Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Πάντως εγώ ξέρω μεσήλικες ανθρώπους (ζευγάρι) με συνολική συντάξη 1.000 ευρώ τον μήνα και πολυκατοικία 680 τ.μ. σχεδόν ολοσχερώς ξενοίκιαστη τ.μ. που την πουλάνε 200.000 και δεν την αγοράζει κανείς!
Προφανώς γι αυτούς ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι λογικός, γι αυτό και δεν τον πληρώνουν εξ άλλου. "Ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος!" ;)
μην μιλας λογικα σε μαλακες.....
ξερω ατομα που η πουτανα η κυβερνηση του δεν τους δινει τιποτα εδω και 2 χρονια(ΦΠΑ κλπ)με περιουσια αντικειμενικης? αξιας πανω απο 1 μυριο....χωρις αλλο εισοδημα να χρωστανε τωρα απο ανεκμεταλευτη γη πανω απο 100 χιλιαρικα...μιλας στο σαξες στορυ τωρα γαμα τα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μην μιλας λογικα σε μαλακες.....
ξερω ατομα που η πουτανα η κυβερνηση του δεν τους δινει τιποτα εδω και 2 χρονια(ΦΠΑ κλπ)με περιουσια αντικειμενικης? αξιας πανω απο 1 μυριο....χωρις αλλο εισοδημα να χρωστανε τωρα απο ανεκμεταλευτη γη πανω απο 100 χιλιαρικα...μιλας στο σαξες στορυ τωρα γαμα τα
Ελα ρε Λακη, γυρισες? Από την εποχη του Λακη ειχα να δω ποσταρισμα οικτου για καποιους που εχουν ακινητη περιουσια αντικειμενικης αξιας 1 εκατομμυριου ευρω.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ελα ρε Λακη, γυρισες? Από την εποχη του Λακη ειχα να δω ποσταρισμα οικτου για καποιους που εχουν ακινητη περιουσια αντικειμενικης αξιας 1 εκατομμυριου ευρω.
ηλιθιε δεν μιλησα για εμενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    βλακα φτωχομπινε

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Α όχι τύπε.
Αυτοι επι χρονια όμως παντελονιαζαν χρημα ατελειωτο από νοικια.
Χώρια τη δυνατοτητα που ειχαν να παρουν δανειο με ανετη προσημειωση.
Χώρια την υπεραξια που αποκτουσαν επι χρονια, άκοπα.
Τωρα επειδή για ένα-δυο χρονια ζητηθηκε ενας φορος, εξαθλιωθηκαν? Μην τρελαθούμε.
Και σε λιγα χρονια που θα εχει περασει η κριση, δεν θα παρει τα πανω της η περιουσια αυτή? Ε μην τα λεμε κι ετσι, ειπαμε πια.

Βρε εξαθλιώξηκαν επειδή κάπου έπεσαν έξω στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα με την κρίση οι άνθρωποι.
Και το πως κάποτε είχαν χρήματα και τα έφαγαν άρα τώρα δεν τα έχουν, δεν είναι λογική για να τους ζητάμε χρήματα που ΔΕΝ έχουν λέμε!
Ακόμα κι αν κάποτε σε κάποιο (μακρινό προφανώς) μέλλον η περιουσία τους αξίζει πάλι κάτι...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

καταραμενη φτωχεια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Βρε εξαθλιώξηκαν επειδή κάπου έπεσαν έξω στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα με την κρίση οι άνθρωποι.
Και το πως κάποτε είχαν χρήματα και τα έφαγαν άρα τώρα δεν τα έχουν, δεν είναι λογική για να τους ζητάμε χρήματα που ΔΕΝ έχουν λέμε!
Ακόμα κι αν κάποτε σε κάποιο (μακρινό προφανώς) μέλλον η περιουσία τους αξίζει πάλι κάτι...
κομματοσκυλα....κοπριτες γλυφτες που στην ζωη τους ποτε δεν κερδισαν κατι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε σεις, πήγα να ψηφίσω κι εγώ κι έψαξα την επιλογή "Ο ΕΝΦΙΑ ήταν πάρα πολλά λεφτά, αλλά επειδή είμαι μαλάκας τον πλήρωσα ήδη ολόκληρο" και δεν την βρήκα!
Ο μοναδικός είμαι; Αρχίζω να φοβάμαι πως τόσο άμεσα που πληρώνω τους φόρους μου θα μπω στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ! :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
τα εχουμε πει τυπε...τοσα χρονια που εβρεχε λεφτα, οσοι δεν κανανε τα κουμαντα τους ειναι αξιοι της μοιρας τους....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τα εχουμε πει τυπε...τοσα χρονια που εβρεχε λεφτα, οσοι δεν κανανε τα κουμαντα τους ειναι αξιοι της μοιρας τους....

Σωστό αυτό! Κι εγώ τώρα που μιλάω εκ του ασφαλούς σιγά να μην τα βγάζω τώρα τα λεφτά που χρειάζομαι, τα έτοιμα τρώω κι ευτυχώς είναι αρκετά.
Αλλά δηλαδή η ανοησία πρέπει να τιμωρείται φορολογικά;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
οικτου για καποιους που εχουν ακινητη περιουσια αντικειμενικης αξιας 1 εκατομμυριου ευρω.

Πάντως αντικειμενική 1.000.000 μπορεί να είναι 800 τ.μ. διαμερίσματα στον Άγιο Παντελεήμονα, για να ξέρεις. Τα 250.000 δεν τα πιάνουν! ;)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
Σωστό αυτό! Κι εγώ τώρα που μιλάω εκ του ασφαλούς σιγά να μην τα βγάζω τώρα τα λεφτά που χρειάζομαι, τα έτοιμα τρώω κι ευτυχώς είναι αρκετά.
καπως πρεπει να τιμωρειται και η ανοησια σ αυτη τη ζωη....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εκδικητικα θα ελεγα....και να σου πω στην τελικη για λεφτα που φαγαν αλλοι....τα αφεντικα τους....τσοχατζοπουλος,ρουσοπουλος κλπ

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
χαρηκε το πουτανακι

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.310
Πόντοι
5.006
τιμωρειται τυπε....καποιοι υποστηριζουν ακομα το σαξες στορυ...μπας και γλυψουν κανα........π  κοκκαλο
δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει εναλλακτικη...οποτε σαξες και οπου μας βγαλει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom