vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
βαριεμαι νυχτιατικαΚανέ τον κόπο να μας πληροφορήσεις ορθά
απλα ενα σωστο κρατος προνοιας ειναι για ολους
και οι χωρες που ανεφερες εχουν σωστο κρατος προνοιας
βαριεμαι νυχτιατικαΚανέ τον κόπο να μας πληροφορήσεις ορθά
Καλο ε? Εκει βγαινουν απο πανεπιστημια και προσφερουν και εδω τους συμπεριφερομαστε ετσι. Πολυ αστειο οντως.
Καλο ε? Εκει βγαινουν απο πανεπιστημια και προσφερουν και εδω τους συμπεριφερομαστε ετσι. Πολυ αστειο οντως.
Αν οντως στα εχουν θιξει τοτε εσυ θα ησουν ο τελευταιος που θα εκανε το ιδιο σε καποιον αλλο
η χωρα χρειαζεται πανεπιστημιακους πακιστανους ρε τυπεΤι αλήτες που είμαστε πράγματι... Και γιατί είπαμε ότι κάθονται εδω ακόμη? Τους κρατά κανείς με το ζόρι να πάω να τον βρώ να του ζητήσω τον λόγο?!
οσα φραγκα ειξες και εσυ για τους ομοθρησκους σου στην Σομαλια και στην ΣερβιαΚαι τους κάνουν τους σκλάβους! Για να ζουν βασιλικά οι άλλοι! Λέμε φίλε για βοήθεια κιόλας. Σαν αυτή που απαιτείται από τους Ευρωπαίους. Ή μήπως το Πακιστάν είναι καμιά φτωχή χώρα? Έχει κοιλάδες γεμάτες ρουμπίνια, ορυκτό πλούτο και αέριο. Αλλά λεφτά για πυρηνικά έχουν. Μάλιστα. Από εκεί ας απαιτήσουν καλύτερη ζωή και εμείς και η διεθνής κοινότητα και οι ίδιοι. Οι αδεφλοί μουσουλμάνοι για τους οποίους κόπτονται , ένα φράγκο έριξαν στο Μπαγκλαντές? Στο Αφγανιστάν? Στην Παλαιστίνη? Για έργα υποδομής σχολεία, φάρμακα , παιδεία? Α ναι ρίχνουν κάτι... Για βόμβες, όπλα, σφαίρες...
Και μετά η μεν Ρωσία δε το κάνει η Αμερική όχι η Κίνα όχι, η Ελλάδα λοιπόν θα ταίζει όλο τον πλανήτη. Μάλιστα...
Τι αλήτες που είμαστε πράγματι... Και γιατί είπαμε ότι κάθονται εδω ακόμη? Τους κρατά κανείς με το ζόρι να πάω να τον βρώ να του ζητήσω τον λόγο?!
ποσοι εδω μεσα λενε "Γαμω τα συμβολα σας" "γαμω την σημαια σας" κτλ
ε και το κορανι ενα κωλοσυμβολο ειναι.Να το βαλουν στον ομοφυλικο κωλο τους και να το παρουν στο πακισταν.Γαμω και γω τα συμβολα...
εσυ πως θα προτεινες να τους χρησιμοποιησουμε τυπε μου?Η χωρα χρειαζετε "πανεπιστημιακους" οτιδηποτε εθνικοτητας. Το να τους κρατας και να σου ειναι προβλημα δεν σου λυνει κατι. Αν τους κανεις χρησιμους ομως... Αλλα φυσικα ποιος κανει τον κοπο? Χαλαρα και φραπεδια μωρε.
εσυ πως θα προτεινες να τους χρησιμοποιησουμε τυπε μου?
δωσε μια ιδεα
οσα φραγκα ειξες και εσυ για τους ομοθρησκους σου στην Σομαλια και στην Σερβια
εχεις κουρευτει σε πακιστανο τυπε μου?Παντως δεν ξερω αν βγαζει καλους πληροφορικαριους το Πακισταν αλλα αισθητικους και κωμμωτες σιγουρα δεν βγαζει >
εγω λεω για να εχουν καποια απασχοληση ολοι αυτοι οι καημενοι πληροφορικαριοι και ηλεκτρολογοι πακηδες να ανοιξουμε μερικα στρατοπεδα αλα αλ καιντα στυλ να φτιαχνουν βομβες,πυραυλους και αλλα ωραια!
Μονο στις μολοτοφ να εχουν μεινει οι αναρχοαυτονομοι λερες των εξαρχειων?Ειναι κριμα!