Να σε ρωτήσω κάτι;
ναι ρωτα με φιλε μου
Να σε ρωτήσω κάτι;
Ποιός πιστεύεις ότι θα έριχνε ποιο γρήγορα γκόμενα σε ένα μπαρ; Ο Woody Allen ή ο Brad Pit;
Βρε άνθρωπε, υποκειμενικό είναι αυτό που ρωτάς και κρίνεται από την ομήγυρη.
Αν η γυναίκα γουστάρει μυαλό, ο Woody, αν γουστάρει εμφάνιση ο Brad...
ειναι μεγαλο το χασμα μεταξυ τους και μυαλο να γουσταρε πιστευω Brad θα ηθελε αν και σε χαρακτηρα το χασμα τους ειναι πολλαπλασιο
ελα ρε φιλε παντου το ιδιο θα ηταν, εσυ ποια θα πηδουσες Τζενα η Κανελη; μουνι το ενα μυαλο το αλλο
Επειδή έχεις δώσει στο θρεντ τίτλο "Αποτυχημένος". Αυτό από μόνο του μου λέει πολλά ενώ εσύ μου λες τελικά τα αντίθετα.ΟΧΙΑ, δε καταλαβαίνω γιατί συγχέεις το να τα έχει κάποιος καλά με τον εαυτό του, με την εξωτερική εμφάνιση του ίδιου.
Συμφωνώ παραπάνω από 100%Η φράση "τα έχω καλά με τον εαύτο μου" αναφέρεται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες και αυτό επειδή για να τα έχω καλά (εγώ) με τον εαυτό μου δεν είναι απαράιτητη η εμφάνιση μου.
Συμφωνώ.Τώρα, άν θέλω να χάσω βάρος ή άν μου αρέσει όπως είμαι, δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσω σαν άνθρωπινη αξία.
Όχι βέβαια. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή.Απο θέμα εμφάνισης, μπορώ να πώ οτι τα κιλά μου, εμένα, δε με χαλάνε. Όμως και να με χάλαγαν, πάλι θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Ανεξάρτητα πράγματα το ένα με το άλλο.
Για να σου δώσω να καταλάβεις, κάποιος μπορεί να είναι ανάπηρος και να μη μπορεί να βρεί γυναίκα. Αυτός σύμφωνα με την δική σου λογική, δε θα τα έχει καλά με τον εαυτό του αναγκαστικά?
Εντάξει δεν έχω πρόθεση να γίνω ερειστική, να βοηθήσω ήθελα.Ελίζω να έγινα κατανοητός.
ελα ρε φιλε παντου το ιδιο θα ηταν, εσυ ποια θα πηδουσες Τζενα η Κανελη; μουνι το ενα μυαλο το αλλο
εσυ ΟΧΙΑ ποιον θα διαλεγες;
σωστος ο γιατροςοι γυναικες δεν εχουν μυαλο εχουν πονηρια. Πως πηδας το μυαλο της; της λες αυτα που θελει να ακουσει και της ταζεις τον ουρανο με τα αστρα και μετα πηδας και την ιδια
οι γυναικες δεν εχουν μυαλο εχουν πονηρια. Πως πηδας το μυαλο της; της λες αυτα που θελει να ακουσει και της ταζεις τον ουρανο με τα αστρα και μετα πηδας και την ιδια