επετρεψε μου να εχω αλλη αποψη και γνωση....Καμία δεν κάνει τέτοια δουλειά για να κάνει τατουάζ και να πηγαίνει κομμωτήριο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καμμια....Ποία είναι ερασιτεχνης?
επετρεψε μου να εχω αλλη αποψη και γνωση....Καμία δεν κάνει τέτοια δουλειά για να κάνει τατουάζ και να πηγαίνει κομμωτήριο
καμμια....Ποία είναι ερασιτεχνης?
Σιγά μωρέ εδώ βρίσκεις κομμωτήρια με προσφορές πάμφθηναεπετρεψε μου να εχω αλλη αποψη και γνωση....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καμμια....
Εκει παει η πλεμπα.Σιγά μωρέ εδώ βρίσκεις κομμωτήρια με προσφορές πάμφθηνα
Ρε σεις με έχετε μπερδέψει τώρα το πρόβλημα που είναι????? Φταίνε τα κομμωτήρια, οι φοιτητριες, οι πουτάνες η οι τατουατζιδες ?????Εκει παει η πλεμπα.
για να στο κανω ξεκαθαρο....οποια πληρωνεται για να γαμηθει ειναι πουτανα/πορνη/ιεροδουλη/εσκορτ οπως θες πεστο.......δεν ειναι φοιτητρια,πωλητρια,νευροχειρουργος,καλογρια.....Ρε σεις με έχετε μπερδέψει τώρα το πρόβλημα που είναι????? Φταίνε τα κομμωτήρια, οι φοιτητριες, οι πουτάνες η οι τατουατζιδες ?????
Κάτσε λίγο.....εσύ θέλεις να πηδηξει κάποια που ειναι πουτανα και περνει λεφτά αλλά αυτή λέει ότι δεν είναι πουτανα αλλά δέχεται τα λεφτά σού για να την πηδας?για να στο κανω ξεκαθαρο....οποια πληρωνεται για να γαμηθει ειναι πουτανα/πορνη/ιεροδουλη/εσκορτ οπως θες πεστο.......δεν ειναι φοιτητρια,πωλητρια,νευροχειρουργος,καλογρια.....
αν δεν το καταλαβαιξνεις κι ετσι......
σορρυ φιλος αλλα πρεπει να παω για δουλεια......ελπιζω να πληρωθεις για τις υπηρεσιες σου τρολαρισματος......αν ειχα χρονο θα σου εξηγουσα με ακμη πιο απλα λογια και τις διαφορες που εχει μια πουτανα πο μια ιεροδουλη κι απο μια εσκορτ.....με τοσο απλα λογια που ακομη και το δικο σου μυαλο θα τις καταλαβαινε....εις αλλα την επαυριον...Κάτσε λίγο.....εσύ θέλεις να πηδηξει κάποια που ειναι πουτανα και περνει λεφτά αλλά αυτή λέει ότι δεν είναι πουτανα αλλά δέχεται τα λεφτά σού για να την πηδας?
Άστα αυτά ότι πας για δουλειά.... να γαμήσεις πας !σορρυ φιλος αλλα πρεπει να παω για δουλεια......ελπιζω να πληρωθεις για τις υπηρεσιες σου τρολαρισματος......αν ειχα χρονο θα σου εξηγουσα με ακμη πιο απλα λογια και τις διαφορες που εχει μια πουτανα πο μια ιεροδουλη κι απο μια εσκορτ.....με τοσο απλα λογια που ακομη και το δικο σου μυαλο θα τις καταλαβαινε....εις αλλα την επαυριον...
Κι αν δωσω λεφτα σε μια φοιτητρια να την πηδηξω και μου κατσει πως την χαρακτηριζεις?Πουτανα-φοιτητρια ας πουμε?για να στο κανω ξεκαθαρο....οποια πληρωνεται για να γαμηθει ειναι πουτανα/πορνη/ιεροδουλη/εσκορτ οπως θες πεστο.......δεν ειναι φοιτητρια,πωλητρια,νευροχειρουργος,καλογρια.....
Τι κόλλημα έχεις με την πάρτη μου χριστιανε μου?? Είμαι φοιτήτρια. Και ποιός ακριβώς ντρέπεται? Έχω ανεβάσει μέχρι κ το πρόσωπο Μ που την βλέπεις την ντροπή?μπορει και τα δυο.....προς τιμην της ομως δηλωνει εσκορτ κι οχι φοιτητρια(οχι βιζιτα).....
Άμα πω είμαι πουτανα θα ηρεμήσεις? Είμαι η πιο μεγάλη πουτανα της γης. Εντάξει τώρα? Κ τι πάει να πει αν κάνει κάποιος αυτή τη δουλειά όχι για "σοβαρο" λόγο είναι κάπως? Κ αυτή όπως κ όλες τις άλλες δουλειές τις κάνουμε για τον ίδιο λόγο, για να έχουμε λεφτά να περνάμε την ζωή μας όπως αρέσει στον καθένα. Χρειάζεται δηλαδή κάποια ανάγκη η κάποια δακρυβρεχτη ιστορία για να καθαγιασει αυτή την ασχολία? Εγώ δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι inherently wrong with what i do οπότε κ δεν νιώθω καμια ανάγκη να το δικαιολογήσω ούτε να πουλήσω Μάρθα Βούρτση στο κοινό. Τώρα όσο για το όχι βίζιτα έχει υπεεερ αναλυθεί so miss me with that bullshit.οχι αγαπητε....αλλα για την δικη μου ψυχικη ηρεμια οποτε βρισκω την ευκαιρια για οποια υποκριτρια θα το δηλωνω......οτι δεν ειναι ουτε αματουρ,ουτε φοιτητρια ουτε ερασιτεχνης....πληρωνεσαι κοπελα μου για να γαμηθεις? ε τοτε εισαι πουτανα/πορνη/ιεροδουλη/εσκορτ οπως θες πεστο.......
κι αν σου πω οτι αυτη που υπερασπιζεσαι σχολιαζει σε μελη/πελατες της τα χαρακτησικα καποιου αλλο μελους/πελατη πως θα το παρεις δηλαδη;σου ειπα οτι τωρα βρηκα χρονο,δευτερον ετσι μου ηρθε,τριτον δεν δεχομαι απο ΠΟΥΤΑΝΕΣ και το τονιζω αυτο να το παιζουν ανεξαρτητες και υπερανω θαβωντας μια συναδελφο,τεταρτον με ενοχλησαν πολυ οι τοποθετησεις της Αννας(την οποια δεν εχω συναντησει ποτε μου να τονισω).....και τελος ακομη και τωρα στην τελευταια της απαντηση λεει ενα κακο λογο για την συναδελφο της....γιατι οσο και να θεωρει οτι ειναι σε αλλη κατηγορια εξακολουθουν και οι δυο να ειναι πουτανες.....αυτο ας μην το ξεχναει.......κι επειδη ξερω οτι θα αντιδρασετε ,το να ειναι καποια πουτανα σαν επαγγελμα δεν ειναι κακο,το να ειναι ομως πουτανα σαν ανθρωπος οσο ναναι ενοχλει καποιους....
Αχ ρε Αννα, τι κριμα να μην σε αντιπαθω σαν μερικους τηλεκατευθυνομενους. Με τον τροπο που τσιμπας στις προκλησεις θα μπορουσα να σε τρολαρω καθημερινα και να στηνω καυγαδες μεχρι να σβησει ο ηλιοςΆμα πω είμαι πουτανα θα ηρεμήσεις? Είμαι η πιο μεγάλη πουτανα της γης. Εντάξει τώρα? Κ τι πάει να πει αν κάνει κάποιος αυτή τη δουλειά όχι για "σοβαρο" λόγο είναι κάπως? Κ αυτή όπως κ όλες τις άλλες δουλειές τις κάνουμε για τον ίδιο λόγο, για να έχουμε λεφτά να περνάμε την ζωή μας όπως αρέσει στον καθένα. Χρειάζεται δηλαδή κάποια ανάγκη η κάποια δακρυβρεχτη ιστορία για να καθαγιασει αυτή την ασχολία? Εγώ δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι inherently wrong with what i do οπότε κ δεν νιώθω καμια ανάγκη να το δικαιολογήσω ούτε να πουλήσω Μάρθα Βούρτση στο κοινό. Τώρα όσο για το όχι βίζιτα έχει υπεεερ αναλυθεί so miss me with that bullshit.
Φαντάσου να πάει κανένας με μικρή ψωλη τι θα γίνει....αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά θα λέεικι αν σου πω οτι αυτη που υπερασπιζεσαι σχολιαζει σε μελη/πελατες της τα χαρακτησικα καποιου αλλο μελους/πελατη πως θα το παρεις δηλαδη;
αν καποιος θελει να μαθει πως ειναι ο ταδε και ποσο τον εχει να την ρωτησει θα του τα πει κακεντρεχα
το εχει πει οταν μπιφιαζοταν 2 μεληΦαντάσου να πάει κανένας με μικρή ψωλη τι θα γίνει....αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά θα λέει
για να στο κανω ξεκαθαρο....οποια πληρωνεται για να γαμηθει ειναι πουτανα/πορνη/ιεροδουλη/εσκορτ οπως θες πεστο.......δεν ειναι φοιτητρια,πωλητρια,νευροχειρουργος,καλογρια.....
κι αν σου πω οτι αυτη που υπερασπιζεσαι σχολιαζει σε μελη/πελατες της τα χαρακτησικα καποιου αλλο μελους/πελατη πως θα το παρεις δηλαδη;
αν καποιος θελει να μαθει πως ειναι ο ταδε και ποσο τον εχει να την ρωτησει θα του τα πει κακεντρεχα
Τέτοια γράψε εσυ και από αύριο οι παντρεμενοι θα το παίζουν κοφαλαλοι.....καταρχην υπαρχουν οντως φοιτητριες που κανουν ραντεβου πχ η lola student. το φοιτητρια δεν το δηλωνουν ως επαγγελμα, αλλα ως εξτρα χαρακτηριστικο/ιδιοτητα που μπορει να τραβηξει καποιον που γουσταρει φοιτητριες. οπως πχ καποιες λενε υποτακτικη, παντρεμενη, λολιτα κλπ
πολλες θα το κανουν αυτο. υπαρχουν και αλλες χειροτερες (οχι Αννα και Αριαδνη για να μην παρεξηγουμαι) που ηχογραφουνε συνομιλιες
Δηλαδή τι πρέπει να κάνω να κουβαλάω μαζί το πάσο μου για να αποδεικνύω αν σπουδάζω η όχι? :')καταρχην υπαρχουν οντως φοιτητριες που κανουν ραντεβου πχ η lola student. το φοιτητρια δεν το δηλωνουν ως επαγγελμα, αλλα ως εξτρα χαρακτηριστικο/ιδιοτητα που μπορει να τραβηξει καποιον που γουσταρει φοιτητριες. οπως πχ καποιες λενε υποτακτικη, παντρεμενη, λολιτα κλπ
πολλες θα το κανουν αυτο. υπαρχουν και αλλες χειροτερες (οχι Αννα και Αριαδνη για να μην παρεξηγουμαι) που ηχογραφουνε συνομιλιες
Ε είπαμε είναι η αχίλλειος πτέρνα μου οι προκλήσεις, my Kryptonite αν θεςΑχ ρε Αννα, τι κριμα να μην σε αντιπαθω σαν μερικους τηλεκατευθυνομενους. Με τον τροπο που τσιμπας στις προκλησεις θα μπορουσα να σε τρολαρω καθημερινα και να στηνω καυγαδες μεχρι να σβησει ο ηλιος