Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ζω στον Αρη και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε ελληνα δικηγορο. Ουτε εγω ουτε η μανα μου ουτε οι συγγενεις και οι φιλοι μου.
Ασε ρε αλεξ, που προσπαθεις στα σοβαρα να μας πεισεις οτι εχουμε την τιμη να μιλαμε με το μονο μελος του ΔΣΑ που δεν φοροδιαφευγει  :2funny:

αντε καλά ... δεν σου έκοψε ... εσύ πάλι γιατί δεν την ζήτησες ????

ΥΓ μέχρι πρότινος δεν είχε ΦΠΑ η αμοιβή των δικηγόρων

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δυο μαλακες μαζι δεν τους αντεχω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
αντε καλά ... δεν σου έκοψε ... εσύ πάλι γιατί δεν την ζήτησες ????

ΥΓ μέχρι πρότινος δεν είχε ΦΠΑ η αμοιβή των δικηγόρων

Δε στα παν καλα. Εγω παντα ζηταω. Τον τροπο που λειτουργουν επισημαινω.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δε στα παν καλα. Εγω παντα ζηταω. Τον τροπο που λειτουργουν επισημαινω.

όλη η ελλάδα λειτουργούσε έτσι ρε παίκτη... από τον περιπτερά μέχρι τον μεγαλοκαταστηματάρχη...

και κάποιοι θέλουν να συνεχίσει να λειτουργεί έτσι και όταν πιάνουν και από κανέναν πάνε και τον υπερασπίζονται...

ξέρεις από αυτούς που ξορκίζουν την φοροδιαφυγή και λένε την νέα έκδοση του "λεφτά υπάρχουν"... πχ Δρίτσας στην Υδρα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Τον πλήρωσε κανένας τον Ενφιά τελικά :think:

εγω δεν πληρωσα τυπε. Ηδη πληρωνω κατι δοσεις από περσι. Θα περιμενω να δω τι γινεται με τους τοκους, μετα θα περιμενω να γινει ληξιπροθεσμο να μου κανουν 100 δοσεις και μετα να ελθει ο Τσιπρας να τα χαρισει  :grin:

Αντισταση στη φαυλη εξουσια τυπε  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγω δεν πληρωσα τυπε. Ηδη πληρωνω κατι δοσεις από περσι. Θα περιμενω να δω τι γινεται με τους τοκους, μετα θα περιμενω να γινει ληξιπροθεσμο να μου κανουν 100 δοσεις και μετα να ελθει ο Τσιπρας να τα χαρισει  :grin:

Αντισταση στη φαυλη εξουσια τυπε  :rockon:
Οι 100 δοσεις, κατά πάσα πιθανοτητα θα είναι πραγματικοτητα εντος του ετους.
Πρεπει όμως να γινει ολο ληξιπροθεσμο.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
Ο Άσαντ είναι ο μονόφθαλμος πιτσαδόρος τύπε μου. Συνειρμικά βρες ποιοί είναι οι Τζιχαντιστές...

ναι αλλά πόσο πεπεισμένος είσαι ότι τελικά οι Τζιχαντιστές είναι Τζιχαντιστές (που θαέπρεπε δηλαδή να έχουν έναν ρόλο πραγματικά ιερού πολέμου)  ;) ;) ;) ;;;

δηλαδή από τη μία ναι, να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά στο κωλοχανείο,
αλλά από την άλλη, δε γίνεται με τίποτε να βρεθεί λύση μέσα στο ιδιαίτερο κωλοχανείο που είναι η ΕΕ.
Αν γινόταν και δεν ήταν φρούδες υποσχέσεις με σκοπό την άγρια λεηλασία του εισοδήματος και το σπάσιμο της αιώνιας τριπλέτας
Ελιτ-Μεσαία τάξη-Προλετάριος, τότε η λύση θα είχε βρει απήχηση γιατί θα υπήρχαν αποτελέσματα τα τελευταία 6 έτη κατρακύλας.
Οι αριθμοί όμως είναι αμείληκτα ειλικρινείς, η στατιστική μαστίγιο στη μούρη των ευαγγελιστών της ''εξυγίανσης'' και η τρύπα στο νερό όλο μαζεύει περισσότερο νερό που πνίγει και τις τελευταίες ελπίδες.
(Αυτά στη μούρη του εξυπνάκια αλεξ71 που κουνιέται με τη σιγουριά του μαυραγορίτη)

Οπότε αν ο Γιάννης φύγει κι έρθει ο Γιαννάκης, στα ίδια πλαίσια δε μου εξασφαλίζει τίποτε παραπάνω από μια επέκταση του μαρτυρίου, ίσως σε μικρότερες δόσεις.
Αλλά μην ξεχνάμε ότι η αδρανοποίηση είναι το τελικό ποθούμενο, η πλήρης αποδόμηση των σχέσεων μεταξύ κεφαλαιοκρατη κι εργαζόμενου.
Ή μήπως κάνω λάθος και δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο;

Κι επανέρχομαι στο ερώτημα τι σημαίνει ιδιοκτησία όταν καλούμαι να πληρώσω για τον ορισμό της;
Αν είναι ιδιόκτητο, σημαίνει ότι δεν απαιτείται να πληρώσω
χώρες που δεν απαιτείται να πληρώσει κάποιος για την ιδιοκτησία του ας πούμε είναι η Μάλτα που το σέβονται οι άνθρωποι.
Γιατί να μην προταθεί το μοντέλο της Μάλτας λοιπόν και να ακολουθώ το μοντέλο του κάθε κλέφτη τραπεζίτη νεοταξίτη;

Κάθετα αντίθετος.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.869
Πόντοι
3.715
μα αυτός που πληρώνουν οι άλλοι....

λάθος, είναι αυτός που επιστρέφει ως βραχυπρόθεσμη επένδυση για έργα που με ωφελούν. Αν δε γίνεται (που δε γίνεται) έτσι απλά με κοροϊδεύουν κι έτσι η ηθική βάση της οποιασδήποτε φορολογίας στερείται σεβασμού και πληρωμής.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.172
Πόντοι
2.606
Γιατι, την φορολογια όταν τα απεκτησαν, την πληρωσαν με βαση την αγοραια ή την αντικειμενικη?
Δηλαδη τον φορο κτήσης να τον πληρωνουμε με την αντικειμενικη (όταν η αγοραστική είναι μεγαλυτερη), αλλά τον ΕΝΦΙΑ με την αγοραστική (και μονο εάν είναι μικροτερη από την αντικειμενικη).
Και τωρα εμενα που μου φαινονται αυτά κολοσσιαίες μαλακιες, είμαι κομματοσκυλο και γλυφτης? Ε δεν νομιζω.
ρε μπουστη μου δεν μπορω να μην συμφωνήσω στο συγκεκριμένο  ;)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
στο πρωτο νεκροταφειο εχει κατι ταφους οικογενειακούς ολοκληρα σπιτια.
Στην πλειονοτητα τους ανηκουν σε πλουσιες οικογενειες.
Τους εβαλαν ΕΝΦΙΑ? Που είναι ο απολυτος να μας ενημερωσει?  :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ για κάτι εκκλησίες άκουσα που έχουν γκρεμιστεί τους έβαλαν Ενφιά διόμιση χιλιάρικα

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
στο πρωτο νεκροταφειο εχει κατι ταφους οικογενειακούς ολοκληρα σπιτια.
Στην πλειονοτητα τους ανηκουν σε πλουσιες οικογενειες.
Τους εβαλαν ΕΝΦΙΑ? Που είναι ο απολυτος να μας ενημερωσει?  :think:

στο επομενο μνημονιο τυπε, μη βιαζεσαι :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
όλη η ελλάδα λειτουργούσε έτσι ρε παίκτη... από τον περιπτερά μέχρι τον μεγαλοκαταστηματάρχη...

και κάποιοι θέλουν να συνεχίσει να λειτουργεί έτσι και όταν πιάνουν και από κανέναν πάνε και τον υπερασπίζονται...

ξέρεις από αυτούς που ξορκίζουν την φοροδιαφυγή και λένε την νέα έκδοση του "λεφτά υπάρχουν"... πχ Δρίτσας στην Υδρα...

Καμια αντιρρησις. Ακριβως επειδη λειτουργει ετσι φτασαμε ως εδω αλλα το βαρος του λογαριασμου πεφτει στα συνηθη υποζυγια. Δεν εινσι τυχαιο που ολοι οι παραγωγικοι κλαδοι εχουν αγανακτισει και οι μονοι που στηριζουν ακομα αυτην την πολιτικη ειναι η λαμογια ελ. επαγγελματιες που φοροδιαφευγουν (στα παπαρια τους αλλωστε και πριν και τωρα δεν πληρωνουν και δεν πληρωναν) η ανθρωποι εκτος ελληνικης πραγματικοτητας οπως εσυ απ την Αγγλια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Διάβασε κανένας για κάτι δικηγόρους τραπεζών που έφαγαν της χρονιάς τους στην Κρήτη όταν πήγαν σε πλειστηριασμό;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παραπλευρεs απωλειεs......Αν δεν σπασειs τ αυγα.....θα γινουν κλουβια και ομελετα δεν θα φαs

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom