Νέα

Εμπορικό vs έντεχνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Όχι,για αυτό βλέπουμε ατάλαντους και παράφωνους στο τραγούδι!!! :headbang:

ειναι δηλαδη τεχνη αλλα εκφρασμενη απο ανθρωπους χωρις ταλεντο.. η δημιουργικη εκφραση προυποθετει τεχνη ομως..

παπαζολ εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι το εντεχνο ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω ακουσει ως ορισμο μουσικου ειδους..
αν το εντεχνο ειναι...εντεχνο, ολα τα υπολοιπα ειναι ατεχνα?

δωστε μου ενα αντικειμενικο ορισμο για το τι θεωρειτε εντεχνο για να μπορεσουμε να συζητησουμε.. αλλιως το εντεχνο ειναι οτι θελει ο καθενας και δεν θα καταληξουμε πουθενα.

Επισκέπτης
ειναι δηλαδη τεχνη αλλα εκφρασμενη απο ανθρωπους χωρις ταλεντο.. η δημιουργικη εκφραση προυποθετει τεχνη ομως..
παπαζολ εκει που ηθελα να καταληξω ειναι οτι το εντεχνο ειναι οτι πιο ηλιθιο εχω ακουσει ως ορισμο μουσικου ειδους..
αν το εντεχνο ειναι...εντεχνο, ολα τα υπολοιπα ειναι ατεχνα?

δωστε μου ενα αντικειμενικο ορισμο για το τι θεωρειτε εντεχνο για να μπορεσουμε να συζητησουμε.. αλλιως το εντεχνο ειναι οτι θελει ο καθενας και δεν θα καταληξουμε πουθενα.
Nαι!!!
Εγώ εχώ καταλάβει οτί ενοχλούν οι λέξεις!!!
Τρομερός ο ανθρώπινος εγωισμός!!!

Υ.Γ.Δεν αναφέρομαι σε εσένα αποκλειστικά,γενική παρατήρηση!!!

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εντεχνο αν και καποια εμπορικα λενε

mmarios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
4
Πόντοι
606
Προσωπικά δεν διαχωρίζω τα είδη μουσικής και δεν αποκλείω κανένα.

Παράδειγματα:

Εμπορικά λαϊκά τραγούδια θα ακούσω. Και εννοείται πως υπάρχουν κομματάρες. Και τα μπουζούκια γουστάρω. Αλλά να είναι όνομα αυτός που τραγουδάει. Διότι κάτι τραγουδίστριες στιλ Μπεζεντάκου και τυχάρπαστοι εννοείται πως δεν είναι του γούστου μου και "χαλάνε" τη πιάτσα.

Εντεχνο τραγούδι. Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Τσαλιγοπούλου, Κότσιρας, Πλιάτσικας και άλλοι, δεν νομίζω πως λένε "φλωροτράγουδα" όπως τα αποκαλείται πολλοί. Το αντίθετο. Οταν είμαι σπίτι προτιμώ να ακούσω αυτούς τους τραγουδιστές για να χαλαρώσω, παρά λαϊκό. Σαφώς, βέβαια, και στην έντεχνη σκηνή υπάρχουν οι τυχάρπαστοι που νομίζουν πως... τραγουδάνε, αλλά απλά...γκαρίζουν.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Δεν υπάρχει εμπορικό και έντεχνο. Όλα είναι εμπορικά...Απλά πουλάνε σε διαφορετικό κοινό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom