Νέα

Εμπορικό vs έντεχνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ο καθε πεταμενος απο τα μπουζουκια γινετε εντεχνος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιατί; επειδή ο ένας σου αρέσει και ο άλλος όχι;
Ο εγωισμός υποφέρει περισσότερο από την καταδίκη των γούστων μας παρά των απόψεών μας.
Λα Ροσφουκώ,   1613-1680,   Γάλλος συγγραφέας  

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
γιατί; επειδή ο ένας σου αρέσει και ο άλλος όχι;
δε λεμε γ γουστα.ζητησε ο αστρα να του πει καποιος ποιον εννοει εντεχνο κ ποιον οχι.
σε αυτο απαντησα.
ο τερζης μου αρεσει..οχι τα τραγουδια αλλα η φωναρα του..αλλα δεν τον λες εντεχνο φυσικα.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο εγωισμός υποφέρει περισσότερο από την καταδίκη των γούστων μας παρά των απόψεών μας.
Λα Ροσφουκώ,   1613-1680,   Γάλλος συγγραφέας  

σωστός ο μάστορας.

Δεν θίχτηκα όμως  :2funny:
Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάτι που δε μας αρέσει να το θεωρούμε κατώτερο... εμένα δε μου αρέσει το έντεχνο επειδή δεν είναι του γούστου μου, αυτό μόνο. Και ποιος είπε ότι δεν μιλάνε στην ψυχή και τα σκυλάδικα? Έχω πέσει εγώ στα πατώματα ουυυυυ  :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σωστός ο μάστορας.

Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει κάτι που δε μας αρέσει να το θεωρούμε κατώτερο... εμένα δε μου αρέσει το έντεχνο επειδή δεν είναι του γούστου μου, αυτό μόνο. Και ποιος είπε ότι δεν μιλάνε στην ψυχή και τα σκυλάδικα? Έχω πέσει εγώ στα πατώματα ουυυυυ  :2funny: :2funny:
ποιος το ειπε αυτο???

Επισκέπτης
σωστός ο μάστορας.

Κοίτα και εγώ στα πατώματα έπεσε εχθές που σκόνταψα!!! :grin:
Μα είναι κατώτερο ποιοτικά και απευθύνεται στην μάζα το ευρύ κοινό και όχι σε ξεχωριστούς σαν εμένα και την Λουκ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσί είναι και δεν αλλάζει ότι και να λέτε!!! :tooth: :tooth: :tooth:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μα είναι κατώτερο ποιοτικά και απευθύνεται στην μάζα το ευρύ κοινό και όχι σε ξεχωριστούς σαν εμένα και την Λουκ!!! :2funny: :2funny:
Ετσί είναι και δεν αλλάζει ότι και να λέτε!!! :tooth: :tooth:
το γαμησες κ ψοφησε ρε μλκ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ποιος το ειπε αυτο???

το δίπλα-δίπλα έτσι μου φάνηκε.

Αυτόν που είπες δεν τον ξέρω για να ξέρω αν στο έντεχνο είναι στο ίδιο επίπεδο με τον σφακιανάκη για το γαβ γαβ, τώρα που το σκέφτομαι. Αλλά αν είναι, τότε ναι, είναι δίπλα-δίπλα. Αν είναι μεγαθήριο του έντεχνου, τότε είναι δίπλα-δίπλα με τα μεγαθήρια του γαβ γαβ, είτε σου αρέσει το γαβ γαβ είτε όχι.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μα είναι κατώτερο ποιοτικά και απευθύνεται στην μάζα το ευρύ κοινό και όχι σε ξεχωριστούς σαν εμένα και την Λουκ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Ετσί είναι και δεν αλλάζει ότι και να λέτε!!! :tooth: :tooth: :tooth:

Εδώ κολλάει αυτό που έβαλα χτες με τα καρύδια.
Ποστάρεις λόγια μεγάλων φιλοσόφων κτλ αλλά δεν προσπαθείς να διαβάσεις τι γράφει ο άλλος.

Η ουσία αυτού που έγραψα είναι ότι αν ένα κομμάτι μιλήσει στην ψυχή κάποιου, δηλαδή αν τον συγκινήσει, η ποιότητά του είναι αναμφισβήτητη, άσχετα αν σε μερικούς δεν αρέσει ή δεν τους λέει τίποτα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
το δίπλα-δίπλα έτσι μου φάνηκε.

Αυτόν που είπες δεν τον ξέρω για να ξέρω αν στο έντεχνο είναι στο ίδιο επίπεδο με τον σφακιανάκη για το γαβ γαβ, τώρα που το σκέφτομαι. Αλλά αν είναι, τότε ναι, είναι δίπλα-δίπλα. Αν είναι μεγαθήριο του έντεχνου, τότε είναι δίπλα-δίπλα με τα μεγαθήρια του γαβ γαβ, είτε σου αρέσει το γαβ γαβ είτε όχι.
αν εσενα αυτο δε σου φαινεται ξεφτυλισμενο
ε τι να πω?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν εσενα αυτο δε σου φαινεται ξεφτυλισμενο
ε τι να πω?

Βαριές λέξεις χρησιμοποιείς...

και δεν υπερασπίζομαι τον νότη, αλλά στο κάτω κάτω δεν έχει πει μόνο αυτά.
δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω ότι ο νότης έχει ποιότητα, με ενδιαφέρει να καταλάβεις ότι η ποιότητα δεν είναι μόνο αυτό που ορίζεις εσύ (και ο κάθε εσύ, όχι εσύ-εσυ  :2funny: )

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
και ποιοςν θεωρεις εσυ ποιοτικο ρε λουκριτια?

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
εντεχνό:αυτό που είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης.
Εν+τέχνη=εντός στην τέχνη!!!

μαλιστα..
η μουσικη και η ενορχηστρωση, οι στιχοι και ο τραγουδιστης/τραγουδιστρια ασχετα με το γουστο του καθενος δεν προυποθετουν τεχνη?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω ότι ο νότης έχει ποιότητα, με ενδιαφέρει να καταλάβεις ότι η ποιότητα δεν είναι μόνο αυτό που ορίζεις εσύ (και ο κάθε εσύ, όχι εσύ-εσυ  :2funny: )
o notΗς den exei poiothta g mena...
δεν εχει περασει καν διπλα απο την εννοια της λεξης..
κ δεν ειναι βαρυ αυτο που ειπα...
ξεφτυλλισμενο θεωρω το να πιανει στο στομα του τετοια τραγουδια...
δε τα εχουν πιασει αλλοι κ αλλοι κ τα πιανει ο κατα φαντασιαν τραγουδιστης?!
στο ειχα πει κ αλλου..παρολο που δεν ειναι του γουστου μου θα βγαλω το καπελο μου σε εναν διονυσιου,σε εναν τερζη σε μια σακελλαριου...

αλλα οχι κ στα τσουτσεκια...

και ποιοςν θεωρεις εσυ ποιοτικο ρε λουκριτια?
πολλους ρε αρκανς μου...τι να σου λεω τωρα?!

Επισκέπτης

boomb:αμφισβητώντας τα αυτονόητα!!! :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom