You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε κάποιος δεν πρέπει να φταίει σ αυτή τη χώεα εκτός από εμάς;εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι σας φταινε οι ανθρωποι που ηρθαν στην ελλαδα γιαμια καλυτερη ζωη;ενα κομματι ψωμι ηρθαν να φανε οι ανθρωποι
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι σας φταινε οι ανθρωποι που ηρθαν στην ελλαδα γιαμια καλυτερη ζωη;ενα κομματι ψωμι ηρθαν να φανε οι ανθρωποι
Την πορτα την ανοιξαν και τωρα πειναμε εμεις απλα χωρις πολλα λογια.
ναι οπως παντα στην ελλαδα δεν φταιμε εμεις μονο οι αλλοι.εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τους αλλοδαπους.ε κάποιος δεν πρέπει να φταίει σ αυτή τη χώεα εκτός από εμάς;
Ολόκληρη ΕΕ όταν μπούκαρε το Νάτο στη Γιουγκοσλαβία έκανε τίποτα?
Γιατι, η ΕΕ, δεν είναι κομμάτι του ΝΑΤΟ?
Επισκέπτης
εγω δεν εχω καταλαβει ακομα τι σας φταινε οι ανθρωποι που ηρθαν στην ελλαδα γιαμια καλυτερη ζωη;ενα κομματι ψωμι ηρθαν να φανε οι ανθρωποι
τοσοι που ειναι δεν θελουν ενα κοματι ψωμι να χορτασουν αλλα μια εκταση με καρβελια οση η τουρκια...Ας τους παρουν σπιτια τους οι διαφοροι αριστεριστες και λοιποι "φιλανθρωποι" τοτε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
θες να πάρω εγώ εσένα;τοσοι που ειναι δεν θελουν ενα κοματι ψωμι να χορτασουν αλλα μια εκταση με καρβελια οση η τουρκια...Ας τους παρουν σπιτια τους οι διαφοροι αριστεριστες και λοιποι "φιλανθρωποι" τοτε.
μέχρι να φύγεις με αυτά που θα σου προσφέρω θα πολεμάς για τον κομμουνισμό.....
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εντάξει μαλακιζόμαστε εδώ στην Ελλάδα, αλλά ήθελα να 'ξερα - βλέπει κανένας CNN?
Έχει πάρει κανείς χαμπάρι ότι ο πόλεμος στο Πακιστάν μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων & Ταλιμπάν, θα φέρει άλλο ένα καραβάνι προσφύγων προς τα εδώ?
Ότι το Ισραήλ αρχίζει και μελετάει σχέδια να την πέσει στο Ιράν, έχει ακούσει κανένας τίποτα ή μπα?
Ζούμε στο μικρόκοσμό μας και νομίζουμε ότι ο Αγ. Παντελεήμονας είναι το κέντρο του κόσμου.
Keep walking fellas - πάω για φαΐ.
Αααα μπράβο ρε φίλε πέστα... ;)
Η ΕΕ φίλε είναι πολιτική ένωση κρατών με κάποια γεωγραφική συνέχεια, κοινό πολιτισμό και καταγωγή - υποτίθεται.Γιατι, η ΕΕ, δεν είναι κομμάτι του ΝΑΤΟ?
Το ΝΑΤΟ είναι στρατιωτική συμμαχία και βομβάρδισε Ευρωπαϊκά εδάφη, γράφοντας εκεί που δεν πιάνει ήλιος όλη την Ευρώπη.
Ξέρω ότι σαρκάζεις, αλλά έτσι θα έπρεπε να είναι? Όλες οι ρόμπες να κάθονται σούζα μπροστά στο στρατιωτικό διοικητή του ΝΑΤΟ?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Προσωπικά δε με ενοχλούν, όμως το ότι έχουν μαζευτεί τόσοι πολλοί εδώ για διάφορους λόγους (χωρίς να το θέλουν και οι ίδιοι να είναι εδώ) προκαλεί προβλήματα, είτε θέλουμε να το δούμε είτε όχι. Και εφόσον δεν μπορούν να απορροφηθούν πουθενά, ούτε εκείνοι έχουν μια καλύτερη ζωή ούτε πρόκειται γενικότερα οι έλληνες να δουν την ύπαρξή τους ως κάτι θετικό...
Τώρα τα περί θρησκείας και φανατισμού τους δε τα θεωρώ τόσο σημαντικά, θα υπάρξουν περίοδοι έντασης όμως δεν πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλο το θέμα. Άλλωστε σε αυτή τη χώρα αυτό κάνουμε, τα φουσκώνουμε και μετά τα ξεφουσκώνουμε όταν βρίσκουμε άλλο παιχνιδάκι να μας τραβήξει την προσοχή.
Υπαρχει μια κινεζικη παροιμια που λεει "Δωσε σε ενα πεινασμενο ενα ψαρι και θα τον ταισεις για μια μερα. Μαθε του να ψαρευει και θα τον ταισεις για μια ζωη"
Αν δωσεις δουλειες σε ολους αυτους θα μπορεσουν να ζησουν και να σε ενισχυσουν. Θα αγαπησουν την χωρα και α μαθουν την κουλτουρα της.
Οσο για την δικαιολογια το που θα βρουμε τοσες δουλειες, ε δεν ειμαστε και η πιο ανεπτυγμενη χωρα με δρομους, νοσοκομεια σχολια κλπ
Αν δωσεις δουλειες σε ολους αυτους θα μπορεσουν να ζησουν και να σε ενισχυσουν. Θα αγαπησουν την χωρα και α μαθουν την κουλτουρα της.
Οσο για την δικαιολογια το που θα βρουμε τοσες δουλειες, ε δεν ειμαστε και η πιο ανεπτυγμενη χωρα με δρομους, νοσοκομεια σχολια κλπ
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Δε διαφωνώ - απλά δε νομίζω η Ελλαδίτσα να μπορεί να αλλάξει το status quo του γεω-πολιτικού γίγνεσθαι παγκοσμίως. Τώρα που μιλάμε γίνεται πόλεμος στο Πακιστάν μεταξύ στρατού & Ταλιμπάν.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το σταματήσουμε αυτό? Ολόκληρη ΕΕ όταν μπούκαρε το Νάτο στη Γιουγκοσλαβία έκανε τίποτα? Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Ρεαλιστής είμαι χωρίς κανένα κομματικό μανδύα.
Eντάξει. Αλλά να ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα και οι ρίζες των προβλημάτων. Εμείς εδώ μια κουτσουλιά είμαστε. Άμα δε δούμε το δάσος δε βλέπουμε τίποτα όσο και να κοιτάμε το δέντρο. Αλλά από ότι είδα εσύ κάτι βλέπεις ... ΄;)
Επισκέπτης
για αντε λοιπονθες να πάρω εγώ εσένα;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Γιατί δε πάνε νατο φάνε αυτό το κομμάτι ψωμί στο Κουβέιτ? Στη Σαουδική Αραβία? Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα? Στο Μπαχρέιν? Στο Ομάν? Στο Κατάρ? Που είναι και μουσουλμάνοι και αδέλφια? Μες στη χλίδα είναι. Και πιο κοντά.
θες να πάρω εγώ εσένα;
Και εδω τη εχουμε δημοκρατια.
Επισκέπτης
Γιατί δε πάνε νατο φάνε αυτό το κομμάτι ψωμί στο Κουβέιτ? Στη Σαουδική Αραβία? Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα? Στο Μπαχρέιν? Στο Ομάν? Στο Κατάρ? Που είναι και μουσουλμάνοι και αδέλφια? Μες στη χλίδα είναι. Και πιο κοντά.
απλα ειμαστε τοσο μαλακισμενο κρατος και δεσμιο φασιστοειδων της αριστερας που την εχουν καταβρει εδω...Σου λενε η χωρα της ατιμωρισιας γιατι να μην παμε εκει να κανουμε οτι κανουμε?Αφου Γερμανια,Σουηδια πεφτει ραβδι.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι αν πλησιασουν στα συνορα εκει θα τους φανε λαχανοΓιατί δε πάνε νατο φάνε αυτό το κομμάτι ψωμί στο Κουβέιτ? Στη Σαουδική Αραβία? Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα? Στο Μπαχρέιν? Στο Ομάν? Στο Κατάρ? Που είναι και μουσουλμάνοι και αδέλφια? Μες στη χλίδα είναι. Και πιο κοντά.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πεινας επιδη υπαρχουν λαθρομεταναστες ήΤην πορτα την ανοιξαν και τωρα πειναμε εμεις απλα χωρις πολλα λογια.
επιδη αυτοι που εκλεξαμε μας κλεβουν ολους επαναλημενα;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Επίσης καμιά από τις υπερδυνάμεις δηλαδή Κίνα, Ρωσία, Η.Π.Α. ( που η τελευταία είναι χώρα μεταναστών) δε δέχεται έτσι ακριτα μετανάστες. Να μη πω καθόλου. Οι Η.Π.Α. έχουν θέσει πάρα πολύ δύσκολους όρους για βίζα μόνιμης παραμονής εκεί. Γιατί το κάνουν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 790
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις