Νέα

Ενα μήνυμα ανθρωπιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Υπαρχει εξηγηση και για αυτο. Αλλα μετα απο ποσο καιρο πεθανε ? γιατι αν πεθανε μετα απο 2-3 ωρες μαλλον θα ηταν και αυτο τραυματισμενο θανασιμα.Γιατι για να πεθανει καποιο σκυλι απο στενοχωρια θελει περιπου μια εβδομαδα με την αντοχη που εχουν και δεν νομιζω οτι τον φιλο σου τον ειχαν μια εβδομαδα στην ασφαλτο πεταμενο.

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις έγινε η σύγκρουση, μετά από 20 έως 30 λεπτά, χωρίς να είναι τραυματισμένο...

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Μόλις έγινε η σύγκρουση, μετά από 20 έως 30 λεπτά, χωρίς να είναι τραυματισμένο...
Και που το ξερεις αν δεν ειχε καποια εσωτερικη αιμοραγια η αν δεν επαθε καρδιακη προσβολη (μπορει να προηπηρχε προβλημα στην καρδια του και να μην το ξερατε)η αν δεν ειχε τραυματιστει σε εσωτερικα οργανα? Ως γνωστο δεν φορανε ζωνη ασφαλειας οι σκυλοι.Μη μου πεις οτι του κανανε νεκροψια και δεν ειχε τιποτα γιατι δεν θα το πιστεψω.Και μονο το οτι πηγε διπλα στον αφεντη του για να πεθανει ηξερε οτι πεθαινει και πηγε για προστασια.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....Αυτό που έχω πει εγώ είναι ότι αν πιάσω κάποτε ένα τέτοιο, θα του δώσω να φάει τη φόλα που πετάει στο δρόμο...

σταυρο, το λα'ι'κο ρητο που λεει οτι ''ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη'', σε αυτες τις περιπτωσεις μεταφραζεται, ως προς το δευτερο σκελος του, στο οτι σε αγαπαει και δεν αφηνει τον ''κλεφτη'' να πεσει στα χερια σου, για να μην εχεις περαιτερω τραβηγματα..

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το δικό μου σκυλί(θιβετιανό πεκινουά) χάζεψε από υπερβολική δόση.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν είναι θέμα θάρρους. Υπάρχουν πολλών ειδών άρρωστοι και καθήκια.
Αυτό που έχω πει εγώ είναι ότι αν πιάσω κάποτε ένα τέτοιο, θα του δώσω να φάει τη φόλα που πετάει στο δρόμο...

Εγώ πάλι έχω μια ανεξήγητη επιθυμία να τρίψω τη μούρη όσων αφήνουν το σκύλο τους να χέζει όπου βρει χωρίς να τα μαζεύουν, στα σκατά του σκύλου τους που έχουν μετατρέψει πάρκα, πλατείες και δρόμους σε ναρκοπέδια μπίχλας...

Όσο για τις φόλες, είναι αρρωστημένο να ξεσπάμε σε ένα αθώο ζώο για κάτι που κάνει ένας άνθρωπος..Δώστε τις φόλες στους (κακούς) σκυλοϊοδιοκτήτες, όχι στα σκυλιά...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Επαναφερω το θεμα μιας και ο κουμπάρος μου (panosmpos :rockon:) ζηλεψε τις τσάρκες μου με το νέο μου τετράποδο και ετοιμάζεται κι αυτος για αγορά κατοικίδιου :grin:
Προτείνεται αν ξέρετε καμια καλή ράτσα για το παληκάρι :sunglasses:

[size=18pt]ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ..!!!![/size]

δηλαδη, ημίαιμο..  :grin: :grin:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697
Επαναφερω το θεμα μιας και ο κουμπάρος μου (panosmpos :rockon:) ζηλεψε τις τσάρκες μου με το νέο μου τετράποδο και ετοιμάζεται κι αυτος για αγορά κατοικίδιου :grin:
Προτείνεται αν ξέρετε καμια καλή ράτσα για το παληκάρι :sunglasses:

αυτο το θηριο το Αργεντίνικο να πάρει που ειναι πιο δολοφονικό και απο το πιτμπουλ ή κανα λυσασμένο ροτβαιλερ γιατι θα του χρειαστει!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Κουταβι του δρομου.
Τα χρηματα που θα εξοικονομισει απο την αγορα, να τα δωσει καλυτερα για την εκπαιδευση του. Να μαθει να μην τρωει απο αλλο χερι (φολες), να γινει κοινωνικος (ιδιαιτερα με τα παιδια) κτλ κτλ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.606
Πόντοι
42.697

Συνημμένα