Βραδακι Αυγουστου και μια και δεν πηγα φετος διακοπες πηρα το αμαξι για μια βολτα στην Αθηνα με μια μικρη πιθανοτητα να κατεβαινα παραλια μηπως εβρισκα κανα καλο τεμαχιο..στο υψος του οτε στην πατησιων ενιωσα πεινα και λεω δεν παω απο Εξαρχεια για κανα σουβλακι..πραγματι πηγα και εκει που ετρωγα στα ορθια ενα με 2πλη πιτα σκαει μια πιτσιρικα που ηταν σε αθλια κατασταση και μου λεει..μηπως υπαρχει κανα ευρω να παρω και γω κατι να φαω γιατι ειμαι νηστικη 2 μερες..της λεω δεν εχω ψιλα αλλα περιμενε να φαω να παμε μαζι στο μαγαζι να σου παρω ενα...μου λεει δεν μου δινειςκαλυτερα τα χρηματα τα εχω αναγκη..της λεω ενα 50αρη εχω πανω μου αμα θες σου δινω τα 30...30 μου λεει τοσα πολλα ναι λεω...αλλα θα μου κανεις λιγο παρεουλα γιατι εχω μοναξιες,,και που να παμε μου λεει..λεω καπου θα βρουμε..της παιρνω ενα σουβλακι να στανιαρει και μπαινουμε στο αμαξι οπου της εσκασα το παραμυθι..της λεω παμε οτελ να κανουμε σεξακι? μου λεει δεν εχω κανει ποτε κατι τετοιο..τεσπα παμε σε να οτελ οπου μολις γδυθηκε επαθα πλακα..ηταν δεν ηταν 40-45 κιλα με υψος περιπου 1,58..μπηκε να κανει μπανιο και ειδα οτι τα ρουχα της ηταν μεσα στην βρωμα! απλυτα για κανα 2 μηνο τουλαχστον..βγηκε απο το μπανιο εγω ειχα γδυθει και σκεφτηκα καλυτερα μονο πιπα..της τοπα και αρχισε ενα πολυ καλο και απαλο τσιμπουκακι
μεχρι που εχυσα στο στομα της..η εκπληξη ειναι οτι δεν τα εφτυσε αλλα τα καταπιε μεχρι σταγονας..την πηγα πισω της εδωσα το 30 αρι και εληξε η φαση..ερωτηση προς ολους..ξερετε αν παιζει κρυφη πιατσα εκει η απλα ετυχε η φαση..παντως για 30 ευρω αξιζε αν και η πιτσιρικα ηταν σαν απολειφαδι...