Επισκέπτης
εντεχνό:αυτό που είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης.μπορει να μου δωσει καποιος ενα ορισμο του "εντεχνου"...?
Εν+τέχνη=εντός στην τέχνη!!!
εντεχνό:αυτό που είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης.μπορει να μου δωσει καποιος ενα ορισμο του "εντεχνου"...?
ο καθε πεταμενος απο τα μπουζουκια γινετε εντεχνος.
σαν τον νοτη λες που τολμησε να τραγουδησει ντιπ περπλ?ο καθε πεταμενος απο τα μπουζουκια γινετε εντεχνος.
e de mπορεις να βαλεις διπλα διπλα θαναση παπακωνσταντινου πχ με γονιδη κ σφακιανακη...
ο καθε πεταμενος απο τα μπουζουκια γινετε εντεχνος.
Ο εγωισμός υποφέρει περισσότερο από την καταδίκη των γούστων μας παρά των απόψεών μας.γιατί; επειδή ο ένας σου αρέσει και ο άλλος όχι;
δε λεμε γ γουστα.ζητησε ο αστρα να του πει καποιος ποιον εννοει εντεχνο κ ποιον οχι.γιατί; επειδή ο ένας σου αρέσει και ο άλλος όχι;
Ο εγωισμός υποφέρει περισσότερο από την καταδίκη των γούστων μας παρά των απόψεών μας.
Λα Ροσφουκώ, 1613-1680, Γάλλος συγγραφέας
ποιος το ειπε αυτο???σωστός ο μάστορας.
Δεν θίχτηκα όμως
Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάτι που δε μας αρέσει να το θεωρούμε κατώτερο... εμένα δε μου αρέσει το έντεχνο επειδή δεν είναι του γούστου μου, αυτό μόνο. Και ποιος είπε ότι δεν μιλάνε στην ψυχή και τα σκυλάδικα? Έχω πέσει εγώ στα πατώματα ουυυυυ
Κοίτα και εγώ στα πατώματα έπεσε εχθές που σκόνταψα!!!σωστός ο μάστορας.
Δεν θίχτηκα όμως
Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάτι που δε μας αρέσει να το θεωρούμε κατώτερο... εμένα δε μου αρέσει το έντεχνο επειδή δεν είναι του γούστου μου, αυτό μόνο. Και ποιος είπε ότι δεν μιλάνε στην ψυχή και τα σκυλάδικα? Έχω πέσει εγώ στα πατώματα ουυυυυ
το γαμησες κ ψοφησε ρε μλκ!!!Κοίτα και εγώ στα πατώματα έπεσε εχθές που σκόνταψα!!!
Μα είναι κατώτερο ποιοτικά και απευθύνεται στην μάζα το ευρύ κοινό και όχι σε ξεχωριστούς σαν εμένα και την Λουκ!!!
Ετσί είναι και δεν αλλάζει ότι και να λέτε!!!
ποιος το ειπε αυτο???
Κοίτα και εγώ στα πατώματα έπεσε εχθές που σκόνταψα!!!
Μα είναι κατώτερο ποιοτικά και απευθύνεται στην μάζα το ευρύ κοινό και όχι σε ξεχωριστούς σαν εμένα και την Λουκ!!!
Ετσί είναι και δεν αλλάζει ότι και να λέτε!!!
αν εσενα αυτο δε σου φαινεται ξεφτυλισμενοτο δίπλα-δίπλα έτσι μου φάνηκε.
Αυτόν που είπες δεν τον ξέρω για να ξέρω αν στο έντεχνο είναι στο ίδιο επίπεδο με τον σφακιανάκη για το γαβ γαβ, τώρα που το σκέφτομαι. Αλλά αν είναι, τότε ναι, είναι δίπλα-δίπλα. Αν είναι μεγαθήριο του έντεχνου, τότε είναι δίπλα-δίπλα με τα μεγαθήρια του γαβ γαβ, είτε σου αρέσει το γαβ γαβ είτε όχι.
αν εσενα αυτο δε σου φαινεται ξεφτυλισμενο
ε τι να πω?
εντεχνό:αυτό που είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης.
Εν+τέχνη=εντός στην τέχνη!!!
o notΗς den exei poiothta g mena...Βαριές λέξεις χρησιμοποιείς...
και δεν υπερασπίζομαι τον νότη, αλλά στο κάτω κάτω δεν έχει πει μόνο αυτά.
δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω ότι ο νότης έχει ποιότητα, με ενδιαφέρει να καταλάβεις ότι η ποιότητα δεν είναι μόνο αυτό που ορίζεις εσύ (και ο κάθε εσύ, όχι εσύ-εσυ )
πολλους ρε αρκανς μου...τι να σου λεω τωρα?!και ποιοςν θεωρεις εσυ ποιοτικο ρε λουκριτια?
boomb:αμφισβητώντας τα αυτονόητα!!!Βαριές λέξεις χρησιμοποιείς...
και δεν υπερασπίζομαι τον νότη, αλλά στο κάτω κάτω δεν έχει πει μόνο αυτά.
δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω ότι ο νότης έχει ποιότητα, με ενδιαφέρει να καταλάβεις ότι η ποιότητα δεν είναι μόνο αυτό που ορίζεις εσύ (και ο κάθε εσύ, όχι εσύ-εσυ )
Όχι,για αυτό βλέπουμε ατάλαντους και παράφωνους στο τραγούδι!!!μαλιστα..
η μουσικη και η ενορχηστρωση, οι στιχοι και ο τραγουδιστης/τραγουδιστρια ασχετα με το γουστο του καθενος δεν προυποθετουν τεχνη?
boomb:αμφισβητώντας τα αυτονόητα!!!