Νέα

Ενα καλο ψαρεματακι στην πλατεια Εξαρχειων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Στις εστιες ζωγράφου εχουν ξεμείνει κάτι πιπινάκια που δεν έχουν φράγκα για διακοπές και βαριούνται να πάνε στο χωριό τους..
Να χορηγήσουμε κάνα διακοποδάνειο?
Ψωλοκοπανοδάνειο man φορτωσε τις παραυτα...πηγαινε τις πρωτα παραλία ομως και μετα σε κανα ξενοδοχειο γλυφαδα.Μην πληρωνεις διακοπες κ στις πηδανε αλλοι μετα...

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
τυπε το σκεφτηκα και γω μην ηταν πρεζονι ομως δεν ειχε σημαδια στο σωμα της απο ενεσεις κλπ..εκτος κι αν επινε χαπακια μονο..
φιλε spougena και πολλες πορνες στα πορνεια μες στην δυστυχια ειναι αλλα τις γαμαμε..δεν φταιμε εμεις για την καταντια τους..δες ομως και θετικα..την βοηθησα με το 30αρι δεν ειχε φραγκο..σωστα? 2 οψεις το νομισμα λοιπον..
τη βοήθησες φιλε οντως......τι να πεις!!!!!!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
θλιβερη ιστορια :huh: (αν είναι αληθεια)

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
θλιβερο...

mailakos

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
4
Like
815
Πόντοι
96
Πρεζοκατασταση δυστυχως για το κοριτσακι!

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.016
Πόντοι
96
Παιχτη, πρεζακι 100%. Το οτι δεν ειδες "σημαδια" δεν λεει τιποτα. Μπορει να ειναι σε κανα προγραμμα (μεθαδονη ή βουπρενορφινη). Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τρυπιωταν ή δεν τρυπιεται. Το 70% των χρηστων εχουν ηπατιτηδα c. Αλλα μαλλον εισαι τυχερος γιατι δεν κολαει μ΄ενα ακα τσιμπουκι. Παντως να προσεχεις, γιατι μια του κλεφτη δυο του κλεφτη....δεν θελει πολυ να να παρεις κανα παρασημο...
φιλε συμφωνει ο γιατρος σου οτι με ακα τσιμπουκι δεν κολας ηπατιτηδα?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Βραδακι Αυγουστου και μια και δεν πηγα φετος διακοπες πηρα το αμαξι για μια βολτα στην Αθηνα με μια μικρη πιθανοτητα να κατεβαινα παραλια μηπως εβρισκα κανα καλο τεμαχιο..στο υψος του οτε στην πατησιων ενιωσα πεινα και λεω δεν παω απο Εξαρχεια για κανα σουβλακι..πραγματι πηγα και εκει που ετρωγα στα ορθια ενα με 2πλη πιτα σκαει μια πιτσιρικα που ηταν σε αθλια κατασταση και μου λεει..μηπως υπαρχει κανα ευρω να παρω και γω κατι να φαω γιατι ειμαι νηστικη 2 μερες..της λεω δεν εχω ψιλα αλλα περιμενε να φαω να παμε μαζι στο μαγαζι να σου παρω ενα...μου λεει δεν μου δινειςκαλυτερα τα χρηματα τα εχω αναγκη..της λεω ενα 50αρη εχω πανω μου αμα θες σου δινω τα 30...30 μου λεει τοσα πολλα ναι λεω...αλλα θα μου κανεις λιγο παρεουλα γιατι εχω μοναξιες,,και που να παμε μου λεει..λεω καπου θα βρουμε..της παιρνω ενα σουβλακι να στανιαρει και μπαινουμε στο αμαξι οπου της εσκασα το παραμυθι..της λεω παμε οτελ να κανουμε σεξακι? μου λεει δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο..τεσπα παμε σε να οτελ οπου μολις γδυθηκε επαθα πλακα..ηταν δεν ηταν 40-45 κιλα με υψος περιπου 1,58..μπηκε να κανει μπανιο και ειδα οτι τα ρουχα της ηταν μεσα στην βρωμα! απλυτα για κανα 2 μηνο τουλαχστον..βγηκε απο το μπανιο εγω ειχα γδυθει και σκεφτηκα καλυτερα μονο πιπα..της τοπα και αρχισε ενα πολυ καλο και απαλο τσιμπουκακι :pipa1: μεχρι που εχυσα στο στομα της..η εκπληξη ειναι οτι δεν τα εφτυσε αλλα τα καταπιε μεχρι σταγονας..την πηγα πισω της εδωσα το 30 αρι  και εληξε η φαση..ερωτηση προς ολους..ξερετε αν παιζει κρυφη πιατσα εκει η απλα ετυχε η φαση..παντως για 30 ευρω αξιζε αν και η πιτσιρικα ηταν σαν απολειφαδι...
Φιλε πριν βγεις απο το δωμάτιο κοιταξες τον καθρέπτη μηπως έγραφε τίποτα;
ΠΧ:Καλως ηλθες στον κοσμο του AIDS?

:2funny:

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Παντως αδερφε και χωρις να ειμαι ηθικοπλαστικος, εκμεταλλευτηκες εναν αρρωστο ανθρωπο στην αναγκη του.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216
Ρε συ τυπε .....περα οτι ειναι απλα θλιβερο το ολο σκηνικο δεν σκεφτηκεs και το θεμα υγιεινηs γενικοτερα ??...για να μην μιλησω και το εγκεφαλικο κομματι τηs υποθεσηs .......αυτα ειναι σκηνικα που απλα τα ξεχναs και αναλογιζεσαι με τον εαυτο σου .......ευελπιστω οτι εiναι απλα μουφα το ολο θεμα ...ειδαλωs ????

gr020

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Η φαση φιλε μου θα ληξει αμα σιγουρευτεις οτι δεν κολλησες παρασημα ....

omorfoulis

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2007
Like
10
Πόντοι
16
καλτ καταστάσεις...γι αυτό γουστάρουμε Αθήνα τον Αύγουστο!

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Επειδή φαντάζομαι πόσο απαξιωμένο θα ήταν το πρεζάκι μου έρχεται να ξεράσω. Τύπε σοβαρέψου. Τη μία κωφάλαλη πόρνη, την άλλη τελειωμένη πρεζού και πάει λέγοντας... 'Αντε και εις ανώτερα!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Επειδή φαντάζομαι πόσο απαξιωμένο θα ήταν το πρεζάκι μου έρχεται να ξεράσω. Τύπε σοβαρέψου. Τη μία κωφάλαλη πόρνη, την άλλη τελειωμένη πρεζού και πάει λέγοντας... 'Αντε και εις ανώτερα!
Περίμενε ,τωρα σκεφτεται την επόμενη παπαροιστορία που θα μας πει.
:2funny:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Βραδακι Αυγουστου και μια και δεν πηγα φετος διακοπες πηρα το αμαξι για μια βολτα στην Αθηνα με μια μικρη πιθανοτητα να κατεβαινα παραλια μηπως εβρισκα κανα καλο τεμαχιο..στο υψος του οτε στην πατησιων ενιωσα πεινα και λεω δεν παω απο Εξαρχεια για κανα σουβλακι..πραγματι πηγα και εκει που ετρωγα στα ορθια ενα με 2πλη πιτα σκαει μια πιτσιρικα που ηταν σε αθλια κατασταση και μου λεει..μηπως υπαρχει κανα ευρω να παρω και γω κατι να φαω γιατι ειμαι νηστικη 2 μερες..της λεω δεν εχω ψιλα αλλα περιμενε να φαω να παμε μαζι στο μαγαζι να σου παρω ενα...μου λεει δεν μου δινειςκαλυτερα τα χρηματα τα εχω αναγκη..της λεω ενα 50αρη εχω πανω μου αμα θες σου δινω τα 30...30 μου λεει τοσα πολλα ναι λεω...αλλα θα μου κανεις λιγο παρεουλα γιατι εχω μοναξιες,,και που να παμε μου λεει..λεω καπου θα βρουμε..της παιρνω ενα σουβλακι να στανιαρει και μπαινουμε στο αμαξι οπου της εσκασα το παραμυθι..της λεω παμε οτελ να κανουμε σεξακι? μου λεει δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο..τεσπα παμε σε να οτελ οπου μολις γδυθηκε επαθα πλακα..ηταν δεν ηταν 40-45 κιλα με υψος περιπου 1,58..μπηκε να κανει μπανιο και ειδα οτι τα ρουχα της ηταν μεσα στην βρωμα! απλυτα για κανα 2 μηνο τουλαχστον..βγηκε απο το μπανιο εγω ειχα γδυθει και σκεφτηκα καλυτερα μονο πιπα..της τοπα και αρχισε ενα πολυ καλο και απαλο τσιμπουκακι :pipa1: μεχρι που εχυσα στο στομα της..η εκπληξη ειναι οτι δεν τα εφτυσε αλλα τα καταπιε μεχρι σταγονας..την πηγα πισω της εδωσα το 30 αρι  και εληξε η φαση..ερωτηση προς ολους..ξερετε αν παιζει κρυφη πιατσα εκει η απλα ετυχε η φαση..παντως για 30 ευρω αξιζε αν και η πιτσιρικα ηταν σαν απολειφαδι...

Αυτό το θρεντ τώρα το είδα. Μία ακόμη μούφα ιστορία από τον μυθομανή star86.

ariana288

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1

δηλαδη εκμεταλλευτηκες μια αστεγη που ειχε βδομαδες να κανει μπανιο και μην πω και μηνα
και ανοιξες αυτο το θεμα για να σου δωσουν συγχαρητηρια; ντροπη σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom