Νέα

Ένας αποτυχημένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
εεεε, δε ξέρω, μου την βαράει που και που και θέλω να ξεφύγω απο την γαμω-μιζέρια.

Τα λέμε παίδες.

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ανοιγεις τοπικ για αυτονοητα πραγματα χωρις ψαχνωντας ουσιαστικη απαντηση απλα και μονο
για περασεις τη βαρετη ωρα που εχεις ελευθερη.
Το οτι δε θες αλλη εμφανιση και μονο,εισαι ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ σου.
Γιατι δεν ανοιγεις τοπικ γι αυτο επισης?
"Ειμαι χοντρος,ασχημος,δε γαμαω και το ΓΟΥΣΤΑΡΩ!"
Δε σου λεω να κανεις τιποτα.
Απλα σου λεω οτι ΘΑ σου μιλαγα διαφορετικα και με σεβασμο αν εκανες ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ να αλλαξεις
τον εαυτο σου και εκανες τοπικ για το τι ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ
παρα για το τι ΕΙΣΑΙ και δεν κανεις τιποτα γιαυτο.
Προφανως απευθυνεσαι σε ηλιθιους
που θα σου απαντησουν για χαβαλε και μονο.
Οποτε..
"Τι γινεται ρε Μπαζογαμια?
Ανοιγουμε τοπικ για χοντρους που δε γαμανε,ετσι για να Γουσταρουμε?
Μετρα τους καλους σου ρε πρωτα απο τη μαλακια και μετα
πες μας ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΠΙΚ για Αυτονοητα πραγματα."

Μαλλον κανεις το μαλακα παλι οτι δεν καταλαβαινεις οτι σου εγραψα.
Ανοιγεις ενα ποστ
λες σε τι σκατο κατασταση αγαμιας εισαι
και μετα λες οτι δεν παραπονιεσαι και δεν ψαχνεις λυση γιατι σαρεσει που εισαι ετσι?
Τι στο πουτσο?
Τι πινεις???

Επιθετικοτητα βγαζω μονο στην ηλιθιοτητα που βλεπω γυρω μου.
Αν μπω στο τρυπακι να γραφω και γω ενα βραδυ που δε γαμησα οτι μαλακια μου κατεβει
(χωρις να προσμενω απαντηση συγκεκριμενη)
και μετα οταν μου λενε οτι γραφω ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ και ΜΑΛΑΚΙΕΣ αφου δεν εχω σκοπο να αλλαξω τιποτα
τοτε μπαζογαμια
εχεις σοβαρο προβλημα και σιγουρα δεν αφορα το πως φαινεσαι!

BTW ..
Στειλε μια περιγραφη ρε ποσο fuckface εισαι?

διαβασα προσεκτικα το ολο θεμα, και θεωρω οτι πρεπει να σταθω σε αυτα που λες εσυ...λιαν επιεικως θα πω οτι εισαι εντελως αθλιος, που χλευαζεις τον κοσμο, θεωρωντας οτι εισαι και γαμω..αλλωστε μας το δηλωνεις και με το γελοιο νικ που εχεις..λυπαμαι, αλλα τυποι σαν και σενα εχουν χαλασει αυτο το σαιτ...εχεις μεγαλο προβλημα μικρε...το λενε αγοραφοβια, ξερεις τι σημαινει αυτο; φανταζομαι πως οχι...

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
εεεε, δε ξέρω, μου την βαράει που και που και θέλω να ξεφύγω απο την γαμω-μιζέρια.

Τα λέμε παίδες.

μη μασας μεγαλε...να θυμασαι οτι για ολους υπαρχει ο καταλληλος ανθρωπος..αγχος δεν θελει, και θα ερθει.

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απορω πως και δεν τον εχουν διαγραψει απο το σάϊτ ακομη τον κυριο G.... :huh:

Επισκέπτης

Ρε συναγωνιστές πιο αποτυχημένο thread δεν έχω ξαναδεί!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Έλεος ποστάρετε σε τίποτα άλλο!!! :headbang:

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Απορω πως και δεν τον εχουν διαγραψει απο το σάϊτ ακομη τον κυριο G.... :huh:

κυριος; ποιος ειναι ο κυριος; σιγουρα οχι αυτος που μιλαει τοσο απαξιωτικα για εναν συνανθρωπο του, ενω κρυβεται πισω απο μια οθονη υπολογιστου..αυτος δεν λεγεται κυριος...αυτος ειναι για πολλες σφαλιαρες...

J_blues

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
  Ρε συναγωνιστές πιο αποτυχημένο thread δεν έχω ξαναδεί!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Έλεος ποστάρετε σε τίποτα άλλο!!! :headbang:

συναγωνιστη, το θεμα απο μονο του δεν ειναι αποτυχημενο...ετσι γινεται απο καποιους που οντως νομιζουν οτι γαμανε και δερνουν..

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μας μπέρδεψε πολύ ο bazogamias.

Σε κάποια φάση έδειξε πως έψαχνε πιο πολύ για κάποια ιατροφαρμακευτική συmβουλή, κάτι το οποίο θα ήταν τουλάχιστον παράνομο να γίνει μέσω site. Από την άλλη μας λέει πως έχασε κιλά λόγω προβλήματος υγείας. Και λίγο αργότερα αναχωρεί για τα μπουρδέλα, καθώς ήταν σήμερα μόνος κι οι άλλοι προτιμούσαν να είναι με κοπέλες κι όχι με τον bazogamia σήμερα που τρώνε "ως ζευγάρια" κοκορέτσια και κοντοσούβλια σε τσαλακωμένες λαδόκολλες.

Elementary, my dear Watson που θα έλεγε κι ο Σέρλοκ. Κάτι άλλο ήθελε να πει, κάπως μπλέχτηκε και διαμάχη με τον Γαμαωμανούλες, έπεσε και σε κάποιες αντιφάσεις. Νομίζω πως το έργο της Αστυνομίας σταματά κάπου εδώ. Ελπίζω να μην είναι τόσο τραγικά τα πράγματα...

Y.Γ. Προσοχή bazogamia σε χάπια,αδυνάτισμα,εγχειρήσεις κ.λ.π. ¨Εχω ζήσει στις ΗΠΑ και ο συνδυασμός αυτών σε άτομα που θεωρούνται (λέω θεωρούνται) losers μπορεί να τα φέρει σε πραγματικά επικίνδυνα μονοπάτια για την ψυχική και σωματική τους υγεία!

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Aν αλλαξει χωρα τα προηγουμενα δεν χρειαζονται καθολου ....

Φιλε μπαζογαμια αν δεν κανεις πλακα βραδυατικα εναντια στη φυση σου δεν μπορεις να πας / και το πουλι σου να κοψεις παλι γυναικες θα θες / ενα πραμα μονο καταλαβε : εδω στην Ελλαδιτσα μας λιγο πολυ ολοι αγαμητοι ειμαστε - δεν εισαι ο μονος ....
ας πουμε οτι ακομα και οι ομορφοι μεχρι καποια μεγαλη ηλικια για καποιους λογους δεν βρηκαν ακομα κοπελα.δεν τους ηθελε η μαμιολα η κοινωνια.δεν ειχαν καλες ευκαιριες για να γνωρισουν μια ενδαιφερουσα κοπελα.ξερω πρωσοπικα καποιον που μεχρι τα 25 του δεν ειχε καμμια σχεση με κοπελα.και δεν ρητολογω μιλαω για πραγματικο γεγονος και εναν τυπο ζωης που το κανει ενα νορμαλ ατομο.οπως ειπα γαμω την τυχη του απλα.

avenger

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μηπως να εβαζε καποιος θεμα  "ενας ατυχος"?
γιατι διαβασα για ιντερνετ οτι ψαχνει γκομενα μεσω νετ αν καταλαβα καλα και αυτο μου λεει γαμησε τα δεν θα βρεις τιποτα ποτε.
ας μιλησει καποιος για τα νορμαλ ατομα που εχουν πατησει τα 30 και ακομα δεν ειχαν δεσμο με κοπελα.αυτο ειναι αληθινο προβλημα και εκει ειναι που μειονεκτει η κοινωνια σας και ας πω οτι μπαζει. :o

view

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχουν πολλοι που ειναι σε αυτες τις ηλικιες και δεν εχουν σχεση...δεν ειναι κάτι το κενουργιο..

speck50

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
o bazogamias εχω την υποψια πως όντως δε ξερει τι ακριβώς θέλει βραδιάτικα..δηλ στην αρχή άφησε να εννοηθεί πως ναι μεν ειναι άσχημος, χοντρος και ανεπίδεκτος ψαρέματος.. εν συνεχεία μας ανέφερε πως με τα κιλα του ειναι οκ αλλα το μείζον πρόβλημα ειναι η κάκιστη εμφάνιση του (κυρίως προσώπου) και τελικα κατέληξε να εμφανίζεται συνειδητοποιημένος ψάχνοντας να βρει το μαγικο χαπακι που θα του απαλύνει το..πόνο! Στο τέλος μας χαιρέτησε για κάποιο μπουρδελάκι!! Μάλλον κατα τη διάρκεια της όλης συζήτησης καπου κάτι χάθηκε. Τέλος, όλα τα προβλήματα ειναι επιλύσιμα αρκει να εστιάσει κανείς στη πραγματική ρίζα του πρόβληματος.

Johnny_D

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε bazogamias,

Το θέμα σου με "ανάγκασε" να δημιουργήσω ταυτότητα πρόσβασης για να συμμετάσχω (είμαι περιστασιακός επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου).

Καταρχήν, πρόσεξε μην κάνεις τη βλακεία να μπλέξεις με χάπια και τρελογιατρούς. Θα προκαλέσεις χειρότερο πρόβλημα αντί να λύσεις αυτό που περιγράφεις, που άλλωστε απασχολεί πολύ κόσμο και νομίζω πως μπορεί να αντιμετωπιστεί με συμβατικές μεθόδους. Θέλω να πιστεύω από ατά που γράφεις ότι είσαι σοβαρό και λογικό άτομο και δεν ΄το εννοούσες, μάλλον η μοναξιά σε συνδυασμό με τη μέρα σε έριξε ψυχολογικά και αντέδρασες έτσι.

Ξέρω ότι είναι κοινότοπο και δε βοηθάει και πολύ, αλλά δεν είσαι ο μόνος. Ούτε φταις αναγκαστικά επειδή κάνεις κάτι λάθος, ούτε είναι οι κοπέλες λάθος ούτε φταίει η άτιμη κοινωνία. Κάποια πραγματα απλά είναι όπως είναι. Ίσως λόγω συνδύασμού παραγόντων ή από αδυναμία μας να τα καταλάβουμε. Τέλος πάντων, ειναι υγειές να είσαι ειλικρινής και να παραδέχεσαι ότι υπάρχει πρόβλημα. Το επόμενο βήμα είναι να αναζητήσεις λύσεις.

Αυτά αντι προλόγου και μπαίνω στο κύριο θέμα. Κι εγώ είμαι 31 στα 32 και ποτέ δεν είχα ολοκληρωμένη σχέση με γυναίκες. Οι σχέσεις μου με το άλλο φύλο περιορίζονται σε κάποια αθώα, φοιτητικά κυρίως φλέρτ και κάποιες περιστασιακές επαφές επι χρήμασι. Δεν είμαι όμορφος αλλά ούτε χάλιας, ένας συνηθισμενος μέτριος τύπος μάλλον. Μάλλον ντροπαλός αλλά όχι αντικοινωνικός. Οικονομικά επίσης σε μέτρια κατάσταση. Τέλος, δε θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και κοιτάνε μόνο τους όμορφους, τους φραγκατους και τους μουράτους. Δεν έγραψα όμως για δικό μου πρόβλημα αλλά για να βοηθήσω, αν μπορώ, κάποιον άλλο.

Φίλε bazogamias, θα ήθελα να σου απευθύνω κάποιες ερωτήσεις:

1. Εκτός από το φλέγον για σένα ζήτημα, είσαι καλά στη ζωή σου; Κάποιες φορές έχουμε πρόβλημα και νομίζουμε ή βρισκουμε πιο βολικό να φτάιει κάτι άλλο. Μπορεί και να αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα παράλληλα και να δυσκολευόμαστε να τα ιεραρχίσουμε. Με την οικογενειά σου τα πας καλά; Έχεις φίλους; Παρέες; Βγαίνεις; Έχεις χόμπυ/ενδιαφέροντα; Οικονομικά είπες ότι είσαι μέτρια. Μήπως αντιμετωπίζεις πολλή πίεση στη δουλειά ή δεν τα πας καλά με συναδέρφους;

2. Είπες ότι έχεις κάνει πολλές προσπάθιες και γενικά ξέρεις να την "πέφτεις". Επίσης δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. Παρόλα αυτά τζίφος. Αυτό είναι λίγο περίεργο. Συνήθως "κάθε σκυλί έχει τη μέρα του. Μήπως είσαι ηττοπαθής χωρίς να το καταλαβαίνεις; Γκαντέμης; Είσαι το λαθος άτομο στη λάθος στιγμή και λες τη λάθος ατάκα; Φαίνεται ότι είσαι έξυπνος και κοινωνικός με χιούμορ, πράγμα καλό σίγουρα. Μήπως επιλέγεις τις λάθος κοπέλες; Ξέρεις πολλές φορές στον τζόγο χάνεις παίζοντας σωστά και κερδίζεις παίζοντας λάθος... Και λέγοντας λάθος δεν εννοώ "άπιαστες" για σένα, αλλά που δε σου ταιριάζουν. Ίσως κάποια που θεωρείς υπερβολικά καλή για σένα να είναι προσιτή και αυτή που θεωρείς προσιτή να είναι λάθος. Όταν λες ότι έχεις κάνει πολλές προσπαθειες με αποτέλεσμα τη χυλόπιτα αυτό συνεχίζεται συστηματικά; Μήπως θες να πεις ότι το έκανες πριν 10 χρόνια και από κει και πέρα μια φορά το 6μηνο; Με την τριβή και την εμπειρία συνήθως βελτιώνεσαι...

3. Έχεις σεξουαλική ζωή; Ξέρεις δεν ταυτίζεται υποχρεωτικά με αν έχεις σχέση. Προφανώς έχεις δοκιμάσει τον αγοραίο έρωτα όπως φαίνεται από τα συμφραζόμενα. Βασικά εγώ δεν είμαι οπαδός του, αλλά είναι κι αυτό μια εμπειρία, και υπό κάποιες συνθήκες αναγκαίο.

Καλές γιορτές και εύχομαι να ξεπεράσεις το πρόβλημα σου.

ΥΓ: Συγγνώμη για τα ορθογραφικά και τις κακογραφίες, χρησιμοποιώ φορητό υπολογιστή.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Φίλε bazogamias,

Το θέμα σου με "ανάγκασε" να δημιουργήσω ταυτότητα πρόσβασης για να συμμετάσχω (είμαι περιστασιακός επισκέπτης του διαδικτυακού τόπου).

Καταρχήν, πρόσεξε μην κάνεις τη βλακεία να μπλέξεις με χάπια και τρελογιατρούς. Θα προκαλέσεις χειρότερο πρόβλημα αντί να λύσεις αυτό που περιγράφεις, που …

Αυτά τα κομπλεξάκια πότε θα τα ξεπεράσουμε οι έλληνες;;;

Από πότε το να ζητάς βοήθεια από ιατρό θεωρείται βλακεία ;;;

Εδώ και δεκαετίες πλέον η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας έχει ορίσει τη ψυχική υγεία ισότιμης προτεραιότητας με την οργανική υγεία.

Από πότε η παρέμβαση ενός ιατρού προκαλεί κακό αντί για καλό ;;;

Δύσκολο είναι να καταλάβει κάποιος από τα ποστ του φίλου ότι είναι καταθλιπτικός, και ότι έχει σοβαρότατα προβλήματα αυτοεκτίμησης.

Νομίζεις ότι με συμβουλές του κώλου από εδώ μέσα θεραπεύεται η κατάθλιψη ;;;

Μήπως θέλουμε να τον κάνουμε να ντρέπεται να αναζητήσει βοήθεια ψυχιάτρου για να ανεβεί μόνος του, τελείως μόνος του, το Γολγοθά του χωρίς καμία βοήθεια από ειδικό ;

Παρακαλώ πολύ να προσέχουμε τι λέμε σε έναν άνθρωπο που πάσχει. Εκτός και αν η δικιά του δύσμοιρη κατάσταση μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί και ανώτεροι και δε μας καίγεται καρφί για την πάρτι του.

ΥΓ: Α, και για να μην θεωρηθεί ότι ευλογώ τα γένια μου, δεν έχω καμία σχέση με το χώρο των ψυχιάτρων, ψυχαναλυτών, και όλων των συναφών.

Johnny_D

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτά τα κομπλεξάκια πότε θα τα ξεπεράσουμε οι έλληνες;;;

Από πότε το να ζητάς βοήθεια από ιατρό θεωρείται βλακεία ;;;

Είπα εγώ κάτι τέτοιο;;;; Ήμαρτον. Ή δεν ξερεις να διαβάζεις ή είσαι εμπαθής. Έλεγε ο φίλος κάτι για χάπια που διακόπτουν την επιθυμία, εγχειρήσεις κλπ τα οποία βρίσκω τραγικά. Προφανώς δεν τον αποθαρρύνω να συμβουλευτεί ειδικό για το προβλημά του, αν και κατά τη γνώμη μου αυτή πρέπει να είναι η τελευταία λύση και όχι η πρώτη και εύκολη. Μη γίνουμε και αμερικανάκια που κάθε Δευτέρα απόγευμα έχουμε κλεισμένο ραντεβού με τον ψυχίατρο. Είμαστε μεσογειακός λαός, έχομε οικογένειες, παρέες, ξέρουμε να περνάμε καλά. Αν έχουν εξανλτληθεί αυτά, προφανώς μόνη οδός είναι της επιστήμης.

Νομίζεις ότι με συμβουλές του κώλου από εδώ μέσα θεραπεύεται η κατάθλιψη ;;;

[...]
Παρακαλώ πολύ να προσέχουμε τι λέμε σε έναν άνθρωπο που πάσχει. Εκτός και αν η δικιά του δύσμοιρη κατάσταση μας κάνει να αισθανόμαστε δυνατοί και ανώτεροι και δε μας καίγεται καρφί για την πάρτι του.

Εσύ δηλαδή χωρίς να είσαι ειδικός όπως διαβεβαιώνεις και καλά ότι πάσχει από κατάθλιψη; Κατά τα άλλα άλλοι να προσέχουν τι συμβουλές δίνουν ε; Νομίζω ψεσκεπάστηκες... Περαστικά, ειλικρινά.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δε νομίζω οτι ο bazogamias έχει ψυχιατρικό πρόβλημα.Συμβουλές ζητάει ο άνθρωπος για το πώς θα γαμήσει.Και άλλοι είναι στην ίδια θέση.Ε,με τη στάση των Ελληνίδων δεν είναι πάντα περίεργο.
Πρώτα από όλα πρέπει να αφήσεις αυτό το νικ.Αμα αυτοαποκαλείσαι μπαζογαμιάς,στο τέλος αυτό θα καταντήσεις.Γιατί δεν παίρνεις ένα καλύτερο,πιο αισισόδοξο νικ όπως πέουλας,παλαμάρι ή ξεκωλιαστής?Αν ονομάζεσαι έτσι θα νιώσεις καλύτερα,θα ταυτιστείς με αυτό που είναι το όνομά σου.
Σκέψου
1.Δεν απολογούμαι σε κανέναν για τις επιθυμίες μου ως άντρας
2.Γαμάω ό,τι γουστάρω.Οποια γκόμενα αρνηθεί να γαμηθεί μαζί μου θα είναι δυστυχής γιατί ποτέ δε θα απολαύσει τέτοιο πούτσο.Οπότε όταν τρως χυλόπιτα θα νιώθεις λύπηση για τη γκόμενα που έχασε την ευκαιρία,όχι για εσένα γιατί εσύ είσαι πάνω από κάθε γκόμενα.
3.Σκέψου δεν υπάρχει γκόμενα που να αξίζει περισσότερο από εμένα.Ολες έχουν μικρή αξία,το καλύτερο που μπορεί να τους συμβεί είναι να κάνουν σεξ μαζί μου.
Σκέψου συνέχεια αυτά τα τρία για να φτιάξεις τη διάθεσή σου ώστε να είσαι άνετος στο καμάκι.

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Παιδια γεια σας.Γραφω πολυ σπανια,σχεδον ποτε,αλλα το ποστ του φιλου μου κεντρισε το ενδιαφερον.Εγω λοιπον ειμαι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που περιγραφει ο φιλος.Ημουνα πολυ κολοφαρδος και γεννηθηκα πολυ ομορφος και γονιδιακα με ωραιο σωμα σε βοηθεια με αθλητισμο.Απο μικρο παιδι εχω πολλες εμπειριες με γυναικες,οπου πιστεψτε με δεν εχω κανει ποτε καμακι γιατι δε χρειαστηκε ποτε.Εχω γαμησει συμμαθητριες,μαναδες,ξαδελφες,συμφοιτητριες,καθηγητριες..Εχω καταληξει στο οτι οι γυναικες οντως ειναι ολες πουτανες  :) και κυριως κοιταζουν την εξωτερικη εμφανιση παρα πολυ.Εχω απειρες εμπειριες παιδια οπου μαζι μου εχουν κερατωσει σχεσεις 7 ετων,συζυγους,κτλ..ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Απο εμπειρια που εχω οπου εζησα 2 χρονια εξωτερικο,σε πληροφορω πως ποτε καμια γυναικα δε ξεφτυλιστηκε στο σημειο που ξεφτυλιστηκε η ελληνιδα.Εκει φιλε πραγματικα μετραει η επικοινωνια και οχι τοσο η εξωτερικη εμφανιση,Ειχα συμφοιτητες ακριβως οπως περιγραφεις και εσυ τον εαυτο σου,που τα ειχανε με ωραιες κοπελες,οι οποιες ποτε δε γυρισαν να με κοιταξουν.Εξω υπαρχει σεβασμος και αξιοπρεπεια,δεν ειναι ολα του δειξε και της μοστρας οπως ειναι στην Ελλαδα.Εχω τοσες εμπειριες να σας πω ρε παιδια,που πραγματικα εχω καταληξει πως οι Ελληνιδες ειναι οι κατεξοχην ρατσιστριες στο θεμα της εμφανισης,αλλα επεισης εχουν πολλα ψυχολογικα προβληματα.Συμπερασμα:Φιλε πηγενε να ζησεις εστω και για λιγα χρονια εξωτερικο,πραγματικα θα εκτιμησεις τι σημαινει επικοινωνια,η Ελλαδα ειναι γτπ σε αυτα τα θεματα,οπως και σε πολλα αλλα..Εχεις πεσει και στην περιπτωση και εισαι αναμεσα σε Ελληνιδες,δε προκειται εδω να βρεις τιποτα.ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
εσυ αυτο που θα πρεπει να μαθεις ειναι να μη γενικευεις!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δε νομίζω οτι ο bazogamias έχει ψυχιατρικό πρόβλημα.Συμβουλές ζητάει ο άνθρωπος για το πώς θα γαμήσει.

Αν διαβάσεις παραπάνω τα ποστ του, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό αλλά το πώς θα σβήσει από το μυαλό του την επιθυμία για γυναίκες. Καμία πρόταση περί τούτου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom