You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lestat21
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
H πλακα ειναι οτι ΟΛΕΣ ξερουν οτι ειναι πεφτουλες κ λιγουρια οι barman..και ΟΛΕΣ τους κοροιδευουν....
αλλα τελικα...
ΟΛΕΣ εχουν παει τουλαχιστον μια φορα με barman....
Ρε συ φίλος να λέει μια γκόμενα για άντρα ότι είναι πέφτουλας πάει στο διάολο (μαλακία αλλά εντάξει νιώθει καλά να το πει)...
Να λέει άντρας για άντρες ότι είναι πέφτουλες δεν το πολυπιάνω.. Δηλαδή τί πρέπει πχ να κάνεις για να μη θεωρηθείς ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ... Αν δεις -εγώ δε σου λέω μια θεά- ενα καλο μωράκι δηλαδή δεν θα του την πέσεις;
ΦΙΛΙΚΑ
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μεμά από περιπτεράς να γίνεις εφοπλιστής δεν παίζει,τζάμπα παιδεύεσαι.εφοπλιστης
Να λέει άντρας για άντρες ότι είναι πέφτουλες δεν το πολυπιάνω..
Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα......... :S
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αν δεις 5 καλα μωρακια το ιδιο βραδυ στο ιδιο μερος,θα την πεσεις κ στις 5?Ρε συ φίλος να λέει μια γκόμενα για άντρα ότι είναι πέφτουλας πάει στο διάολο (μαλακία αλλά εντάξει νιώθει καλά να το πει)...
Να λέει άντρας για άντρες ότι είναι πέφτουλες δεν το πολυπιάνω.. Δηλαδή τί πρέπει πχ να κάνεις για να μη θεωρηθείς ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ... Αν δεις -εγώ δε σου λέω μια θεά- ενα καλο μωράκι δηλαδή δεν θα του την πέσεις;
ΦΙΛΙΚΑ
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 5.595
Α!Να σε λεει γυναικα..δεν σε πειραζει...Ρε συ φίλος να λέει μια γκόμενα για άντρα ότι είναι πέφτουλας πάει στο διάολο (μαλακία αλλά εντάξει νιώθει καλά να το πει)...
ΦΙΛΙΚΑ
Οταν σε λεει αντρας..σε χαλαει!!!
Δεν το ειπα για εσενα...γενικο ηταν... ;)
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 47
- Like
- 4.541
- Πόντοι
- 5.595
+1....αν δεις 5 καλα μωρακια το ιδιο βραδυ στο ιδιο μερος,θα την πεσεις κ στις 5?
ΑΚΡΙΒΩΣ...!!!
Αυτος ειναι ο ΠΕΦΤΟΥΛΑΣ!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Αχ αυτές οι επισημάνσεις σου....
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.425
- Πόντοι
- 266
το κιαλυτερο ποστο ειναι αυτο που ημουν εγω
πηδουσαμε αβερτα και ειδικα στην χαλκιδικη
πανε αυτες οι καλες μερες
πηδουσαμε αβερτα και ειδικα στην χαλκιδικη
πανε αυτες οι καλες μερες
Lestat21
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
αν δεις 5 καλα μωρακια το ιδιο βραδυ στο ιδιο μερος,θα την πεσεις κ στις 5?
Βσκ σ αυτή που παίζει να μου κάτσει αλλά το πέφτουλας είναι λίγο σχετικό.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σχετικοτατο.αν δω εναν οτι ερχεται να μου μιλησει και δεν ειμαι διαθεσιμη και μετα απο μιση ωρα τον δω να πεφτει σε αλλη κοπελα...πως να τον αποκαλεσω;ευπροσαρμοστο?!Βσκ σ αυτή που παίζει να μου κάτσει αλλά το πέφτουλας είναι λίγο σχετικό.
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Κοινωνικό.σχετικοτατο.αν δω εναν οτι ερχεται να μου μιλησει και δεν ειμαι διαθεσιμη και μετα απο μιση ωρα τον δω να πεφτει σε αλλη κοπελα...πως να τον αποκαλεσω;ευπροσαρμοστο?!
Lestat21
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
σχετικοτατο.αν δω εναν οτι ερχεται να μου μιλησει και δεν ειμαι διαθεσιμη και μετα απο μιση ωρα τον δω να πεφτει σε αλλη κοπελα...πως να τον αποκαλεσω;ευπροσαρμοστο?!
ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟ
Lestat21
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απελπισμενο....
χαλάρωσε μωρέ...
Θέλει να πηδήξει δηλαδή ο άλλος γυναίκα όχι σε γκρεμό.
Αμέσως απελπισμένο!
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
χαλάρωσε μωρέ...
Θέλει να πηδήξει δηλαδή ο άλλος γυναίκα όχι σε γκρεμό.
Αμέσως απελπισμένο!
αμα δω εναν τυπο να την πεφτει σε πεντε γκομενες στον ιδιο χωρο την ιδια βραδια δε μπορω να σκεφτω αλλο χαρακτηρισμο...
giovannisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τα καλα παιδια παραμενουν καλα παιδια ακομα και μετα απο πολλα χρονια στο ξενυχτι.Απλα πονηρευουν λιγο γιατι βλεπουν πολλα σκατα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα σκατα τους λερωνουν κιολας...γινεσαι τελειως μουνοπανο αμα δουλεψεις νυχτα.βεβαια αν εισαι απο πριν απλα συνεχιζεις το ιδιο μοτιβο
Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
;)Τα καλα παιδια παραμενουν καλα παιδια ακομα και μετα απο πολλα χρονια στο ξενυχτι.Απλα πονηρευουν λιγο γιατι βλεπουν πολλα σκατα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα σκατα τους λερωνουν κιολας...
Απελπισμενο....
Ποιά κατά τη γνώμη σου, πρέπει να είναι η ιδανική συχνότητα "πεσίματος" για να αποφεύγονται τέτοιου είδους ταμπέλες?
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ο φιλος 'γαμαικανος' δεν μας ειπε τι δουλεια εκανε στη χαλκιδικη κ αν θελει να μας πει τι μπορει να κανει καποιος τωρα θεσ/νικη γιατι θεωρω οτι το καμακι θεσ/νικη ειναι πιο δυσκολο απο οτι στην Αθηνα
σιντι του σωτη βολανη πουλαγε σε κοπιες στα παραλια της χαλκιδικης
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 42