Νέα

Έπεσε ελληνικό μαχητικό μετά από αναχαίτιση τουρκικών αεροσκαφών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 628
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
2) Οχι, γιατι ο,τι και να γινει δεν θα χαθω. Επιπλεον μου αρεσουν οι ελληνιδες οπότε δεν θελω να τις χασω
και για να μη χασεις τις ελλεεινιδες εισαι διατεθειμενος να θυσιασεις τα υπολοιπα παραγωγικα σου χρονια διπλα σε ενα λαο κρετινων;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
και για να μη χασεις τις ελλεεινιδες εισαι διατεθειμενος να θυσιασεις τα υπολοιπα παραγωγικα σου χρονια διπλα σε ενα λαο κρετινων;
Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο τύπε, μεσα σε ενα συρφετο κρετινων ξεχωριζει παντα ο καλος. Και το εισπραττω αυτο καθημερινα και στη δουλεια και στις κοινωνικες μου συναναστροφες. Πρωτος στο χωριο δηλαδη. Καλα ειναι.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
δεν θεσ να απαντησεισ, αποψη σου, εαν ηταν ολοι ομωσ σαν εσενα , θα πληρωνσμε φορο στο μπαμπακα σου τον ερτογαν

Παντωσ αλεξ71, ωραιουσ ψηφοφορουσ εχει η νδ, σαν εσενα εννοω
Συγχαρητηρια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε φιλε σχολιασε στο tower of love,του σκαι
Πεσ εσυ τι αεραμυνα χρειαζομαστε
Με ξυλα κ πετρεσ δυστυχωσ ειμαστε προετοιμασμενοι νσ πολεμησουμε

Καταρχην οπως σου μιλανε θα μιλας. Το που θα σχολιασω εγω θα το κρινω και δε θα σε ρωτησω.
Παμε παρακατω. Ειπες θελουμε " πολυ αεραμυνα' , ωραια λοιπον και σε ρωταω συγκεκριμενα και για να ξερουμε τι λεμε ποιους τυπους αεραμυνας και απο ποσες συστοιχιες ? Εσυ το ισχυριστηκες, εσυ θα δοσεις συγκεκριμενη απαντηση.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
δεν ειπε τιποτα κακο ρε τυπε.οτι η κυπρος δε ειναι ελληνικο εδαφος ειπε.ελληνες ειναι οι ανθρωποι αλλα ειναι ξεχωριστο κρατος,τι να κανουμε τωρα;
Οταν μπαινουμε στη διαδικασια να εξηγουμε και αυτα τα τοσο απλα, δεν ειναι λιγο αποκαρδιωτικο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εγω παλι οταν ειδα εκεινο το 62% οχι στο δημοψηφισμα του 2015 καταλαβα το μεγεθος του κρετινισμου του ελληνικου λαου
μεχρι τοτε ελεγα πως ειναι μειοψηφια αλλα δυστυχως οι κρετινοι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια στην ελλαδα
η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι οτι σημερα που μιλαμε ο τσιπρας στις δημοσκοπησεις παιρνει ενα 20% και με αναγωγη ενα 25% που λες κι εσυ
δε νομιζω οτι εχει νοημα να ιδρωνεις και να φορολογεισαι για ενα λαο μπαμπουινων
ειμαι ελληνας και εθνικιστης αλλα και τετοια ζωα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου
ενα φιλαρακι μηχανικος που εφυγε για ζυριχη το 2011 μου εχει πει οποτε το παρω αποφαση να τα παρατησω ολα και να απω γιατι μου εχει δουλεια
λιγο θελω ακομα...
Και τι δουλεια θα κανεις στη Ζυριχη βρε ανθρωπε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ετσι δυνατα με κουλη , που θα σε σωσει,
Κλακαδορε
Τα μπερδευεις καλε μου φιλε, εγω δεν περιμενω να με σωσει κανενας. Εχω φροντισει μονος μου να μην χρειαζομαι σωτηρες. Άλλους να κλαις.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
δεν θεσ να απαντησεισ, αποψη σου, εαν ηταν ολοι ομωσ σαν εσενσ , θα πληρωνσμε φορο στο μπαμπακα σου τον ερτογαν

Παντωσ αλεξ71, ωραιουσ ψηφοφορουσ εχει η νδ, σαν εσενα εννοω
Συγχαρητηρια
δεν ειπε τιποτα κακο ρε τυπε.οτι η κυπρος δε ειναι ελληνικο εδαφος ειπε.ελληνες ειναι οι ανθρωποι αλλα ειναι ξεχωριστο κρατος,τι να κανουμε τωρα;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Χωρίς να σχολιάσω τα άθλια τουρκοαγγλικά του άρθρου ... απλά σημειώνω το επίπεδο σοβαρότητας της Τουρκικής αρθρογραφίας για το συμβάν σε σχέση με την ξεφτίλα των ελλήνων δημοσιοκάφρων ...

***Greek fighter jet comes down in deadly crash in Aegean***

A Greek fighter jet came down in the Aegean Sea on April 12, with Greek officials confirming a pilot was killed after allegedly returning from a mission to intercept Turkish jets.

“A Greek pilot [has entered] the pantheon of heroes,” Defense Minister Panos Kammenos said in a tweet.

A Greek general staff source told Agence France-Presse that the Mirage 2000-5 plane was returning from a mission to intercept Turkish fighter jets.

“The mission was over and the plane was returning,” the source said, AFP reported.

Sources from the Turkish Air Force Command refuted claims there was a dogfight and said there were no Turkish jets there at the time of the crash.

State TV ERT said the warplane disappeared shortly before it was due to land on an airfield on Skyros island in the central Aegean.

The pilot was initially missing, however, was later reported to have died in the incident.

The accident comes at a period of heightened tension between regional rivals and NATO allies Greece and Turkey.

Verbal attacks have escalated recently between Turkish and Greek officials over Greece’s failure to extradite eight Turkish soldiers that Ankara said were part of an attempted 2016 coup.

A Greek appeals court on March 16 rejected a Turkish demand for the handover of eight Turkish soldiers accused of having a direct role in the failed coup and being members of the Fethullah Terrorist Organization (FETÖ).

The March 16 ruling marked the third extradition request that the Greek courts have refused, an issue that has strained relations between the two NATO allies.

The Turkish government accuses FETÖ of being behind a long-running campaign to overthrow the state through the infiltration of Turkish institutions including the military, the police and the judiciary.

In March, Turkey captured and is still holding two Greek soldiers who crossed the border into Turkey, allegedly whilst getting lost in the fog while on patrol.

Turkish courts have ordered their detention on suspicion of illegal entry and attempted military espionage. But Athens contends that the Turkish authorities have not given adequate details of the charges, or on what evidence they are based. Athens says the soldiers crossed into Turkey by mistake while following the trail of suspected undocumented migrants.

In another strain, a Greek court on April 3 rejected Turkey’s extradition request for a member of the outlawed far-leftist Revolutionary People’s Liberation Army-Front (DHKP-C). The Greek Appeals Courts also previously denied extradition requests for four other DHKP-C members: Hasan Biber, Hazal Seçer, Mehmet Doğan, and Şadi Naci Özpolat.

Ties between Ankara and Athens strained even more when Kammenos on April 4 said he had ordered the deployment of 3,500 additional military personnel in the Aegean and another 3,500 across Turkey’s border in Thrace to challenge the “enemy Turkey.”

