Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,1%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 33 16,1%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,1%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 71 34,6%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,8%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    205

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τον "παπαρα" αν τον δεις μπροστα σου , το δικο σου στομα δε θα μπορει να αρθρωσει λεξη
τι μου λες σοβαρά;υπερασπίζεσαι το ραμολι το ψοφιο;εξαιρετική ιδέα για να χάσω πάσα ιδέα και για σένα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τι μου λες σοβαρά;υπερασπίζεσαι το ραμολι το ψοφιο;εξαιρετική ιδέα για να χάσω πάσα ιδέα και για σένα

Aπλα σου λεω οτι εσυ ολοκληρη στο μεγεθος παιζει να εισαι ισα με το χερι του. Κακομοιρα μου οχι μπατσα, ενα φου να σου κανει θα σε εξαερωσει.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.848
Πόντοι
6.515
Και ποιοί είναι αυτοί ρε φίλε; Μεγάλα ονόματα σαν τον Μπάμπη Βωβό, τον Λυμπέρη, τον Κωστόπουλο, τον Λάκη Γαβαλά κλπ μπαινοβγαίνουν στη φυλακή για χρέη! Τα Καγιέν χάθηκαν από τα Β.Π. και οι μαρίνες άδιασαν από τα γιωτς. Σπιταρώνες 350 τ.μ στον Διόνυσο με πισίνες πωλούνται 350.000, αλλά κανείς δεν τις αγοράζει και πάρα πολλοί που μένουν εκεί δεν έχουν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο για θέρμανση (ξέρω 2-3 προσωπικά).
ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ στο διάολο έχουν απομείνει πλούσιοι λοιπόν;

όπως τα λες είναι τυπε. Πισω από πολλες ψηλες μαντρες των βορειων προαστειων σημερα κρυβονται δραματα.
Εδώ μεσα πολυς κοσμος εχει γαλουχηθεί με τις ταινιες του Ξανθοπουλου με τον κακο πλουσιο και τον εντιμο φτωχο.
Η προσγειωση που θα ελθει με τον Τσιπρα θα είναι αποτομη  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Aπλα σου λεω οτι εσυ ολοκληρη στο μεγεθος παιζει να εισαι ισα με το χερι του. Κακομοιρα μου οχι μπατσα, ενα φου να σου κανει θα σε εξαερωσει.
Α εσύ κανείς το παιδάκι στο σχολείο που πουλούσε τον παπά ο πατέρας του φίλου μου είναι θεορατος κ θα σε δείρει..σε είχα για περισσότερα μικρέ μου σεβαλιε

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Α εσύ κανείς το παιδάκι στο σχολείο που πουλούσε τον παπά ο πατέρας του φίλου μου είναι θεορατος κ θα σε δείρει..σε είχα για περισσότερα μικρέ μου σεβαλιε

Oχι τον ξερω στα αληθεια. Πως ειναι σωματοδομικα σου λεω .

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Άλλο ένα θρεντ που του γαμήσαμε την μητέρα.....

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Άλλο ένα θρεντ που του γαμήσαμε την μητέρα.....

βλέπεις και τον ιππότη ο χειρότερος σπάμερ έχει καταντήσει, στην θέση σου θα τον σούταρα άλλωστε τον ίδιο βαθμό έχετε πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και σώσε το σάιτ ;)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Δυστυχώς αντιλήφθηκα αργά οτι εχω δυνατότητα ενδικοφανούς προσφυγής εναντίον του ΕΝΦΙΑ.
1) Μήπως μπορώ να προσφυγω και τώρα που εχει περασει η 30/9/14 ?

Γνωρίζει κάποιος?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.992
Πόντοι
6.925
Βλέπω 1 στους 10 δεν θα τον πληρώσει ... λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η πρόθεση ψήφου σε κόμματα που προέτασαν το "δεν πληρώνω" είναι 7 στους 10 ο παρόν ιστότοπος είναι όργανο μνημονιακό και δη της Μέρκελ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Βλέπω 1 στους 10 δεν θα τον πληρώσει ... λαμβάνοντας υπ'όψιν ότι σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις η πρόθεση ψήφου σε κόμματα που προέτασαν το "δεν πληρώνω" είναι 7 στους 10 ο παρόν ιστότοπος είναι όργανο μνημονιακό και δη της Μέρκελ

επανασταση τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δυστυχώς αντιλήφθηκα αργά οτι εχω δυνατότητα ενδικοφανούς προσφυγής εναντίον του ΕΝΦΙΑ.
1) Μήπως μπορώ να προσφυγω και τώρα που εχει περασει η 30/9/14 ?

Γνωρίζει κάποιος?
Πάρε τύπε.

Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 θα έχουν οι φορολογούμενοι που έλαβαν εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) με ημερομηνία έκδοσης την 17η Σεπτεμβρίου προκειμένου να καταθέσουν ενδικοφανείς προσφυγές στις εφορίες. Ωστόσο, η διαδικασία των προσφυγών κατά του ΕΝΦΙΑ θα επεκταθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου 2015.

Το πρώτο κύμα προσφυγών κατά του ΕΝΦΙΑ ολοκληρώθηκε έως τις 30 Σεπτεμβρίου και αφορούσε σε φορολογούμενους που αμφισβητούσαν τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ τα οποία εκδόθηκαν την 31η Ιουλίου 2014.

Το δεύτερο κύμα προσφυγών αφορά στο αποτέλεσμα της νέας εκκαθάρισης μετά και τις τελευταίες αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ. Στην περίπτωση αυτή οι φορολογούμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενδικοφανή προσφυγή μέχρι και την 17η Οκτωβρίου 2014.

Αλλά οι ενδικοφανείς προσφυγές δεν σταματούν εδώ. Θα υποβληθούν σε ακόμη δύο κύματα. Μεταξύ 20-25 Οκτωβρίου θα αναρτηθούν τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα για τους φορολογούμενους που δικαιούνται έκπτωση 50% ή 100%, καθώς και για όσους έχουν κενά και μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα. Οι φορολογούμενοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενδικοφανείς προσφυγές στις εφορίες έως τις 30 Νοεμβρίου 2015.

Στα τέλη Οκτωβρίου θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για τις τροποποιητικές δηλώσεις στο Ε9. Τα στοιχεία αυτά θα επεξεργασθεί η ΓΓΔΕ και θα προχωρήσει σε νέα εκκαθάριση για όσους ιδιοκτήτες είχαν δηλώσει λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία. Τα νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ για αυτούς θα εκδοθούν στα τέλη Δεκεμβρίου. Οι φορολογούμενοι αυτοί θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενδικοφανείς προσφυγές στις εφορίες έως τις 30 Ιανουαρίου 2015.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Εγω οσοι γεροι ξερω και ξερω πολλους, στηθηκαν με τις ωρες να το πληρωσουνε παντως. Βριζοντας βεβαια, αλλα το πληρωσανε και ειπανε κι ευχαριστω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Εγω οσοι γεροι ξερω και ξερω πολλους, στηθηκαν με τις ωρες να το πληρωσουνε παντως. Βριζοντας βεβαια, αλλα το πληρωσανε και ειπανε κι ευχαριστω.
Τα λεγαμε και τις προαλλες. Οι γεροι όχι μονο κρατανε με τα δοντια τα ακινητα και δεν τα γραφουν στους νεους, αλλά είναι και οι μονοι ανετοι να πληρωνουν.
Και πώς αλλιως αλλωστε? Η μεση συνταξη είναι 930 ευρω και ο βασικος 560. Ποιοι εχουν τα λεφτα και τα ακινητα? Οι γεροι. Και τους λυπομαστε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τα λεγαμε και τις προαλλες. Οι γεροι όχι μονο κρατανε με τα δοντια τα ακινητα και δεν τα γραφουν στους νεους, αλλά είναι και οι μονοι ανετοι να πληρωνουν.
Και πώς αλλιως αλλωστε? Η μεση συνταξη είναι 930 ευρω και ο βασικος 560. Ποιοι εχουν τα λεφτα και τα ακινητα? Οι γεροι. Και τους λυπομαστε.
αυτοι σας ψηφιζουν τυπε :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
γιαυτο να τους γλυφετε γιατι εχετε δεν εχετε 20% τυπε
χωρις αυτους σας βλεπω σαν το πασοκ :grin:
Και γιατι να προτιμάμε να γλείφουμε αυτους και να παιρνουμε 20%, και να μην αποκαταστήσουμε την αδικια και να παρουμε 40% ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom