apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι δεν εχετε λεφταΚαι γιατι να προτιμάμε να γλείφουμε αυτους και να παιρνουμε 20%, και να μην αποκαταστήσουμε την αδικια και να παρουμε 40% ?
απλο
γιατι δεν εχετε λεφταΚαι γιατι να προτιμάμε να γλείφουμε αυτους και να παιρνουμε 20%, και να μην αποκαταστήσουμε την αδικια και να παρουμε 40% ?
Τα λεγαμε και τις προαλλες. Οι γεροι όχι μονο κρατανε με τα δοντια τα ακινητα και δεν τα γραφουν στους νεους, αλλά είναι και οι μονοι ανετοι να πληρωνουν.
Και πώς αλλιως αλλωστε? Η μεση συνταξη είναι 930 ευρω και ο βασικος 560. Ποιοι εχουν τα λεφτα και τα ακινητα? Οι γεροι. Και τους λυπομαστε.
Να της απαντησεις το αυτονοητο, ότι οι δικες της εισφορες πληρωσαν τις συνταξεις εκεινης της εποχης.Και εγω αυτα λεω στην μανα μου ρε τυπε, αλλα γυρναει και μου λεει με υφος "εμεις αυτα (την συνταξη) τα εχουμε πληρωσει χρυσα με τις εισφορες τοσα χρονια"
Αδιεξοδο...
γιαυτο να τους γλυφετε γιατι εχετε δεν εχετε 20% τυπε
χωρις αυτους σας βλεπω σαν το πασοκ
Εδώ ο Αλεξης ετοιμάζεται να δωσει 13 δις.γιατι δεν εχετε λεφτα
απλο
Οι οποίοι τωρα τι θα ψηφισουν τύπε? Συριζα?Ο μονος λογος που η νδ δεν εχει γινει ακομα σαν το ΠΑΣΟΚ σε ποσοστα (γιατι μπλε ΠΑΣΟΚ σε πολιτικη είναι τουλάχιστον απ'οταν επεσε ο μητσοτακης), είναι γιατι ενω το ΠΑΣΟΚ το ψηφηζαν μονο οσοι μασαγαν και λακισαν όταν κοπηκαν οι μασες, τη νδ την ψηφηζουν ακομα πολλοι πατριωτες, νοικοκυραιοι, παλαιοβασιλικοι, ελευθεροι επαγγελματιες κλπ τους οποιους κι εχει πιασει (ακομα) μαλακες. Ως ποτε όμως?
ε δωστε τοτεΕδώ ο Αλεξης ετοιμάζεται να δωσει 13 δις.
Δεν θα βρουμε κι εμεις κανενα 3αρι να δωσουμε ρε τύπε?
Να της απαντησεις το αυτονοητο, ότι οι δικες της εισφορες πληρωσαν τις συνταξεις εκεινης της εποχης.
Και οι εισφορες οι σημερινες, πληρωνουν τις ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ συνταξεις.
Αν ηταν να επαιρνε μονο τις εισφορες που εδωσε, θα επαιρνε συνταξη πεινας.
Τα ιδια λεει και ο πατερας μου και τον κομπλάρω κάθε φορα με την απαντηση αυτή.Καλο...Και με εχει καλεσει για φαι σημερα, θα της το βγαλω απ την μυτη
Τύπε βαλε ΝΕΡΙΤ, ο πρωθυπουργος εξαγγελλει φοροελαφρυνσεις.ε δωστε τοτε
εσεις ειστε σε μειονεκτικη θεση τυπε
ο αλλος οτι θελει λεει
Τύπε βαλε ΝΕΡΙΤ, ο πρωθυπουργος εξαγγελλει φοροελαφρυνσεις.
Βασικα εξηγγειλε και μειωση του ΦΠΑ στην εστιαση, και μου γυρισανε τα αντερα.
Τα ιδια λεει και ο πατερας μου και τον κομπλάρω κάθε φορα με την απαντηση αυτή.
Μετα δεν εχει τι να πει, και λεει απλως "Αλητη Σαμαρα".
Ολοι οι γεροι ιδιοι ειναι τελικα
Η δικια μου το παει πιο περα, λεει "Κλεφτη Σαμαρα" και μετα παει και ξημεροβραδιαζεται στα εκλογικα κεντρα ως εκλ. αντιπροσωπος της ΝΔ
Γαμησε τα, ειχα πει οτι πανω απο καποια ηλικια δεν πρεπει να ψηφιζουνε, αλλα πεσαν ολοι να με φανε
Τύπε βαλε ΝΕΡΙΤ, ο πρωθυπουργος εξαγγελλει φοροελαφρυνσεις.
απο το σαϊτ μονο ο τραμουντανας τυπε ;)Πλήρωσε κανείς τον Ενφιά;
Ο Αλεξ δεν πλήρωσε τύπε;απο το σαϊτ μονο ο τραμουντανας τυπε ;)
Ο Αλεξ. εγω δεν πληρωνω ακομη.Στο τελος και βλεπουμε.Πλήρωσε κανείς τον Ενφιά;
ο αλεξ ειναι μπαχαλακιας τυπε, δεν πληρωνει στην ωρα του :S πως θα παει η χωρα μπροστα ετσι?Ο Αλεξ δεν πλήρωσε τύπε;