Νέα

Ένας αποτυχημένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Αγαπητέ bazogamia άκουσε με προσεκτικά και βάλε καλά στο μυαλό σου αυτά που θα σου πω.

1  Έχεις ΠΙΣΤΕΨΕΙ ότι είσαι χοντρός και άσχημος και εξαιτίας αυτού οι κοπέλες σε βλέπουν μόνο σαν φίλο ή δεν ενδιαφέρονται για εσένα. Στο πίσω μέρος του μυαλού σου η σκέψη αυτή κυριαρχεί και είναι βαθιά ριζωμένη, έστω και αν εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι ή δεν το παραδέχεσαι.

2 Εφόσον αυτό πιστεύεις και το σκέπτεσαι συνέχεια, αυτό είναι που εκπέμπεις και προς τα έξω. Η δύναμη της σκέψης ΣΟΥ είναι απείρως ισχυρότερη από αυτή του λόγου σου, από την εμφάνισή σου, από τα χρήματά σου αλλά και από οτιδήποτε άλλο υπάρχει.

3 Είσαι ό,τι σκέπτεσαι και ό,τι  σκέπτεσαι είναι αυτό που αντανακλάται στο περιβάλλον που ζεις (αίτιο και αποτέλεσμα).

4 Οι σκέψεις έχουν πάντα τη  δυνατότητα υλοποίησης είτε το πιστεύεις είτε όχι.

5 Οτιδήποτε δυσάρεστο σου έχει τύχει στο παρελθόν είναι καθαρά αποτέλεσμα των σκέψεών σου και μπορεί να εξαφανιστεί και οτιδήποτε ευχάριστο θέλεις να βιώσεις θα παρουσιαστεί μπροστά σου σαν από θαύμα και από εκεί που δεν το περιμένεις, αρκεί να αλλάξεις τον τρόπο με τον οποίο σκέπτεσαι.

Έχεις ακουστά τον "Νόμο της Έλξης" (The Law of Attraction)? Κάνε τον κόπο και βάλε το σαν keyword στο google, ψάξε να πάρεις μια μικρή ιδέα για το τι είναι αυτός ο νόμος και πως λειτουργεί και θα διαπιστώσεις ότι τελικά ούτε η εμφάνισή σου ούτε τα λεφτά ούτε η χώρα που ζεις κλπ... είναι υπεύθυνα για τις αποτυχίες ή τις επιτυχίες σου αλλά ο τρόπος που σκέπτεσαι ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.

Και μια συμβουλή: ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑ… ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Ο τρόπος με τον οποίο θα το επιτύχεις είναι μοναδικός για εσένα αλλά και για τον καθένα.  Τον ξέρεις μόνο εσύ. Προσπάθησε.

Πολύ φιλικά

ilias1981

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε αμα ειχες λεφτα να δεις τι μουνια ειχες.Μηπως δηλαδη αμα εισαι ομορφος και δεν εχεις λεφτα νομιζεις οτι πηδας καλες γυναικες. Κατι πατσοχιδια πηδας αφου πρωτα σου βγαλουν την πιστη.Ευτυχως που εσπασε το ανατολικο μπλοκ αδερφε και ευχαριστηθηκαμε με 30 ευρω μουναρες.Ασε την εμφανιση σου και αλλα τετοια περιεργα και ορμα στα σπιτακια.Τωρα αμα σε βασανιζει τοσο ποσο πολυ και εχεις παθει καταθλιψη οπως λες πηγαινε σε εναν ψυχολογο να σου τα φαει εκεινος τα λεφτα.εγω προτιμω να μου τα τρωνε οι γυναικες.

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες πραγματικά δε ξέρω τι να πώ.

Με έχει συγκινήσει πολύ το ενδιαφέρον σας. Δε περίμενα να έχει τέτοια ανταπόκριση το πόστ μου.

Δε σας ξέρω κάν. Με τους καλούς μου φίλους, όταν το σηζητάω καμιά φορά αυτό, μου λένε οτι "καλύτερα είσαι έτσι" (και 1-2 άλλες παπαριές) και το κόβουν εκεί. Και εγώ όμως σε καμία περίπτωση δε θέλω να δείξω οτι με πειράζει και δε το συνεχίζω ποτέ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όμως δε ζήτησα συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω. Έχω την εντύπωση οτι είμαι ένας καμμένος και πλέον είναι αρκετά αργά για την πάρτυ μου.

Τις πιο πολλές φορές με παίρνει πολύ απο κάτω και στεναχωριέμαι, όπως την μέρα του πόστ. Συνήθως όμως δεν είμαι έτσι, είμαι σε πιο νορμάλ κατάσταση.

Επίσης, δε θα ήθελα να συνεχιστεί αυτό το πόστ επειδή νιώθω οτι κουραστήκατε και φταίω εγώ γιαυτό. Σας ευχαριστώ.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ρε μπαζογαμια δεν μας δειχνεις και καμια φωτο σου να σου πουμε την γνωμη μας;;; εγω γυναικα ειμαι αμα θες μπορω να δωσω ενα χερι βοηθειας

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν δίνεις και από εδώ ένα χεράκι βοηθείας?  ;)

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν έχω φωτογραφίες του εαυτού μου. Έχω μόνο κάποιες extra απο αυτές που βγάζουν για ταυτότητες και τέτοια για κανέναν τέτοιο λόγο. Όμως και εδω μέσα δεν υπήρχε περίπτωση να δώσω φωτογραφία!

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οχι κουρεύτηκα πρόσφατα..δεν είμαι πια μεταλάς.. το έχω γυρίσει στο ελαφρολαικό!  :2funny: ποστάρω για να ελαφρύνουμε λίγο την συζήτηση

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φιλε το μονο που θα σου πω ειναι οτι δεν γαμάει ο ωραίος, αλλα ο γενναίος. Να εχεις αυτοπεποιθηση στον εαυτο σου και να τις φλομόνεις με ψέμματα και μαλακίες. Αυτο είναι το κόλπο.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ε οχι κι εδω μεσα ελεγα μηπως να εστελνες κανα λικν μεσα σε πμ... τεσπα για πες πανω κατω τα προβληματα της εμφανισης σου

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Παίδες πραγματικά δε ξέρω τι να πώ.

Με έχει συγκινήσει πολύ το ενδιαφέρον σας. Δε περίμενα να έχει τέτοια ανταπόκριση το πόστ μου.

Δε σας ξέρω κάν. Με τους καλούς μου φίλους, όταν το σηζητάω καμιά φορά αυτό, μου λένε οτι "καλύτερα είσαι έτσι" (και 1-2 άλλες παπαριές) και το κόβουν εκεί. Και εγώ όμως σε καμία περίπτωση δε θέλω να δείξω οτι με πειράζει και δε το συνεχίζω ποτέ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όμως δε ζήτησα συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω. Έχω την εντύπωση οτι είμαι ένας καμμένος και πλέον είναι αρκετά αργά για την πάρτυ μου.

Τις πιο πολλές φορές με παίρνει πολύ απο κάτω και στεναχωριέμαι, όπως την μέρα του πόστ. Συνήθως όμως δεν είμαι έτσι, είμαι σε πιο νορμάλ κατάσταση.

Αυτα ειναι τα πλεονεκτηματα της ανωνυμιας που προσφερει η τεχνολογια.  Κανεις δεν μπορει ευκολα να μιλησει στον φιλο του ανοιχτα και τουμπαλιν.
Μην τα παρατας, εισαι πολυ νεος για να εισαι καμμενος οπως λες. Η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις και απροσμενα θετικα και αρνητικα.  Γιαυτο συνεχιζουμε να την ζουμε...

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Τελικά βρήκες άκρη από τόσες συμβουλές?

...Απ' όλα όσα είπατε, δε καταλαβαίνω την εμπάθεια του gamaomanoules, ο οποίος υποστηρίζει οτι λέω ψέμματα και οτι μπαίνω και με πολλά nick εδώ μέσα....

Μη δίνεις σημασία, έτσι κάνει με όλους
Έχει περίπου το ίδιο πρόβλημα.
Το nikname του, το 'χει για ξεκάρφωμα.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16

Μη δίνεις σημασία, έτσι κάνει με όλους
Το nikname του, το 'χει για ξεκάρφωμα.
πες τον motherfucker και τον εβαλες στη θεση του

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
φιλε μια συμβουλη.Γραψτα στ'αρχιδια σου,ολα γαμα συνεχως,για να ξεμπλοκαρεις :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
φιλε μια συμβουλη.Γραψτα στ'αρχιδια σου,ολα γαμα συνεχως,για να ξεμπλοκαρεις :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

αλλα μη το παρακανεις γιατι μετα θα ξαναμπλοκαρεις και θα θες κι αλλο και πανε τα λεφτα.  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Μη δίνεις σημασία, έτσι κάνει με όλους..
..Toυς μαλακες σαν εσενα που κανουν ανουσια ποστ! :birdman:

Το nikname του, το 'χει για ξεκάρφωμα..
..Αλλο αν μερικοι παιρνουν μαλλον ασχημα,
προφανως επειδη τοχαν και βιωμα.. :birdman:

Προσβαλλεις το woodman! :birdman:

.. Oχι πως ειμαι ΜΑΛΑΚΑΣ και δεν εχω διαβασει ολο
το θρεντ για να δω οτι ΔΕΝ θες συμβουλες απο κανεναν.
Αλλα ας ποσταρω τη μαλακια μου για να την πω..
Με τρωει το κωλοσουφριδι μου παλι.. :thefinge:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
όμως σε καμία περίπτωση δε θέλω να δείξω οτι με πειράζει

δε ζήτησα συμβουλές για το τι πρέπει να κάνω. Έχω την εντύπωση οτι είμαι ένας καμμένος και πλέον είναι αρκετά αργά για την πάρτυ μου.

είμαι σε πιο νορμάλ κατάσταση.

Επίσης, δε θα ήθελα να συνεχιστεί αυτό το πόστ επειδή νιώθω οτι κουραστήκατε και φταίω εγώ γιαυτό.
Ρε δε σου πα τις μουφες να τις λες καλυτερα?

Τελικα σε πειραζει αλλα δε θελεις συβουλες.
Τελικα εισαι ενας καμμενος αλλα εισαι και σε νορμαλ κατασταση.
Τελικα συγκινηθηκες απο τις απαντησεις αλλα δε θελεις να συνεχιστει το ποστ γιατι κουραστηκαν αυτοι που τις εδωσαν.
Τελικα εχεις καλους φιλους αλλα σου λενε παπαριες.

Συβουλη..
Δωσε εξτρα χρονο στο να πιστευεις αυτα που γραφεις και το οσκαρ κλαψομουνιας και μαλακιας..ερχεται!

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε δε σου πα τις μουφες να τις λες καλυτερα?

Τελικα σε πειραζει αλλα δε θελεις συβουλες.
Τελικα εισαι ενας καμμενος αλλα εισαι και σε νορμαλ κατασταση.
Τελικα συγκινηθηκες απο τις απαντησεις αλλα δε θελεις να συνεχιστει το ποστ γιατι κουραστηκαν αυτοι που τις εδωσαν.
Τελικα εχεις καλους φιλους αλλα σου λενε παπαριες.

Συβουλη..
Δωσε εξτρα χρονο στο να πιστευεις αυτα που γραφεις και το οσκαρ κλαψομουνιας και μαλακιας..ερχεται!

οσο για το οσκαρ προσκυνω μεγαλε μαλλον εχεις δικιο ουτε χαζογκομενα δεν λεει τετοια :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom