You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 576
- Εμφανίσεις 26K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Blind........double......... Για όσους "πιστεύουν" κάτι double blind κάτι, άρθρα σαν το απο πάνω είναι το αντίστοιχο με τους ερευνητές που πάνε να αναλύσουν τα χριστιανικά "θαύματα". Έτσι τυχαία βρήκα αυτό το άρθρο από το bmj.
Και δεν βάζω στοιχεία που βγήκαν στη φόρα για πολλά άτομα που πραγματικά συμμετείχαν στις δοκιμές.
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
κι ετσι πρπει ρε τυπε!Ήρθαν τα εμβόλια σήμερα, με τιμές αρχηγού κράτους...
χαρις σ αυτα θα λιωνουμε στα μπιτσομπαρα της μυκονου το καλοκαιρι χαζευοντας κωλαρες και θα γαμαμε μουναρες στα στουντια!
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.175
- Πόντοι
- 2.606
κι ετσι πρπει ρε τυπε!Ήρθαν τα εμβόλια σήμερα, με τιμές αρχηγού κράτους...
χαρις σ αυτα θα λιωνουμε στα μπιτσομπαρα της μυκονου το καλοκαιρι χαζευοντας κωλαρες και θα γαμαμε μουναρες στα στουντια!
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει έτσι...
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.866
- Πόντοι
- 3.846
Γαμησετον τον Καραβλαχο.Εςενα σταρχιδια μας σε γραφουμε
Πουτσα και ξύλο θέλει αυτός.
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ποιος; Η ξενιτεμενη λουγκρα της κυπρου με τη φετα στο μπαλκονι;;;
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.346
- Πόντοι
- 3.656
Νομίζω θα γίνει.
Η μεγάλη πλειοψηφία έχει καταλάβει ότι το εμβόλιο ειναι η μόνη λύση.
Και πιστευω ότι τα εμβόλια θα αποδειχθούν οκ...
Φιλε τζον
Πώς το πιστεύεις???
Τα δεδομένα δεν υπάρχουν καν
Η Βρεταννία δεν δίνει
Τα δείγματα αλλού θολά τα στοιχεία
..ΜΗΝ πιστεύεις έτσι εύκολα
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.346
- Πόντοι
- 3.656
Εγω δεν θα κανω κανενα εμβολιο καραμουναρα, κανε εσυ της φαιζερ και θα δουμε πως θα παςΚαι γω γαμω τη ζεστη αλλα δε κανω κουμουνοεμβολιο γαμω τη ρωσια σας! Μονο της φαιζερ!!!
Ο καταληψίες αλλά λέει...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.346
- Πόντοι
- 3.656
Μεγαλο πουστρακι για πολυ ξυλο
Άρχισε η Αυτοκριτική
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τυποι με πηρανε τηλεφωνο απο ενα θεραπευτηριο οτι το ατομο που εχω μεσα εχω covid, προσπαθησαν να το κρυψουν αλλα επεμενα να μου τον δωσουν στο τηλεφωνο να του πω χρονια πολλα και μετα απο 14 κλησεις που το ενα γραφειο εστελνε τη γραμμη στο αλλο αναγκαστηκαν να παραδεχτουν οτι ειναι θετικος και οτι τον εχουνε παει στην μοναδα για covid που εχουνε διαμορφωσει . Το συγκεκριμενο θεραπευτηριο ειναι για τον πουτσο μια φορα ο ανθρωπος που ειχε κανει ουρολοιμωξη και ειχε ανεβασει πυρετο τον πηγανε στο νοσοκομειο γιατι δεν μπορουσαν να το αντιμετωπισουν...τωρα θ αντιμετωπισουν κορωνα σε ανθρωπους με βεβαρημενη υγεια? Τους ειπα να τον πανε στο νοσοκομειο και μου ειπαν δε χρειαζεται(εχει πυρετο παντως) μπορω να παω με δικηγορο και να ζητησω τη μεταφορα του ? Τι μπορω να κανω ?
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε παρε τηλ ΕΟΔΥ(στο διαλλειμα απο το σκουπιδιασμα) και ενημερωσε τους αναλυτικα τι και πως και αν σκοπευουν να κανουν τεστ εκει κλπ.Τυποι με πηρανε τηλεφωνο απο ενα θεραπευτηριο οτι το ατομο που εχω μεσα εχω covid, προσπαθησαν να το κρυψουν αλλα επεμενα να μου τον δωσουν στο τηλεφωνο να του πω χρονια πολλα και μετα απο 14 κλησεις που το ενα γραφειο εστελνε τη γραμμη στο αλλο αναγκαστηκαν να παραδεχτουν οτι ειναι θετικος και οτι τον εχουνε παει στην μοναδα για covid που εχουνε διαμορφωσει . Το συγκεκριμενο θεραπευτηριο ειναι για τον πουτσο μια φορα ο ανθρωπος που ειχε κανει ουρολοιμωξη και ειχε ανεβασει πυρετο τον πηγανε στο νοσοκομειο γιατι δεν μπορουσαν να το αντιμετωπισουν...τωρα θ αντιμετωπισουν κορωνα σε ανθρωπους με βεβαρημενη υγεια? Τους ειπα να τον πανε στο νοσοκομειο και μου ειπαν δε χρειαζεται(εχει πυρετο παντως) μπορω να παω με δικηγορο και να ζητησω τη μεταφορα του ? Τι μπορω να κανω ?
παρε καπακι τα λομογια του θεραπευτηριου και πες του πηρα ΕΟΔΥ και σας καθιστω υπευθυνους αν παθει κατι ο δικος μου,μηνυσεις κλπ
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.866
- Πόντοι
- 3.846
Όχι αυτός που σε γαμάει και καβλωνει.Ποιος; Η ξενιτεμενη λουγκρα της κυπρου με τη φετα στο μπαλκονι;;;
Κάνει και ομοιοκαταληξια παραπληγικε.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
τυπε παρε τηλ ΕΟΔΥ(στο διαλλειμα απο το σκουπιδιασμα) και ενημερωσε τους αναλυτικα τι και πως και αν σκοπευουν να κανουν τεστ εκει κλπ.Τυποι με πηρανε τηλεφωνο απο ενα θεραπευτηριο οτι το ατομο που εχω μεσα εχω covid, προσπαθησαν να το κρυψουν αλλα επεμενα να μου τον δωσουν στο τηλεφωνο να του πω χρονια πολλα και μετα απο 14 κλησεις που το ενα γραφειο εστελνε τη γραμμη στο αλλο αναγκαστηκαν να παραδεχτουν οτι ειναι θετικος και οτι τον εχουνε παει στην μοναδα για covid που εχουνε διαμορφωσει . Το συγκεκριμενο θεραπευτηριο ειναι για τον πουτσο μια φορα ο ανθρωπος που ειχε κανει ουρολοιμωξη και ειχε ανεβασει πυρετο τον πηγανε στο νοσοκομειο γιατι δεν μπορουσαν να το αντιμετωπισουν...τωρα θ αντιμετωπισουν κορωνα σε ανθρωπους με βεβαρημενη υγεια? Τους ειπα να τον πανε στο νοσοκομειο και μου ειπαν δε χρειαζεται(εχει πυρετο παντως) μπορω να παω με δικηγορο και να ζητησω τη μεταφορα του ? Τι μπορω να κανω ?
παρε καπακι τα λομογια του θεραπευτηριου και πες του πηρα ΕΟΔΥ και σας καθιστω υπευθυνους αν παθει κατι ο δικος μου,μηνυσεις κλπ
Τυπε του εχουνε κανει τεστ μου ειπανε και εχει βγει θετικο
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
παρε ΕΟΔΥ τυπε,2105212054 και πες το και το,πολλα θεραπευτηρια λειτουργουν ανευθυνα για να μην χασουν πελατειατυπε παρε τηλ ΕΟΔΥ(στο διαλλειμα απο το σκουπιδιασμα) και ενημερωσε τους αναλυτικα τι και πως και αν σκοπευουν να κανουν τεστ εκει κλπ.Τυποι με πηρανε τηλεφωνο απο ενα θεραπευτηριο οτι το ατομο που εχω μεσα εχω covid, προσπαθησαν να το κρυψουν αλλα επεμενα να μου τον δωσουν στο τηλεφωνο να του πω χρονια πολλα και μετα απο 14 κλησεις που το ενα γραφειο εστελνε τη γραμμη στο αλλο αναγκαστηκαν να παραδεχτουν οτι ειναι θετικος και οτι τον εχουνε παει στην μοναδα για covid που εχουνε διαμορφωσει . Το συγκεκριμενο θεραπευτηριο ειναι για τον πουτσο μια φορα ο ανθρωπος που ειχε κανει ουρολοιμωξη και ειχε ανεβασει πυρετο τον πηγανε στο νοσοκομειο γιατι δεν μπορουσαν να το αντιμετωπισουν...τωρα θ αντιμετωπισουν κορωνα σε ανθρωπους με βεβαρημενη υγεια? Τους ειπα να τον πανε στο νοσοκομειο και μου ειπαν δε χρειαζεται(εχει πυρετο παντως) μπορω να παω με δικηγορο και να ζητησω τη μεταφορα του ? Τι μπορω να κανω ?
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
παρε ΕΟΔΥ τυπε,2105212054 και πες το και το,πολλα θεραπευτηρια λειτουργουν ανευθυνα για να μην χασουν πελατειατυπε παρε τηλ ΕΟΔΥ(στο διαλλειμα απο το σκουπιδιασμα) και ενημερωσε τους αναλυτικα τι και πως και αν σκοπευουν να κανουν τεστ εκει κλπ.Τυποι με πηρανε τηλεφωνο απο ενα θεραπευτηριο οτι το ατομο που εχω μεσα εχω covid, προσπαθησαν να το κρυψουν αλλα επεμενα να μου τον δωσουν στο τηλεφωνο να του πω χρονια πολλα και μετα απο 14 κλησεις που το ενα γραφειο εστελνε τη γραμμη στο αλλο αναγκαστηκαν να παραδεχτουν οτι ειναι θετικος και οτι τον εχουνε παει στην μοναδα για covid που εχουνε διαμορφωσει . Το συγκεκριμενο θεραπευτηριο ειναι για τον πουτσο μια φορα ο ανθρωπος που ειχε κανει ουρολοιμωξη και ειχε ανεβασει πυρετο τον πηγανε στο νοσοκομειο γιατι δεν μπορουσαν να το αντιμετωπισουν...τωρα θ αντιμετωπισουν κορωνα σε ανθρωπους με βεβαρημενη υγεια? Τους ειπα να τον πανε στο νοσοκομειο και μου ειπαν δε χρειαζεται(εχει πυρετο παντως) μπορω να παω με δικηγορο και να ζητησω τη μεταφορα του ? Τι μπορω να κανω ?
Ευχαριστω τυπε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 5K
- Εμφανίσεις
- 229K
- Απαντήσεις