Νέα

Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• Το έκανα

Ψήφοι: 20 32,8%
  • ΘΑ.... το κάνω

Ψήφοι: 12 19,7%
  • Το περιμένω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία

Ψήφοι: 8 13,1%
  • Θα το σκεφτώ...

Ψήφοι: 14 23,0%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606
τωρα μετα τα τεραστια τσεκ και της καταθεσεις που θα ποσταρουν οι τυποι της κλαδικης εδω θα ποσταρουν και το αποδεικτικο οτι εκαν εμβολιο :confused::confused::confused::confused:
Ποιος καραβλαχος ποσταρει ομόλογα και μετοχές ρε μαλακά? Ο καθηγητής λεκλερκ η ο Μπαρμπαπήδουλας? :2funny:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
τωρα μετα τα τεραστια τσεκ και της καταθεσεις που θα ποσταρουν οι τυποι της κλαδικης εδω θα ποσταρουν και το αποδεικτικο οτι εκαν εμβολιο :confused::confused::confused::confused:
Ποιος καραβλαχος ποσταρει ομόλογα και μετοχές ρε μαλακά? Ο καθηγητής λεκλερκ η ο Μπαρμπαπήδουλας? :2funny:

Θες σαν δεις πινακίδιο μωρή νερόκοτα;:hammer:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606

Έχεις πάθει παράκρουση ρε κακομοίρη.. Σε λυπάμαι ειλικρινά..

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εγω επειδη μολις το περασα εχω την πολυτελεια να περιμενω,απο 3 ως κι 6 μηνες ανοσια μου ειπαν στο νοσοκομειο:wink:
λουκα το περασες βαρια?
Οχι φιλε,ειχα 39 πυρετο που δεν επεφτε,πηγα στο νοσοκομειο,εκει εφαγα πακετο γιατι περιμενα 12 ωρες,με κρατησαν δυο μερες προληπτικα,δεν χρειαστηκα βασικα οξυγονο,μου εδωσαν αγωγη και ειμαι 17 μερες μεσα,Δευτερα βγαινω απο καραντινα.Ολα κομπλε!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Επισης οταν βγηκα απο το νοσοκομειο ζυγιστηκα και ημουν 7 κιλα ελαφρυτερος,δεν με χαλασε βεβαια ,παλευα να τα χασω.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Εγω επειδη μολις το περασα εχω την πολυτελεια να περιμενω,απο 3 ως κι 6 μηνες ανοσια μου ειπαν στο νοσοκομειο:wink:
λουκα το περασες βαρια?
Οχι φιλε,ειχα 39 πυρετο που δεν επεφτε,πηγα στο νοσοκομειο,εκει εφαγα πακετο γιατι περιμενα 12 ωρες,με κρατησαν δυο μερες προληπτικα,δεν χρειαστηκα βασικα οξυγονο,μου εδωσαν αγωγη και ειμαι 17 μερες μεσα,Δευτερα βγαινω απο καραντινα.Ολα κομπλε!
υποψιαζεσε ποιος σε κολλησε η που την κολλησες??

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506

Ξέρεις πόσα 300ρια έχει πετάξει για την πλάκα του ο γεμιστάνας;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
λουκα το περασες βαρια?

Περαστικά τύπε, γερός και σιδερένιος.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.999
Πόντοι
606

Ξέρεις πόσα 300ρια έχει πετάξει για την πλάκα του ο γεμιστάνας;
Σίγουρα πάντως δε ποσταρω ομόλογα και μετοχές στο μπου. Αναγνωρισμενε μαλακα.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Καλά το πάτε το στόρι μπήχτες....

Προτείνω να μην κάνετε το εμβόλιο εσείς οι συνωμοσιολόγοι/ντετέκτιβ/ουφολόγοι

για να μείνουν όσο περισσότερα γίνεται για εμάς τους λοιπούς που θελουμε να εμβολιαστούμε!

Άμα στο μεταξύ ξεπεταχτεί καμία εξωτική μετάλλαξη,ε τότε είναι που θα γίνουμε 12 Monkeys.......

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
- Και μεταξύ γιατρών κυριαρχεί η ίδια συζήτηση. Και ναί πολλοί γιατροί δεν θέλουν να το κάνουν.
- Το επιχείρημα εξομοίωσης των εμβολίων που σώσανε ανθρώπους από αρρώστιες που σκοτώνανε 1 στους 4 με το εμβόλιο που ΘΑ "σώζει" από ιό με ελάχιστη φονικότητα.........το λένε και έξω οπότε δεν έχετε τα πρωτεία στην παπαρολογία.
- Εμβόλιο ΔΕΝ θα κάνω. Αν αναγκαστώ θα πληρώσω χαρτί για να βγάλω τη βεβαίωση. Δεν σημαίνει όμως ότι είμαι γενικά κατά των εμβολίων. Δύσκολος ο διαχωρισμός απο μερικούς.
- Ευελπιστώ ότι σε κάνα δύο χρονάκια θα ξεφουσκώσει όλη αυτή η μαλακία όπως και με τις προηγούμενες πανδημίες. Η μόνη που ασχολείται έτσι υστερικά είναι η ΕΥΡΏΠΗ. Ούτε Ασία, ούτε Αυστραλία, Ούτε Αμερική, ούτε Αφρική.

sise

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Κριτικές
10
Like
328
Πόντοι
291
Πραγματικά είναι να απορείς και μόνο με το δίλλημα , τα εμβόλια έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές , ακόμα και αν δεκτώ πως ο ιός είναι τεχνητός για να πουλήσουν εμβόλια οι φαρμακευτικές ( εργάζομαι στον κλάδο ) αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα ο ιός είναι εδώ και σκοτώνει 100 ανθρώπους την ημέρα , αν αυτό δεν σας αγγίζει τι να πω.
Τι να πεις όμως για τους αρνητές που πιθανόν πολλοί από αυτούς γαμάνε ακαποτα πουτανες και μετά πίνουν Fanta!!!

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Πραγματικά είναι να απορείς και μόνο με το δίλλημα , τα εμβόλια έχουν σώσει εκατομμύρια ζωές , ακόμα και αν δεκτώ πως ο ιός είναι τεχνητός για να πουλήσουν εμβόλια οι φαρμακευτικές ( εργάζομαι στον κλάδο ) αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα ο ιός είναι εδώ και σκοτώνει 100 ανθρώπους την ημέρα , αν αυτό δεν σας αγγίζει τι να πω.
Τι να πεις όμως για τους αρνητές που πιθανόν πολλοί από αυτούς γαμάνε ακαποτα πουτανες και μετά πίνουν Fanta!!!
100 ανθρωπους τη μερα...ηλικιας? πανω κατω..

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.269
Πόντοι
1.056

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom