Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Τί "και";
Αφού 250.000 αξίζουν τα όσα έχουν, γιατί να πληρώνουν για 1.000.000;
Μην μου πεις πως είναι δύσκολο να μάθει το ΥΠ.ΟΙΚ. τις αγοραίες αξίες σε κάθε περιοχή! ;)
Μπαίνει σ' ένα σάιτ αγοραπωλησιών ακινήτων και τις βλέπει, ένα σωρό υπάρχουν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει εναλλακτικη...οποτε σαξες και οπου μας βγαλει...
Για να δω, εσενα θα σε πει κοπριτη, γλυφτη και κομματοσκυλο?
Αν το εγραφα εγω αυτό, θα εβριζε επι δεκα ποσταρισματα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τί "και";
Αφού 250.000 αξίζουν τα όσα έχουν, γιατί να πληρώνουν για 1.000.000;
Μην μου πεις πως είναι δύσκολο να μάθει το ΥΠ.ΟΙΚ. τις αγοραίες αξίες σε κάθε περιοχή! ;)
Γιατι, την φορολογια όταν τα απεκτησαν, την πληρωσαν με βαση την αγοραια ή την αντικειμενικη?
Δηλαδη τον φορο κτήσης να τον πληρωνουμε με την αντικειμενικη (όταν η αγοραστική είναι μεγαλυτερη), αλλά τον ΕΝΦΙΑ με την αγοραστική (και μονο εάν είναι μικροτερη από την αντικειμενικη).
Και τωρα εμενα που μου φαινονται αυτά κολοσσιαίες μαλακιες, είμαι κομματοσκυλο και γλυφτης? Ε δεν νομιζω.

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μου "στείλανε" 350€.
Τους έγραψα στα αρχίδια μου.
Να πάνε να γαμηθούνε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εσενα σε γλενταω δεν συζηταω....πουτανακι εισαι δεν εχεις γνωμη
Απλως αποτελεις μελος της ομαδας που εκτίθεται καθημερινα, βριζοντας αυτόν που δεν μπορει να φτασει.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Τί "και";
[size=30pt] Αφού 250.000 αξίζουν τα όσα έχουν, γιατί να πληρώνουν για 1.000.000; [/size]
μην βαζεις λογικα σε παραλογους.....πουτανακια ειναι (α σορρυ κοριτσια με την κακη εννοια το λεω)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Για να δω, εσενα θα σε πει κοπριτη, γλυφτη και κομματοσκυλο?
Αν το εγραφα εγω αυτό, θα εβριζε επι δεκα ποσταρισματα.

αυτό πού κολλάει ρε μεγάλε φτιάχνεις ωραία αγάλματα ή είσαι ανορθόγραφος σαν αυτούς που κοροϊδεύεις  :)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Απλως αποτελεις μελος της ομαδας που εκτίθεται καθημερινα, βριζοντας αυτόν που δεν μπορει να φτασει.
'ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΧΧΧΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΑΧΑΑ
το ονειρο μου ειναι να σε φτασω   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:    καημενη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτό πού κολλάει ρε μεγάλε φτιάχνεις ωραία αγάλματα ή είσαι ανορθόγραφος σαν αυτούς που κοροϊδεύεις  :)
Άλλος ενας από αυτους που λεγαμε πριν. :jerking:

Δεν ξερω ρε τύπε.
Εκεινος με εγραψε ετσι, εκεινον να ρωτήσεις.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
τον έχω γράψει στα αρχίδια μου τον ΕΝΦ
Mηπως να μας πειτε εσεις γιατι θελετε τοσο πολύ να ειστε μπαταξήδες?

μήπως εξυπνάκια να μας εξηγήσεις τι σημαίνει ιδιοκτησία;;;
γιατί όπως το πας ρε λαμόγιο, καραλαμόγιο, διαστρεβλώνεις την έννοια της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
Ιδιοκτησία λοιπόν λαμογιέξ υποκείμενο είναι η περιουσία εκείνη που σου ανήκει. Που δεν πληρώνεις για να την έχεις διατηρημένη στην κατοχή σου γιατί είναι δική σου.
Το κατάλαβες εξυπνάκια τώρα ή να στο εξηγήσω πάλι;

Τι θα αντιτάξει το λαμογίστικο μυαλουδάκι σου τώρα;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Άλλος ενας από αυτους που λεγαμε πριν. :jerking:

Δεν ξερω ρε τύπε.
Εκεινος με εγραψε ετσι, εκεινον να ρωτήσεις.

σκασμός ανορθόγραφε δεν θα ξαναγράψεις άλλη φορά τέτοιες μαλακίες για άλλους θα σε τσακίσω ;)

και άτιμε για να μην ξεχνιόμαστε ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
δυστυχως δεν βλεπω να υπαρχει εναλλακτικη...οποτε σαξες και οπου μας βγαλει...

Κι εδώ μαζί σου, αλλά και η βλακεία των υπευθύνων του ΥΠ.ΟΙΚ. είναι απύθμενη δηλαδή!
Την αντικειμενική δεν την απαιτούν μόνο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που είναι μεν ανέντιμο αλλά τουλάχιστον είναι "αποδοτικό", αν πληρώνουν δηλαδή οι οφείλοντες.
Την απαιτούν όμως και ως τεκμήριο αγοράς από κάθε υποψήφιο αγοραστή, που είναι πραγματικά εξωφρενικό και εν τέλει σκοτώνει την αγορά ακινήτων, οπότε τ΄αρχίδια μου λεφτά παίρνουν!

Ας πούμε κάποιος ταλαίπωρος που χρωστάει (συνήθως στο κράτος) πουλάει κάποιο ακίνητο αντικειμενικής αξίας 500.000 για 200.000 και κάποιος που τις έχει και τις έχει βγάλει νόμιμα και φορολογημένα και ενδιαφέρεται να το αγοράει, του ζητούν να αποδείξει όχι που βρήκε τα 200.000, αλλά τα 500.000, που είναι εντελώς αυθαίρετο ως ποσόν και που φυσικά ο άνθρωπος δεν μπορεί να δικαιολογήσει.
Τελικά η αγοραπωλησία ματαιώνεται και ο ένας μένει με τα 200.000 στην τράπεζα, ο άλλος με το άχρηστο ακίνητο και τα χρέη και το δημόσιο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κέρδος!!

Για τέτοιου επιπέδου οικονομικού εγκεφάλους μιλάμε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τον έχω γράψει στα αρχίδια μου τον ΕΝΦ
μήπως εξυπνάκια να μας εξηγήσεις τι σημαίνει ιδιοκτησία;;;
γιατί όπως το πας ρε λαμόγιο, καραλαμόγιο, διαστρεβλώνεις την έννοια της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ.
Ιδιοκτησία λοιπόν λαμογιέξ υποκείμενο είναι η περιουσία εκείνη που σου ανήκει. Που δεν πληρώνεις για να την έχεις διατηρημένη στην κατοχή σου γιατί είναι δική σου.
Το κατάλαβες εξυπνάκια τώρα ή να στο εξηγήσω πάλι;

Τι θα αντιτάξει το λαμογίστικο μυαλουδάκι σου τώρα;
Τιποτα. Σε ανθρώπους που δεν εχουν τη δυνατοτητα να καταλαβουν δεν αντιτάσσω.
Απλως γραφεις βλακείες.
Σε ολον τον πολιτισμενο κοσμο, φορολογούνται τρια πραγματα. Το εισοδημα, η καταναλωση και η ιδιοκτησια. Αν θελεις να το καταλάβεις, εχει καλως. Αλλιως αντε κι εσυ στη γωνια με τους αλλους ασχετους.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Κι εδώ μαζί σου, αλλά και η βλακεία των υπευθύνων του ΥΠ.ΟΙΚ. είναι απύθμενη δηλαδή!
Την αντικειμενική δεν την απαιτούν μόνο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, που είναι μεν ανέντιμο αλλά τουλάχιστον είναι "αποδοτικό", αν πληρώνουν δηλαδή οι οφείλοντες.
Την απαιτούν όμως και ως τεκμήριο αγοράς από κάθε υποψήφιο αγοραστή, που είναι πραγματικά εξωφρενικό και εν τέλει σκοτώνει την αγορά ακινήτων, οπότε τ΄αρχίδια μου λεφτά παίρνουν!

Ας πούμε κάποιος ταλαίπωρος που χρωστάει (συνήθως στο κράτος) πουλάει κάποιο ακίνητο αντικειμενικής αξίας 500.000 για 200.000 και κάποιος που τις έχει και τις έχει βγάλει νόμιμα και φορολογημένα και ενδιαφέρεται να το αγοράει, του ζητούν να αποδείξει όχι που βρήκε τα 200.000, αλλά τα 500.000, που είναι εντελώς αυθαίρετο ως ποσόν και που φυσικά ο άνθρωπος δεν μπορεί να δικαιολογήσει.
Τελικά η αγοραπωλησία ματαιώνεται και ο ένας μένει με τα 200.000 στην τράπεζα, ο άλλος με το άχρηστο ακίνητο και τα χρέη και το δημόσιο χωρίς ΚΑΝΕΝΑ κέρδος!!

Για τέτοιου επιπέδου οικονομικού εγκεφάλους μιλάμε!
μην εξηγεις λογικα σε παραλογους λεμεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom