Νέα

Ενημέρωση μελών για στούντιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pervsexmate
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 230K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
η Λίλυ από Πειραιώς κ Σια, νυν Γερμανοαλυσίδα (η κοντούλα ρωσιδα άνω των 35 κι ας γράφει 29), βγήκε στο κλαρί στο εσκορτνιουζ πάντως. Φτωχές υπηρεσίες...δε διαφημίζεται για CIM/ CIF ή κάτι άλλο.
Γεια χαρά καλά μερικά γραφεία είναι ότι να ναι βγάζουν ότι περισσέψει από πάγκο ερασιτεχνικό στο dream έχει κοπέλα από Φώκαιας μια Αφρικανα την joy άντε τώρα να σκασεις120€πουλα για μια που μέχρι πρότινος ήταν στα μπουρδέλα των 20€ μαλακίες βέβαια υπάρχουν και άλλα γραφεία σαφώς με κοπέλες που ανταποκρίνονται στα φράγκα που ζητάνε.
Απλά έχει εκτοξευτεί παρά πολύ η δουλειά τους και θέλει υπομονή δηλαδή υπάρχει αναμονή

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.725
Πόντοι
3.715
η Λίλυ από Πειραιώς κ Σια, νυν Γερμανοαλυσίδα (η κοντούλα ρωσιδα άνω των 35 κι ας γράφει 29), βγήκε στο κλαρί στο εσκορτνιουζ πάντως. Φτωχές υπηρεσίες...δε διαφημίζεται για CIM/ CIF ή κάτι άλλο.
Γεια χαρά καλά μερικά γραφεία είναι ότι να ναι βγάζουν ότι περισσέψει από πάγκο ερασιτεχνικό στο dream έχει κοπέλα από Φώκαιας μια Αφρικανα την joy άντε τώρα να σκασεις120€πουλα για μια που μέχρι πρότινος ήταν στα μπουρδέλα των 20€ μαλακίες βέβαια υπάρχουν και άλλα γραφεία σαφώς με κοπέλες που ανταποκρίνονται στα φράγκα που ζητάνε.
Απλά έχει εκτοξευτεί παρά πολύ η δουλειά τους και θέλει υπομονή δηλαδή υπάρχει αναμονή

μα τι να αγοράσω...μας δουλεύουν;

OP
OP
P

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Ειδα οτι καποια στουντιο λειτουργουν στις κυριες, οποτε πηγα στο Κ6.
3 κοπελες, Μαρινα, Nicole και Dani. διαλεξα την πρωτη, η δευτερη πολυ φιλικη αλλα γεματη για τα γουστα μου και η τελευταια ομορφη κι αυτη αλλα λιγο πλας σαιζ.
Βλεπω με χαρα οτι καποια στουντιο ανοιγουν, ελπιζω συνεχιστει ετσι και χωρις προβληματα για τα μαγαζια αλλα και για τους πελατες.

Στρατηγος88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2017
Like
1.902
Πόντοι
206
Περασα χθες απο Χωματιανου 11Β να ξαναδοκιμασω με Αντριανα που απ'οτι εχω διαβασει εχει βελτιωθει. Η τσα2 ελεγε κατι για μασκα, η κοπελα φοραγε και στο σαλονι της. Μου λεει 20Ε ολα. Ωραια λεω, κανει και αυταρχικο; Ναι μου λεει. Παω να πληρωσω και μου λεει: Το αυταρχικο ειναι στα 30Ε. Εννοειται στραβωσα απο την πουτοπονηρια της και εφυγα, ενω αυτες μεινανε οι 2 τους, ψυχη δεν ειχε.
Τι ώρες δουλεύει;;;

OP
OP
P

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Περασμα χθες απο Κ6.
Ειδα την Λιζα, κοκκινομαλα με το στηθος εξω, πραγματικα μιλαμε για βυζαρες που χανεις το μυαλο σου μεγαλες και ζουμερες, φυσικα το ξερει και σαλοναρει τοπλες. Σωμα οκ, για εμενα που ειμαι των πιπινομοντελων πιστευω οτι με λιγη γυμναστικη η κοπελα θα γινει τοπ. Προσωπο οκ με ναζιαρικο στυλ, οχι στα ιδια στανταρ με το σωμα.
Ναντια, πιπινομοντελο με πολυ ομορφο προσωπο, μικρο στηθος. Γενικα την θεωρω πολυ ομορφη, πιο ομορφη κι απο αρκετες συνοδους ΑΛΛΑ μας τα χαλαει στις υπηρεσιες. Περασα κι εγραψα κριτικη.
Επισης ειδα την Ντανι, λατινα γεματη για τα γουστα μου.
Υπηρεσια η γνωστη εντυπωσιακη και ευγενεστατη, κοσμος πολυς και δωματια γεματα.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Περασμα χθες απο Κ6.
Ειδα την Λιζα, κοκκινομαλα με το στηθος εξω, πραγματικα μιλαμε για βυζαρες που χανεις το μυαλο σου μεγαλες και ζουμερες, φυσικα το ξερει και σαλοναρει τοπλες. Σωμα οκ, για εμενα που ειμαι των πιπινομοντελων πιστευω οτι με λιγη γυμναστικη η κοπελα θα γινει τοπ. Προσωπο οκ με ναζιαρικο στυλ, οχι στα ιδια στανταρ με το σωμα.
Ναντια, πιπινομοντελο με πολυ ομορφο προσωπο, μικρο στηθος. Γενικα την θεωρω πολυ ομορφη, πιο ομορφη κι απο αρκετες συνοδους ΑΛΛΑ μας τα χαλαει στις υπηρεσιες. Περασα κι εγραψα κριτικη.

Ρε φιλε μόνο στο Κ6 πας? Μήπως είσαι προμοτορας? Γιατί στο εν λόγο μαγαζι και σε αυτή την αλυσίδα οι μισές είναι πρεζάκια συμπεριλαμβανομένης και της κοκκινομάλλας Λίζας που γράφεις η οποία είναι πραγματικά σκατοφάτσα απλά είναι πιπίνι τίποτε παραπάνω και μέσα εμπόριο για σκόνες προσπαθεί να κάνει 3 φορές που έχω πάει μαζί της για γραμμές μου ελεγε άρα φαντάζομαι και τι γίνεται σε αυτά τα μαγαζια που δουλευει

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Περασμα χθες απο Κ6.

Ρε φιλε μόνο στο Κ6 πας? Μήπως είσαι προμοτορας? Γιατί στο εν λόγο μαγαζι και σε αυτή την αλυσίδα οι μισές είναι πρεζάκια συμπεριλαμβανομένης και της κοκκινομάλλας Λίζας που γράφεις η οποία είναι πραγματικά σκατοφάτσα απλά είναι πιπίνι τίποτε παραπάνω και μέσα εμπόριο για σκόνες προσπαθεί να κάνει 3 φορές που έχω πάει μαζί της για γραμμές μου ελεγε άρα φαντάζομαι και τι γίνεται σε αυτά τα μαγαζια που δουλευει

αυτοί δεν έχουν και ένα μπαζογραφείο που έχουν τις ίδιες κοπέλες και άλλες μισές fake?

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Ναι που παίρνεις και όλες έχουν ρεπο ?? τέτοια μαγαζια ας μας λείπουνε, παίρνουμε που παίρνουμε ρίσκο τέτοια περίοδο να κάνουμε τη καυλατα μας σκέψου με τόση βρώμα σκόνες και κακό να βρεθείς και μπλεγμένος με τα πρεζονια

OP
OP
P

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Περασμα χθες απο Κ6.

Μικρουλη, ψαξε λιγο πριν πεταξεις τα ΜΑΛΑΚΙΑ σου. Κανω ενημερωση οπου μπορω, αυτη την περιοδο αυτα τα στουντιο ειναι ανοιχτα, σε αυτα παω. Στην τελικη η τελευταια μου κριτικη δεν προωθει την κοπελα σαν καλη. Κριτικες εχω γραψει απο μασαζ, συνοδους ανεξαρτητες και απο πολλα γραφεια και ολες τις αλυσιδες στουντιο. Εσυ για παραδειγμα εχεις γραψει κριτικες 4 σε μια αλυσιδα μονο, και 1 σε μια αλλη. Καποιος θα θεωρουσε εσενα πιο ευκολα προμοτορα. Αφου στην τελικη περασες και τα ξερεις ολα αυτα γιατι δεν γραφεις κριτικη να μαθει και ο υπολοιπος κοσμος; Αυτος ειναι ο σκοπος του σαιτ. Εκτος αν εισαι τεμπελαρας, μαλακας ή προμοτορας, λεω τωρα εγω.

• Like
Αντιδράσεις: lavro

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.348
Πόντοι
5.646
Περασμα χθες απο Κ6.

Μικρουλη, ψαξε λιγο πριν πεταξεις τα ΜΑΛΑΚΙΑ σου. Κανω ενημερωση οπου μπορω, αυτη την περιοδο αυτα τα στουντιο ειναι ανοιχτα, σε αυτα παω. Στην τελικη η τελευταια μου κριτικη δεν προωθει την κοπελα σαν καλη. Κριτικες εχω γραψει απο μασαζ, συνοδους ανεξαρτητες και απο πολλα γραφεια και ολες τις αλυσιδες στουντιο. Εσυ για παραδειγμα εχεις γραψει κριτικες 4 σε μια αλυσιδα μονο, και 1 σε μια αλλη. Καποιος θα θεωρουσε εσενα πιο ευκολα προμοτορα. Αφου στην τελικη περασες και τα ξερεις ολα αυτα γιατι δεν γραφεις κριτικη να μαθει και ο υπολοιπος κοσμος; Αυτος ειναι ο σκοπος του σαιτ. Εκτος αν εισαι τεμπελαρας, μαλακας ή προμοτορας, λεω τωρα εγω.
για όλα γράφει ο pervsexmate.
Μια χαρά ενημερωτης είναι.
Όχι σαν κάτι άλλους.

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Περασμα χθες απο Κ6.

Δεν σε προσέβαλα καταρχάς και όντως δεν έχω γράψει για ωπου έχω πάει γιατί η αλήθεια είναι ψιλοβαριεμαι ? από εκεί κ πέρα έκρινα αυστηρά γιατί είχα άσχημη εμπειρία σε σχέση με αυτά που έγραφες και με συνομιλίες με άλλα παιδιά εδώ που είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Καλό απόγευμα συναγωνιστές..

Elninio32

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
36
Πόντοι
0
Ρε παιδιά έχει πάει κανείς με αμαντα από Κατεχάκη.μια ξανθιά ζουμερη .

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Μαζί με τον φίλτατο Ελ Νίνιο από πάνω όσον αφορά την Αμάντα, δείχνει σπάνιο δείγμα ελκυστικού PAWG και με αξιοσημείωτο στήθος. Βέβαια οι φωτό είναι λίγο υπόπτες γιατί μου θυμίζουν κάτι από ινστα, οπότε αν ξέρει κανείς πως μοιάζει, θα ήταν καλό να πεί.:hi:

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Το αριστοτελους 5 είναι ανοιχτό;
Πέρασα σήμερα απ έξω και είχε φώτα ανοιχτα

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Βούρβαχη και ΗΗ κατέβασαν τα προγράμματα τους από χθες.Τι παίζει?

Jimmy belarino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2020
Κριτικές
4
Like
281
Πόντοι
280
Τους πήρα τηλέφωνο ... δουλεύουν κανονικά ... κάτι πρέπει να έγινε προφανώς και ταβηξαν το προγράμμα για να μη δίνουν στόχο
Βούρβαχη και ΗΗ κατέβασαν τα προγράμματα τους από χθες.Τι παίζει?

OP
OP
P

pervsexmate

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2013
Κριτικές
285
Like
4.611
Πόντοι
10.751
Μινι ενημερωση προ λιγων ημερων:
Βριλησσου 46
Ζενια, ομορφη λεπτη πιτσιρικα, βγηκε με εσωρουχα διχτυ και ορεξη, Μικρομεσαιο στηθος, μετριο υψος.
Ηρω, ομορφη κοπελα που βγηκε με φορεμα, απ'οτι καταλαβα κι αυτη σε μετριο υψος, σωμα δεν ειδα καλα, χαιρετησε με χειραψια και χαμογελο.
Μαριαλενα, αυτην πηγα να δω γιατι οι φωτος μου θυμησαν καποια συνοδο που εχω συναντησει. Δεν ειχα αδικο, η κοπελα παιζει και σε γραφειο, εχω γραψει και κριτικη. Ισως καλυτερα να μην πω ονομα παντως προκειται για ομορφη λεπτη κοπελα με κωλαρα μικρη αλλα πεταχτη.
Την ιδια ωρα το Βριλησσου 60 ηταν κλειστο ενω περασα και απο Κασσανδρας 6 και ηταν κλειστο.
Καλες Τσαρκες!

DonJohn

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Κριτικές
5
Like
231
Πόντοι
1
Μινι ενημερωση προ λιγων ημερων:
Βριλησσου 46
Ζενια, ομορφη λεπτη πιτσιρικα, βγηκε με εσωρουχα διχτυ και ορεξη, Μικρομεσαιο στηθος, μετριο υψος.
Ηρω, ομορφη κοπελα που βγηκε με φορεμα, απ'οτι καταλαβα κι αυτη σε μετριο υψος, σωμα δεν ειδα καλα, χαιρετησε με χειραψια και χαμογελο.
Μαριαλενα, αυτην πηγα να δω γιατι οι φωτος μου θυμησαν καποια συνοδο που εχω συναντησει. Δεν ειχα αδικο, η κοπελα παιζει και σε γραφειο, εχω γραψει και κριτικη. Ισως καλυτερα να μην πω ονομα παντως προκειται για ομορφη λεπτη κοπελα με κωλαρα μικρη αλλα πεταχτη.
Την ιδια ωρα το Βριλησσου 60 ηταν κλειστο ενω περασα και απο Κασσανδρας 6 και ηταν κλειστο.
Καλες Τσαρκες!

Αυτη η αλυσίδα βριλλησου 60 κλπ όλο ότι δουλεύουν λένε έχουν πρόγραμμα και όλο λουκέτο έχουν στα μαγαζια την εχω πατήσει 2 3 φορές που είχαμε βγει ρυψοκινδυνη κορονοτσαρκα ?

nikolakis66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
855
Πόντοι
376
Μαζί με τον φίλτατο Ελ Νίνιο από πάνω όσον αφορά την Αμάντα, δείχνει σπάνιο δείγμα ελκυστικού PAWG και με αξιοσημείωτο στήθος. Βέβαια οι φωτό είναι λίγο υπόπτες γιατί μου θυμίζουν κάτι από ινστα, οπότε αν ξέρει κανείς πως μοιάζει, θα ήταν καλό να πεί.:hi:

προσωπικα μου αρεσε αρκετα και περασα καλα.
Ψιλη,ευδιαθετη,πλουσιο στηθος, καλο κορμι (χωρις κοιλιτσα) με μονη ισως παραφωνια την κυταριτιδα.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

προσωπικα μου αρεσε αρκετα και περασα καλα.
Ψιλη,ευδιαθετη,πλουσιο στηθος, καλο κορμι (χωρις κοιλιτσα) με μονη ισως παραφωνια την κυταριτιδα.

Τα σέβη μου φίλτατε, σε ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom