priksarxidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2014
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6

Λοιπον ποια χωρα/ πολη τις ευρωπης νομιζετε πως εχει συμφερουσες τιμες σε ακινητα?
Ευχαριστω
Καλισπερα εχω καποια χρηματα και σε συνδιασμο με την αναμενομενη πωληση ενος διαμερισματος σκεφτομαι να επενδυσω αυτα τα χρηματα καπου στην ευρωπη, με προοπτικη ισως να μεινω εκει..
Λοιπον ποια χωρα τις ευρωπης νομιζετε πως εχει συμφερουσες τιμες σε ακινητα?
Ευχαριστω
Καλισπερα εχω καποια χρηματα στην ακρη και σε συνδιασμο με την αναμενομενη πωληση ενος διαμερισματος σκεφτομαι να επενδυσω αυτα τα χρηματα καπου στην ευρωπη, με προοπτικη ισως να μεινω εκει..
Λοιπον ποια χωρα τις ευρωπης νομιζετε πως εχει συμφερουσες τιμες σε ακινητα?
Ευχαριστω
βουλγαρια κ ρουμανια τυπε
Κι έχουν και πολλά γυφτάκια, ε;![]()
![]()
![]()
Καλισπερα εχω καποια χρηματα στην ακρη και σε συνδιασμο με την αναμενομενη πωληση ενος διαμερισματος σκεφτομαι να επενδυσω αυτα τα χρηματα καπου στην ευρωπη, με προοπτικη ισως να μεινω εκει..
Λοιπον ποια χωρα/ πολη τις ευρωπης νομιζετε πως εχει συμφερουσες τιμες σε ακινητα?
Ευχαριστω
Ευχαριστω
τυπε στειλε στον ματζεστικ αυτος θα σου πει πως να κονομησειςΚαλισπερα εχω καποια χρηματα στην ακρη και σε συνδιασμο με την αναμενομενη πωληση ενος διαμερισματος σκεφτομαι να επενδυσω αυτα τα χρηματα καπου στην ευρωπη, με προοπτικη ισως να μεινω εκει..
Ευχαριστω
Ευχαριστω
τι μπιζνα ηταν τυπε?Εγω εχασα μια τρελη ευκαιρεια Γερμανια απο γνωστο πριν κανα 2-3 χρονια![]()
απολυτε διανυκτερευεις?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ειμαι σπιτι σημερααπολυτε διανυκτερευεις?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πηγε να κοιμηθει ο αλλος τυπε γιατι δεν την παλευε ειπε :S![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα περιμενει να χτυπησει τηλεφωνο απο το σπιτι του αλλου που πηρε κρεατινη και ειχε ταχυκαρδια.
τυπε ειμαι σπιτι σημερα
εχω αφησει τον κουασιμοδορο στο γραφειο
![]()
![]()
πηγε να κοιμηθει ο αλλος τυπε γιατι δεν την παλευε ειπε :S
οταν ειπε να κοιμηθει λες να εννοουσε τον αιωνιο υπνο τυπε? :Sκατα τις 5 φευγουν οι ψυχες τυπε
:S :S
οταν ειπε να κοιμηθει λες να εννοουσε τον αιωνιο υπνο τυπε? :S