Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• LUKA_01.jpg
    LUKA_01.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 13

Επισκέπτης
απολυτε χωρις μεταναστες πως θα παει μπροστα η οικονομια;

ποια οικονομια?η ηδη διαλυμενη μας οικονομια?Ισα ισα οι χιλιαδες παρανομοι μεταναστες βαραινουν ακομα περισσοτερο την οικονομια μας.
Εδω βλεπεις τοσα ατομα με πτυχια και μλκιες να μην μπορουν να βρουν μια δουλεια της προκοπης θα εχουμε και τον Αχμετ και τον Χασαν και τα χιλιαδες ξαδερφακια τους να θελουν να φανε και αυτοι οπως ηρθαν ξεβρακωτοι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Την περίοδο 50-70 η Ελλάδα από τα ερείπια έφτασε να έχει ανάπτυξη 10 % ( τρίτη στον κόσμο) όπου έγινε το "θαύμα της ανασυγκρότησης". Δεν είχε μετανάστες. Ούτε η Ιαπωνική οικονομία είχε ποτέ μετανάστες πιστεύω. Ούτε η Νοτιοκορεάτικη. Ούτε η Ταιβανέζικη πιστεύω. Ούτε η Ισραηλινή. Και δε νομίζω σήμερα η Κίνα να έχει.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δεν εχουν επιχειρηματα και τετοια ατομα ειναι αχρηστα για  την ανθρωποτητα.
τι ακριβως ειπα που δεν στεκει;
και απο που εβγαλες μαλλον το συμπερασμα οτι ειμαι αριστερος;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

σωστά πως θα καταστρατηγηθούν τα εργατικά δικαιώματα των ντόπιων χωρίς τον Δούρειο Ίππο των λαθρομεταναστών.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι. Ειμαστε μια χωρα που πρεπει επιτελους να οργανωθει.
οποτε δεν ειναι καλυτερα να οργανωθουμε πρωτα και οταν ειμαστε οκ να αρχισουμε να δεχομαστε μεταναστες που να μπορουμε να τους δωσουμε μια καλυτερη ζωη?

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Την περίοδο 50-70 η Ελλάδα από τα ερείπια έφτασε να έχει ανάπτυξη 10 % ( τρίτη στον κόσμο) όπου έγινε το "θαύμα της ανασυγκρότησης". Δεν είχε μετανάστες. Ούτε η Ιαπωνική οικονομία είχε ποτέ μετανάστες πιστεύω. Ούτε η Νοτιοκορεάτικη. Ούτε η Ταιβανέζικη πιστεύω. Ούτε η Ισραηλινή. Και δε νομίζω σήμερα η Κίνα να έχει.

Ειχε η αμερικη ειχε η γερμανια και σχεδον ολες οι κεντροευρωπαικες χωρες μεταν τον β' παγκοσμιο πολεμο.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
ποια οικονομια?η ηδη διαλυμενη μας οικονομια?Ισα ισα οι χιλιαδες παρανομοι μεταναστες βαραινουν ακομα περισσοτερο την οικονομια μας.
Εδω βλεπεις τοσα ατομα με πτυχια και μλκιες να μην μπορουν να βρουν μια δουλεια της προκοπης θα εχουμε και τον Αχμετ και τον Χασαν και τα χιλιαδες ξαδερφακια τους να θελουν να φανε και αυτοι οπως ηρθαν ξεβρακωτοι...
περνει ο ξεβρακοτος χασαν την δουλεια του σπουδασμενου Ελληνα;
δεν εχει μεταναστες το Ισραηλ;

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
οποτε δεν ειναι καλυτερα να οργανωθουμε πρωτα και οταν ειμαστε οκ να αρχισουμε να δεχομαστε μεταναστες που να μπορουμε να τους δωσουμε μια καλυτερη ζωη?

Για να οργανωθεις πρεπει και να αναπτυχθεις οικονομικα. Και αυτο γινετε με τους μεταναστες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οχι. Ειμαστε μια χωρα που πρεπει επιτελους να οργανωθει.
Περιμένεις να γίνει η Ελλάδα, Γαλλία μέσα σε μια νύχτα? Για πες μας τον τρόπο - σε ακούμε...

Δεν είπα αυτό. Είπα ποια είναι η γνώμη σας. Προς εκεί πρέπει να στραφούμε, το μοντέλο των ανεπτυγμένων χωρών ή φαντάζεστε κάτι άλλο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιατι στα χωραφια ποιοι θα δουλευουν?στις οικοδομες?
εγω εφαγα λαχανικα μετα το 92 παντως
και μου χτισαν το σπιτι τοτε
πριν εμενα σε τσαντηρι
αλ τσιντηρ νιους
:2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιατι στα χωραφια ποιοι θα δουλευουν?στις οικοδομες?
εγω εφαγα λαχανικα μετα το 92 παντως
και μου χτισαν το σπιτι τοτε
πριν εμενα σε τσαντηρι
αλ τσιντηρ νιους
:2funny:
πλεον ουτε οι Αλβανοι δεν πανε στα χωραφια
ποσο μαλλον οι Ελληνες

Επισκέπτης
περνει ο ξεβρακοτος χασαν την δουλεια του σπουδασμενου Ελληνα;

οχι αλλα αν ενας πτυχιουχος ελληνας δεν μπορει να βρει καποια δουλεια κερδοφορα και υπαρχει προβλημα στην αγορα εργασιας μην περιμενεις καλυτερες συνθηκες για τους λαθρομεταναστες που ηρθαν με μια βαρκα στην λουφα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειχε η αμερικη ειχε η γερμανια και σχεδον ολες οι κεντροευρωπαικες χωρες μεταν τον β' παγκοσμιο πολεμο.
περνει ο ξεβρακοτος χασαν την δουλεια του σπουδασμενου Ελληνα;δεν εχει μεταναστες το Ισραηλ;

Ναι ρε παιδιά είχαν. Και εγώ παρέθεσα άλλες που δεν είχαν. Εγώ δεν είπα ότι οι μετανάστες είναι εμπόδιο στην οικονομική ανάπτυξη. Απάντησα στο ερώτημα πως θα αναπτυχθείς οικονομικά χωρίς μετανάστες. Και έδοσα παραδίγματα χωρών που το έκαναν. Άρα μου βάζετε χώρες με μετανάστες για να μου δείξετε τι?
Δε συνδέονται κατανάγκην οι μετανάστες με την οικονομική ανάπτυξη, δεν είναι όρος εκ των ων ουκ άνευ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom