Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
Τιποτα. Σε ανθρώπους που δεν εχουν τη δυνατοτητα να καταλαβουν δεν αντιτάσσω.
Απλως γραφεις βλακείες.
Σε ολον τον πολιτισμενο κοσμο, φορολογούνται τρια πραγματα. Το εισοδημα, η καταναλωση και η ιδιοκτησια. Αν θελεις να το καταλάβεις, εχει καλως. Αλλιως αντε κι εσυ στη γωνια με τους αλλους ασχετους.

με τόσους σχετικούς όπως εσύ (που υποστηρίζεις τους καταστροφείς για το ίδιον όφελός σου λαμόγιο) πως δεν είμαστε Ελβετία;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κι εδώ μαζί σου, αλλά και η βλακεία των υπευθύνων του ΥΠ.ΟΙΚ. είναι απύθμενη δηλαδή!
Την αντικειμενική δεν την απαιτούν μόνο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που είναι μεν ανέντιμο αλλά τουλάχιστον είναι "αποδοτικό", αν πληρώνουν δηλαδή οι οφείλοντες.
Την απαιτούν όμως και ως τεκμήριο αγοράς από κάθε υποψήφιο αγοραστή, που είναι πραγματικά εξωφρενικό και εν τέλει σκοτώνει την αγορά ακινήτων, οπότε τ΄αρχίδια μου λεφτά παίρνουν!

Ας πούμε κάποιος ταλαίπωρος που χρωστάει (συνήθως στο κράτος) πουλάει κάποιο ακίνητο αντικειμενικής αξίας 500.000 για 200.000 και κάποιος που τις έχει και τις έχει βγάλει νόμιμα και φορολογημένα και ενδιαφέρεται να το αγοράει, του ζητούν να αποδείξει όχι που βρήκε τα 200.000, αλλά τα 500.000, που είναι εντελώς αυθαίρετο ως ποσόν και που φυσικά ο άνθρωπος δεν μπορεί να δικαιολογήσει.
Τελικά η αγοραπωλησία ματαιώνεται και ο ένας μένει με τα 200.000 στην τράπεζα, ο άλλος με το άχρηστο ακίνητο και τα χρέη και το δημόσιο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κέρδος!!

Για τέτοιου επιπέδου οικονομικού εγκεφάλους μιλάμε!
ΕΛΕΟΣ.
Τα τεκμήρια είναι μαχητά.
Μπορεις να αποδειξεις δηλαδή ότι δεν ισχυει αυτό που λεει το τεκμηριο.
Γιατρε για ονομα του θεου δηλαδή.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Κι εδώ μαζί σου, αλλά και η βλακεία των υπευθύνων του ΥΠ.ΟΙΚ. είναι απύθμενη δηλαδή!
Την αντικειμενική δεν την απαιτούν μόνο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που είναι μεν ανέντιμο αλλά τουλάχιστον είναι "αποδοτικό", αν πληρώνουν δηλαδή οι οφείλοντες.
Την απαιτούν όμως και ως τεκμήριο αγοράς από κάθε υποψήφιο αγοραστή, που είναι πραγματικά εξωφρενικό και εν τέλει σκοτώνει την αγορά ακινήτων, οπότε τ΄αρχίδια μου λεφτά παίρνουν!

Ας πούμε κάποιος ταλαίπωρος που χρωστάει (συνήθως στο κράτος) πουλάει κάποιο ακίνητο αντικειμενικής αξίας 500.000 για 200.000 και κάποιος που τις έχει και τις έχει βγάλει νόμιμα και φορολογημένα και ενδιαφέρεται να το αγοράει, του ζητούν να αποδείξει όχι που βρήκε τα 200.000, αλλά τα 500.000, που είναι εντελώς αυθαίρετο ως ποσόν και που φυσικά ο άνθρωπος δεν μπορεί να δικαιολογήσει.
Τελικά η αγοραπωλησία ματαιώνεται και ο ένας μένει με τα 200.000 στην τράπεζα, ο άλλος με το άχρηστο ακίνητο και τα χρέη και το δημόσιο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κέρδος!!

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
με τόσους σχετικούς όπως εσύ (που υποστηρίζεις τους καταστροφείς για το ίδιον όφελός σου λαμόγιο) πως δεν είμαστε Ελβετία;;
Γιατι δυστυχως ειμαστε μειοψηφια, και πλειοψηφείτε εσεις.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Που δεν πληρώνεις για να την έχεις διατηρημένη στην κατοχή σου γιατί είναι δική σου.

Καθένας βέβαια μιλάει με βάση τις εμπειριες του, αλλα στη Βιέννη είσαι υποχρεωμένος να συντηρεις το κτίριο το οποιο σου ανηκει. Αν δε μπορεις, υπάρχουν πρόστιμα. Και στην Αυστρία τα πρόστιμα εισπρατονται

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Γιατι, την φορολογια όταν τα απεκτησαν, την πληρωσαν με βαση την αγοραια ή την αντικειμενικη?
Δηλαδη τον φορο κτήσης να τον πληρωνουμε με την αντικειμενικη (όταν η αγοραστική είναι μεγαλυτερη), αλλά τον ΕΝΦΙΑ με την αγοραστική (και μονο εάν είναι μικροτερη από την αντικειμενικη).
Και τωρα εμενα που μου φαινονται αυτά κολοσσιαίες μαλακιες, είμαι κομματοσκυλο και γλυφτης? Ε δεν νομιζω.

Αυτή η δικαιολογία είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει ποτέ!
Την τότε χαμηλότερη αντικειμενική την πρότεινε το ΙΔΙΟ το δημόσιο, για να γίνονται τζίροι. Τώρα πάει να πάρει πίσω εκείνα που δεν πήρε τότε που ΔΕΝ θα τα έπαιρνε αν δεν έκανε αυτές τις διευκολύνσεις;

Τέτοιες μαλακίες να λέτε να δείτε πόσο θα πάρει ο πρόεδρος του 15μελους μετά, βλαμμένοι!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
Γιατι δυστυχως ειμαστε μειοψηφια, και πλειοψηφείτε εσεις.

πολύ καταστροφική μειοψηφία είστε που ταλαιπωρείτε όλους εμάς τους πολλούς, ψοφήστε να τελειώνουμε να ξεβρωμίσει κι ο τόπος λίγο και πάρτε μαζί και τα προξενιά σας με τους Βαβαρούς φίλους σας, κάντε μας τη χάρη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Επειδη ηλιθιοι δεν ειναι οταν κανουν κατι τετοια τα κανουν με καποιο σκοπο. Εδω ο σκοπος ειναι προφανης και θελουν οντως να σκοτωσουν την αγορα ακινητων.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αυτή η δικαιολογία είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει ποτέ!
Την τότε χαμηλότερη αντικειμενική την πρότεινε το ΙΔΙΟ το δημόσιο, για να γίνονται τζίροι. Τώρα πάει να πάρει πίσω εκείνα που δεν πήρε τότε που ΔΕΝ θα τα έπαιρνε αν δεν έκανε αυτές τις διευκολύνσεις;

Τέτοιες μαλακίες να λέτε να δείτε πόσο θα πάρει ο πρόεδρος του 15μελους μετά, βλαμμένοι!
Αν σε ενοιαζε πραγματικα να μην βγει ο προεδρος του 15μελους, θα ψήφιζες ΝΔ γιατρε, και δεν θα ησουν ενας ακομη από τους περιεργους δεξιους, που βρισκουν κάθε φορα να εξεχει μια τριχα από τον φιλελευθερισμο που επιθυμουν, και ψηφιζουν ό,τι ναναι εκτος από τη ΝΔ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Καθένας βέβαια μιλάει με βάση τις εμπειριες του, αλλα στη Βιέννη είσαι υποχρεωμένος να συντηρεις το κτίριο το οποιο σου ανηκει. Αν δε μπορεις, υπάρχουν πρόστιμα. Και στην Αυστρία τα πρόστιμα εισπρατονται
Στην Ελλαδα τύπε, ολοι ενδιαφέρονται να παρουν, και κανενας να δώσει.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
Επειδη ηλιθιοι δεν ειναι οταν κανουν κατι τετοια τα κανουν με καποιο σκοπο. Εδω ο σκοπος ειναι προφανης και θελουν οντως να σκοτωσουν την αγορα ακινητων.

εμ...σωστά.

εκτός από τους ηλίθιους που νομίζουν ότι θα παραμείνουν με κεραμύδι ιδιόκτητο στο κεφάλι τους, όσοι καταλαβαίνουν πρέπει να αμυνθούν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
Κι ο Άσαντ είναι κακός, αλλά οι τζιχαντιστές είναι χειρότεροι, δυστυχώς! ;)

ναι αλλά επειδή τα έχω συγκεχυμένα όπως τα λες, ποιος είναι ο Ασαντ ποιος ο Τζιχαντιστής;

στο δια ταύτα, πουλημένα σκυλιά είναι κι οι μεν κι οι δε.
μη μου λες το αυτονόητο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
Στην Ελλαδα τύπε, ολοι ενδιαφέρονται να παρουν, και κανενας να δώσει.

το να δίνεις δίχως αντίκρυσμα για να γλιτώσουν οι τράπεζες κι οι πολιτικάντηδες που τα έφαγαν δεν είναι τακτική κίνηση, ούτε στρατηγικό πλάνο, άσε που οδηγεί σε σπιράλ θανάτου.

συνέχισε να βλέπεις τηλεόραση τώρα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Πίστεψέ με ΕΙΝΑΙ ηλίθιοι!
Στο ΥΠ.ΟΙΚ. διευθυντές τώρα είναι συνομίλικοί μου μαθητές του 12 στο γυμνάσιο που όταν τελείωσαν Πάντειο ή ΑΣΟΕΕ δεν τους ήθελε κανένας σε ιδιωτική δουλειά και μπήκαν εκεί ως αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ!
Ξέρω αρκετούς και ξέρω και πόσο ηλίθιοι είναι, σε σούπερ μάρκετ θα τους έπαιρναν μόνο για να γεμίζουν ράφια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
το να δίνεις δίχως αντίκρυσμα για να γλιτώσουν οι τράπεζες κι οι πολιτικάντηδες που τα έφαγαν δεν είναι τακτική κίνηση, ούτε στρατηγικό πλάνο, άσε που οδηγεί σε σπιράλ θανάτου.

συνέχισε να βλέπεις τηλεόραση τώρα.
Κι εσυ συνεχισε να μασας τις γνωστες καραμελες των μπαταξήδων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom