apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ειναι μεγαλες καυλεςτυπε η κροατισες παντως ειναι μουναρες να ξερεις.
και αν και το παιζουν θεουσες κανουν τρελα γουστα
ειναι μεγαλες καυλεςτυπε η κροατισες παντως ειναι μουναρες να ξερεις.
Δηλαδη η Μακεδονικη δυναστεια που τους κυνηγησε ηταν εβραικη δυναστεια?
Πού κάνω λάθος και γιατί να είμαι αγοράκι;
Αρχαιοπληκτε παπαρα τομ,ακομη να στειλεις pm τσαμπουκαλεμενο,και καλα,φασιστακι?
Οτι ωρα θες αγορινα μου,κλεινω τωρα βαρεθηκα να περιμενω.
μην λες αυτο το νικboomb δε μας τα λες καλά(έστω και λάθος), μήπως είσαι αγοράκι;
Ρε apolyte που είναι ο fethry να εκτονωθεί oλίγον η κατάστασις;
ςγο αμα νισταζο δε περνο φαμακα απλα πεφτοκε κιμαμεΓια ύπνο τώρα και μην ξεχάσεις τα φαρμακα για την πίεση,την χοληστερίνη και το ζάχαρο.
λαθος μουβλαχοντοιτσ θα μας τρελάνεις; Ποιος ήταν Εβραίος; Στη Πρωσσία γεννήθηκε και με τις γυναίκες μια χαρά τα πήγαινε
μην λες αυτο το νικ
φτου φτου
εδο ιεν το κεντρο του κοσμου κε ο θεοσ ινε ελινασΕντάξει μαλακιζόμαστε εδώ στην Ελλάδα, αλλά ήθελα να 'ξερα - βλέπει κανένας CNN?
Έχει πάρει κανείς χαμπάρι ότι ο πόλεμος στο Πακιστάν μεταξύ κυβερνητικών δυνάμεων & Ταλιμπάν, θα φέρει άλλο ένα καραβάνι προσφύγων προς τα εδώ?
Ότι το Ισραήλ αρχίζει και μελετάει σχέδια να την πέσει στο Ιράν, έχει ακούσει κανένας τίποτα ή μπα?
Ζούμε στο μικρόκοσμό μας και νομίζουμε ότι ο Αγ. Παντελεήμονας είναι το κέντρο του κόσμου.
Keep walking fellas - πάω για φαΐ.
ιπαρχι τιχοσ στι ιαπονια;;εδο ιεν το κεντρο του κοσμου κε ο θεοσ ινε ελινασ
κε ολα ινε ελινικα ακομα κε το σινικο τιχοσ στι ιαπονια
λαθος μου
απλα επιδη στραφηκε κατα του χριστιανισμου αρα και κατ'επεκταση κατα της Ελλαδας τον παρεξηγησα
νε ινε πολι μεγαλο λενε κε ελινικοιπαρχι τιχοσ στι ιαπονια;;
αυτος μαλλον ητανΑ.. Αυτός ήτο αριστερός...
ο φερθι ινε φιλοσ μου κε μου μαθεναε πολα κε ορεα πραματα ,μι το κοροδεβετεαυτος μαλλον ηταν
ρε σι εκι ινε αδεροροδμιονε ινε πολι μεγαλο λενε κε ελινικο
αφτοσ τροι στικαντινα με το προεδροο φερθι ινε φιλοσ μου κε μου μαθεναε πολα κε ορεα πραματα ,μι το κοροδεβετε
μα δεν ειναι ταυτοσημες εννοιες ο χριστιανισμος και ο ελληνισμος;Για Γερμανό σε βρίσκω ελαφρώς ανενημέρωτο. Ήταν κάτα του χριστιανισμού, των Γερμανών και υπέρ της Αρχαιότητας
ινε το λεη ολι η εκλιισα ελινορθοδοξι ολιμπιακι αγονεσμα δεν ειναι ταυτοσημες εννοιες ο χριστιανισμος και ο ελληνισμος;