Νέα

Ένας αποτυχημένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Ε κοίτα, εφέ και ψέμα πόσο να πουλήσω? Αν προσποιηθώ οτι είχα πολλές σχέσεις, θα φανεί το ψέμα.

Άν πάει η κουβέντα εκεί δε θα πώ όμως οτι είμαι πουθενάς, λέω οτι είχα λίγα πράγματα αλλα οτι δε θέλω να τα συζητάω πολύ αυτά.

Γενικά ενα πλεονέκτημα είναι οτι μπορώ να κάνω τις γυναίκες να γελάνε πολύ εύκολα, όχι σε στύλ καραγκιόζης όμως.

Όταν είναι να την πέσω το κάνω πάλι σε στυλ ανάλαφρο, θα έχω το χαμόγελο, δε θα γελάω αλλά θα φαίνομαι χαλαρός. Όταν φάω την πίτα δε θα πτοηθώ, θα συνεχίσω όπως πριν.

Οι σωστές γυναίκες φαίνονται όταν παρ΄ όλο που σε χυλοπιτιάζουν δεν είναι κομπλεξικές ώστε να μη σου μιλάνε αργότερα.
ξεθαψε την βαθια θαμμενη αυτοεκτιμηση σου ωστε να την μεταδοσεις και στην υποψηφια, εχεις ψυχολογια γνωστης ομαδας σε εκτος εδρα ματς. πουλα παραμυθι οχι με το ποσες εχεις παει (αυτο τις αποθει) αλλα με τον τροπο και καλα ζωης που θα θελες να κανει, μην τις κανεις να γελανε γυρναει στο φιλικο μετα, αυστηρος και υπερανω

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
mateochub2, δεν είμαι τόσο χοντρός. Είμαι κυρίως άσχημος. Στα κιλά, αφού έχασα τα πολλά, είμαι ψιλοχαλαρός πλέον.

Άν δε ντρεπόμουν, ίσως να πόσταρα καμιά φώτο, έτσι για να σας κόψω την όρεξη (υπερβάλλω  :cheesy:).

Ξεκίνα άμεσα γυμναστήριο. Αλλιώς δε θα δεις προκοπή. Εντατικά κιόλας.

Επισκέπτης
ξεθαψε την βαθια θαμμενη αυτοεκτιμηση σου ωστε να την μεταδοσεις και στην υποψηφια, εχεις ψυχολογια γνωστης ομαδας σε εκτος εδρα ματς. πουλα παραμυθι οχι με το ποσες εχεις παει (αυτο τις αποθει) αλλα με τον τροπο και καλα ζωης που θα θελες να κανει, μην τις κανεις να γελανε γυρναει στο φιλικο μετα, αυστηρος και υπερανω
Είχες δεν είχες πάλι σε ποδοσφαιρικό το γύρισες! :2funny:

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εννοείς να λέω στις γυναίκες οτι στα 30 μου δέν είχα καθόλου σχέσεις?

Αυτό νομίζω οτι ισοδυναμεί με το να μη θέλω να βρώ γυναίκα!

Άν δε τις κάνω να γελάνε... Τι θα κάνω? Άν εγώ το παίξω αυστηρός θα γελάσουν ρε συ!
"Κοίτα ρε τον μαλάκα που το παίζει και μούρη!", έτσι θα λένε.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
γιατι ρε ΟΧΙΑ οι γυναικες σωμα κοιτανε; νομιζω πορτοφολι και μπρελοκ αυτοκινητου μονο απο εκει θα φανε οχι απο το σωμα και την αγαπη.

θα λες ειχα σχεσεις λιγες αλλα καλες, δεν λενε ετσι αν το παιζεις μουρη σκεφτοντε ειναι σοβαρος αρα και καποιος ενω αλλιως θα λενε καλως τον Χατζιαβατη

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τέλος πάντων, όπως και να έχει το θέμα ρε παιδιά, δε ζητάω συμβουλές για το πώς να την πεσω.

Τα ξεπέρασα αυτά. Θέλω να τελειώνω με το θέμα μια και καλή. Θέλω να μη το σκέφτομαι, να ξεμπερδεύω. Να ΜΗ ΘΕΛΩ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Αυτό θέλω.

Φοβάμαι την εγχείρηση. Για τα χαπάκια δε ξέρω πως θα μάθω, ντρέπομαι να πάω σε γιατρό.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τι χαπακια εγχειρησεις και μαλακιες ρε συ πλακα κανεις; ηρεμησε βρες τα με τον εαυτο σου και σιγα σιγα ολα ερχονται. να σε ρωτησω μηπως την πεφτεις σε μουναρες; υπαρχουν και τα ....1400αρια ξες ολοι απο εκει ξεκινανε και σιγα σιγα φτανουν στην Φερραρι

Επισκέπτης
bazogamias καλησπέρα. Καταρχήν μην αναλώνεσαι στο internet να βρεις απαντήσεις. Απο τα post σου φαίνεσαι έξυπνος και κοινωνικός. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις γυμναστική, όχι για να γίνεις φέτες, αλλά για να ανεβάσεις λίγο τη διάθεσή σου. Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η γυμναστική ενεργοποιεί την ενδορφίνη, την ορμόνη που μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι. Έπειτα μίλα με τις γυναίκες, βγες μαζί τους έστω και φιλικά και δες τι πραγματικά κοιτάνε στους άντρες - να είσαι λίγο πιο παρατηρητικός. Όσο για τις συμβουλές που σου δίνουν οι ωραίοι άντρες του site μην τους ακούς, δεν μετράει ούτε η ομορφία ούτε η αρρενοπότητα, γιατι αν μετρούσαν αυτά τότε οι υπόλοιποι δεν θα γαμούσαν. Η ομορφιά μετράει κατά 20% το παν είναι η προσωπικότητα που την υποστηρίζει αυτή την ομορφιά. Ρώτα για αυτό όποια γυναίκα θέλεις, θα δεις ότι όλες ξενερώνουν με όλους τους ωραίους άντρες, τους δήθεν που βασίζονται μόνο στην ομορφιά και επαναπαύονται σε αυτή και μετά αναρωτιούνται τι βρήκε η γκόμενα μου σε αυτό τον άσχημο;; Αν πάλι είσαι απελπισμένος στείλε μου pm θα σου δώσω καποιες πληροφορίες για τη seduction community που πραγματοποιεί 3ημερα σεμινάρια στο las vegas και απευθύνεται σε τύπους που είναι απελπισμένοι για οποιονδήποτε λόγο και δεν μπορούν να βρουν γκόμενα. Μετά το σεμινάριο όλοι έβγαιναν με μουνάρες. Εκεί θα καταλάβεις γιατί δεν γαμάνε οι ωραίοι ;) 

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όχι, ίσα ίσα τα γούστα μου είναι όπως λένε όλοι περίεργα. Οι κοπελιές που μου αρέσουν δεν αρέσουν στους άλλους. Δέ ξέρω γιατί, όμως ισχύει. Αυτό βέβαια υποτίθεται οτι είναι καλό αλλά αρχίδια.

Ρε παιδιά, τα έχω βρεί με τον εαυτό μου. Θέλω να τα βρώ πιο πολύ με το να βγάλω αυτές τις δυσάρεστες σκέψεις απο πάνω μου και να νιώσω ευτιχισμένος, έχω να νιώσω ευτιχισμένος απο τότε που δε με ενδιέφεραν οι γυναικες.

Αλλά και αυτό δε κράτησε πολυ γιατι απο το γυμνάσιο κιόλας οι κοπελιές του σχολείου με κοροίδευαν.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Να πάει στο swan στον ant1!
Αν και πήγε και ο persona και οι γιατροί σήκωσαν τα χέρια, είπαν δεν φτιάχνεται με τίποτα! :2funny:

Μα εκεί γνωριστήκαμε!
Η επιστήμη έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά και για τους 2... :rolleyes:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εισαι Σαλονικιος να σε κυκλοφορισω και να σε γνωρισω στις δικες μου; να σου ανεβουν ολα

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όχι, ίσα ίσα τα γούστα μου είναι όπως λένε όλοι περίεργα. Οι κοπελιές που μου αρέσουν δεν αρέσουν στους άλλους. Δέ ξέρω γιατί, όμως ισχύει. Αυτό βέβαια υποτίθεται οτι είναι καλό αλλά αρχίδια.

Ρε παιδιά, τα έχω βρεί με τον εαυτό μου. Θέλω να τα βρώ πιο πολύ με το να βγάλω αυτές τις δυσάρεστες σκέψεις απο πάνω μου και να νιώσω ευτιχισμένος, έχω να νιώσω ευτιχισμένος απο τότε που δε με ενδιέφεραν οι γυναικες.

Αλλά και αυτό δε κράτησε πολυ γιατι απο το γυμνάσιο κιόλας οι κοπελιές του σχολείου με κοροίδευαν.
Μα ρε συ τι έχεις βρει;
Νομίζεις ότι έχεις βρει κάτι αλλά είναι λάθος.
Ακου τι σου λένε οι άλλοι εδώ πέρα! Διαβάζω πολλές σωστές απόψεις.
Μπορεί να σε πληγώνει να δεχτείς κάποια πράγματα που σου λένε αλλά είναι τα μόνα που μπορούν να σε οδηγήσουν έξω από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι (πρωτίστως) ψυχοσυναισθηματικά.

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
bazogamias καλησπέρα. Καταρχήν μην αναλώνεσαι στο internet να βρεις απαντήσεις. Απο τα post σου φαίνεσαι έξυπνος και κοινωνικός. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις γυμναστική, όχι για να γίνεις φέτες, αλλά για να ανεβάσεις λίγο τη διάθεσή σου. Είναι επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι η γυμναστική ενεργοποιεί την ενδορφίνη, την ορμόνη που μας κάνει να αισθανόμαστε χαρούμενοι. Έπειτα μίλα με τις γυναίκες, βγες μαζί τους έστω και φιλικά και δες τι πραγματικά κοιτάνε στους άντρες - να είσαι λίγο πιο παρατηρητικός. Όσο για τις συμβουλές που σου δίνουν οι ωραίοι άντρες του site μην τους ακούς, δεν μετράει ούτε η ομορφία ούτε η αρρενοπότητα, γιατι αν μετρούσαν αυτά τότε οι υπόλοιποι δεν θα γαμούσαν. Η ομορφιά μετράει κατά 20% το παν είναι η προσωπικότητα που την υποστηρίζει αυτή την ομορφιά. Ρώτα για αυτό όποια γυναίκα θέλεις, θα δεις ότι όλες ξενερώνουν με όλους τους ωραίους άντρες, τους δήθεν που βασίζονται μόνο στην ομορφιά και επαναπαύονται σε αυτή και μετά αναρωτιούνται τι βρήκε η γκόμενα μου σε αυτό τον άσχημο;; Αν πάλι είσαι απελπισμένος στείλε μου pm θα σου δώσω καποιες πληροφορίες για τη seduction community που πραγματοποιεί 3ημερα σεμινάρια στο las vegas και απευθύνεται σε τύπους που είναι απελπισμένοι για οποιονδήποτε λόγο και δεν μπορούν να βρουν γκόμενα. Μετά το σεμινάριο όλοι έβγαιναν με μουνάρες. Εκεί θα καταλάβεις γιατί δεν γαμάνε οι ωραίοι ;)  

3ημερα σεμιναρια στο λας βεγκας και μετα θα βγαινει με μουναρες...καλη φαση...ελεος ρε φιλε

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Όχι δεν είμαι σαλονικιός  :).

Τα έχω βρεί με τον εαυτό μου ρε παίδες, γιατί αρνείστε να το καταλάβετε? Μια χαρά περνάω και όταν είμαι μόνος μου αλλά και όταν είμαι με τους φίλους μου.

Το πρόβλημα μου είναι καθαρά αντικειμενικό.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ασχετο: Παθος για γυναικα γιατι εισαι 5στερος και εχεις 326 μηνυματα; εσωσες τον κοσμο και τσιμπησες κανα παραπανω;

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Όχι δεν είμαι σαλονικιός  :).

Τα έχω βρεί με τον εαυτό μου ρε παίδες, γιατί αρνείστε να το καταλάβετε? Μια χαρά περνάω και όταν είμαι μόνος μου αλλά και όταν είμαι με τους φίλους μου.

Το πρόβλημα μου είναι καθαρά αντικειμενικό.

Ωραία επειδή μπορεί να μην έχω καταλάβει τι εννοείς "τα έχω βρει με τον εαυτό μου" μας εξηγείς σε παρακαλώ τι εννοείς ακριβώς όταν το λες αυτό;
Πχ,
- είμαι χοντρός και ασχημος και μου αρέσει που είμαι έτσι και ας μην έχω γκόμενα
- είμαι χοντρός και άσχημος και δε μου αρέσει που είμαι έτσι αλλά τι να κάνουμε
- είμαι χοντρός και άσχημος και θέλω να το αλλάξω αυτό
- είμαι χοντρός και άσχημος και θέλω να είμαι έτσι, θελω να έχω και γκόμενα

πλζ δώσε μια εξήγηση για να καταλάβω

Επισκέπτης
ασχετο: Παθος για γυναικα γιατι εισαι 5στερος και εχεις 326 μηνυματα; εσωσες τον κοσμο και τσιμπησες κανα παραπανω;

οχι φίλε μου απλά είμαι εδώ από τις πρώτες ημέρες που δημιουργήθηκε το site και τα περισσότερα ποστ τα έχασα όταν άλλαξε μορφή. Τον κόσμο και να ήθελα δεν μπορώ να τον σώσω  ;)

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ο κοσμος εχει τελειωσει ηδη σωστα! οκ το ειχα απορια. ναι ρε μπαζογαμια την μπερδεψες την κουκλα μας ειναι και λιγες εδω πρεπει να τις εχουμε στα ωπα ωπα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom