφεισ ;
Εισαι ελληνικησ καταγωγησ ; κ δε μου απαντησεσ , ειναι κ θεση τησ νδ η μονο δικια σου, αυτο που λεσ για τη κυπρο

Εκτοσ εαν εφαγεσ χυλοπιτα απο κυπριακο αιδειον κ εχεισ απωθημενα

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε καλα αυτα που λές αλλα ο διαφωτισμος και η Αμερικη εχουν μια κάποια σχεση,οχι τοσο μεγαλη όμως οσο φανταζεσαι,αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν απαντασ
Σε λιγο κ η μακεδονια , το ονομα εννοω θα γραψεισ στα @@ σου, ασ ονομαστουν τα σκοπια μακεδονια

Γενικα ολα στα @@ σου τα γραφεισ ;
Εισαι ελληνικησ καταγωγησ ; κ δε μου απαντησεσ , ειναι κ θεση τη νδ η μονο δικια σου, αυτο που λεσ για τη κυπρο

Εκτοσ εαν εφαγεσ χυκοπιτα απο κυπριακο αιδειον κ εχεισ απωθημενα

Το θεμα της Μακεδονιας επρεπε να το εχει ληξει ο Μητσοτακης τοτε με το Σλαβομακεδονια, μια χαρα ονομα ηταν, ειχε συμφωνησει και ο Γκλιγκορωφ, αλλά μας φαγανε οι λαϊκισμοι.

Ναι ειμαι ελληνικοτατης καταγωγης με καταγωγη απο ακριτικο νησι του αιγαιου και απο την πελοποννησο.

Δεν ειμαι εκπροσωπος της ΝΔ και δεν παιρνω αδεια απο τον Κουλη για να εκφρασω τις αποψεις μου. Ούτε μελος της ΝΔ ειμαι. Για την αποψη του Κουλη, να ρωτησεις τον Κουλη.

Με τις κυπριες τα παω παντα καλα, εχω ηδη δυο στη συλλογη, με φτιαχνει η προφορα τους.

Ενταξει ειμαστε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom