Δε νομίζω οτι ο bazogamias έχει ψυχιατρικό πρόβλημα.Συμβουλές ζητάει ο άνθρωπος για το πώς θα γαμήσει.Και άλλοι είναι στην ίδια θέση.Ε,με τη στάση των Ελληνίδων δεν είναι πάντα περίεργο.
Πρώτα από όλα πρέπει να αφήσεις αυτό το νικ.Αμα αυτοαποκαλείσαι μπαζογαμιάς,στο τέλος αυτό θα καταντήσεις.Γιατί δεν παίρνεις ένα καλύτερο,πιο αισισόδοξο νικ όπως πέουλας,παλαμάρι ή ξεκωλιαστής?Αν ονομάζεσαι έτσι θα νιώσεις καλύτερα,θα ταυτιστείς με αυτό που είναι το όνομά σου.
Σκέψου
1.Δεν απολογούμαι σε κανέναν για τις επιθυμίες μου ως άντρας
2.Γαμάω ό,τι γουστάρω.Οποια γκόμενα αρνηθεί να γαμηθεί μαζί μου θα είναι δυστυχής γιατί ποτέ δε θα απολαύσει τέτοιο πούτσο.Οπότε όταν τρως χυλόπιτα θα νιώθεις λύπηση για τη γκόμενα που έχασε την ευκαιρία,όχι για εσένα γιατί εσύ είσαι πάνω από κάθε γκόμενα.
3.Σκέψου δεν υπάρχει γκόμενα που να αξίζει περισσότερο από εμένα.Ολες έχουν μικρή αξία,το καλύτερο που μπορεί να τους συμβεί είναι να κάνουν σεξ μαζί μου.
Σκέψου συνέχεια αυτά τα τρία για να φτιάξεις τη διάθεσή σου ώστε να είσαι άνετος στο καμάκι.
Ρε Kman, εντάξει, δεν διαφωνώ ούτε με τις δικές σου συμβουλές, ούτε με των προηγούμενων. Αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι όλα αυτά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να τα σκεφτεί; 30 χρονών είναι. Και μου φαίνεται έξυπνος άνθρωπος. Με τέτοιες απλοϊκές συμβουλές και με ενθάρρυνση και παρότρυνση πραγματικά πιστεύεις ότι θα λύσει ένα πρόβλημα που δεν μπόρεσε να λύσει μόνος του τόσα χρόνια;
Επιμένω ότι χρειάζεται μία πιο επαγγελματικού τύπου βοήθεια. Απλές φιλικές συμβουλές μπορεί να τον κάνουν να νιώσει πρόσκαιρα καλύτερα, αλλά το πρόβλημά του δεν τον αντιμετωπίζουν.