Επισκέπτης
εχεις κουρευτει σε πακιστανο τυπε μου?
οχι τυπαρα μου αλλα αν κρινω απο το μουστακι τους και το μαλι τους που ειναι λες και το κουρεψε βοσκος δεν τα πανε καλα με αυτα
εχεις κουρευτει σε πακιστανο τυπε μου?
μα ειναι ηδη μορφωμενοιΟπως ειπα και ποιο πριν τους δεχεσαι στην κοινωνια και τους κανεις χρησιμους. Τους μορφωνεις. Ανεβαζεις το εργατικο δυναμικο. κλπ κλπ
μπορει αυτο το στυλ να ειναι μοδα στο πακιστανοχι τυπαρα μου αλλα αν κρινω απο το μουστακι τους και το μαλι τους που ειναι λες και το κουρεψε βοσκος δεν τα πανε καλα με αυτα
Παντως δεν ξερω αν βγαζει καλους πληροφορικαριους το Πακισταν αλλα αισθητικους και κωμμωτες σιγουρα δεν βγαζει >
Τότε αφού δε βοήθησαν αυτοί τους δικούς τους ομοθρήσκους, και εγώ τους δικούς μου γιατί εγώ να βοηθήσω αυτούς?
μπορει αυτο το στυλ να ειναι μοδα στο πακισταν
δεν θες να εισαι ιντερνασιοναλ?
Οι χώρες της Ευρώπης είναι οργανωμένες και είναι άλλοι λαοί, δε γίνεται να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα.Παρακαλώ τους φίλους της πολυπολιτισμικότητας να δώσουν ένα πράδειγμα μιας χώρας που σύμβαίνει το άνομο μπάχαλο που συμβαίνει εδώ. Επίσης αν γνωρίζουν, πως συμπεριφερονται οι ανεπτυγμένες χώρες σαν τις οποιές θα θέλαμε να είμαστε. Αν δεν είναι ούτε αυτό δυνατό, πώς φαντάζονται(...) ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια λειτουργία
μα ειναι ηδη μορφωμενοι
πανεπιστημιο τελειωσαν και ηρθαν εδω ετσι δεν ειπες?
κατι αλλο εχεις να προτεινεις?
Μην νευριαζης δεν θα βρης λυση.
Αυτοι που απαντανε ετσι ειναι........αστα να πανε.
Μην νευριαζης δεν θα βρης λυση.
Αυτοι που απαντανε ετσι ειναι........αστα να πανε.
καλη η πλακα
αλλα τι θα γινει με ολους αυτους τους λαθρομεταναστες;
απελαση;
νομιμοποιηση;
τι
Οι χώρες της Ευρώπης είναι οργανωμένες και είναι άλλοι λαοί, δε γίνεται να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα.
Οι χώρες αυτές όμως δε συνορεύουν με την Ανατολή, το ίδιο είναι? Από που θα μπουκάρει το δουλεμπορικό στην Αγγλία - από το Ντόβερ?
δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε μια χωρα που δεν μπορει να δεχτει μεταναστες
Δεν ειπα οτι ηρθαν εδω μορφωμενοι. Σε οργανωμενες χωρες μορφονονται.
Και αν μου πεις οτι εδω δεν ειμαστε οργανωμενοι ε να ξες 100% οτι δεν φταινε οι αλλοδαποι γιαυτο
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος - θα στην πέσει όλο το ΛΑΟΣ καθώς και οι Χριστιανοί χούλιγκανς όλων των κομμάτων.
Οι χώρες της Ευρώπης είναι οργανωμένες και είναι άλλοι λαοί, δε γίνεται να συγκρίνεις πορτοκάλια με μήλα.
Οι χώρες αυτές όμως δε συνορεύουν με την Ανατολή, το ίδιο είναι? Από που θα μπουκάρει το δουλεμπορικό στην Αγγλία - από το Ντόβερ?
απολυτε χωρις μεταναστες πως θα παει μπροστα η οικονομια;δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε μια χωρα που δεν μπορει να δεχτει μεταναστες
γιατι δεν ειμαστε οργανωμενοι σωστα
δηλαδη το συμπερασμα ειναι οτι ειμαστε μια χωρα που δεν μπορει να δεχτει μεταναστες
γιατι δεν ειμαστε οργανωμενοι σωστα
Καθόλου δε νευριάζω. Απλά μου αρέσει η αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Αν ο άλλος έχει το ακλόνητο επιχείρημα του βγάζω το καπέλο.
Τύπε κατάλαβα λάθος, γι' αυτό και το έσβησα. Εγώ ναι, δε μου καίγεται καρφί αν κάψει κάποιος τη βίβλο.Έτσι θα είναι για να το λες εσύ. Ειδικά το όλων των κομμάτων έγραψε