Νέα

ΕΝΦΙΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mariath
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνετε με τον δικό σας Ένφια?

• Δεν έχω κανένα ακίνητο, άρα δεν πληρώνω τίποτα.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Είναι πολύ λίγα, και θα τα πληρώσω κανονικά.

Ψήφοι: 32 15,8%
  • Δεν θα τα πληρώσω, γιατί δεν έχω να πληρώσω.

Ψήφοι: 31 15,3%
  • Θα τα πληρώσω με δόσεις, στην ώρα τους.

Ψήφοι: 70 34,5%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση, και να δούμε τι θα γίνει.

Ψήφοι: 20 9,9%
  • Θα καθυστερήσω την πρώτη δόση και θα προσπαθήσω να πείσω κι άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ψήφοι: 19 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    203

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δεν υπάρχουν πλέον φραγκάτοι παίχτη, ούτε σε ποσοστό 1/20 από όσους υπήρχαν πριν 5-6 χρόνια.
Μπορείς να αισθάνεσαι δικαιωμένος, η εξίσωση προς τα κάτω συντελείται με γοργούς ρυθμούς.
Ουσιαστικά έχουμε σοσιαλισμό απλά δεν το λέμε...
35.000 εκατομμυριουχοι νομιζω ειναι αρκετοι...το προβλημα θα ειναι οταν ολοι αυτοι,θα αποφασισουν να πανε να χεσουν το πορτο κατσικι επειδη μπορουν!!!1

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
35.000 εκατομμυριουχοι νομιζω ειναι αρκετοι...το προβλημα θα ειναι οταν ολοι αυτοι,θα αποφασισουν να πανε να χεσουν το πορτο κατσικι επειδη μπορουν!!!1

πάντα μπορούσανε και ποτέ δεν πήγανε… το πρόβλημα είναι ότι τόσα χρόνια μόνο η κυρά μαρίκα το έχεζε το πόρτο κατσίκι και θέλει να συνεχίζει να το χέζει…. 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Πως ορίζεις τον εκατομμυριούχο; 35.000 βγάζουν πάνω από εκατομμύριο το χρόνο ή έχουν ένα εκατομμύριο περιουσία;

Που και το πρώτο να ισχύει η νομενκλατούρα υπάρχει στον κάθε "σοσιαλισμό", απλά είναι πολύ μικρή...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και άντε… 35.000 εκατομυριούχοι… τους πήραμε από 1 μύριο και μαζέψαμε 35 δις … με το ρυθμό καύσης των δις που προτείνει ο τσιπούρας και φυσικά χειροκροτείτε όλοι σας φτάνουν για περίπου 1.5 αντε βία-βία για δυό χρόνια… και μετά τι κάνετε οεο ?? εκατομυριούχοι γιόκ (τους τα πήραμε τα φάγαμε) βέβαια, στέρεψανε …

και τότε θα επαληθευθεί για ακόμη μία φορά το ρηθέν “καλός ο σοσιαλισμός αλλά δυστυχώς τελειώνει μόλις τελειώσουν τα λεφτά των άλλων"

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
και άντε… 35.000 εκατομυριούχοι… τους πήραμε από 1 μύριο και μαζέψαμε 35 δις … με το ρυθμό καύσης των δις που προτείνει ο τσιπούρας και φυσικά χειροκροτείτε όλοι σας φτάνουν για περίπου 1.5 αντε βία-βία για δυό χρόνια… και μετά τι κάνετε οεο ?? εκατομυριούχοι γιόκ (τους τα πήραμε τα φάγαμε) βέβαια, στέρεψανε …

και τότε θα επαληθευθεί για ακόμη μία φορά το ρηθέν “καλός ο σοσιαλισμός αλλά δυστυχώς τελειώνει μόλις τελειώσουν τα λεφτά των άλλων"

Ασ τους τα παρουν και μετα βλεπουμε, είτε σοσιαλισμό το πεις ειτε φιλελευθερισμό το πεις ειτε κουμουνισμο ή δεν ξερω εγω τι, υπαρχει μια παγκοσμιοποιημενη οικονομια και ενα καπιταλιστικο συστημα που απο μονο του συσσωρευει τον πλουτο σε λιγους, οπότε και οι δημοκρατίες εξαιτείας αυτού μειώνονται και ολιγορούν, το θέμα ειναι τι κανουν τα κράτη για να προστατέψουν τον πολίτη τους τουλαχιστον όσον αφορούν στις βασικές ανθρώπινες ανάγκες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ασ τους τα παρουν και μετα βλεπουμε, είτε σοσιαλισμό το πεις ειτε φιλελευθερισμό το πεις ειτε κουμουνισμο ή δεν ξερω εγω τι, υπαρχει μια παγκοσμιοποιημενη οικονομια και ενα καπιταλιστικο συστημα που απο μονο του συσσωρευει τον πλουτο σε λιγους, οπότε και οι δημοκρατίες εξαιτείας αυτού μειώνονται και ολιγορούν, το θέμα ειναι τι κανουν τα κράτη για να προστατέψουν τον πολίτη τους τουλαχιστον όσον αφορούν στις βασικές ανθρώπινες ανάγκες

δηλαδή από ότι καταλαβαίνω δεν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα… απλά να πάρεις τα λεφτά των άλλων…

κλασσικό ελληνικό… “δεν θέλω Θεέ μου κατσίκα… να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θέλω..”

αααα το διανθισες και με ολίγα “φιλοσοφικά “ φληναφήματα μπας και δεν το καταλάβουμε…

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Ρε πάτε καλά;
Υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα 35.000 άνθρωποι που βγάζουν πάρα πολλά λεφτά, πάλι στην Ελλάδα όμως!
Όχι εφοπλιστές π.χ. που τα βγάζουν στο εξωτερικό...

livornezos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Ρε πάτε καλά;
Υπάρχουν σήμερα στην Ελλάδα 35.000 άνθρωποι που βγάζουν πάρα πολλά λεφτά, πάλι στην Ελλάδα όμως!
Όχι εφοπλιστές π.χ. που τα βγάζουν στο εξωτερικό...
τοσοι μονο τυπε μ ειναι?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δηλαδή από ότι καταλαβαίνω δεν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα… απλά να πάρεις τα λεφτά των άλλων…

κλασσικό ελληνικό… “δεν θέλω Θεέ μου κατσίκα… να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θέλω..”

αααα το διανθισες και με ολίγα “φιλοσοφικά “ φληναφήματα μπας και δεν το καταλάβουμε…
Μάλον δεν κατάλαβες... ακριβώς το αντίθετο, αυτός που βγάζει π.χ. 1 εκ. το μήνα πως το βγάζει με προσωπική εργασία δουλευοντας νυχθημερόν στη φάμπρικα? Εγώ λέω ότι οπως φορολογεί βάναυσα εμένα που βγάζω δε βγάζω 15000 το χρόνο  να φορολογίσει ακόμα βαναυσότερα αυτόν που ζεί το ίδιο πλουσιοπάροχα και με τα μισά, τουλάχιστον στη σημερινή δύσκολη συγκυρία

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
πάντα μπορούσανε και ποτέ δεν πήγανε… το πρόβλημα είναι ότι τόσα χρόνια μόνο η κυρά μαρίκα το έχεζε το πόρτο κατσίκι και θέλει να συνεχίζει να το χέζει…. 
..και γιατι πρεπει καποιος να χεζει ρε παιχτη το πορτο κατσικι,δεν μπορει απλα να το χαρει δωρεαν????εχεις καποια αλλεργια στη λεξη μηπως?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μάλον δεν κατάλαβες... ακριβώς το αντίθετο, αυτός που βγάζει π.χ. 1 εκ. το μήνα πως το βγάζει με προσωπική εργασία δουλευοντας νυχθημερόν στη φάμπρικα? Εγώ λέω ότι οπως φορολογεί βάναυσα εμένα που βγάζω δε βγάζω 15000 το χρόνο  να φορολογίσει ακόμα βαναυσότερα αυτόν που ζεί το ίδιο πλουσιοπάροχα και με τα μισά, τουλάχιστον στη σημερινή δύσκολη συγκυρία

δηλαδή τα 415.000 που παίρνει στο 1.000.000 σαν φόρο είναι απαλή φορολογία ????

και που το ξέρεις πως το βγάζει και αν κουράζεται για αυτό ?? ή μόνο στην φάμπρικα κουράζονται ?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

..και γιατι αναγκαστικα πρεπει να τα παρεις???? το να φερεις 3,000,000 ανθρωπους στα ορια του να ζουν αξιοπρεπως  σημαινει οτι θα πρεπει να φτωχυνεις 35,000 αλλους....??? τι αναγωγες ειναι αυτες πρωινιατικα ρε γιγα της κυψελης?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
..και γιατι πρεπει καποιος να χεζει ρε παιχτη το πορτο κατσικι,δεν μπορει απλα να το χαρει δωρεαν????εχεις καποια αλλεργια στη λεξη μηπως?

γιατί πολύ απλά τόσα χρόνια αυτοι που το χαιρόντουσαν δωρεάν το χέζανε κιόλας… και φυσικά δεν ήταν αυτοί με τα μύρια…

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
γιατί πολύ απλά τόσα χρόνια αυτοι που το χαιρόντουσαν δωρεάν το χέζανε κιόλας… και φυσικά δεν ήταν αυτοί με τα μύρια…
....αυτοι με τα μυρια δε χεζουν???? πολυ φοβαμαι οτι το μονακο και το καπρι ειναι τιγκα στο χεσιδι παιχταρα μου!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τοσοι μονο τυπε μ ειναι?

Και ποιοί είναι αυτοί ρε φίλε; Μεγάλα ονόματα σαν τον Μπάμπη Βωβό, τον Λυμπέρη, τον Κωστόπουλο, τον Λάκη Γαβαλά κλπ μπαινοβγαίνουν στη φυλακή για χρέη! Τα Καγιέν χάθηκαν από τα Β.Π. και οι μαρίνες άδιασαν από τα γιωτς. Σπιταρώνες 350 τ.μ στον Διόνυσο με πισίνες πωλούνται 350.000, αλλά κανείς δεν τις αγοράζει και πάρα πολλοί που μένουν εκεί δεν έχουν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο για θέρμανση (ξέρω 2-3 προσωπικά).
ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ στο διάολο έχουν απομείνει πλούσιοι λοιπόν;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
..και γιατι αναγκαστικα πρεπει να τα παρεις???? το να φερεις 3,000,000 ανθρωπους στα ορια του να ζουν αξιοπρεπως  σημαινει οτι θα πρεπει να φτωχυνεις 35,000 αλλους....??? τι αναγωγες ειναι αυτες πρωινιατικα ρε γιγα της κυψελης?

δηλαδή εσύ πως το εννοείς ?? ο παραπάνω λέει να τα πάρουμε από τους 35.000 αυτούς… εσύ τι θα έκανες ??

αααα ναι και μην ξεχνάς από τους 35.000 αυτούς παίρνεις και 400 χιλιάρικα από τον καθένα τον χρόνο φόρο…

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606

....35δισ χ 3χρονια σκαρτα πιτσα = 105δισ....μεχρι τα 170δισ που καηκαν λειπουν 65!!!!1 δις..καιει πολυ τελικα ο πιτσας,ασε θα παρουμε ενα ντηζελ!!!!1

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δηλαδή τα 415.000 που παίρνει στο 1.000.000 σαν φόρο είναι απαλή φορολογία ????

και που το ξέρεις πως το βγάζει και αν κουράζεται για αυτό ?? ή μόνο στην φάμπρικα κουράζονται ?
Απαλή είναι, αλλα δεν ξέρω πολλους να βγάζουν αυτά τα λεφτά και σίγουρα λιγοι από αυτούς τα δηλώνουν κανονικά, αν υπάρχει τρόπος να βγάλω αυτά τα λεφτά με προσωπικη εργασία να μου τον πεις και εννοια σου θα δουλευω νυχθημερον και θα ξεχασω τι σημαινει υπνος..αλλά ξέχασα έχουμε αξιοκρατία και αυτοι ειναι τα τεραστια μυαλά που προσφερουν στη χωρα και την επιστημη ή δεν ξερω εγω που

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και ποιοί είναι αυτοί ρε φίλε; Μεγάλα ονόματα σαν τον Μπάμπη Βωβό, τον Λυμπέρη, τον Κωστόπουλο, τον Λάκη Γαβαλά κλπ μπαινοβγαίνουν στη φυλακή για χρέη! Τα Καγιέν χάθηκαν από τα Β.Π. και οι μαρίνες άδιασαν από τα γιωτς. Σπιταρώνες 350 τ.μ στον Διόνυσο με πισίνες πωλούνται 350.000, αλλά κανείς δεν τις αγοράζει και πάρα πολλοί που μένουν εκεί δεν έχουν χρήματα για να βάλουν πετρέλαιο για θέρμανση (ξέρω 2-3 προσωπικά).
ΠΟΣΟΙ και ΠΟΙΟΙ στο διάολο έχουν απομείνει πλούσιοι λοιπόν;

στο μυαλό ορισμένων όποιος βγάζει παραπάνω από τον βασικό μισθό είναι κεφαλαιοκράτης…

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
....αυτοι με τα μυρια δε χεζουν???? πολυ φοβαμαι οτι το μονακο και το καπρι ειναι τιγκα στο χεσιδι παιχταρα μου!!!!

Για πάνε στο Μονακό να χέσεις στο ύπαιθρο να δούμε!
Φυσικά και χέζει ο κόσμος ανάγκη του οργανισμού είναι, αλλά υπάρχει βιολογικός καθαρισμός στα λύματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom