Νέα

Επεισόδια με αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mitsios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Τρια τσιου τσιου πεντε τραλαλα

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Εβραιος καθηγητης ισχυριζεται οτι τα εβραικα ειναι παραφθορα τον Ελληνικων.!!!!!!!!!!

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Οι δηλωσεις του καρατζαφερη διεκδικουν πρωτεια. Επρεπε να τον εχουμε εδω να συναγωνιστει για το καλυτερο ποστ.

"Τους σεβομαστε, αλλα αμα δεν γουσταρουν τα παλιο πακια να φυγουν!"

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66

Εβραιος καθηγητης ισχυριζεται οτι τα εβραικα ειναι παραφθορα τον Ελληνικων.!!!!!!!!!!
αμερικανος καθηγητης εκανε μια εργασια που αποδεικνυε οτι πολλες φυλες ινδιανων ειναι τουρκοι
δεν κανω πλακα
αναλογα το ποσον παει και η εργασια

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Οι δηλωσεις του καρατζαφερη διεκδικουν πρωτεια. Επρεπε να τον εχουμε εδω να συναγωνιστει για το καλυτερο ποστ.

"Τους σεβομαστε, αλλα αμα δεν γουσταρουν τα παλιο πακια να φυγουν!"

ΑΥΟ ΤΟ βΙΝΤΕΟ το εχουν δει 30.000 ατομα...περι λαθρομεταναστευσης!

Καληνυχτα Ελλαδα...συγνωμη ας σας κουρασα με τα Βιντεο...!

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1

Φετος μετα τα all star, της μοδας ειναι να βριζουμε τον λαζοπουλο. (οχι οτι ολα οσα λεγοντε ειναι αδικα) Ο καθε ενας που δεν μπορει να συμπληρωσει μια σωστη προταση και καθεται ησυχος και συμφωνει με οτι λενε, τον κραζει και αυτο ηταν. Εχει κανει εντυπωση. Το καλυτερο του.

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Απο το τελευταιο βιντεακι yrret, κραταω αυτο που ειπε ο καρατζαφερης που ακουγετε εν μερει τουλαχιστον, σωστο. Δεν θα ηταν πολυ ωραια να γινοταν κιολας? Σκεφτομαι λιγο φωναχτα τωρα και λεω μηπως θα ηταν καλο να εχουμε πολιτικους με προτασεις που τις ακουν και θα τις λαμβανουν υποψη οι "αντιπαλες" παραταξεις? Χωρις προσωπικα και κοματικα συμφεροντα? Μια κυβερνηση συμμετοχικη?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Οι λαθρομεταναστες δε φταινε σε τιποτα.
Φταιμε εμεις που βγαζουμε αχρηστους πολιτικους
που δεν μπορουν να διαχειριστουν το προβλημα.
Πιανουν δουλεμπορους και τους καταδικαζουν σε 6 μηνες
εξαγορασιμους προς λιγες χιλιαδες ευρω.
Το μονο θεμα για το οποιο παραδεχομαι τον γελοιο Μπερλουσκονι
ειναι το πως αντιμετωπιζει το συγκεκριμένο ζητημα.

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Απο το τελευταιο βιντεακι yrret, κραταω αυτο που ειπε ο καρατζαφερης που ακουγετε εν μερει τουλαχιστον, σωστο. Δεν θα ηταν πολυ ωραια να γινοταν κιολας? Σκεφτομαι λιγο φωναχτα τωρα και λεω μηπως θα ηταν καλο να εχουμε πολιτικους με προτασεις που τις ακουν και θα τις λαμβανουν υποψη οι "αντιπαλες" παραταξεις? Χωρις προσωπικα και κοματικα συμφεροντα? Μια κυβερνηση συμμετοχικη?

Σωστο αλλα δεν αρκει να λεει ο καθε αρχηγος, θα πρεπει να ακολουθησει και ο λαος που δεν ειναι ετοιμος. Κατι αλλο και εγω εχω ενστασεις για το οτι η εκκλησια δεν υπηρετει το ρολο που θα επρεπε αλλα επειδη δεν εχω θεολογικη μορφωση δεν εκφερω γνωμη για δογματα. οσο αναφορα τις κλεψιες ..μαζι σας..

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
αμερικανος καθηγητης εκανε μια εργασια που αποδεικνυε οτι πολλες φυλες ινδιανων ειναι τουρκοι
δεν κανω πλακα
αναλογα το ποσον παει και η εργασια

με το προηγουμενο οτι ο προεδρος της γερουσιας χρηματιζοταν απο την Τουρκια δεν εμφιβαλλω για αυτο που λες αλλα οι ελληνες να πληρωσουν εβραιο?

resis

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ο λαος γιατι δεν ειναι ειναι ετοιμος? Εχει δει χειροτερα απο αυτο το σημειο που ειμαστε σημερα. Εκτος και αν δεν καταλαβα τι θες να πεις.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Οι λαθρομεταναστες δε φταινε σε τιποτα.
Φταιμε εμεις που βγαζουμε αχρηστους πολιτικους
που δεν μπορουν να διαχειριστουν το προβλημα.
Πιανουν δουλεμπορους και τους καταδικαζουν σε 6 μηνες
εξαγορασιμους προς λιγες χιλιαδες ευρω.
Το μονο θεμα για το οποιο παραδεχομαι τον γελοιο Μπερλουσκονι
ειναι το πως αντιμετωπιζει το συγκεκριμένο ζητημα.

Εχεις δικιο...το λεμε αλλα δεν ακουη κανεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Οι Πακιστανοι και Αφγανοι-συγκεκριμενα και αντιθετα με τους Σκοπιανους-ερχονται απο μια χωρα που βρισκεται ουσιαστικα σε πολεμο.
Ειναι,πολυ απλα,προσφυγες πολεμου,στον οποιο πολεμο συμμετεχει ΚΑΙ η Ελλαδα.
Το ιδιο συμβαινει με πλειστες οσες εθνοτητες μπαινουν τα τελευταια χρονια.Εγω ειπα πως σταματαει:Εχω δει αθλιες καταστασεις,οπου η ελλειψη"χαρτιων"εκανε το προβλημα που θα ειχε ενας Ελληνας 10-100-1000 φορες μεγαλυτερο για εναν αλλοδαπο.
Μην λεμε μαλακιες,μιλαμε για κατασταση ΣΚΟΠΙΜΟΥ αποκλεισμου.

Oι Πακιστανοί δεν έφυγαν εξαιτίας του πολέμου. Ποιον πόλεμο κάνει και η Ελλάδα στο Πακιστάν και δε το ήξερα? Ο πόλεμος γίνεται στο Αφγανιστάν. Εν πάσει περιπτώσει και πάλι το θέμα δεν είναι η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ καθεαυτό. Αλλά ο θρησκευτικός φανατισμός που ανακύπτει και σπείρεται και εδώ! Δε ξέρω πως και με ποιους μηχανισμούς και τι. Ξέρω όμως ότι άμα αρχίσουν ιστορίες ότι προσβλήθηκε το κοράνι κλπ κλπ αυτά είναι σα χιονοστιβάδα και δε ξέρω που μπορεί να καταλήξουν. Μπορεί και πουθενά. Μπορεί όμως να πάρουν άσχημη τροπή καθώς υπάρχου πολλοί καλοθελητές.

Εν πάσει περιπτώσει η λαθρομετανάστευση  ( και η νόμιμη φυσικά ) αποτελεό όχημα διασποράς και μεταφοράς τέτοιων ιδεών ΚΑΙ ΕΔΩ. Αυτό μας έλειπε τώρα να στοχοποιηθούμε και ως αντιμουσουλμάνοι στις διάφορες Αλ Κάιντες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τώρα μ' έστειλες. Να βελτιωθούν οι γεω-πολιτικές σχέσεις παγκοσμίως, ώστε να έρθει ευημερία παντού. Το έχω κόψει, αλλιώς θα έλεγα πάω για τσιγάρο σ' αυτό το σημείο. :grin:

Που διαφωνες δηλαδή?

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Το θεμα ποιο ειναι?
Οχι οι αλοδαποι αλου ειναι το θεμα.
Βαλτε το μιαλουδακι σας να δουλεψη.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Που διαφωνες δηλαδή?
Δε διαφωνώ - απλά δε νομίζω η Ελλαδίτσα να μπορεί να αλλάξει το status quo του γεω-πολιτικού γίγνεσθαι παγκοσμίως. Τώρα που μιλάμε γίνεται πόλεμος στο Πακιστάν μεταξύ στρατού & Ταλιμπάν.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το σταματήσουμε αυτό? Ολόκληρη ΕΕ :jerking: όταν μπούκαρε το Νάτο στη Γιουγκοσλαβία έκανε τίποτα? Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Ρεαλιστής είμαι χωρίς κανένα κομματικό μανδύα.

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Δε διαφωνώ - απλά δε νομίζω η Ελλαδίτσα να μπορεί να αλλάξει το status quo του γεω-πολιτικού γίγνεσθαι παγκοσμίως. Τώρα που μιλάμε γίνεται πόλεμος στο Πακιστάν μεταξύ στρατού & Ταλιμπάν.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να το σταματήσουμε αυτό? Ολόκληρη ΕΕ :jerking: όταν μπούκαρε το Νάτο στη Γιουγκοσλαβία έκανε τίποτα? Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Ρεαλιστής είμαι χωρίς κανένα πολιτικό μανδύα.

Χαζοι ειναι να σταματησουν ενα πολεμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom