bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εεεε, δε ξέρω, μου την βαράει που και που και θέλω να ξεφύγω απο την γαμω-μιζέρια.
Τα λέμε παίδες.
Τα λέμε παίδες.
Γιατι ανοιγεις τοπικ για αυτονοητα πραγματα χωρις ψαχνωντας ουσιαστικη απαντηση απλα και μονο
για περασεις τη βαρετη ωρα που εχεις ελευθερη.
Το οτι δε θες αλλη εμφανιση και μονο,εισαι ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ σου.
Γιατι δεν ανοιγεις τοπικ γι αυτο επισης?
"Ειμαι χοντρος,ασχημος,δε γαμαω και το ΓΟΥΣΤΑΡΩ!"
Δε σου λεω να κανεις τιποτα.
Απλα σου λεω οτι ΘΑ σου μιλαγα διαφορετικα και με σεβασμο αν εκανες ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να αλλαξεις
τον εαυτο σου και εκανες τοπικ για το τι ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
παρα για το τι ΕΙΣΑΙ και δεν κανεις τιποτα γιαυτο.
Προφανως απευθυνεσαι σε ηλιθιους
που θα σου απαντησουν για χαβαλε και μονο.
Οποτε..
"Τι γινεται ρε Μπαζογαμια?
Ανοιγουμε τοπικ για χοντρους που δε γαμανε,ετσι για να Γουσταρουμε?
Μετρα τους καλους σου ρε πρωτα απο τη μαλακια και μετα
πες μας ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΠΙΚ για Αυτονοητα πραγματα."
Μαλλον κανεις το μαλακα παλι οτι δεν καταλαβαινεις οτι σου εγραψα.
Ανοιγεις ενα ποστ
λες σε τι σκατο κατασταση αγαμιας εισαι
και μετα λες οτι δεν παραπονιεσαι και δεν ψαχνεις λυση γιατι σαρεσει που εισαι ετσι?
Τι στο πουτσο?
Τι πινεις???
Επιθετικοτητα βγαζω μονο στην ηλιθιοτητα που βλεπω γυρω μου.
Αν μπω στο τρυπακι να γραφω και γω ενα βραδυ που δε γαμησα οτι μαλακια μου κατεβει
(χωρις να προσμενω απαντηση συγκεκριμενη)
και μετα οταν μου λενε οτι γραφω ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΜΑΛΑΚΙΕΣ αφου δεν εχω σκοπο να αλλαξω τιποτα
τοτε μπαζογαμια
εχεις σοβαρο προβλημα και σιγουρα δεν αφορα το πως φαινεσαι!
BTW ..
Στειλε μια περιγραφη ρε ποσο fuckface εισαι?
εεεε, δε ξέρω, μου την βαράει που και που και θέλω να ξεφύγω απο την γαμω-μιζέρια.
Τα λέμε παίδες.
Απορω πως και δεν τον εχουν διαγραψει απο το σάϊτ ακομη τον κυριο G....
Ρε συναγωνιστές πιο αποτυχημένο thread δεν έχω ξαναδεί!!!
Έλεος ποστάρετε σε τίποτα άλλο!!!
ας πουμε οτι ακομα και οι ομορφοι μεχρι καποια μεγαλη ηλικια για καποιους λογους δεν βρηκαν ακομα κοπελα.δεν τους ηθελε η μαμιολα η κοινωνια.δεν ειχαν καλες ευκαιριες για να γνωρισουν μια ενδαιφερουσα κοπελα.ξερω πρωσοπικα καποιον που μεχρι τα 25 του δεν ειχε καμμια σχεση με κοπελα.και δεν ρητολογω μιλαω για πραγματικο γεγονος και εναν τυπο ζωης που το κανει ενα νορμαλ ατομο.οπως ειπα γαμω την τυχη του απλα.Aν αλλαξει χωρα τα προηγουμενα δεν χρειαζονται καθολου ....
Φιλε μπαζογαμια αν δεν κανεις πλακα βραδυατικα εναντια στη φυση σου δεν μπορεις να πας / και το πουλι σου να κοψεις παλι γυναικες θα θες / ενα πραμα μονο καταλαβε : εδω στην Ελλαδιτσα μας λιγο πολυ ολοι αγαμητοι ειμαστε - δεν εισαι ο μονος ....
...όλα τα προβλήματα ειναι επιλύσιμα αρκει να εστιάσει κανείς στη πραγματική ρίζα του πρόβληματος.
Φίλε bazogamias,
Το θέμα σου με "ανάγκασε" να δημιουργήσω ταυτότητα πρόσβασης για να συμμετάσχω (είμαι περιστασιακός επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου).
Καταρχήν, πρόσεξε μην κάνεις τη βλακεία να μπλέξεις με χάπια και τρελογιατρούς. Θα προκαλέσεις χειρότερο πρόβλημα αντί να λύσεις αυτό που περιγράφεις, που …
Αυτά τα κομπλεξάκια πότε θα τα ξεπεράσουμε οι έλληνες;;;
Από πότε το να ζητάς βοήθεια από ιατρό θεωρείται βλακεία ;;;
Νομίζεις ότι με συμβουλές του κώλου από εδώ μέσα θεραπεύεται η κατάθλιψη ;;;
[...]
Παρακαλώ πολύ να προσέχουμε τι λέμε σε έναν άνθρωπο που πάσχει. Εκτός και αν η δικιά του δύσμοιρη κατάσταση μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί και ανώτεροι και δε μας καίγεται καρφί για την πάρτι του.
εσυ αυτο που θα πρεπει να μαθεις ειναι να μη γενικευεις!Παιδια γεια σας.Γραφω πολυ σπανια,σχεδον ποτε,αλλα το ποστ του φιλου μου κεντρισε το ενδιαφερον.Εγω λοιπον ειμαι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που περιγραφει ο φιλος.Ημουνα πολυ κολοφαρδος και γεννηθηκα πολυ ομορφος και γονιδιακα με ωραιο σωμα σε βοηθεια με αθλητισμο.Απο μικρο παιδι εχω πολλες εμπειριες με γυναικες,οπου πιστεψτε με δεν εχω κανει ποτε καμακι γιατι δε χρειαστηκε ποτε.Εχω γαμησει συμμαθητριες,μαναδες,ξαδελφες,συμφοιτητριες,καθηγητριες..Εχω καταληξει στο οτι οι γυναικες οντως ειναι ολες πουτανες και κυριως κοιταζουν την εξωτερικη εμφανιση παρα πολυ.Εχω απειρες εμπειριες παιδια οπου μαζι μου εχουν κερατωσει σχεσεις 7 ετων,συζυγους,κτλ..ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Απο εμπειρια που εχω οπου εζησα 2 χρονια εξωτερικο,σε πληροφορω πως ποτε καμια γυναικα δε ξεφτυλιστηκε στο σημειο που ξεφτυλιστηκε η ελληνιδα.Εκει φιλε πραγματικα μετραει η επικοινωνια και οχι τοσο η εξωτερικη εμφανιση,Ειχα συμφοιτητες ακριβως οπως περιγραφεις και εσυ τον εαυτο σου,που τα ειχανε με ωραιες κοπελες,οι οποιες ποτε δε γυρισαν να με κοιταξουν.Εξω υπαρχει σεβασμος και αξιοπρεπεια,δεν ειναι ολα του δειξε και της μοστρας οπως ειναι στην Ελλαδα.Εχω τοσες εμπειριες να σας πω ρε παιδια,που πραγματικα εχω καταληξει πως οι Ελληνιδες ειναι οι κατεξοχην ρατσιστριες στο θεμα της εμφανισης,αλλα επεισης εχουν πολλα ψυχολογικα προβληματα.Συμπερασμα:Φιλε πηγενε να ζησεις εστω και για λιγα χρονια εξωτερικο,πραγματικα θα εκτιμησεις τι σημαινει επικοινωνια,η Ελλαδα ειναι γτπ σε αυτα τα θεματα,οπως και σε πολλα αλλα..Εχεις πεσει και στην περιπτωση και εισαι αναμεσα σε Ελληνιδες,δε προκειται εδω να βρεις τιποτα.ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
Δε νομίζω οτι ο bazogamias έχει ψυχιατρικό πρόβλημα.Συμβουλές ζητάει ο άνθρωπος για το πώς θα γαμήσει.