bazogamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ευγενικά: παπάρια μάντολες. Γαμάνε οι θαραλέοι που βλέπονται.
οποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει!δεν γαμανε οι ωραιοι,γαμανε οι θαρραλεοι
ποιοσ σου ειπε οτι ειμαι εκτος χορου???και εγω τα ιδια περναωοποιος ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγουδια ξερει!
ΟΧΙ ρε μη το ξαναπεις αυτο! σιγουρα η εμφανιση παιζει ρολο, αλλα οι γκομενες δεν κοιτανε μονο τη φατσα, κοιτανε και το χαρακτηρα.. εσυ φαινεσαι καλο παιδι μην κολλας ρεεεΕυγενικά: παπάρια μάντολες. Γαμάνε οι θαραλέοι που βλέπονται.
Υπουργέ, δεν είμαι κάποιος που θα δείς στον δρόμο να φέρεται όπως τα nerds στις αμερικάνικες ταινίες.
Την πέφτω στις γυναίκες. Τους μιλάω, "χώνομαι". Όμως απο τις κομπλεξικές εισπράτω αδιαφορία, απο τις πιο σωστές εισπράτω ευγενική χυλόπιτα και φιλία...
η ζωη εχει οψεις καποτε θα δεις κ εσυ την ευχαριστη οψη της.Εεεεεε, δηλαδή τι να κάνω? Να την αρπάξω απο το μαλλί?
Προτιμώ αγάμητος και ελεύθερος παρά να έχω πηδήξει χωρίς λεφτά και να πάω φυλακή .
Υπουργέ, δεν είμαι κάποιος που θα δείς στον δρόμο να φέρεται όπως τα nerds στις αμερικάνικες ταινίες.
Την πέφτω στις γυναίκες. Τους μιλάω, "χώνομαι". Όμως απο τις κομπλεξικές εισπράτω αδιαφορία, απο τις πιο σωστές εισπράτω ευγενική χυλόπιτα και φιλία...
Συμφωνώ !Boy πιστεύω το γεγονός και μόνο ότι λες είμαι χοντρός άσχημος όχι πλούσιος κτλ αλλά και το ύφος των Post που κάνεις καταδεικνύουν έναν άνθρωπο που έχει τον εγκέφαλο και τη πλήρη γνώση του τι του γίνετε άρα και έξυπνο.Το post του φίλου που γράφει <<σκέψου να ήσουν ο brad pit και να μη γάμαγες>> καταμαρτυράει το τι συμβαίνει...Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους ανεξαρτήτως εμφάνισης και λοιπών χαρακτηριστικών...Μια δική μου συμβουλή είναι μπες σε παρέες γίνε η ψυχή της παρέας χωρίς να γίνεσαι γλειώδης...Χαμογέλα...πέρνα καλά...Ξέφυγε απο τη μιζέρια σου.Το πιο αντιπαθητικό ενός άντρα δεν είναι η εμφάνιση ή η φτώχεια....Είναι η μιζέρια
σκεφτειτε ολοι να του βρειτε καποια!τι διαολο καποια θα υπαρχει!
σκεφτειτε ολοι να του βρειτε καποια!τι διαολο καποια θα υπαρχει!
εντελως φιλικα στο λεω ασε τις βλακειες για χαπια.ρωτα ολους αυτους που νομιζεις ομορφους αν ειναι ευτυχισμενοι και θα με θυμηθεις.κοιτα να περασεις καλα τη λιγοστη μας ζωη και ασε ττην ευρεση λυσεων σε μπορδελοσαιτ,εξω ειναι η ζωη.με πουτανες δεν πας;Εγώ είμαι ο αποτυχημένος.
Είμαι 30 περίπου και δεν είχα ποτέ σχέση. Ο λόγος: είμαι άσχημος και χοντρός. Δε ξέρω άν θα μέτραγε στην περίπτωσή μου, αλλά δεν έχω και πολλά λεφτά, το οποίο θα ήταν πλεονέκτημα.
Το μόνο που καταφέρνω να κάνω είναι να τις κάνω να γελάνε και να με βλέπουν φιλικά :-. Όχι οτι δεν εκτιμάω την φιλία τους, αλλά άν σου αρέσει η κοπελιά και θές να την φιλίσεις, διάολε, δεν αντέχεις να σου λέει για τους γκόμενους που γουστάρει .
Πρίν απο ένα χρόνο άρχισε να με στεναχωρεί πιό πολύ απ' ότι συνήθως. Είμαι σε κατάσταση ψιλο-κατάθλιψης. Έλεος δηλαδή ούτε τσόντα δε μπορώ να δώ πια επειδή βλέπω που φιλιούνται και στεναχωριέμαι επειδή σκέφτομαι ότι είμαι τόσο μαλάκας που δε μπορώ να το κάνω και γώ.
Σκέφτομαι να αρχίσω να παίρνω κανένα φάρμακο που μηδενίζει την λίμπιντο αλλά δε ξέρω άν σταματάει μόνο την στύση. Θέλω κάτι που να σταματάει και την επιθυμία να είσαι με μια κοπέλα.
Κάποιος καμιά ιδεά?
Ευχαριστώ