Επισκέπτης
λιονταρι μου...σταυραητε μου...γοριλα μου εσυ...εμενα ειπες γατουλη
![]()
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
λιονταρι μου...σταυραητε μου...γοριλα μου εσυ...εμενα ειπες γατουλη
![]()
κοιτα το αβαταρ μου ρε λακη
![]()
ποια εισαι εσυ ρε πουστη μουλιονταρι μου...σταυραητε μου...γοριλα μου εσυ...![]()
εγω αγαπη μου εσενα στο ψιλο?ποτε!!!ποια εισαι εσυ ρε πουστη μου
που με παιρνεις και στο ψιλο![]()
εγω αγαπη μου εσενα στο ψιλο?ποτε!!!
Θεσσαλονικιά που δίνει κώλο.ρε παιδια... ρε παιδια... ειπαμε ειμαι χαζουλα...τι εννοεις δικια μας?
Υπονοούμενο ότι δεν κάνει(ς) πίπες?
Ok got it!![]()
καλα ολα αυτα, το 'ς' γτ σε παρενθεση?![]()
Φίλε μερικές φορές θέλω την φακή, άλλες ένα γαλακτομπούρεκο.τύπε θες μία καζάνι φακή δικιά σου ή μισό ταψί γαλακτομπούρεκο (εισαγωγής);
Θεσσαλονικιά που δίνει κώλο.
[/quote
αντε εγω ναι...εσυ γιατι δικιας μας?αχ παλι με μπλεξατε...λες να φταινε οι ξανθιες ανταυγιες?
Γιατί μπορεί να είσαι εσύ στο άβατάρ σου και να παρεξηγιόσουν
Πες μου αν έχεις λάβει κανά τέτοιο πμ όσο καιρό είσαι στο site να πάω να δαγκώσω τον τοίχο μου!
Δε θυμάμαι σε ποιο φόρουμ κάπου έκανε καμάκι ένας τύπος σε μία γκόμενα γιατί είχε δηλώσει ότι έμοιαζε με το άβατάρ της το οποίο ήταν τέτοιο καρτούν, manga, δanga, anime πως διάολο τα λέτε αυτά.
> Μιλάω για το effort εκάστου.Την τελευταία φορά που το "ζήτησα" και το "πλήρωσα" αναλόγως.
Δε μιλάω για το σερβίρισμα. Ούτε για το πιάτο.
Μιλάω για το effort εκάστου.
Η τεχνική στο πιάτο που θα φας έξω είναι (θες δε θες) επιτηδευμένη για να είναι τέτοια.
Το φαγητό που θα φας στο σπίτι σου είναι δικός σου καρπός.
Άμα είναι σκατά (γιατί εσύ τα έχεις κάνει σκατά) φάε γκούντυς. Αν το έχεις στο μαγείρεμα δε θα φας γκούντυς.
Απλό.
Για τους χαρακτηρισμούς του "αγαπούλη" σχολίασα νωρίτερα.
που ζεις καλε??
απλως θελω να σ'ακουω να το λεςΔικιά μας γιατί είσαι πατριώτισσα και διπλά δικιά μας αν δίνεις κώλο.Τι δεν κατάλαβες πάλι?
Στον κόσμο μου εδώ και 24 χρόνια.
ΥΓ. γιατί σου σβήσανε το ποστ για την κοιλιά του Αχιλλέα?
θα μας πεις πια καυλιτσα εισει εσυαπλως θελω να σ'ακουω να το λες.ασχετο αλλα εκανα σχολιο στο θρεντ της ευας και μου το σβησε >
![]()
σου το εγραψα και εκει πριν το σβησει ο κακος κυριουλης.κι εγω αυτο σκεφτηκα.και η κοπελια μπαμπατσικια.λες αυτο να τον πειραξε?εεε εγραψα σε θρεντ βιζιτας, παντα τα σβηνουν.
ρε συ την ειδες?? ιτς φακιν χιουτζ :-
> Μιλάω για το effort εκάστου.
Προσπάθεια υπάρχει και στο "έξω" πάλι εκάστου.
>Το φαγητό που θα φας στο σπίτι σου είναι δικός σου καρπός.
It takes two to dance -στο σπίτι- φίλε.
Για να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις μας:
Τι υποστηρίζεις για τους μπουρδελιάρηδες;
σου το εγραψα και εκει πριν το σβησει ο κακος κυριουλης.κι εγω αυτο σκεφτηκα.και η κοπελια μπαμπατσικια.λες αυτο να τον πειραξε?![]()