Νέα

Ενας ανωνυμος αγαπουλης κραζει μπουρδελιαρηδες......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Στο έξω δεν υπάρχει προσπάθεια.

Υπάρχει προσπάθεια στη δουλειά για να βγάλεις τα γκαφρά και προσπάθεια στο να βρεις σε ποια θα τα ακουμπήσεις ώστε "να μην πάνε χαμένα".

Αυτό είναι προσπάθεια η οποία όμως δεν έχει άμεση σχέση με το ζητούμενο.

Αυτό ακριβώς. It takes two to dance.

Διάλεξε το ταίρι σου, μάθε του χορό, σύρ'τον ωραία και θα ακολουθήσει. Αυτό είναι effort.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον που το κάνει συνειδητά.

Κι συνειδητά εννοώ αυτό που είπα πριν. Θες γκούντυς μια στο τόσο για τον άλφα βήτα λόγο? Φάε και καλή σου όρεξη.

Μη μου ονομάζεις τα γκούντυς εστιατόριο με βραβείο μισελέν.

Δε θέλω να κόψω το διάλογο αλλά νομίζω το πρώτο μου ποστ στο παρόν θρεντ ήταν κατατοπιστικότατο. Μη λέμε τα ίδια.

στηριζω λακη.
αν κ οι πατατες των γκουντις αξιζουν ενα βραβειακι θαρρω :birdman:

Επισκέπτης
απλα γκομενες δεν γραφουν σε αυτα τα θρεντς, κι ας εχει 4578 οφ τοπικ ποστς.
αλλα οχι κ μπαμπατσικια ρε συ.. απλα εχει ανοικτη λεκανη κ φαινεται μεγαλοκωλα αλλα δεν ειναι.
αλλα ρε συ τι κοιλια εχει αυτος. μα να γυριζεις ταινια κ να σε βαζουν να σε γαμαει αυτος?? :2funny:
αδικια...γιατι δηλαδη εμεις δεν εχουμε γνωμη?τωρα για τον τυπο τι να πω?τα λογια ειναι περιττα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
αλλα ρε συ τι κοιλια εχει αυτος. μα να γυριζεις ταινια κ να σε βαζουν να σε γαμαει αυτος?? :2funny:
άσχετη.προσθέτει originality στο σκηνικό της φαντασίωσης του θεατή και φέρνει πελατάκια.Αχ μικρούλα Βέλβυ είσαι και παλιά εδώ τρομάρα σου.

Επισκέπτης
άσχετη.προσθέτει originality στο σκηνικό της φαντασίωσης του θεατή και φέρνει πελατάκια.Αχ μικρούλα Βέλβυ είσαι και παλιά εδώ τρομάρα σου.
ενας που εκανε σχολιο για την κοιλια του δεν του το σβησανε.καταγγελω καταφορη αδικια :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ενας που εκανε σχολιο για την κοιλια του δεν του το σβησανε.καταγγελω καταφορη αδικια :2funny:
Χρειάζεται η κοιλιά λέμε."Τώρα κι εσύ μπορείς" να γαμήσεις την πορνστάρ.Κάτάλαβες?

OP
OP
Gator146

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16

Κι συνειδητά εννοώ αυτό που είπα πριν. Θες γκούντυς μια στο τόσο για τον άλφα βήτα λόγο? Φάε και καλή σου όρεξη.

Δε θέλω να κόψω το διάλογο αλλά νομίζω το πρώτο μου ποστ στο παρόν θρεντ ήταν κατατοπιστικότατο. Μη λέμε τα ίδια.

Πολλες φορες τα γκουντυς ειναι ανωτερα απο τα σπιτικα φαγητα....εκτος αν η ελλαδα ειναι τιγκα στις καλες "μαγειρισες" και μου διεφυγε..... :cheesy:

Επισκέπτης

Σόρρυ μαν....αλλά άμα υπάρχει κάποιος που δεν το "έχει" με το μαγείρεμα,και ξέρει να φτιάχνει μόνο μακαρόνια και ρύζι,και δεν έχει την οικονομική άνεση να τρώει σε εστιατόρια τι θα κάνει; Αναγκαστικά,θα φάει και στα goody's που είναι και φτηνότερα.....

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
πολυ σωστος...ευγε νεε μου...τωρα μεχρι κι εγω καταλαβα γιατι να παει καποιος στις πουτανες...

Tha sou doso kai ena allo paradeigma yia to ti mporei na einai to agoraio sex yia kapoious apo emas.
San tin proponisi tou podosfairisti metaxi ton dio agonistikon tis Kyriakis.
Me pianeis? ;)

Zito signomi kai palo apo to site yia tous haraktires, grafo apo to exoteriko.

Meta timis

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Έχει section που μπορείς να γράψεις κριτική για την "ταινία".

Δε νομίζω να μην την ανεβάσουν.

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135

Υπάρχει προσπάθεια στη δουλειά για να βγάλεις τα γκαφρά και προσπάθεια στο να βρεις σε ποια θα τα ακουμπήσεις ώστε "να μην πάνε χαμένα".

Αυτό είναι προσπάθεια η οποία όμως δεν έχει άμεση σχέση με το ζητούμενο.

Αυτό ακριβώς. It takes two to dance.

Διάλεξε το ταίρι σου, μάθε του χορό, σύρ'τον ωραία και θα ακολουθήσει. Αυτό είναι effort.

Υπάρχει όπως είπες και εσύ αλλά άλλου είδους. Το ότι είναι άλλου είδους δεν την ακυρώνει.

Μα για αυτό επιμένω! Για εσένα κάτι είναι ανώτερο (το εστιατόριο) και κάτι είναι κατώτερο (το γκούντις).
Έτσι δεν είναι; Αν ναι μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς όταν λες "εστιατόριο";

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Πολλες φορες τα γκουντυς ειναι ανωτερα απο τα σπιτικα φαγητα....εκτος αν η ελλαδα ειναι τιγκα στις καλες "μαγειρισες" και μου διεφυγε..... :cheesy:

Για πολλοστή και τελευταία φορά.

Εσύ την "κάνεις" τη μαγείρισσα.

Είτε καλή είτε κακή δικιά σου δουλειά είναι να τη φέρεις στα μέτρα σου.

ΥΓ. Εκτός αν αναφέρεσαι στο εμφανησιακό τμήμα οπότε πάσο (κι εκεί δικό σου θέμα είναι να βρεις αυτό που σου κάνει βέβαια)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

σιγα ρε τυπε.μαγειρευω εγω τελεια,δεν χρειαζομαι καμια γκομενα να μου μαγειρευει,να με γεμιζει συναισθηματικα και ερωτικα μου φτανει,δεν θελω κατι αλλο.ας ειναι καλη στα αλλα και χεστηκα να μαγειρευει καλα η οχι.

OP
OP
Gator146

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
33
Πόντοι
16

Δεν καταλαβες τυπε....αμα δεν θες να μπεις στην διαδικασια να γινεις Μποτρινι και να φτιαχνεις εστιατορια και θες απλα να φας και να χορτασεις την πεινα σου(μερικες φορες να φας και καλα) πας στα studio και τερμα.... :sunglasses:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Μα για αυτό επιμένω! Για εσένα κάτι είναι ανώτερο (το εστιατόριο) και κάτι είναι κατώτερο (το γκούντις).
Έτσι δεν είναι; Αν ναι μπορείς να ξεκαθαρίσεις τι εννοείς όταν λες "εστιατόριο";

Την ακυρώνει.

Η προσπάθεια στο άλμα εις μήκος είναι το να πηδάς μακρυά.

Η προσπάθεια στο άλμα εις μήκος του να βρεις λεφτά και να καταφέρεις να λαδώσεις τους κριτές δεν την κάνει προσπάθεια σχετική με το άθλημα.

Κούρασε το ζήτημα.

Αν δε συνεννοηθήκαμε μέχρι τώρα δεν πρόκειται να συμβεί στην πορεία.

Πάμε γι'άλλα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σιγα ρε τυπε.μαγειρευω εγω τελεια,δεν χρειαζομαι καμια γκομενα να μου μαγειρευει,να με γεμιζει συναισθηματικα και ερωτικα μου φτανει,δεν θελω κατι αλλο.ας ειναι καλη στα αλλα και χεστηκα να μαγειρευει καλα η οχι.
Ετσι ελεγα κι εγω, μεχρι που αρχισε καποια να μου βγαζει κατι φαγια που δεν μπορουσα να σταματησω να τρωω.
Ασε φιλε. Ολα παιζουν ρολο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom