alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εν γένει όχι.υποννοάς κάτι περί σοβαρότητος του παρόντος ιστοτόπου ? .... :o
Αλλά ειδικα για μερικους συμμετέχοντες, προφανως.
Εν γένει όχι.υποννοάς κάτι περί σοβαρότητος του παρόντος ιστοτόπου ? .... :o
ευτυχώς που είστε ον τόπικ ..μπήκα να ενημερωθώ για θέματα του ΕΝΦΙΑ και θα δώ τελικά πώς ο Τραμμυ τηνΘεσσαλονικιά
μην τον πληρώσεις ;)
Mε τις 100 δοσεις που ερχονται, μια χαρα θα πληρωσεις...έχω μιά λίστα ...νά...πρίν τον Ενφια ;)
υπολόγιζέ με στην καθολική αντίσταση ......ούτως ή άλλως ;)
τι περίμενες από τον παππού τον σιχαμένο ούτε ο Λάκης δεν τον χωνεψε τέτοιο ρουφιανοραμολιμεντο που είναι.τοσο βλάκας κ καθυστερημενος που μου πουλάει μαγκιά στο νετ.Ο παπαρας μπροστά μου θα έπλενε το στόμα του πριν μου απευθυνθειΤι, αυτό ηταν ολο? Τελος?
τι περίμενες από τον παππού τον σιχαμένο ούτε ο Λάκης δεν τον χωνεψε τέτοιο ρουφιανοραμολιμεντο που είναι.τοσο βλάκας κ καθυστερημενος που μου πουλάει μαγκιά στο νετ.Ο παπαρας μπροστά μου θα έπλενε το στόμα του πριν μου απευθυνθει
μαλάκω
ρουφιανοραμολιμεντο
κλασομπανιέρα
Κακομοίρη..
Κυριοι,οπως καταλαβαινετε ειμαστε μπροστα σε μια ευτυχισμενη οικογενειακη στιγμη.
να και καραμέλα με όποιον έχω μαλώσει εδώ μέσα τον γουστάρω δηλαδή το μισό σάιτ δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια τα ίδια;Κυριοι,οπως καταλαβαινετε ειμαστε μπροστα σε μια ευτυχισμενη οικογενειακη στιγμη.
Απευθυνεσαι σε μενα?.Χαλαρωσε.Μια ατακα απο ελληνικη ταινια ητανε.να και καραμέλα με όποιον έχω μαλώσει εδώ μέσα τον γουστάρω δηλαδή το μισό σάιτ δεν βαρεθήκατε τόσα χρόνια τα ίδια;
ελα μαλακιες λες κακια βγαζεις μπορει να σου ειναι αντιπαθες ενα νικ αλλα μην εισαι ισοπεδοτικη με τα πανταΣτερνά κά λα τα λες.η τραμοσαπισμεν αρχιδορουφιανα,Που θεωρεί επίτευγμα να κοροϊδεύει την ίδια του την οικογένεια που από το φτύσιμο κατέληξε να έχει ζωή μόνο εδώ ο κοκορομυαλος που ξεφτιλιστικε βγάζοντας ότι αηδία πληρώνει για να αποδείξει γαμησια ,έχει και γνώμη το πτώμα
Δεν εχεις δει τι ερειπια πουτανες εχει ανεβασει ο τραμουντανας για αυτο τα λες.ελα μαλακιες λες κακια βγαζεις μπορει να σου ειναι αντιπαθες ενα νικ αλλα μην εισαι ισοπεδοτικη με τα παντα
τι περίμενες από τον παππού τον σιχαμένο ούτε ο Λάκης δεν τον χωνεψε τέτοιο ρουφιανοραμολιμεντο που είναι.τοσο βλάκας κ καθυστερημενος που μου πουλάει μαγκιά στο νετ.Ο παπαρας μπροστά μου θα έπλενε το στόμα του πριν μου απευθυνθει