Επισκέπτης
Ποδοσφαιριστής
Ποδοσφαιριστής
Had I not become a footballer, I think I would have been a virgin.
Peter Crouch
άμα είσαι αλάνι γαμάς και δέρνεις.
άμα είσαι λαπάς μπαίνεις στο θρεντ με τις ελλεηνίδες και κλαις τη μοίρα σου.
την εχεις δει τη γυναικα του τυπε?
αξιωματικος του εμπορικου ναυτικου.
για να γαμας Ελληνιδες λεει ο τιτλος τυπε μου, οχι να σου γαμανε την Ελληνιδα
πολλοί γράφουν απλά για να γίνεται ντόρος και τζερτζελές, άλλοι κλαίνε σαν τις χήρες στο κρεβάτι.μου φαίνεται ότι στοχοποιείς συγκεκριμένους συμφορουμίτες σου. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια
ξερεις κανενα σχεδιαστη αρσενικο να μου πειςπολλοί γράφουν απλά για να γίνεται ντόρος και τζερτζελές, άλλοι κλαίνε σαν τις χήρες στο κρεβάτι.
αυτοί που κλαίνε είναι αυτοί που στοχοποιώ, το ένα τους βρωμάει το άλλο τους ξινίζει και για όλα αυτά φταίνε οι γκόμενες. (τα ίδια ισχύουν και για τις γκόμενες)
όλοι μπορούν να γαμήσουν με τον τρόπο τους, έστω και βακέτες.
άμα ήταν λόγω ιδιότητας να πηδάς, τότε οι σχεδιαστές μόδας θα έπρεπε να είναι οι συμπαντικοί γαμιάδες.
Ψωλιά μου πες τα.Γκρίνια και μίρλα ανά 5 λέξεις(σημεία στίξης included),γνώση-άποψη για όλα και φυσικά δίκιο σε όλα.πολλοί γράφουν απλά για να γίνεται ντόρος και τζερτζελές, άλλοι κλαίνε σαν τις χήρες στο κρεβάτι.
αυτοί που κλαίνε είναι αυτοί που στοχοποιώ, το ένα τους βρωμάει το άλλο τους ξινίζει και για όλα αυτά φταίνε οι γκόμενες. (τα ίδια ισχύουν και για τις γκόμενες)
άμα ήταν λόγω ιδιότητας να πηδάς, τότε οι σχεδιαστές μόδας θα έπρεπε να είναι οι συμπαντικοί γαμιάδες.
πολλοί γράφουν απλά για να γίνεται ντόρος και τζερτζελές, άλλοι κλαίνε σαν τις χήρες στο κρεβάτι.
ξαναδιάβασέ το.ξερεις κανενα σχεδιαστη αρσενικο να μου πεις
ναι μαγκα σορυ εχασα της βακετεςξαναδιάβασέ το.