Νέα

Εμβόλιο κορωνοϊού: ποιά μέλη του μπου θα το κάνουν πρώτοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser..
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 576
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• Το έκανα

Ψήφοι: 20 32,8%
  • ΘΑ.... το κάνω

Ψήφοι: 12 19,7%
  • Το περιμένω με ΤΕΡΑΣΤΙΑ αγωνία

Ψήφοι: 8 13,1%
  • Θα το σκεφτώ...

Ψήφοι: 14 23,0%
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ

Ψήφοι: 7 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    61

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Stokadoura οι πληρωμές βγαίνουν 12 δις. Τί προϋπολογισμό έχει με το τί ξόδεψε έχει διαφορά. Δύσκολο μου φαίνεται το 23 δις.

Voltaire εσύ κάνε το εμβόλιο. Θα σωθούμε οι υπόλοιποι. Καλό ταξίδι το 2021 σου εύχομαι...........να μας κοιτάς από ψηλά εμβολιασμένος.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Stokadoura οι πληρωμές βγαίνουν 12 δις. Τί προϋπολογισμό έχει με το τί ξόδεψε έχει διαφορά. Δύσκολο μου φαίνεται το 23 δις.

Voltaire εσύ κάνε το εμβόλιο. Θα σωθούμε οι υπόλοιποι. Καλό ταξίδι το 2021 σου εύχομαι...........να μας κοιτάς από ψηλά εμβολιασμένος.
Δεν το γνωρίζω ακριβώς και δε με απασχολεί και ιδιαίτερα. Θεωρώ σημαντικό ότι η κυβέρνηση Τραμπ και όλες οι κυβερνήσεις έδωσαν γενναια χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του εμβολίου και προαγόρασαν ποσοτητες δόσεων πριν ακόμα παραχθούν και αδειοδοτηθούν τα εμβόλια. Συνεπώς έδωσαν ένα κίνητρο στις εταιρείες να τρέξουν. Αλλιώς σιγά μην εύρισκε η Pfizer 42.000 εθελοντές να τρέξει τις δοκιμές. Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση Τραμπ έδωσε τη γενναιότερη χρηματοδότηση όλων.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Εδώ τα γράφει πιο αναλυτικά.

Trump Administration Dips Into Protective Gear, CDC Funds to Fund Vaccine Push
The Warp Speed program’s budget is as large as $18 billion, far bigger than the $10 billion cited by the government

Εδώ πρέπει να προστεθεί και η χρηματοδότηση προς όλες τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες που ασχολούνται με θέματα των εμβολίων.

Για παράδειγμα, το Υπουργείο Άμυνας συμμετέχει στην μεταφορά και την διανομή των εμβολίων.

Αυτά τα χρήματα μπορεί να μην φαίνονται στον προϋπολογισμό του Operation Warp Speed αλλά πρόκειται για σημαντικά και καίρια ποσά.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Δεν το γνωρίζω ακριβώς και δε με απασχολεί και ιδιαίτερα. Θεωρώ σημαντικό ότι η κυβέρνηση Τραμπ και όλες οι κυβερνήσεις έδωσαν γενναια χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του εμβολίου και προαγόρασαν ποσοτητες δόσεων πριν ακόμα παραχθούν και αδειοδοτηθούν τα εμβόλια. Συνεπώς έδωσαν ένα κίνητρο στις εταιρείες να τρέξουν. Αλλιώς σιγά μην εύρισκε η Pfizer 42.000 εθελοντές να τρέξει τις δοκιμές. Η αδιαμφισβήτητη αλήθεια είναι πως η κυβέρνηση Τραμπ έδωσε τη γενναιότερη χρηματοδότηση όλων.

Η χρηματοδότηση δεν ήταν τόσο σημαντική για την στρατολόγηση των εθελοντών.

Η χρηματοδότηση ουσιαστικά εκμηδένισε το ρίσκο των εταιρειών για την ανάπτυξη των εμβολίων.

Δηλαδή, και αν ακόμη αποτύγχαναν τα εμβόλια υπό ανάπτυξη, πάλι οι φαρμακευτικές δεν θα έχαναν χρήματα.

Ειδικά δε η Pfizer δεν πήρε χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του εμβολίου και ο Μπουρλάς είχε πει ότι αν αποτύγχαναν θα αναλάμβαναν όλο το κόστος οι ίδιοι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

Η χρηματοδότηση δεν ήταν τόσο σημαντική για την στρατολόγηση των εθελοντών.

Η χρηματοδότηση ουσιαστικά εκμηδένισε το ρίσκο των εταιρειών για την ανάπτυξη των εμβολίων.

Δηλαδή, και αν ακόμη αποτύγχαναν τα εμβόλια υπό ανάπτυξη, πάλι οι φαρμακευτικές δεν θα έχαναν χρήματα.

Ειδικά δε η Pfizer δεν πήρε χρηματοδότηση για την ανάπτυξη του εμβολίου και ο Μπουρλάς είχε πει ότι αν αποτύγχαναν θα αναλάμβαναν όλο το κόστος οι ίδιοι.
Σύμφωνα με το άρθρο η Pfizer πήρε 1,95 δις και εξ όσων διάβασα, η συνεργάτιδά της στην ανάπτυξη του εμβολίου ΒionTech πήρε ένα σεβαστό ποσό και από τη Γερμανική κυβέρνηση, καθόσον μέτοχός της.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Όποιος θέλει διαβάζει . Ειδικά τις σελίδες 46,47,48 και 49. Αν έχετε και όρεξη το ρίχνετε και μια ματιά όλο..........

olympos66

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2009
Κριτικές
10
Like
221
Πόντοι
1.245
  • Like
Αντιδράσεις: dik

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515
Έγγραφο συγκατάθεσης :confused:

:idiot::headbang::headbang::headbang:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.966
Πόντοι
27.686
Ειναι για οσους δεν μπορουν να δωσουν προφορικη συγκαταθεση. Βεβαια εχει και αυτο τη σημασια του.:think:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Για όποιον θέλει να εμβολιαστεί...........να μή λέει οτι δεν ενημερώθηκε και υπογράφει αέρα.........

Συνημμένα

• ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ-ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΑ-ΚΕΝΤΡΑ-COVID19-v.1.0-ΤΕΛΙΚΟ-14-12-2020.pdf
    4 MB · Εμφανίσεις: 70

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Αν και θα έπρεπε να αφήσω τη φυσική επιλογή να ξεσκαρτάρει τους μπραβοκουλομάχους και τους εμβολιοπαθιασμένους δεν θα το κάνω. Για όποιον βαριέται να διαβάσει πάει τελευταία σελίδα, τελευταία υποσημείωση. Και μετά το παίζει στις πιθανότητες.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.100
Πόντοι
3.656
Για όποιον θέλει να εμβολιαστεί...........να μή λέει οτι δεν ενημερώθηκε και υπογράφει αέρα.........
ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ
Θα μας τελειώσουν τα εμβόλια
Πηγαίνετε πρώτοι ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ :angry:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
532
Like
76.068
Πόντοι
41.129
Εγω θα κανω το ρωσικο οταν ερθει

Και εγω το ρωσσικο το εκανα ανετα παρα τα αλλα, δυστυχως δεν το βλεπω να ερχεται ποτε Ελλαδα ομως λογω συμφεροντων ευρωπαικης ενωσης.
Προτιμω να μην εμβολιαστω, το μουνοζουμο μου προσφερει επαρκη αντισωματα.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.349
Πόντοι
2.356
Ο ηλιθιος ο Τραβελακης ειπε οτι εχουμε ευχαριστα νεα λεγοντας για λιγα κρουσματα και μετα ειπε "α εχουμε και 70 νεκρους":confused::confused::confused:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Εγω θα κανω το ρωσικο οταν ερθει

Και εγω το ρωσσικο το εκανα ανετα παρα τα αλλα, δυστυχως δεν το βλεπω να ερχεται ποτε Ελλαδα ομως λογω συμφεροντων ευρωπαικης ενωσης.
Προτιμω να μην εμβολιαστω, το μουνοζουμο μου προσφερει επαρκη αντισωματα.
χωρις πιπινοκατουρο ομως ισως με λιγο αιμα περιοδου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom