Νέα

Ενα καλο ψαρεματακι στην πλατεια Εξαρχειων!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takaros28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παιχτη, πρεζακι 100%. Το οτι δεν ειδες "σημαδια" δεν λεει τιποτα. Μπορει να ειναι σε κανα προγραμμα (μεθαδονη ή βουπρενορφινη). Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τρυπιωταν ή δεν τρυπιεται. Το 70% των χρηστων εχουν ηπατιτηδα c. Αλλα μαλλον εισαι τυχερος γιατι δεν κολαει μ΄ενα ακα τσιμπουκι. Παντως να προσεχεις, γιατι μια του κλεφτη δυο του κλεφτη....δεν θελει πολυ να να παρεις κανα παρασημο...

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Παιχτη, πρεζακι 100%. Το οτι δεν ειδες "σημαδια" δεν λεει τιποτα. Μπορει να ειναι σε κανα προγραμμα (μεθαδονη ή βουπρενορφινη). Αυτο δεν σημαινει οτι δεν τρυπιωταν ή δεν τρυπιεται. Το 70% των χρηστων εχουν ηπατιτηδα c. Αλλα μαλλον εισαι τυχερος γιατι δεν κολαει μ΄ενα ακα τσιμπουκι. Παντως να προσεχεις, γιατι μια του κλεφτη δυο του κλεφτη....δεν θελει πολυ να να παρεις κανα παρασημο...
τυπε εχεις δικιο και γω φοβηθηκα γι αυτο περιοριστηκα σε στοματικο σεξ..απο στοματικο εστω και ελευθερο ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να αρπαξεις κατι...παντως εκανα μαλακια που δεν τις εδωσα το τηλ μου..καπου κομπλαρα και δεν το εδωσα..αυτη δεν ειχε κινητο και το πιστευω ηταν αφραγκη και εξαθλιωμενη..κριμα παντως,νεο κοριτσι 23 ετων.

Επισκέπτης
τυπε εχεις δικιο και γω φοβηθηκα γι αυτο περιοριστηκα σε στοματικο σεξ..απο στοματικο εστω και ελευθερο ειναι πολυ δυσκολο εως απιθανο να αρπαξεις κατι...παντως εκανα μαλακια που δεν τις εδωσα το τηλ μου..καπου κομπλαρα και δεν το εδωσα..αυτη δεν ειχε κινητο και το πιστευω ηταν αφραγκη και εξαθλιωμενη..κριμα παντως,νεο κοριτσι 23 ετων.

Μην τη λυπασε, επιλογη της ηταν.
Κριμα που δεν της εδωσες το τηλεφωνο σου. Θα το πουλουσε στο Μοναστηρακι ή στην Μενανδου για κανα 10ευρω .... και θα ετρωγε σουβλακια κανα 2 μερες ακομα.

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
Παντως τυποι πιστευω θα υπαρχουν κι αλλες πιτσιρικες στην πλατεια σαν την λεγαμενη..ομως πολυ επικινδυνο να πηγαινει για ψαρεμα καθε βραδυ καποιος εκει..πολλα πρεζονια ασε που μπορει να φας και καμμια μολοτωφ στο κεφαλι καποια στιγμη... :badair:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Πρασινος κυκλος, season 3 episode 305.
Σε σχεση με τα αλλα τυπε, αυτο δεν λεει τιποτα. Ουτα μια υπερβολη δεν εχει. Επρεπε το πρεζακι να ηταν τελειως μαστουρωμενο, η τουλαχιστον να μην εδινες τα λεφτα και να εφευγες.
0 στο σεναριο.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Παντως τυποι πιστευω θα υπαρχουν κι αλλες πιτσιρικες στην πλατεια σαν την λεγαμενη..ομως πολυ επικινδυνο να πηγαινει για ψαρεμα καθε βραδυ καποιος εκει..πολλα πρεζονια ασε που μπορει να φας και καμμια μολοτωφ στο κεφαλι καποια στιγμη... :badair:

γινε ενα με τους φοβους σου και ξεπερασε τους ! Περιμενουμε με αγωνια την επομενη ιστορια ! αλλα πανωωωω απο ολαα με περισσοτερη αγωνια περιμενουμε οδηγιες για το τι εβαλες μεσα στο σουβλακι !

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
γινε ενα με τους φοβους σου και ξεπερασε τους ! Περιμενουμε με αγωνια την επομενη ιστορια ! αλλα πανωωωω απο ολαα με περισσοτερη αγωνια περιμενουμε οδηγιες για το τι εβαλες μεσα στο σουβλακι !
Τζατζικι τυπε! και αστα..η τυπισσα το εφαγε μεσα στο αμαξι και μου το εκανε χαλια..τζατζικια σταξανε στα καλυματα μεχρι και στα πομολα της πορτας..ασε την μυρουδια..tragic  :headbang: :headbang:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

Τι έγινε Καψώνης, σε ξεμουτιάρανε; Να αλλάξω την υπογράφη, όχι τίποτε άλλο  :2funny:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
εγω αλλο δεν καταλαβα απο την ιστορια σου. ειχες ενα 50ρι, και τις εδωσες 30. Πως σου εδωσε ρεστα τα 20; αφου ηταν αφραγκη...
ή χαλασες εν τω μεταξυ το 50ρι στο ξενοδοχειο και στο σουβλακι της.
στο τελος της ημερας δλδ εδωσες τυπου 30 για πιπα, 2 για πιτα, και κανενα 15ρι για δωματιο;
και εμεινες με 3; :think: :think:

OP
OP
T

takaros28

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
43
Πόντοι
16
εγω αλλο δεν καταλαβα απο την ιστορια σου. ειχες ενα 50ρι, και τις εδωσες 30. Πως σου εδωσε ρεστα τα 20; αφου ηταν αφραγκη...
ή χαλασες εν τω μεταξυ το 50ρι στο ξενοδοχειο και στο σουβλακι της.
στο τελος της ημερας δλδ εδωσες τυπου 30 για πιπα, 2 για πιτα, και κανενα 15ρι για δωματιο;
και εμεινες με 3; :think: :think:
οχι ρε τυπε! ειχα αρκετα χρηματα πανω μου..αλλα ειπα μονο 50 για να μην ζητησει πολλα..γκεγκε? εδω ημουν ετοιμος να κατεβω παραλιακη να παρω κανα τεμαχιο..δεν διαβασες στην αρχη? εκει παραλιακη δεν καθαριζεις με κατω απο 70 στην καλυτερη..

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
οχι ρε τυπε! ειχα αρκετα χρηματα πανω μου..αλλα ειπα μονο 50 για να μην ζητησει πολλα..γκεγκε? εδω ημουν ετοιμος να κατεβω παραλιακη να παρω κανα τεμαχιο..δεν διαβασες στην αρχη? εκει παραλιακη δεν καθαριζεις με κατω απο 70 στην καλυτερη..

ναι φιλε, πλακα εκανα!

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16
Στις εστιες ζωγράφου εχουν ξεμείνει κάτι πιπινάκια που δεν έχουν φράγκα για διακοπές και βαριούνται να πάνε στο χωριό τους..
Να χορηγήσουμε κάνα διακοποδάνειο?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.064
Πόντοι
2.606
Πρασινος κυκλος, season 3 episode 305.
Σε σχεση με τα αλλα τυπε, αυτο δεν λεει τιποτα. Ουτα μια υπερβολη δεν εχει. Επρεπε το πρεζακι να ηταν τελειως μαστουρωμενο, η τουλαχιστον να μην εδινες τα λεφτα και να εφευγες.
0 στο σεναριο.
:2funny:

lefteris22

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τυπε μηπως ηταν μια μελαχρινη-κοντουλα-μικροκαμομενη με μουνι θαμνο?? αν ναι την καβλαντιζα και εγω ενα ξεχασμενο βραδυ που περνουσα απο την περιοχη και μου ζητησε ψιλα :P αν και εγω εφαγα ακυρο για σεξακι η πιπα...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.064
Πόντοι
2.606
τυπε μηπως ηταν μια μελαχρινη-κοντουλα-μικροκαμομενη με μουνι θαμνο?? αν ναι την καβλαντιζα και εγω ενα ξεχασμενο βραδυ που περνουσα απο την περιοχη και μου ζητησε ψιλα :P αν και εγω εφαγα ακυρο για σεξακι η πιπα...
τυπε την αλλη φορα καντης μια προσφορα που δεν θα μπορεσει να αρνηθει, πληρες γευμα στον καβουρα κοκα κολα λαιτ και μαντολατο για επιδορπιο απο το περιπτερο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom