Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
τυπε περιμενες να ηξερε ο μορτης απο γαλαζοαιματους και τι φορανε?![]()
τυπε αυτα θα τα ξερει ο ματζεστικ.
τυπε περιμενες να ηξερε ο μορτης απο γαλαζοαιματους και τι φορανε?![]()
για να τα πουλαει τυπε?τυπε αυτα θα τα ξερει ο ματζεστικ.
Ε καποια στιγμη θα τον καλεσουν σε κανα κοκτειλ παρτυ,για να τα πουλαει τυπε?![]()
για να τα πουλαει τυπε?![]()
Δεν πηγε ακομη λαντζερης στη Νεα Υορκη αυτος?τυπε αυτα θα τα ξερει ο ματζεστικ.
Δεν πηγε ακομη λαντζερης στη Νεα Υορκη αυτος?
εισοδηματιας με μεζονετα 200 τμ![]()
χιουμοριστας..... ;)
??μαλλον ειναι ο λεμπρον τ με τον Κλωνο του![]()
![]()
![]()
Αυτά πίστευα κι εγώ, αλλά μάλλον είναι αλήθεια...Η ιδέα ότι δεν θα σε ξαναδώ/δεν θα με ξαναδείς ανεβάζει τις μετοχές...Τώρα που είπατε ταρίφες, ο τελευταίος που είχαμε μπεί με έναν κολλητο μου , μας έλεγε ότι οι γυναίκες ηδονίζονται να μπαίνουν στο ταξί και να του κάνουν πίπα. Βγάζουν όλα τους τα απωθημένα με τους ταρίφες. Πόσο για τον πούτσο ήτανε το παλικάρι![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα που είπατε ταρίφες, ο τελευταίος που είχαμε μπεί με έναν κολλητο μου , μας έλεγε ότι οι γυναίκες ηδονίζονται να μπαίνουν στο ταξί και να του κάνουν πίπα. Βγάζουν όλα τους τα απωθημένα με τους ταρίφες. Πόσο για τον πούτσο ήτανε το παλικάρι![]()
![]()
![]()
![]()
οι ταρίφες είναι χειρότεροι και απο τους κυνηγούς ..............Τώρα που είπατε ταρίφες, ο τελευταίος που είχαμε μπεί με έναν κολλητο μου , μας έλεγε ότι οι γυναίκες ηδονίζονται να μπαίνουν στο ταξί και να του κάνουν πίπα. Βγάζουν όλα τους τα απωθημένα με τους ταρίφες. Πόσο για τον πούτσο ήτανε το παλικάρι![]()
![]()
![]()
![]()
Επρεπε να ρωτησεις τον ταριφα ποσο παει το φιδι το κιλο.