Νέα

Ένας αποτυχημένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ποιός πιστεύεις ότι θα έριχνε ποιο γρήγορα γκόμενα σε ένα μπαρ; Ο Woody Allen ή ο Brad Pit;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Χριστός Ανέστη κατ' αρχή φίλτατε bazogamias και εν συνεχεία θα ήθελα να σου τονίσω πως τον τίτλο του αποτυχημένου -ειδικότερα στο συγκεκριμένο ζήτημα- τον έχω "κατοχυρώσει" πρίν από εσένα επάξια με το σπαθί μου και την πολυετή μοναξιά μου αν θέλεις να ξέρεις! :2funny: Δε νομίζω να υπάρχει μεγαλύτερος looser από εμένα στο θέμα των γυναικών, αλλά προσπαθώ σε κάθε περίπτωση αυτο να μη μειώνει την ψυχολογική διάθεση που έχω για τη ζωή γενικότερα και να μη με παρασύρει στην απελπισία! Από ότι διακρίνω είσαι αρκετά εύστροφο άτομο και θεωρώ πως θα πρέπει να βρεις εναλλακτικές διεξόδους να διοχετευσεις την ενεργειά σου και να εκτονωθείς έτσι ώστε να μειώσεις κατά κάποιο βαθμό την "εξάρτηση" της διάθεσής σου      από τις γυναίκες!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ποιός πιστεύεις ότι θα έριχνε ποιο γρήγορα γκόμενα σε ένα μπαρ; Ο Woody Allen ή ο Brad Pit;

Βρε άνθρωπε, υποκειμενικό είναι αυτό που ρωτάς και κρίνεται από την ομήγυρη.
Αν η γυναίκα γουστάρει μυαλό, ο Woody, αν γουστάρει εμφάνιση ο Brad...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ειναι μεγαλο το χασμα μεταξυ τους και μυαλο να γουσταρε πιστευω Brad θα ηθελε αν και σε χαρακτηρα το χασμα τους ειναι πολλαπλασιο

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Βρε άνθρωπε, υποκειμενικό είναι αυτό που ρωτάς και κρίνεται από την ομήγυρη.
Αν η γυναίκα γουστάρει μυαλό, ο Woody, αν γουστάρει εμφάνιση ο Brad...

Αν μιλάμε για Ελλάδα ο Brad Pitt,εξωτερικό παίζει

* Μικρούς χαρακτήρες παρακαλώ

Επισκέπτης
Η σαγήνη δεν έχει να κάνει με το αν η γκόμενα γουστάρει το μυαλό ή την εξωτερική εμφάνιση, αλλά με το πόσο εύκολα μια γυναίκα ή ακόμα καλύτερα ένας άνθρωπος μπορεί να σαγηνευτεί. 

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ελα ρε φιλε παντου το ιδιο θα ηταν, εσυ ποια θα πηδουσες Τζενα η Κανελη; μουνι το ενα μυαλο το αλλο

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ειναι μεγαλο το χασμα μεταξυ τους και μυαλο να γουσταρε πιστευω Brad θα ηθελε αν και σε χαρακτηρα το χασμα τους ειναι πολλαπλασιο

Ας το πάρουμε αλλιώς.
Αν υποθέσουμε ότι υπήρχαν 10 γυναίκες στο μπαρ και ας υποθέσουμε ότι ήταν όλες όμορφες (που δεν ισχύει κάτι τέτοιο στην κανονική ζωή) και δύο άντρες, ο Brad και ο Woody.
Και έλεγαν στις γυναίκες διαλέχτε ποιον απ τους δύο θέλετε. Η πρώτη έστω ότι διάλεγε τον Brad, η δεύτερη επίσης, η τρίτη επίσης, ε, του πούστη μπορεί να υπήρχε και ένα γυναικείο μυαλό που να σκεφτόταν λίγο διαφορετικά και να έλεγε "τον Brad τον πήραν όλες, ας διαλέξω εγώ τον άλλο".

Αν υπάρχει τρόπος να αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει τέτοιο γυναικείο μυαλό πάω πάσο και το ποστ μου το βγάζω άκυρο.

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙΑ, δε καταλαβαίνω γιατί συγχέεις το να τα έχει κάποιος καλά με τον εαυτό του, με την εξωτερική εμφάνιση του ίδιου.

Η φράση "τα έχω καλά με τον εαύτο μου" αναφέρεται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες και αυτό επειδή για να τα έχω καλά (εγώ) με τον εαυτό μου δεν είναι απαράιτητη η εμφάνιση μου.

Τώρα, άν θέλω να χάσω βάρος ή άν μου αρέσει όπως είμαι, δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσω σαν άνθρωπινη αξία.

Απο θέμα εμφάνισης, μπορώ να πώ οτι τα κιλά μου, εμένα, δε με χαλάνε. Όμως και να με χάλαγαν, πάλι θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Ανεξάρτητα πράγματα το ένα με το άλλο.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, κάποιος μπορεί να είναι ανάπηρος και να μη μπορεί να βρεί γυναίκα. Αυτός σύμφωνα με την δική σου λογική, δε θα τα έχει καλά με τον εαυτό του αναγκαστικά?

Ελίζω να έγινα κατανοητός.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ελα ρε φιλε παντου το ιδιο θα ηταν, εσυ ποια θα πηδουσες Τζενα η Κανελη; μουνι το ενα μυαλο το αλλο

κοιτα επειδη ξερω λιγο τη νοοτροπια των ξενων,μπορει καποιες ξενες να τις εριχνε ο woody allen,καποιες αλλες οχι.Στην Ελλαδα ειμαι απολυτος,o Woody Allen θα εριχνε... καμια μαλακια...

Επισκέπτης
Με λίγα λόγια κυκλοφορούν μερικοί γύρω μας που τραβούν τα βλέμματα χωρίς να είναι όμορφοι, θα τους αναγνωρίσετε από το πως τους κοιτούν οι γυναίκες, από την προσοχή που δείχνουν όλοι όταν βρίσκονται σε μια παρέα και είναι το επικέτρο... Πόσες φορές μας έχει δημιουργηθεί η απόρία για κάποιον ο οποίος είναι άσχημος, δεν έχει λεφτά και κυκλοφορεί με γκομενάρα δίπλα του και η οποία του τα πληρώνει κιόλας;;;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ΟΧΙΑ, δε καταλαβαίνω γιατί συγχέεις το να τα έχει κάποιος καλά με τον εαυτό του, με την εξωτερική εμφάνιση του ίδιου.
Επειδή έχεις δώσει στο θρεντ τίτλο "Αποτυχημένος". Αυτό από μόνο του μου λέει πολλά ενώ εσύ μου λες τελικά τα αντίθετα.

Η φράση "τα έχω καλά με τον εαύτο μου" αναφέρεται κυρίως σε ψυχολογικούς παράγοντες και αυτό επειδή για να τα έχω καλά (εγώ) με τον εαυτό μου δεν είναι απαράιτητη η εμφάνιση μου.
Συμφωνώ παραπάνω από 100%

Τώρα, άν θέλω να χάσω βάρος ή άν μου αρέσει όπως είμαι, δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσω σαν άνθρωπινη αξία.
Συμφωνώ.

Απο θέμα εμφάνισης, μπορώ να πώ οτι τα κιλά μου, εμένα, δε με χαλάνε. Όμως και να με χάλαγαν, πάλι θα τα είχα καλά με τον εαυτό μου. Ανεξάρτητα πράγματα το ένα με το άλλο.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, κάποιος μπορεί να είναι ανάπηρος και να μη μπορεί να βρεί γυναίκα. Αυτός σύμφωνα με την δική σου λογική, δε θα τα έχει καλά με τον εαυτό του αναγκαστικά?
Όχι βέβαια. Υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή.

Ελίζω να έγινα κατανοητός.
Εντάξει δεν έχω πρόθεση να γίνω ερειστική, να βοηθήσω ήθελα.
Ίσως δεν κατανοώ κάποια πράγματα και έτσι δεν μπορώ να βοηθήσω.

Επισκέπτης

Δεν είναι το ίδιο με τις γυναίκες φίλε. Εμείς οι άντρες επειδή λειτουργούμε περισσότερο παρορμητικά επιλέγουμε με βάση αύτο που προστάζει το καβλί μας, δηλαδή τη Τζένα. Οι γυναίκες επειδή είναι κατα πολύ περισσότερο εγκεφαλικές επιλέγουν με τελείως διαφορετικά κρητήρια από ότι εμείς. Δεν έχεις ακούσει αυτό που λένε ότι πρέπει πρώτα να ρίξεις το μυαλό της γυναίκας και μετά την  ίδια στο κρεββάτι

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Προφανός και έχεις δίκιο.

Το thread πρέπει να ονομαστεί: "αποτυχημένος με τις γυναίκες".

Ζητώ συγγνώμη άν αυτό σε μπέρδεψε.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
οι γυναικες δεν εχουν μυαλο εχουν πονηρια. Πως πηδας το μυαλο της; της λες αυτα που θελει να ακουσει και της ταζεις τον ουρανο με τα αστρα και μετα πηδας και την ιδια

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
εσυ ΟΧΙΑ ποιον θα διαλεγες;

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σ αυτή την υποθετική ερώτηση για τον απλούστατο λόγο ότι πιστεύω πως ό,τι και να απαντήσω τώρα δεν απεικονίζει την πραγματικότητα της στιγμής.
Δεν αποφεύγω την απάντηση απλά δεν ξέρω ειλικρινά να σου πω.
Προτιμώ πάντως έναν άντρα έξυπνο και λιγότερο όμορφο παρά έναν άντρα όμορφο και αμφιβόλου εξυπνάδας (χωρίς να λέω ότι ο brad είναι χαζός... δεν τον ξέρω προσωπικά).
Γι αυτό πρέπει πρώτα να συναναστραφείς τον άλλο προτού αποφασίσεις αν θες να είσαι μαζί του (και δε μιλώ για one-night-stand) παρά να κρίνεις από την πρώτη όψη.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
οι γυναικες δεν εχουν μυαλο εχουν πονηρια. Πως πηδας το μυαλο της; της λες αυτα που θελει να ακουσει και της ταζεις τον ουρανο με τα αστρα και μετα πηδας και την ιδια
σωστος ο γιατρος

Επισκέπτης

Την έδωσες την απάντηση με τη διαφορά φίλε μου ότι έχουν και μυαλό και μάλιστα πολύ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom