Περασα χθες απο Χωματιανου 11Β να ξαναδοκιμασω με Αντριανα που απ'οτι εχω διαβασει εχει βελτιωθει. Η τσα2 ελεγε κατι για μασκα, η κοπελα φοραγε και στο σαλονι της. Μου λεει 20Ε ολα. Ωραια λεω, κανει και αυταρχικο; Ναι μου λεει. Παω να πληρωσω και μου λεει: Το αυταρχικο ειναι στα 30Ε. Εννοειται στραβωσα απο την πουτοπονηρια της και εφυγα, ενω αυτες μεινανε οι 2 τους, ψυχη δεν ειχε.
Πηγα Λιοσιων, εκει τα προγραμματα ηταν αλλα ντι αλλων. Πανω τελικα αντι για Καιτη ηταν η Ναταλια, συμπαθητικη μιλφ λεπτουλα και η Κιμπερλυ, καμια σχεση με τις φωτος που υπαρχουν, μια γεματη μελαχρινη κοπελα.
Κατεβηκα στο Α και ηταν η Αλεξανδρα. Ξεκινησε η τσα2 το προγραμμα λεγοντας οτι κανει τα παντα η κοπελα + πρωκτικο. Μου αρεσε η κοπελα, χαμογελαστη μελαχρινη με ασπρο δερμα και ανοιχτα ματια, γεματα στητα στηθη, οποτε ειπα να περασω. Μετα η τσα2 μου ειπε οτι το πραγραμμα ειναι πρωκτικο ή αυταρχικο, οχι και τα 2. Δεν με ενοιαξε και περασα με την κοπελα και οπως εφευγα ακουσα που ελεγε στο σαλονι η τσα2 οτι η κοπελα κανει φουλ προγραμμα εκτος πρωκτικου.... Οτι της ερθει...
Σημερα πηγα απο Αθηνων 413, να δω τις αφιξεις.... Η Σονια ειναι πιπινι καυλιαρικο λεπτο με λιγα τατου, φοραγε ωραιες κοκκινες γοβες, ειναι ασπρη στο δερμα και εχει χαριτωμενο προσωπο. Μετα βγηκε η Alice η πορνοσταρ, πραγματι βυζαρες, ομορφη και οχι παχια, οπως στα βιντεο. Κοντουλα με ωραια ποδια.
Η Ντινα ηταν δωματιο, περιμενα κανενα τεταρτο να βγει. Ειναι η κοπελα των φωτογραφιων, υστερα απο 10-15 χρονια. Ακομα πολυ γοητευτικη, ακομα κι εγω που δεν ειμαι μιλφακιας περασα... Προηγουμενως ρωτησα την τσα2 αν κανουν ολες οι κοπελες αυταρχικο για να λαβω απαντηση οτι κανει μονο η Ντινα. Μαλλον ηταν η πρωτη μου επιλογη, αλλα θα περναγα και με οποια απο τις αλλες εκανε, ολες ωραιες κοπελες.
Θα ακολουθησουν κριτικες.