Νέα

Ενας ανωνυμος αγαπουλης κραζει μπουρδελιαρηδες......

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 470
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
:thumbsup:
[URL unfurl="true"]http://1.bp.blogspot.com/_KTJWhtuRLac/SLz646Uv0uI/AAAAAAAAE00/ArASaIiFeb8/s1600/secret_diary_pic3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Πω πω μούναρος!

Φρέζα την περάσανε στη μούρη?

( μου τη δίνει όταν κάποιος έχει εν δυνάμει point και διαλέγει το λάθος τρόπο να το δείξει)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εξαρτάται τι ξήγες έχεις κάνει.
στις γυναίκες ισχύει σε όλες το ρητό
δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ ανέβει στο κρεβάτι.

αυτο λεμε τυπε μου  :grin:
ειδες που βιαζεσαι και εισαι παρορμητικος?
χωρις να ακους τον αλλον? Εγω σου φαινομαι για τυπακι
που δεν κανει τις εξηγησεις του? Απλα αυτες οι εξηγησεις δεν γινονται
δεκτες απο τις γκομενες τις καλες αφενος γιατι ετσι τις εχουν μαθει οι μουνοδουλοι
του κοσμου και αφετερου γιατι νομιζουν πως εισαι ο υπερανθρωπος που πρεπει να τα προλαβει ολα.

Και εφοσον δεν γινονται δεκτες και δεν θελω να πηδαω κατι μπαζα χοντρες
πηγαινω και πληρωνω... που το περιεργο και μας την λες  :grin:

kokorakis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πω πω μούναρος!

Φρέζα την περάσανε στη μούρη?

( μου τη δίνει όταν κάποιος έχει εν δυνάμει point και διαλέγει το λάθος τρόπο να το δείξει)
τύπε οκ, άμα παίρνεις καλύτερες μπράβο...
πλάκα κάνουμε εδώ...
μία ακόμα μέρα στο βερόπουλο
Fat+Woman.jpg

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ωραια και τα φαγητα απο τα γκουντυς ΛΙΟΝ7  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

οπως και τα σουβλακια.... εγω τα ευχαριστιεμαι... απλα δεν ειναι για καθε μερα.

Γιατι λιγωνεσαι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αυτο λεμε τυπε μου  :grin:
ειδες που βιαζεσαι και εισαι παρορμητικος?
χωρις να ακους τον αλλον? Εγω σου φαινομαι για τυπακι
που δεν κανει τις εξηγησεις του? Απλα αυτες οι εξηγησεις δεν γινονται
δεκτες απο τις γκομενες τις καλες αφενος γιατι ετσι τις εχουν μαθει οι μουνοδουλοι
του κοσμου και αφετερου γιατι νομιζουν πως εισαι ο υπερανθρωπος που πρεπει να τα προλαβει ολα.

Και εφοσον δεν γινονται δεκτες και δεν θελω να πηδαω κατι μπαζα χοντρες
πηγαινω και πληρωνω... που το περιεργο και μας την λες  :grin:

διόρθωση...
μουνόδουλοι του κόσμου δεν υπάρχουν.
μόνο στην ελλάδα βρίσκεις σε αφθονία αυτή την κατηγορία.
γι αυτό και έχεις και τόσες ελλεηνίδες.
απλά και περιεκτικά.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ωπ σας έχασα μέχρι να κάνω μπανάκι...είπε τίποτα έξυπνο η Λουκ να γυρίσω πίσω;;;

Dino Velvet

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
bolder συνταγες επιτυχιας δεν υπαρχουν η μαλλον υπαρχουν με τα στανταρντ αποτελεσματα..το θεμα ειναι να φτιαξεις δικια σου συνταγη ζωης και να πορευθεις οπως γουσταρεις..καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα θελω...και το πιο σημαντικο το υπαρχον συστημα στο ελλαντα δεν αναγνωριζει τιποτα...αφου γουσταρεις σκληρη εργασια και ανταγωνιστικοτητα σε θεμιτα πλαισια που θα σου δωσει και τις αναλογες απολαβες κοπανησε την για εξω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
bolder συνταγες επιτυχιας δεν υπαρχουν η μαλλον υπαρχουν με τα στανταρντ αποτελεσματα..το θεμα ειναι να φτιαξεις δικια σου συνταγη ζωης και να πορευθεις οπως γουσταρεις..καθε ανθρωπος εχει διαφορετικα θελω...και το πιο σημαντικο το υπαρχον συστημα στο ελλαντα δεν αναγνωριζει τιποτα...αφου γουσταρεις σκληρη εργασια και ανταγωνιστικοτητα σε θεμιτα πλαισια που θα σου δωσει και τις αναλογες απολαβες κοπανησε την για εξω.
+νοσφεράτου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
διόρθωση...
μουνόδουλοι του κόσμου δεν υπάρχουν.
μόνο στην ελλάδα βρίσκεις σε αφθονία αυτή την κατηγορία.
γι αυτό και έχεις και τόσες ελλεηνίδες.
απλά και περιεκτικά.

Ωραιος...
συμφωνουμε απολυτα.

Για αυτο το λογο δεν πρεπει να παραπονιουντε
και οι αντρες γιατι αυτοι τις εκαναν ετσι..
εμεις ας πουμε ολοι... οπως και οι γυναικες
δεν πρεπει να παραπονιουνται που δεν τους την πεφτουν
διοτι και οι ιδιες οταν ειναι ξυνισμενες δεν βοηθανε σε αυτο
μια χυλοπιτα μαθαινετε "ξερεις πηγα σε αυτες και μου την ριξανε -κοψτε το καμακι μαγκες-" διαδιδεται το θεμα και σταματανε....

εν κατακλειδι το προβλημα ειναι και στις 2 π λ ε υ ρ ε ς.
Μαθετε να το βλεπετε στην ολοτητα του! Αλλιως δουλεια δεν γινεται

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία το  maximum που "κατανοεί" η λουκριτία; Θα βγάλουμε κάποιο ιδιαίτερο συμπέρασμα; Γνώμες είν' αυτές.
Κοίτα έχω ανοίξει μια συζήτηση και έχω ένα σκεπτικό, μια αφετηρία και ένα στόχο. Άμα πάρεις αποσταματικά μια φράση εννοείται ότι μπορεί να φαίνεται από περιττή έως ξεκάρφωτη.
Άμα απαντήσει θα δεις - αν και είναι δύσκολο να κρατήσεις μια συζήτηση εν μέσω 10+ ατόμων στο ίδιο thread - τι να κάνουμε.

...Κι ενώ ξέρεις ότι αυτό το φαγητό είναι "ψεύτικο" φαγητό και στην ουσία κάνεις κακό που το παίρνεις, δεν έχεις κι άλλη επιλογή τη δεδομένη στιγμή.
Τηρώντας την αναλογία σου, στοιχιματίζω ότι έχεις φάει ουκ ολίγες φορές σπιτικό φαί μπροστά στο οποίο του Goody's φάνταζε θεϊκό στο μυαλό σου.
Άμα έχω άδικο διέψευσέ με.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Φυσικα. ΑΝ δεν βρω κατι εδω θα την κανω.
Δεν ειναι μονο οτι μ αρεσει η δουλεια
μ αρεσει και η οργανωση.... μ αρεσει και η δικαιοσυνη κτλπ κτλπ

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έχει καμιά ιδιαίτερη σημασία το  maximum που "κατανοεί" η λουκριτία; Θα βγάλουμε κάποιο ιδιαίτερο συμπέρασμα; Γνώμες είν' αυτές.
Απλά οι περισσότερες γυναίκες και ένα μικρό ποσοστό αντρών δεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν στιγμές που πολλοί άντρες, το βλέπουν σαν το φαί. Όπως είχε γράψει κι ένας μια φορά, γυρνάς σπίτι κουρασμένος, για τους x,y λόγους δεν έχεις φαγητό τη συγκεκριμένη ώρα στο σπίτι, βαριέσαι όχι μόνο να μαγειρέψεις αλλά και να κλάσεις που λέει κι ο λόγος, και πας και παίρνεις έτοιμο φαγητό απ' τα γκούντυς. Κι ενώ ξέρεις ότι αυτό το φαγητό είναι "ψεύτικο" φαγητό και στην ουσία κάνεις κακό που το παίρνεις, δεν έχεις κι άλλη επιλογή τη δεδομένη στιγμή.

Σε γενικές γραμμές συμφωνάμε.

Το θέμα είναι

α) αν τρως γκούντυς και νομίζεις ότι μόλις σου σέρβιραν ένα αργεντίνικο φιλέτο έχεις πρόβλημα.

β) να μην έχεις φτάσει στο σημείο να γυρνάς κάθε βράδυ σπίτι σου κουρασμένος, βαριεστημένος μπλα μπλα μπλα και πάντα να καταλήγεις στο φαστφουντάδικο της γειτονιάς σου. Τότε δε φταίει η γκόμενα που δεν ήταν σπίτι να σου μαγειρέψει  :knockinb:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σε γενικές γραμμές συμφωνάμε.

Το θέμα είναι

α) αν τρως γκούντυς και νομίζεις ότι μόλις σου σέρβιραν ένα αργεντίνικο φιλέτο έχεις πρόβλημα.

β) να μην έχεις φτάσει στο σημείο να γυρνάς κάθε βράδυ σπίτι σου κουρασμένος, βαριεστημένος μπλα μπλα μπλα και πάντα να καταλήγεις στο φαστφουντάδικο της γειτονιάς σου. Τότε δε φταίει η γκόμενα που δεν ήταν σπίτι να σου μαγειρέψει  :knockinb:
+λούσιφερ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom