Νέα

Ενας ανωνυμος αγαπουλης κραζει μπουρδελιαρηδες......

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Μηνύματα
17.680
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
παρακολουθουμε ολοι το θρεντ της εβιτας? :2funny:
 

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πέστε μου μόνο σε ποια σελίδα αρχίζει να γράφει για το θέμα την ανάλυσή του ο Μπολντερμόρτης,τίποτα άλλο. :grin:
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Σε γενικές γραμμές συμφωνάμε.

Το θέμα είναι

α) αν τρως γκούντυς και νομίζεις ότι μόλις σου σέρβιραν ένα αργεντίνικο φιλέτο έχεις πρόβλημα.

β) να μην έχεις φτάσει στο σημείο να γυρνάς κάθε βράδυ σπίτι σου κουρασμένος, βαριεστημένος μπλα μπλα μπλα και πάντα να καταλήγεις στο φαστφουντάδικο της γειτονιάς σου. Τότε δε φταίει η γκόμενα που δεν ήταν σπίτι να σου μαγειρέψει  :knockinb:

Κάτσε ρε lucky_striker!
α) Για σπιτικό φαγητό μιλάγαμε! Πότε ήταν η τελευταία φορά που στο σπίτι σου σου σέρβιραν αργεντίνικο φιλέτο;

β) Υπαινίσεσαι ότι ένα αργεντίνικο φιλέτο είναι ανώτερο από ένα Deluxe burger! Νομίζω ότι χάνεις το νόημα.
Η διαφορά του "σπιτικού φαγητού" από το "έξω" δεν είναι στο φαγητό.
Μπορείς να φάς έξω πολύ καλύτερα πιάτα - από τεχνικής άποψης πάντα.
Η διαφορά - που πιστεύω ότι πας να δείξεις - είναι ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.
Το σπιτικό ξέρεις ότι η δικιά σου το έφτιαξε ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ και θα το φας ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Αυτό για κάποιους έχει αξία.
Το θέμα είναι ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;!;
Όσο σκατάς (σαν τον "αγαπούλη") θα ήμουνα αν έλεγα ότι αυτοί που θέλουν το "αίσθημα" ή το "κυνήγι" είναι μαλάκες, κομπλεξαρισμένοι, αγάμητοι, φλώροι, (ότι θες βάλε)...
... άλλο τόσο είναι και αυτοί που χαρακτηρίζουν άσχημα (χωρίς να ξέρουν τίποτε άλλο) αυτούς που τους νοιάζει το ΠΙΑΤΟ και όχι το σερβίρισμα.

Έτσι δεν είναι;
 

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.128
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
θα συμφωνησω μονο αν αναφερεσαι στο συναισθηματικο κοστος.ολα τα υπολοιπα τα βρισκω γυφτιες. ;)
Αυτο το συναισθηματικο κοστος γαμαει......
Τα υπολοιπα φτιαχνονται ξανα
 

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.128
Κριτικές
12
Like
1.652
Πόντοι
3.575
οχι βρε αγαπη μου γυφτια θεωρω να υπολογιζει καποιος με κομπιουτερακι τοσα χαλασα εγω,τοσα αυτη τοσα θα εδινα σε πουτανα...αυτο μου κανει λιγο ξεφτιλα πως να το πω?
Οταν βρισκεις εκτιμηση και ουσια τιποτα δεν ειναι υπολογησιμο....
 

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Μηνύματα
378
Like
0
Πόντοι
1
Κάτσε ρε lucky_striker!
α) Για σπιτικό φαγητό μιλάγαμε! Πότε ήταν η τελετυαία φορά που στο σπίτι σου σου σέρβιραν αργεντίνικο φιλέτο;

β) Υπαινίσεσαι ότι ένα αργεντίνικο φιλέτο είναι ανώτερο από ένα Deluxe burger! Νομίζω ότι χάνεις το νόημα.
Η διαφορά του "σπιτικού φαγητού" από το "έξω" δεν είναι στο φαγητό.
Μπορείς να φάς έξω πολύ καλύτερα πιάτα - από τεχνικής άποψης πάντα.
Η διαφορά - που πιστεύω ότι πας να δείξεις - είναι ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.
Το σπιτικό ξέρεις ότι η δικιά σου το έφτιαξε ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ και θα το φας ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Αυτό για κάποιους έχει αξία.
Το θέμα είναι ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;!;
Όσο σκατάς (σαν τον "αγαπούλη") θα ήμουνα αν έλεγα ότι αυτοί που θέλουν το "αίσθημα" είναι μαλάκες, κομπλεξαρισμένοι, αγάμητοι, φλώροι, (ότι θες βάλε)...
... άλλο τόσο είναι και αυτοί που χαρακτηρίζουν άσχημα (χωρίς να ξέρουν τίποτε άλλο) αυτούς που τους νοιάζει το ΠΙΑΤΟ και όχι το σερβίρισμα.

Έτσι δεν είναι;
τύπε θες μία καζάνι φακή δικιά σου ή μισό ταψί γαλακτομπούρεκο (εισαγωγής);
 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.783
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Κάτσε ρε lucky_striker!
α) Για σπιτικό φαγητό μιλάγαμε! Πότε ήταν η τελετυαία φορά που στο σπίτι σου σου σέρβιραν αργεντίνικο φιλέτο;

Την τελευταία φορά που το "ζήτησα" και το "πλήρωσα" αναλόγως.


β) Υπαινίσεσαι ότι ένα αργεντίνικο φιλέτο είναι ανώτερο από ένα Deluxe burger! Νομίζω ότι χάνεις το νόημα.
Η διαφορά του "σπιτικού φαγητού" από το "έξω" δεν είναι στο φαγητό.
Μπορείς να φάς έξω πολύ καλύτερα πιάτα - από τεχνικής άποψης πάντα.
Η διαφορά - που πιστεύω ότι πας να δείξεις - είναι ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ.
Το σπιτικό ξέρεις ότι η δικιά σου το έφτιαξε ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ και θα το φας ΜΟΝΟ ΕΣΥ. Αυτό για κάποιους έχει αξία.
Το θέμα είναι ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;!;
Όσο σκατάς (σαν τον "αγαπούλη") θα ήμουνα αν έλεγα ότι αυτοί είναι μαλάκες, κομπλεξαρισμένοι, αγάμητοι, φλώροι, (ότι θες βάλε)...
... άλλο τόσο είναι και αυτοί που χαρακτηρίζουν άσχημα (χωρίς να ξέρουν τίποτε άλλο) αυτούς που τους νοιάζει το ΠΙΑΤΟ και όχι το σερβίρισμα.

Έτσι δεν είναι;

Δε μιλάω για το σερβίρισμα. Ούτε για το πιάτο.

Μιλάω για το effort εκάστου.

Η τεχνική στο πιάτο που θα φας έξω είναι (θες δε θες) επιτηδευμένη για να είναι τέτοια.

Το φαγητό που θα φας στο σπίτι σου είναι δικός σου καρπός.

Άμα είναι σκατά (γιατί εσύ τα έχεις κάνει σκατά) φάε γκούντυς. Αν το έχεις στο μαγείρεμα δε θα φας γκούντυς.

Απλό.

Για τους χαρακτηρισμούς του "αγαπούλη" σχολίασα νωρίτερα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom