Νέα

Ένας αποτυχημένος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bazogamias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 241
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Karakitsos

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
Η πραγματική τραγωδία θα ήταν να ήσουν εμφανίσιμος/ ευκατάσταστος/ ευφυιής- κοινωνικός και να μην σταυρώνεις γκόμενα...
Τουλάχιστον τώρα έχεις εξήγηση...

Πες τα ρε μεγαλε εδω εγω με τοσα προσοντα και την εχω κανει λαστιχο!!! :jerking:

Οσο για σενα παλικαρι που εχεις αυτο το προβλημα να σου πω!!

Αφου εισαι τοσο χαλια οσο λες, η μονη λυση ειναι να εχεις πανω σου ενα χαπακτιριστικο που να σε κανει
να ξεχωριζεις. κατι που να ειναι για μια κατηγορια γυναικων φετιχ

Π.Χ

- φορα δερματινα, τιγρε κτλ (εκεντικο ντυσημο)

- ξυρισε το καιφαλι σου η μακρινε το μαλλι σου

- πετα πανω σου καμια 20αρα τατου

- παιξτω διανοουμενος σε σημειο εκριξης

- ασε μουστακι, μουσι, φαβοριτες κτλ

- πλακωσου στα βαροι να γινεις τουμπανο

βρες τελως παντων κατι που και να σου παει και τονισε το σε υπερβολικο βαθμο.

να σου πω και ενα παραδειγμα. ενα παλικαρι που ξερω εχει το μισο του προσωπο καμενο απο φωτια. για να το καλυψει αρχισε να αφεινει μαλλι που σημερα φτανει κατω απο το κολο του, εχει λιωσει που λες στα μουνακια....

αν αυτο το παλικαρι τα καταφερνει τοτε δεν υπαρχουν δικαιολογιες.
και αν εχεις κανα ψιλοκουσουρι που δεν μας λες να σκευτεσαι πως ειναι το δυνατο σημειο της γοητια σου

ziggolo24

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
6
να σου πω και ενα παραδειγμα. ενα παλικαρι που ξερω εχει το μισο του προσωπο καμενο απο φωτια. για να το καλυψει αρχισε να αφεινει μαλλι που σημερα φτανει κατω απο το κολο του, εχει λιωσει που λες στα μουνακια..
:2funny: :2funny:

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Παιδια γεια σας.Γραφω πολυ σπανια,σχεδον ποτε,αλλα το ποστ του φιλου μου κεντρισε το ενδιαφερον.Εγω λοιπον ειμαι ακριβως το αντιθετο απο αυτο που περιγραφει ο φιλος.Ημουνα πολυ κολοφαρδος και γεννηθηκα πολυ ομορφος και γονιδιακα με ωραιο σωμα σε βοηθεια με αθλητισμο.Απο μικρο παιδι εχω πολλες εμπειριες με γυναικες,οπου πιστεψτε με δεν εχω κανει ποτε καμακι γιατι δε χρειαστηκε ποτε.Εχω γαμησει συμμαθητριες,μαναδες,ξαδελφες,συμφοιτητριες,καθηγητριες..Εχω καταληξει στο οτι οι γυναικες οντως ειναι ολες πουτανες  :) και κυριως κοιταζουν την εξωτερικη εμφανιση παρα πολυ.Εχω απειρες εμπειριες παιδια οπου μαζι μου εχουν κερατωσει σχεσεις 7 ετων,συζυγους,κτλ..ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.Απο εμπειρια που εχω οπου εζησα 2 χρονια εξωτερικο,σε πληροφορω πως ποτε καμια γυναικα δε ξεφτυλιστηκε στο σημειο που ξεφτυλιστηκε η ελληνιδα.Εκει φιλε πραγματικα μετραει η επικοινωνια και οχι τοσο η εξωτερικη εμφανιση,Ειχα συμφοιτητες ακριβως οπως περιγραφεις και εσυ τον εαυτο σου,που τα ειχανε με ωραιες κοπελες,οι οποιες ποτε δε γυρισαν να με κοιταξουν.Εξω υπαρχει σεβασμος και αξιοπρεπεια,δεν ειναι ολα του δειξε και της μοστρας οπως ειναι στην Ελλαδα.Εχω τοσες εμπειριες να σας πω ρε παιδια,που πραγματικα εχω καταληξει πως οι Ελληνιδες ειναι οι κατεξοχην ρατσιστριες στο θεμα της εμφανισης,αλλα επεισης εχουν πολλα ψυχολογικα προβληματα.Συμπερασμα:Φιλε πηγενε να ζησεις εστω και για λιγα χρονια εξωτερικο,πραγματικα θα εκτιμησεις τι σημαινει επικοινωνια,η Ελλαδα ειναι γτπ σε αυτα τα θεματα,οπως και σε πολλα αλλα..Εχεις πεσει και στην περιπτωση και εισαι αναμεσα σε Ελληνιδες,δε προκειται εδω να βρεις τιποτα.ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Πέστα, γιατί νομίζουν ότι κάνω πλάκα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
kakara να κρυβομαστε δλδ αν σε πετυχουμε ε; καλα κανεις και εγω στο σπορ ειμαι. δεν παιζει ρολο ομορφος ασχημος ο αντρας πρεπει να ναι αρρενωπος οχι κουκλα.θεμα ψυχολογιας ολα ειναι δεν εισαι αποτυχημενος ΟΡΜΑ σαν να ερχεται το τελος στα αρχιδια σου ολα, βλεπω κατι παιδια σε καροτσακια η με κομμενα χερια ποδια και λεω ευτηχως ειμαι καλα.

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δε ξέρω ρε παιδιά, δε θα βγεί τίποτα. Τον John Merrick τον έχετε ακούσει? Απο την ταινία "Ο άνθρωπος ελέφαντας"? Είναι αληθινή ιστορία.

Ντάξ, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είμαι σαν και αυτόν τον άτυχο, όμως μέχρι τώρα, τα αποτελέσματα μου στις γυναίκες είναι τα ίδια με αυτού. Μηδέν δηλαδή.

Α! Αυτός είχε πιο πολλές φίλες απο μενα.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειναι ρε παιδια το μουνι το παν, χαλαρωσε κοιτα την παρτη σου περνα καλα με φιλαρακια ντυσου παρε οτι θες και πανε στα μπουρδελα θα ερθει με τον καιρο και η γκομενα

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Φιλε rossi,για μας μπορει να μη ειναι γιατι εχουμε ηδη εμπειριες και εγω προσωπικα ειμαι 28 και εχω βαρεθει κιολας,κοιταζω να ασχολουμε και με αλλα πραγματα που μου αρεσουν.Για το φιλο ομως που δεν εχει ξανακανει σχεση με γυναικα,οντως μπορει να ειναι το παν,γιατι ειναι και βιολογικη αναγκη.Φιλε εγω σου προτεινω το εξης:Το καλοκαιρι που ερχετε ξεκινα ταξιδι σε εξωτερικο και γυρνα χωρες.Oσο για διαμονη θα μενεις σε hostels,οπου μπορεις ανετα να κλεισεις μεσω internet.Θα κανεις τοσες γνωριμιες,που σου εγγυωμε οτι και θα γαμησεις και σχεση θα προλαβεις να κανεις.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους
φιλαρακι μου τα λεφτα ειναι ενα θεμα καπως περιεργο
τα αλλα ομως απο τη στιγμη που τα εχεις εντοπισει δεν εχεις παρα να προσπαθησεις
να τα μονταρεις
οκ ισως και να μην εχει και το τελειο αποτελεσμα αλλα σιγουρα κατι θα δεις
απο οτι καταλαβαινω προβλημα στο μπλα μπλα δεν εχεις οπου αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα των ανδρων σημερα
οποτε ξαναλεω οτι αφου ''βρηκες'' τι φταιει δεν εχεις παρα να προσπαθησεις να το αλλαξεις

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Χριστος Ανεστη Νικολιο παλι εδω;  :) τι λεει; +φωνω

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
αστα να πανε και εμενα ολοι οι φιλοι πηγαν στα χωρια τους εκλεισα και το μαγαζι για σημερα και καθησα μεσα

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μπαζογαμια με τι τροπο τις την πεφτεις; θελουν προλογο ξερεις εφε και ψεμα

Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Like
12
Πόντοι
0
Bazogamias,
Έχεις ακούσει ποτέ για τις "chubbychasers";
Ψάχτο στο google και θα δεις πόσες γουστάρουν τους χοντρούς και μόνο αυτούς.

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ε κοίτα, εφέ και ψέμα πόσο να πουλήσω? Αν προσποιηθώ οτι είχα πολλές σχέσεις, θα φανεί το ψέμα.

Άν πάει η κουβέντα εκεί δε θα πώ όμως οτι είμαι πουθενάς, λέω οτι είχα λίγα πράγματα αλλα οτι δε θέλω να τα συζητάω πολύ αυτά.

Γενικά ενα πλεονέκτημα είναι οτι μπορώ να κάνω τις γυναίκες να γελάνε πολύ εύκολα, όχι σε στύλ καραγκιόζης όμως.

Όταν είναι να την πέσω το κάνω πάλι σε στυλ ανάλαφρο, θα έχω το χαμόγελο, δε θα γελάω αλλά θα φαίνομαι χαλαρός. Όταν φάω την πίτα δε θα πτοηθώ, θα συνεχίσω όπως πριν.

Οι σωστές γυναίκες φαίνονται όταν παρ΄ όλο που σε χυλοπιτιάζουν δεν είναι κομπλεξικές ώστε να μη σου μιλάνε αργότερα.

OP
OP
B

bazogamias

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
mateochub2, δεν είμαι τόσο χοντρός. Είμαι κυρίως άσχημος. Στα κιλά, αφού έχασα τα πολλά, είμαι ψιλοχαλαρός πλέον.

Άν δε ντρεπόμουν, ίσως να πόσταρα καμιά φώτο, έτσι για να σας κόψω την όρεξη (υπερβάλλω  :cheesy:).

Επισκέπτης
mateochub2, δεν είμαι τόσο χοντρός. Είμαι κυρίως άσχημος. Στα κιλά, αφού έχασα τα πολλά, είμαι ψιλοχαλαρός πλέον.

Άν δε ντρεπόμουν, ίσως να πόσταρα καμιά φώτο, έτσι για να σας κόψω την όρεξη (υπερβάλλω  :cheesy:).
Η ηττοπάθεια σου φταίει!
Όσο έχεις αυτήν την γνώμη για τον εαυτό σου δεν πρόκειται να δεις προκοπή!
Έξω πάντως θα έβρισκες την υγειά σου!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ε κοίτα, εφέ και ψέμα πόσο να πουλήσω? Αν προσποιηθώ οτι είχα πολλές σχέσεις, θα φανεί το ψέμα.
Τα ψέματα ΔΕΝ οδηγούν πουθενά. Αν θέλεις να πεις ότι έκανες κάτι καλύτερα να είναι αλήθεια.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Φιλε rossi,για μας μπορει να μη ειναι γιατι εχουμε ηδη εμπειριες και εγω προσωπικα ειμαι 28 και εχω βαρεθει κιολας,κοιταζω να ασχολουμε και με αλλα πραγματα που μου αρεσουν.Για το φιλο ομως που δεν εχει ξανακανει σχεση με γυναικα,οντως μπορει να ειναι το παν,γιατι ειναι και βιολογικη αναγκη.Φιλε εγω σου προτεινω το εξης:Το καλοκαιρι που ερχετε ξεκινα ταξιδι σε εξωτερικο και γυρνα χωρες.Oσο για διαμονη θα μενεις σε hostels,οπου μπορεις ανετα να κλεισεις μεσω internet.Θα κανεις τοσες γνωριμιες,που σου εγγυωμε οτι και θα γαμησεις και σχεση θα προλαβεις να κανεις.

Δεν θα γαμήσει ούτε μία.
Εκτός και αν πάει Ταϋλάνδη ή γενικά σε χώρες με μαζικό αγοραίο έρωτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom