Νέα

Ένας αποτυχημένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Δε νομίζω οτι ο bazogamias έχει ψυχιατρικό πρόβλημα.Συμβουλές ζητάει ο άνθρωπος για το πώς θα γαμήσει.Και άλλοι είναι στην ίδια θέση.Ε,με τη στάση των Ελληνίδων δεν είναι πάντα περίεργο.
Πρώτα από όλα πρέπει να αφήσεις αυτό το νικ.Αμα αυτοαποκαλείσαι μπαζογαμιάς,στο τέλος αυτό θα καταντήσεις.Γιατί δεν παίρνεις ένα καλύτερο,πιο αισισόδοξο νικ όπως πέουλας,παλαμάρι ή ξεκωλιαστής?Αν ονομάζεσαι έτσι θα νιώσεις καλύτερα,θα ταυτιστείς με αυτό που είναι το όνομά σου.
Σκέψου
1.Δεν απολογούμαι σε κανέναν για τις επιθυμίες μου ως άντρας
2.Γαμάω ό,τι γουστάρω.Οποια γκόμενα αρνηθεί να γαμηθεί μαζί μου θα είναι δυστυχής γιατί ποτέ δε θα απολαύσει τέτοιο πούτσο.Οπότε όταν τρως χυλόπιτα θα νιώθεις λύπηση για τη γκόμενα που έχασε την ευκαιρία,όχι για εσένα γιατί εσύ είσαι πάνω από κάθε γκόμενα.
3.Σκέψου δεν υπάρχει γκόμενα που να αξίζει περισσότερο από εμένα.Ολες έχουν μικρή αξία,το καλύτερο που μπορεί να τους συμβεί είναι να κάνουν σεξ μαζί μου.
Σκέψου συνέχεια αυτά τα τρία για να φτιάξεις τη διάθεσή σου ώστε να είσαι άνετος στο καμάκι.

Ρε Kman, εντάξει, δεν διαφωνώ ούτε με τις δικές σου συμβουλές, ούτε με των προηγούμενων. Αλλά πραγματικά πιστεύεις ότι όλα αυτά ο ίδιος δεν θα μπορούσε να τα σκεφτεί; 30 χρονών είναι. Και μου φαίνεται έξυπνος άνθρωπος. Με τέτοιες απλοϊκές συμβουλές και με ενθάρρυνση και παρότρυνση πραγματικά πιστεύεις ότι θα λύσει ένα πρόβλημα που δεν μπόρεσε να λύσει μόνος του τόσα χρόνια;

Επιμένω ότι χρειάζεται μία πιο επαγγελματικού τύπου βοήθεια. Απλές φιλικές συμβουλές μπορεί να τον κάνουν να νιώσει πρόσκαιρα καλύτερα, αλλά το πρόβλημά του δεν τον αντιμετωπίζουν.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Αν διαβάσεις παραπάνω τα ποστ του, λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει αυτό αλλά το πώς θα σβήσει από το μυαλό του την επιθυμία για γυναίκες. Καμία πρόταση περί τούτου;

Η δικιά μου πρόταση είναι σαφής. Ψυχανάλυση – ψυχοθεραπεία. Η επιθυμία για τις γυναίκες είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για να ζεις. Δεν σβήνεται.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η δικιά μου πρόταση είναι σαφής. Ψυχανάλυση – ψυχοθεραπεία. Η επιθυμία για τις γυναίκες είναι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρα για να ζεις. Δεν σβήνεται.

Πώς να σβηστεί; Μιλάμε για πρωταρχικό ένστικτο...

Επισκέπτης
Παιδια γεια σας.Γραφω πολυ σπανια,σχεδον ποτε,αλλα το ποστ του φιλου μου κεντρισε το ενδιαφερον.Εγω λοιπον ειμαι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που περιγραφει ο φιλος.Ημουνα πολυ κολοφαρδος και γεννηθηκα πολυ ομορφος και γονιδιακα με ωραιο σωμα σε βοηθεια με αθλητισμο.Απο μικρο παιδι εχω πολλες εμπειριες με γυναικες,οπου πιστεψτε με δεν εχω κανει ποτε καμακι γιατι δε χρειαστηκε ποτε.Εχω γαμησει συμμαθητριες,μαναδες,ξαδελφες,συμφοιτητριες,καθηγητριες..Εχω καταληξει στο οτι οι γυναικες οντως ειναι ολες πουτανες  :) και κυριως κοιταζουν την εξωτερικη εμφανιση παρα πολυ.Εχω απειρες εμπειριες παιδια οπου μαζι μου εχουν κερατωσει σχεσεις 7 ετων,συζυγους,κτλ..ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Απο εμπειρια που εχω οπου εζησα 2 χρονια εξωτερικο,σε πληροφορω πως ποτε καμια γυναικα δε ξεφτυλιστηκε στο σημειο που ξεφτυλιστηκε η ελληνιδα.Εκει φιλε πραγματικα μετραει η επικοινωνια και οχι τοσο η εξωτερικη εμφανιση,Ειχα συμφοιτητες ακριβως οπως περιγραφεις και εσυ τον εαυτο σου,που τα ειχανε με ωραιες κοπελες,οι οποιες ποτε δε γυρισαν να με κοιταξουν.Εξω υπαρχει σεβασμος και αξιοπρεπεια,δεν ειναι ολα του δειξε και της μοστρας οπως ειναι στην Ελλαδα.Εχω τοσες εμπειριες να σας πω ρε παιδια,που πραγματικα εχω καταληξει πως οι Ελληνιδες ειναι οι κατεξοχην ρατσιστριες στο θεμα της εμφανισης,αλλα επεισης εχουν πολλα ψυχολογικα προβληματα.Συμπερασμα:Φιλε πηγενε να ζησεις εστω και για λιγα χρονια εξωτερικο,πραγματικα θα εκτιμησεις τι σημαινει επικοινωνια,η Ελλαδα ειναι γτπ σε αυτα τα θεματα,οπως και σε πολλα αλλα..Εχεις πεσει και στην περιπτωση και εισαι αναμεσα σε Ελληνιδες,δε προκειται εδω να βρεις τιποτα.ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

α δηλαδη αυτες που γαμησες στο εξωτερικο τις γαμησες κ εσυ γιατι εαν τις γαμησες εδω σε προκαλω να μου το αποδειξεις...ΤΩΡΑ σε προκαλω να παμε για καφε να μου δειξεις ποσο γαμιας εισαι...

Επισκέπτης
α δηλαδη αυτες που γαμησες στο εξωτερικο τις γαμησες κ εσυ γιατι εαν τις γαμησες εδω σε προκαλω να μου το αποδειξεις...ΤΩΡΑ σε προκαλω να παμε για καφε να μου δειξεις ποσο γαμιας εισαι...
εδω ουτε παπει δεν ερχεσαι ρε ,θες και καφε...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
τυποι σαν και σενα εχουν χαλασει αυτο το σαιτ...
εχεις μεγαλο προβλημα μικρε...
το λενε αγοραφοβια,
ξερεις τι σημαινει αυτο; φανταζομαι πως οχι...
Χαλασε το bourdela.com απο 1 μελος? :think:
Εβγαλες συμπερασμα οτι εχω αγοραφοβια()
απο το Νickname που εχω και το πως απανταω σε ενα τυπακι που φτιαχνει θρεντ για .. χαβαλε? :think:
κυριος; ποιος ειναι ο κυριος; σιγουρα οχι αυτος που μιλαει τοσο απαξιωτικα για εναν συνανθρωπο του, ενω κρυβεται πισω απο μια οθονη υπολογιστου..αυτος δεν λεγεται κυριος...αυτος ειναι για πολλες σφαλιαρες...
Εσυ ρε Ιουλιε δεν εισαι ανωνυμος δηλαδη? :think:
Δεν κρυβεσαι πισω απο το pc σου? :think:
Η μηπως εχεις τα αρχιδια να μοιρασεις σφαλιαρες με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ στο τοπικ?
Μαλλον προτιμας τις "ιντερνετικες σφαλιαρες" και προσβολες ε ..στακι? :2funny: :2funny: :2funny:

Απορω πως και δεν τον εχουν διαγραψει απο το σάϊτ ακομη τον κυριο G.... :huh:
Απορω πως με τετοιες αποριες που εχεις
δεν εχεις απορησει ακομα οτι
το γεγονος οτι μπαινουν εδω με 3-4 νικ ο καθενας και εντελως τυχαια
στα πρωτα τους ποστ βριζουν συγκεκρινενα ατομα
πως ειναι δυνατον εγω να μην ξυνω
τα αρχιδια μου οταν διαβαζω τις λεγομενες "αποριες" σου? :helpplea: :helpplea: :helpplea:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δυστυχώς Οχιά μου δυστυχώς.

Ευχή και κατάρα έδωσε η Mοίρα …

Μια ζωή με εσάς να ασχολούμαστε !

Μην το βλέπεις μονόπλευρα. Ισχύει και αντιστρόφως και μάλιστα για όλα τα ζωντανά της φύσης....
Το ένστικτο της διαιώνισης του είδους... τι να κάνουμε...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Προς ολα τα "ευαισθητα" τυπακια που παιρνουν σοβαρα ενα ποστ
απο ενα μελος
που στην προκειμενη περιπτωση εχει το κλαψομουνιστικο,μαρασμενο υφακι
με την παραλληλη γενικευμενη αποψη του
"λεω το προβλημα μου,αλλα σταρχιδια μου το
πως θα το εκλαβετε γιατι δεν περιμενω συγκεκριμενη απαντηση".

Σταματηστε να ειστε μαλακοκαβληδες και μαμαλουκοι! :headbang:
Ξυπνηστε πριν παρετε σοβαρα οτι μαλακια ποσταρει ενας αγαμητος μαλακοπιτουρας
ως δηθεν "σοβαρη". :helpplea:
Ανησυχηστε για τα προβληματα της πραγματικης ζωης και αφηστε το ιντερνετικο
θρηνο και ενδιαφερον για καποιον που προφανος
κανει τοπικ για πλακα και μονο.

Επισης απευθυνομαι επισης στα τυπακια που μπαινουν με τα 3-4-5 νικνεημ που εχουν
και μου στελνουν Pm με βρισιδια
η γενικως οταν ποσταρουν το κανουν επειδη δεν θελουν
το συνηθες nickname τους να φανει.

Να ξερετε πως με πιανει φαγουρα οταν διαβαζω τετοιες μαλακιες στα κοκοβια μου!  :boobies:
Γενικως για μενα ειστε της ψωλης μου ο μεζες!  :bigdick:
Και ειμαι παντα πεινασμενος.. :thefinge:

Ο Bazogamias ειναι ενα 3-4-5 nickname ενος τυπου εδω μεσα που προσπαθει
να πεισει οτι εχει θεση σε ενα φορουμ
απλα και μονο παρουσιαζοντας το ..προβλημα του. :jerking:
Ελεος ρε μπαζογαμια,
τουλαχιστον τις μουφες οταν τις λες για να ειναι πιστευτες πρεπει εσυ πρωτα
να τις πιστεψεις. :headbang:
Μαθε να γραφεις ΣΩΣΤΑ ψεμματα καποια στιγμη! :bottom:

Επισκέπτης
τι ξερεις πια ,ελεος.μισο ερχομαι,τσατ το καναμε

Stories