Νέα

Ένας αποτυχημένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ξες τι μου λενε οι φιλες μου; τι να την κανω ρε την ομορφια τρωγετε; εναν λεφτα να βρω και ας ειναι χαλιας, πηδημα ο ωραιος πηδημα και αυτος, αλλα αυτον θα τον τρωω ταξιδια ζουκια δωρα κτλ

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Λοιπόν, το θέμα είναι ενδιαφέρον.

Αρχικά να πω ότι πολλά πράγματα εξαρτώνται από την μοιρασιά της τράπουλας που σου έχει κάτσει. Αν δεν είσαι πολύ έξω από την νόρμα πολλές από τις παραπάνω συμβουλές είναι χρήσιμες.  Πχ ένας μέτριος αλλά αποδεκτός εμφανισιακά μπορεί να δουλέψει την αυτοεκτίμηση του ή τον τρόπο προσέγγισης για να πετύχει αυτό που θέλει .. στην συγκεκριμένη περίπτωση να δημιουργήσει μια σχέση.

Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά στα άκρα. Όσες συμβουλές  και να σου δώσει ο Ασάφα Πάουελ δεν μπορείς να κάνεις τα 100 μέτρα σε 10 δεύτερα αν είσαι κουτσός. Ούτε μπορείς να κερδίσεις σε αυτοπεποίθηση όταν το μόνο που βιώνεις είναι συνεχόμενη απόρριψη.

Αν είσαι στην δεύτερη περίπτωση τότε όντως πολλά πράγματα δεν εξαρτώνται από το τι κάνεις εσύ. Απλά θα είσαι ο εαυτός σου, και αν σου κάτσει σου έκατσε.  

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γιατι της γυναικας ειναι τεραστιο;

Επισκέπτης
Τα πράγματα αλλάζουν σημαντικά στα άκρα. Όσες συμβουλές  και να σου δώσει ο Ασάφα Πάουελ δεν μπορείς να κάνεις τα 100 μέτρα σε 10 δεύτερα αν είσαι κουτσός. Ούτε μπορείς να κερδίσεις σε αυτοπεποίθηση όταν το μόνο που βιώνεις είναι συνεχόμενη απόρριψη.

Φίλε μου μη συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη. Δεν είναι το ίδιο το να είσαι κουτσός με το να είσαι άσχημος.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μπαζογαμια εισαι ΑΤΥΧΟΣ!
Ζεις στην εποχη της "ΕΙΚΟΝΑΣ" και μονο!

Κανε στην ακρη πιανεις χωρο σαυτους που προσπαθουν αν δεν την εχουν να τη φτιαξουν.
Κατι που εσυ το ψαχνεις στο ιντερνετ ακομα..

Αν εισαι χοντρος και ασχημος εισαι γιατι ΕΣΥ το επελεξες!
Σταματα την κλαψα
και αλλαξε αυτο που δε σαρεσει.

Το ιντερνετ δε σου δινει τιποτα παραπανω απο ολιγοωρη πρεζα αυτοπεποιθησης.

Αλλαξε και νικνεημ...
"Δε Μπορω Να Γαμησω Ουτε Μπαζο"

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ε άνθρωπε, χαλάρωσε, δε καταλαβαίνω γιατί τόση επιθετικότητα.

Δε φταίω για όλα εγώ φυσικά. Μερικά τα επέλεξα και μερικά όχι. Άν σου έλεγα οτι γεννήθηκα με ένα ανάπηρο χέρι (δεν ισχύει), τότε θα έλεγες οτι το επέλεξα?

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1

Δε φταίω για όλα εγώ φυσικά. Μερικά τα επέλεξα και μερικά όχι. Άν σου έλεγα οτι γεννήθηκα με ένα ανάπηρο χέρι (δεν ισχύει), τότε θα έλεγες οτι το επέλεξα?

Ναί, αυτό με το nickname θα πρέπει να το κοιτάξω.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε μου μη συγκρίνεις ανόμοια μεγέθη. Δεν είναι το ίδιο το να είσαι κουτσός με το να είσαι άσχημος.

Φυσικά, αλλά δεν ισχυρίστηκα αυτό. Είπα ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ στο είμαι κάτω του μετρίου και στο δεν βλέπομαι. Στην δεύτερη περίπτωση επεσήμανα ότι η κλασική συμβουλή ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση είναι σαν να δίνεις συμβουλές σε κουτσό πώς να κάνει τα 100 μέτρα σε 10 δεύτερα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ εισαι ΑΝΑΠΗΡΟΣ.
Για ολα που αφορουν το σωμα σου ΕΣΥ και μονο φταις.
Μπορεις ανετα να εχεις ενα υγιες σωμα,μια προσεγμενη εμφανιση αντε και με αισθητικη επεμβαση
αν το προβλημα ειναι τοσο σοβαρο
η αν θες μπορεις να φορτωσεις πανω σου 100 κιλα και να ψαχνεις ονλαιν για λυση.
Δοξα το θεο υπαρχουν ΠΟΛΥ περισσοτερες απο οτι πριν 20 χρονια οσον αφορα
γενικως το πως φαινομαστε!

Επιθετικοτητα και οχι μονο,
αλλα και χλευασμος σου αρμοζει απλα και μονο γιατι
θελεις την θεμιτη για σενα εμφανιση για να ΓΑΜΗΣΕΙΣ οπως λες
και να αποκτησεις σχεση
και οχι για λογους που ξεκινουν απο μεσα σου.

Δηλαδη αν ΓΑΜΟΥΣΕΣ πολλα ΜΟΥΝΙΑ καθε μερα και εισουν οπως ΕΙΣΑΙ δε θα σε ΧΑΛΑΓΕ?

Face it dude,
αν ηθελες να αλλαξεις
θα το ξεκιναγες στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ πρωτα!

Θα σου μιλαγα με σεβασμο αν εγραφες..
"Ειμουν 130 κιλα με καβλοσπυρα,σμιχτοφρυδης,στραβη μυτη,μεγαλα αυτια
και μετα απο 9 μηνες ειμαι 100,με επεμβασεις αισθητικης και ακομα
ΠΡΟΣΠΑΘΩ με τον ψυχολογο μου να ανελθω περισσοτερο.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μαλλον θελεις λυσεις fastfood οπως ειναι κατι εκπομπες μεσημεριανες με μπαζα που
γινονται κρινα σε 3 μηνες,ε?
Υπομονη το 2023 που θα ερθει στην Ελλαδα στειλε συμμετοχη.
Γιατι να παλεψεις καθημερινα για πολλα χρονια για το προβλημα σου που ΛΥΝΕΤΑΙ(δεν ειναι θεμα υγιειας η αναπηριας)?
Για κανε επισκεψη σε μοναδα εμφραγματων να δεις κατι 40αρηδες βοδια που τρεχουν με μπαι μπας
και εντατικες
μπας και το σοκ για το που οδευεις με μαθηματικη ακριβεια σε συνεφερει λιγο.

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Νομίζω οτι κάπου έχασες το νόημα αυτών που λεω.

Δε θέλω άλλη εμφάνιση απο αυτή που έχω. Απλά λέω οτι με την εμφάνιση μου δε βγάζω γυναίκα.
Γιατι μου χρειάζεται χλευασμός για αυτό? Εσύ δε καταλαβαίνω τι ακριβώς υποστηρίζεις οτι πρέπει να κάνω, την μια λές οτι θέλω να αδυνατίσω για να γαμήσω και με κρίνεις αρνητικά για αυτό, την άλλη λές οτι αυτό πρέπει να κάνω και με κρίνεις που δε το κάνω (!?!).

Θα ήθελα, αν δε σε πειράζει, να ξαναγράψεις στερεά τις απόψεις σου για να σου απαντήσω κατάλληλα.

Επίσης, δε ψάχνω λύσεις στο internet. Ξεκίνησα όπως είπα το thread επειδή έμεινα σπίτι σήμερα καθώς όλοι οι φίλοι μου είναι με τις κοπέλες τους.

Μη βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα και σε παρακαλώ ξανά, μην είσαι τόσο επιθετικός, ότι και αν νομίζεις οτι καταφέρνεις, βγάζεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Νομίζω οτι κάπου έχασες το νόημα αυτών που λεω.

Δε θέλω άλλη εμφάνιση απο αυτή που έχω. Απλά λέω οτι με την εμφάνιση μου δε βγάζω γυναίκα.
Γιατι μου χρειάζεται χλευασμός για αυτό? Εσύ δε καταλαβαίνω τι ακριβώς υποστηρίζεις οτι πρέπει να κάνω, την μια λές οτι θέλω να αδυνατίσω για να γαμήσω και με κρίνεις αρνητικά για αυτό, την άλλη λές οτι αυτό πρέπει να κάνω και με κρίνεις που δε το κάνω (!?!).

Θα ήθελα, αν δε σε πειράζει, να ξαναγράψεις στερεά τις απόψεις σου για να σου απαντήσω κατάλληλα.

Επίσης, δε ψάχνω λύσεις στο internet. Ξεκίνησα όπως είπα το thread επειδή έμεινα σπίτι σήμερα καθώς όλοι οι φίλοι μου είναι με τις κοπέλες τους.

Μη βγάζεις τόσο εύκολα συμπεράσματα και σε παρακαλώ ξανά, μην είσαι τόσο επιθετικός, ότι και αν νομίζεις οτι καταφέρνεις, βγάζεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

Αν δεν θες άλλη εμφάνιση από αυτή που έχεις, τότε σταμάτα να παραπονιέσαι...
Αν όμως σε ενοχλεί που δεν έχεις γκόμενα, τότε κάτι πρέπει να αλλάξεις...
Και όσο οξύνωρο και αν ακούγεται, το πιο εύκολο να αλλάξεις είναι η εμφάνισή σου...
Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν...
Επίσης λες ότι δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα...
Άρα μπορείς να πληρώσεις ένα γυμναστήριο, ένα διαιτολόγο και να αγοράσεις 2-3 αξιοπρέπή ρουχαλάκια...
Και το κυριότερο: Μη θέσεις ποτέ την εύρεση γκόμενας ως αυτοσκοπό ούτε και να σε αγχώνει αν δεν έχεις...

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μα δε παραπονέθηκα οτι είμαι χοντρός και δε μπορώ να αδυνατίσω.

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Άλλωστε, άν διαβάσετε λίγα posts πιο πρίν, θα δείτε οτι τον τελευταίο χρόνο έχω χάσει κάπου 20 κιλά (για λόγους υγείας άρχισε αυτό). Πλέον δε με απασχολεί το οτι είμαι χοντρός αλλά το οτι είμαι άσχημος.

Όπως και να έχει, δε ζήτησα συμβουλές για το πως να βγάλω γυναίκα.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Γιατι μου χρειάζεται χλευασμός για αυτό?
Γιατι ανοιγεις τοπικ για αυτονοητα πραγματα χωρις ψαχνωντας ουσιαστικη απαντηση απλα και μονο
για περασεις τη βαρετη ωρα που εχεις ελευθερη.
Το οτι δε θες αλλη εμφανιση και μονο,εισαι ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ σου.
Γιατι δεν ανοιγεις τοπικ γι αυτο επισης?
"Ειμαι χοντρος,ασχημος,δε γαμαω και το ΓΟΥΣΤΑΡΩ!"

την μια λές οτι θέλω να αδυνατίσω για να γαμήσω και με κρίνεις αρνητικά για αυτό, την άλλη λές οτι αυτό πρέπει να κάνω και με κρίνεις που δε το κάνω (!?!).
Δε σου λεω να κανεις τιποτα.
Απλα σου λεω οτι ΘΑ σου μιλαγα διαφορετικα και με σεβασμο αν εκανες ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να αλλαξεις
τον εαυτο σου και εκανες τοπικ για το τι ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
παρα για το τι ΕΙΣΑΙ και δεν κανεις τιποτα γιαυτο.
Προφανως απευθυνεσαι σε ηλιθιους
που θα σου απαντησουν για χαβαλε και μονο.
Οποτε..
"Τι γινεται ρε Μπαζογαμια?
Ανοιγουμε τοπικ για χοντρους που δε γαμανε,ετσι για να Γουσταρουμε?
Μετρα τους καλους σου ρε πρωτα απο τη μαλακια και μετα
πες μας ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΠΙΚ για Αυτονοητα πραγματα."

Μαλλον κανεις το μαλακα παλι οτι δεν καταλαβαινεις οτι σου εγραψα.
Ανοιγεις ενα ποστ
λες σε τι σκατο κατασταση αγαμιας εισαι
και μετα λες οτι δεν παραπονιεσαι και δεν ψαχνεις λυση γιατι σαρεσει που εισαι ετσι?
Τι στο πουτσο?
Τι πινεις???

Επιθετικοτητα βγαζω μονο στην ηλιθιοτητα που βλεπω γυρω μου.
Αν μπω στο τρυπακι να γραφω και γω ενα βραδυ που δε γαμησα οτι μαλακια μου κατεβει
(χωρις να προσμενω απαντηση συγκεκριμενη)
και μετα οταν μου λενε οτι γραφω ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΜΑΛΑΚΙΕΣ αφου δεν εχω σκοπο να αλλαξω τιποτα
τοτε μπαζογαμια
εχεις σοβαρο προβλημα και σιγουρα δεν αφορα το πως φαινεσαι!

BTW ..
Στειλε μια περιγραφη ρε ποσο fuckface εισαι?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
παιξε και κανα λοττο...Δεν ξερεις τι γινεται...

Επισκέπτης
Εγώ είμαι ο αποτυχημένος.

Είμαι 30 περίπου και δεν είχα ποτέ σχέση. Ο λόγος: είμαι άσχημος και χοντρός. Δε ξέρω άν θα μέτραγε στην περίπτωσή μου, αλλά δεν έχω και πολλά λεφτά, το οποίο θα ήταν πλεονέκτημα.

Το μόνο που καταφέρνω να κάνω είναι να τις κάνω να γελάνε και να με βλέπουν φιλικά  :-. Όχι οτι δεν εκτιμάω την φιλία τους, αλλά άν σου αρέσει η κοπελιά και θές να την φιλίσεις, διάολε, δεν αντέχεις να σου λέει για τους γκόμενους που γουστάρει  :headbang:.

Πρίν απο ένα χρόνο άρχισε να με στεναχωρεί πιό πολύ απ' ότι συνήθως. Είμαι σε κατάσταση ψιλο-κατάθλιψης. Έλεος δηλαδή ούτε τσόντα δε μπορώ να δώ πια επειδή βλέπω που φιλιούνται και στεναχωριέμαι επειδή σκέφτομαι ότι είμαι τόσο μαλάκας που δε μπορώ να το κάνω και γώ.

Σκέφτομαι να αρχίσω να παίρνω κανένα φάρμακο που μηδενίζει την λίμπιντο αλλά δε ξέρω άν σταματάει μόνο την στύση. Θέλω κάτι που να σταματάει και την επιθυμία να είσαι με μια κοπέλα.

Κάποιος καμιά ιδεά?  :helpplea:

Ευχαριστώ

Φίλε μου αυτό που χρειάζεσαι και δεν στο λέω ειρωνικά είναι ψυχαναλυτή!Θα σε βοηθήσει να βρεις την χαμένη αυτοεκτίμησή σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom