priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Υπολογιζω γυρω στα 200k να εχω αρχες του 2015
Αναλογως.. Πχ μια αγορα σπιτιου/ κτηριου και μετατροπη σε φοιτητικα δωματια σε καποια πολη με αρκετους ερασμους και φτηνες (σχετικα με ο νοικι) τιμες αγορας μπορει να δωσει σχετικα καλες αποδωσεις.. Ψαχνω κατι τυπου 10+% μετα φορων
Καλισπερα εχω καποια χρηματα στην ακρη και σε συνδιασμο με την αναμενομενη πωληση ενος διαμερισματος σκεφτομαι να επενδυσω αυτα τα χρηματα καπου στην ευρωπη, με προοπτικη ισως να μεινω εκει..
Λοιπον ποια χωρα/ πολη τις ευρωπης νομιζετε πως εχει συμφερουσες τιμες σε ακινητα?
Ευχαριστω
Καλισπερα εχω καποια χρηματα στην ακρη και σε συνδιασμο με την αναμενομενη πωληση ενος διαμερισματος σκεφτομαι να επενδυσω αυτα τα χρηματα καπου στην ευρωπη, με προοπτικη ισως να μεινω εκει..
Λοιπον ποια χωρα/ πολη τις ευρωπης νομιζετε πως εχει συμφερουσες τιμες σε ακινητα?
Ευχαριστω
ευρώπη δεν παίζει... ανοιξε κανένα μπουρδελάκι στο νέο χαλιφάτο...
κατουρα λιγο ρε μαν,,,επιχειρηματιας με 200 χιλιαρικα????
τι το περασατε ρε μαγκιτες τις επιχ/σεις?
Τύπε γιατί να τα ρίξεις στην Ευρώπη ; Γιατί δε παίρνεις ένα ξενοδοχείο στα πέριξ της Ομόνοιας να το δουλέψεις - υπάρχει σχετικό thread: www.bourdela.com/forum/index.php?topic=188879.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=188879.0 [/URL]
Δεν έχεις ακούσει τι λέει ο άλλος ; Έρχεται η ανάπτυξη
Βοήθα τη χώρα σου και εσύ να αναπτυχθεί
Σουβλατζίδικο στη Γερμανία.Αν κάποιος Ελληνας βρει μια μέθοδο να βάλει περισσότερο χοιρινό στο σουβλάκι από το βοδινό ή αρνίσιο που έχουν τα Döner Kebab στη Γερμανία και τα πουλάει στην ίδια τιμή απλά θα θησαυρίσει.