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο τύπε, μεσα σε ενα συρφετο κρετινων ξεχωριζει παντα ο καλος. Και το εισπραττω αυτο καθημερινα και στη δουλεια και στις κοινωνικες μου συναναστροφες. Πρωτος στο χωριο δηλαδη. Καλα ειναι.
εγω παλι οταν ειδα εκεινο το 62% οχι στο δημοψηφισμα του 2015 καταλαβα το μεγεθος του κρετινισμου του ελληνικου λαου
μεχρι τοτε ελεγα πως ειναι μειοψηφια αλλα δυστυχως οι κρετινοι ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια στην ελλαδα
η μεγαλυτερη αποδειξη ειναι οτι σημερα που μιλαμε ο τσιπρας στις δημοσκοπησεις παιρνει ενα 20% και με αναγωγη ενα 25% που λες κι εσυ
δε νομιζω οτι εχει νοημα να ιδρωνεις και να φορολογεισαι για ενα λαο μπαμπουινων
ειμαι ελληνας και εθνικιστης αλλα και τετοια ζωα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου
ενα φιλαρακι μηχανικος που εφυγε για ζυριχη το 2011 μου εχει πει οποτε το παρω αποφαση να τα παρατησω ολα και να απω γιατι μου εχει δουλεια
λιγο θελω ακομα...

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96

Δε χρειαζεται δικηγορο,

κ δε ρωτησα αυτο , αν η κυπροσ ειναι αλλο κρατοσ

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Οταν μπαινουμε στη διαδικασια να εξηγουμε και αυτα τα τοσο απλα, δεν ειναι λιγο αποκαρδιωτικο?
σκεψου να πρεπει να εξηγησεις οτι η ελδυκ δεν εχει καμια δουλεια εκει,επειδη κανενα ανεξαρτητο κρατος δεν πρεπει να εχει νταβατζηδες,δηλαδη εγγυητριες δυναμεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Συγνωμη ρε φιλε αλλά αυτα ειναι επιεικώς αφελή. Αντι να κοιταξουμε να δωσουμε κανενα κινητρο στις ανυπαντρες να μην κανουν εκτρωσεις και στα ζευγαρια να κανουν τρια-τεσσερα παιδια, συζηταμε να εξοπλιστουμε σαν αστακοι για να προστατεψουμε ποιον? Αφου οπως παμε σε 100 χρονια θα εχουμε μεινει ενα-δυο εκατομμυρια με την υπογεννητικοτητα που μας δερνει. Η ισχυς ενος εθνους κρινεται απο τον κοσμο του κατ' αρχην. Οχι απο πυραυλους και βληματα. Αυτος ειναι ο μεγαλυτερος πολεμος που εχουμε να αντιμετωπισουμε. Η φυσική μας εξοντωση δια της υπογεννητικοτητας. Κανενας τουρκος δεν σκοτωνει 150.000 ελληνες το χρονο. Οι ελληνες το κανουν μονοι τους με τις εκτρωσεις. Και τα παντρεμενα ζευγαρια κανουν ενα παιδι με το ζορι, και συζηταμε τι οπλα θα παρουμε. Δεν ειναι χαζο?

Βαλε και τα τροχαια ατυχηματα ,και σε μικροτερη κλιμακα την ανεξελεγκτη λαθρομεταναστευση

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δε χρειαζεται δικηγορο,

κ δε ρωτησα αυτο , αν η κυπροσ ειναι αλλο κρατοσ
Δεν ρωτησες αυτο, αλλά εγω αυτο ειπα εξ αρχης. Το αν ειναι ελληνικο εθνος οι κυπριοι ειναι μια αλλη συζητηση. Κι εγω ειπα οτι οι τουρκοι δεν εχουν κανει αποβαση σε ελληνικο εδαφος. Αντιλαμβανεσαι οτι ειναι αλλη συζητηση το αν οι κυπριοι ειναι ελληνικο εθνος?

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Και τι δουλεια θα κανεις στη Ζυριχη βρε ανθρωπε?
στο νομικο τμημα μιας κατασκευαστικης εταιρειας
ξερω απταιστα αγγλικα και γαλλικα αλλα δυστυχως γερμανικα μπιτι
αλλιως θα ειχα φυγει ηδη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom