Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 1.446
Μύστες μου .... εχει συνευρεθεί κανεις με Μελίνα απο Θ35 για να μας δώσει πληροφορίες ;
Jimmy μαρκιά απο την αλυσίδα των Θ35 είναι τίγκα στις φόλες
Μύστες μου .... εχει συνευρεθεί κανεις με Μελίνα απο Θ35 για να μας δώσει πληροφορίες ;
Σε ποια αλυσίδα ανήκει το Θ35 ;;
[/quote]Η Τζέσικα που δουλεύει τώρα στα Μελαντίας,Κατεχάκη,Συγγρού,Αθηνών είναι η Τζέσικα η Ρουμάνα που ήταν μέχρι πέρσι ;
Πολύ πιθανό και έχει έρθει ''ενισχυμένη'' από όσο είδα στις καινούριες photos.Αν θυμάμαι καλά ήταν από Ρουμανία,αναφέρεται όμως πως είναι από Κολομβία(!) και ξέρει Αγγλικά και Ρουμάνικα [/quote]Η Τζέσικα που δουλεύει τώρα στα Μελαντίας,Κατεχάκη,Συγγρού,Αθηνών είναι η Τζέσικα η Ρουμάνα που ήταν μέχρι πέρσι ;
Σε ευχαριστώ Σπιρτούλη.....πέρασα χθες μια βόλτα και το διαπίστωσα κι εγώΜύστες μου .... εχει συνευρεθεί κανεις με Μελίνα απο Θ35 για να μας δώσει πληροφορίες ;
[/quote]Καλησπέρα σε όλους.
Πέρασα πριν απο λίγο από το Μελαντίας 50 για να δω εάν η Τζέσικα που γράφει στο πρόγραμμα είναι η Τζέσικα η Ρουμάνα που ξέραμε..
Δεν είναι η ίδια, η καινούρια Τζέσικα είναι πιο σκουρόχρωμη και λογικά από την Κολομβία.
Έπεσα έξω spirtouli,το παίρνω πίσω.Νόμιζα πως ήταν αυτή [/quote]Καλησπέρα σε όλους.
Πέρασα πριν απο λίγο από το Μελαντίας 50 για να δω εάν η Τζέσικα που γράφει στο πρόγραμμα είναι η Τζέσικα η Ρουμάνα που ξέραμε..
Δεν είναι η ίδια, η καινούρια Τζέσικα είναι πιο σκουρόχρωμη και λογικά από την Κολομβία.
Δε βαριέσαι,πάντως η Ρουμάνα ήταν δύναμη
[/quote]Δε βαριέσαι,πάντως η Ρουμάνα ήταν δύναμη
Μαζί της ήταν η πρώτη φορά που έκανα σεξ στη ζωή μου, πριν 2,5 χρόνια.
Ε,για αυτό σου έχει μείνει [/quote]Δε βαριέσαι,πάντως η Ρουμάνα ήταν δύναμη
Μαζί της ήταν η πρώτη φορά που έκανα σεξ στη ζωή μου, πριν 2,5 χρόνια.
Οντως το Μπουζιανη 2 ανοιξε παλι το Σ/Κ με ροστερ 4 Ουκρανοπιπινια τα οποια τα εχουν χωμενα σε 16ωρες διπλοβαρδιες. Ποσο θα αντεξουν αγνωστο.......Κάπου πήρε το μάτι μου ότι άνοιξε και πάλι το Sensuality αλλά με την Laura απούσα (σε κάποιο μασατζίδικο είχα διαβάσει πως ήταν την τελευταία φορά αλλά χάθηκε πάλι...)
Την Αλεξάνδρα εννοείς?Δοκίμασε κάνεις την καινούρια κοπέλα στους Γερμανούς;