apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μην ξεχνας αυτηνΈτσι θα είναι για να το λες εσύ. Ειδικά το όλων των κομμάτων έγραψε
μην ξεχνας αυτηνΈτσι θα είναι για να το λες εσύ. Ειδικά το όλων των κομμάτων έγραψε
απολυτε χωρις μεταναστες πως θα παει μπροστα η οικονομια;
τι ακριβως ειπα που δεν στεκει;Δεν εχουν επιχειρηματα και τετοια ατομα ειναι αχρηστα για την ανθρωποτητα.
Περιμένεις να γίνει η Ελλάδα, Γαλλία μέσα σε μια νύχτα? Για πες μας τον τρόπο - σε ακούμε...Είναι οργανωμένες... Θέλουμε να οργανωθούμε όπως Ιταλια- Γαλλία ή δεν θέλουμε;
οποτε δεν ειναι καλυτερα να οργανωθουμε πρωτα και οταν ειμαστε οκ να αρχισουμε να δεχομαστε μεταναστες που να μπορουμε να τους δωσουμε μια καλυτερη ζωη?Οχι. Ειμαστε μια χωρα που πρεπει επιτελους να οργανωθει.
μην ξεχνας αυτην
Την περίοδο 50-70 η Ελλάδα από τα ερείπια έφτασε να έχει ανάπτυξη 10 % ( τρίτη στον κόσμο) όπου έγινε το "θαύμα της ανασυγκρότησης". Δεν είχε μετανάστες. Ούτε η Ιαπωνική οικονομία είχε ποτέ μετανάστες πιστεύω. Ούτε η Νοτιοκορεάτικη. Ούτε η Ταιβανέζικη πιστεύω. Ούτε η Ισραηλινή. Και δε νομίζω σήμερα η Κίνα να έχει.
Μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά? Ε?Λυση υπαρχη βρεστην.
περνει ο ξεβρακοτος χασαν την δουλεια του σπουδασμενου Ελληνα;ποια οικονομια?η ηδη διαλυμενη μας οικονομια?Ισα ισα οι χιλιαδες παρανομοι μεταναστες βαραινουν ακομα περισσοτερο την οικονομια μας.
Εδω βλεπεις τοσα ατομα με πτυχια και μλκιες να μην μπορουν να βρουν μια δουλεια της προκοπης θα εχουμε και τον Αχμετ και τον Χασαν και τα χιλιαδες ξαδερφακια τους να θελουν να φανε και αυτοι οπως ηρθαν ξεβρακωτοι...
δεν εχει μεταναστες το Ισραηλ;Την περίοδο 50-70 η Ελλάδα από τα ερείπια έφτασε να έχει ανάπτυξη 10 % ( τρίτη στον κόσμο) όπου έγινε το "θαύμα της ανασυγκρότησης". Δεν είχε μετανάστες. Ούτε η Ιαπωνική οικονομία είχε ποτέ μετανάστες πιστεύω. Ούτε η Νοτιοκορεάτικη. Ούτε η Ταιβανέζικη πιστεύω. Ούτε η Ισραηλινή. Και δε νομίζω σήμερα η Κίνα να έχει.
οποτε δεν ειναι καλυτερα να οργανωθουμε πρωτα και οταν ειμαστε οκ να αρχισουμε να δεχομαστε μεταναστες που να μπορουμε να τους δωσουμε μια καλυτερη ζωη?
Οχι. Ειμαστε μια χωρα που πρεπει επιτελους να οργανωθει.
Περιμένεις να γίνει η Ελλάδα, Γαλλία μέσα σε μια νύχτα? Για πες μας τον τρόπο - σε ακούμε...
γιατι στα χωραφια ποιοι θα δουλευουν?στις οικοδομες?Την περίοδο 50-70 η Ελλάδα από τα ερείπια έφτασε να έχει ανάπτυξη 10 % ( τρίτη στον κόσμο) όπου έγινε το "θαύμα της ανασυγκρότησης". Δεν είχε μετανάστες. Ούτε η Ιαπωνική οικονομία είχε ποτέ μετανάστες πιστεύω. Ούτε η Νοτιοκορεάτικη. Ούτε η Ταιβανέζικη πιστεύω. Ούτε η Ισραηλινή. Και δε νομίζω σήμερα η Κίνα να έχει.
Φυσικά. Τι λέμε όλο το απόγευμα?Δεν είπα αυτό. Είπα ποια είναι η γνώμη σας. Προς εκεί πρέπει να στραφούμε, το μοντέλο των ανεπτυγμένων χωρών ή φαντάζεστε κάτι άλλο;
Μπορείς να μιλήσεις φυσιολογικά? Ε?
πλεον ουτε οι Αλβανοι δεν πανε στα χωραφιαγιατι στα χωραφια ποιοι θα δουλευουν?στις οικοδομες?
εγω εφαγα λαχανικα μετα το 92 παντως
και μου χτισαν το σπιτι τοτε
πριν εμενα σε τσαντηρι
αλ τσιντηρ νιους
περνει ο ξεβρακοτος χασαν την δουλεια του σπουδασμενου Ελληνα;
δηλαδη η ελλαδα μετα τ 92 εχει μια οικονομικη αναπτυξη λεμε τωραΓια να οργανωθεις πρεπει και να αναπτυχθεις οικονομικα. Και αυτο γινετε με τους μεταναστες.
Ειχε η αμερικη ειχε η γερμανια και σχεδον ολες οι κεντροευρωπαικες χωρες μεταν τον β' παγκοσμιο πολεμο.
περνει ο ξεβρακοτος χασαν την δουλεια του σπουδασμενου Ελληνα;δεν εχει μεταναστες το Ισραηλ;