Νέα

Εμπορικό vs έντεχνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Valentino_Rossi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 187
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καταρχην για εμενα δεν υπαρχει διαχωρισμος εντεχνου και εμπορικου.κονομα γινετε και απο τις 2 πλευρες.απλα η καθε μια κονομα εχει το κοινο τις που την στηριζει.
με την ιδια λογικη μπορουμε να πουμε,κλαρινα-πανηγυριVS οπερα-μεγαρο μουσικης,και εκει παιζει η κονομα.
οσο για το εμπορικο ειναι λογικο να ακουληθητε και μια συνεχεια απο τα παραλεκομενα του,μπουζουκια-λουλουδια-μπουκαλια-γκομενες,και ειναι ακριβο σαν ειδος διασκεδασεις.

το εντεχνο εχει αλλα παρελκομενα,τα οποια ειναι πιο φθηνα σαν ειδος διασκεδασης,απο την οποια ομως λιγοι διασκεδαζουν.

η γκομενα η 20-25αρα που θελει να γαμηθει και ο τυπος με το καινουργιο αυτοκινητο θα παει στα μπουζουκια,διοτι εκτος την διασκεδαση του,θα κανει και το καμακι του.

η κουλτουρια 30αρα γκομενα(που και αυτη ψαχνει να γαμηθει)θα παει σε μια μουσικη σκηνη,να βρει καποιον καμμενο εκει,να τις πει τις θεωρειες του,και αφου η γαλανη και η τσανακλιδου την ανεβασουν την ψυχολογια,ισως γαμηθη με τον χωρισμενο 40αρι με παιδια.

αν παρατηρησετε οτι και πολλες γκομενες απο την ηλικια των 30 και ανω και δεν κολλανε πλεον στα μπουζουκια,διοτι εχει πλακωσουν πιτσιρικες,και οπως ειναι λογικο,καταψυγμενα δεν θελει να τρωει κανεις,ολη το φρεσκο ψαχνουν.

ενω στην μουσικη σκηνη μια 30αρα θα κανει καλο παιχνιδι,και θα περασει η μπογια τους.

οσο για μενα προτιμω τα μπουζουκια,διοτι σαν εικονα ειναι καλυτερα,βλεπεις ωραια μουνια ντυμενα,και γενικα καλυτερο κοσμο.επισης περνεις ματι τις τραγουδιαρες,το μπαλετο,καμια καλη λουλουδου,και γενικα υπαρχει ματι καλο.

οσες φορες πηγα σε μουσικη σκηνη,ολο κατι χοντρες 30αρες ειδα με κατι ριχτα φορεματα για να κρυβουν τα κιλα τους,και κατι μαλακες 40αριδες με κοτσιδες,και σκουλαρικια.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οσες φορες πηγα σε μουσικη σκηνη,ολο κατι χοντρες 30αρες ειδα με κατι ριχτα φορεματα για να κρυβουν τα κιλα τους,και κατι μαλακες 40αριδες με κοτσιδες,και σκουλαρικια.
που σκατα πατε να ξερα κ βλεπετε τετοια...
αρλετα?!σε μπουατ? :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
τα καλα μουνια σε ποιο εντεχναδικο πανε δηλαδη? :think: :think: :think:
ρε σε οτι συναυλια κ σκηνη εχω παει μια χαρα κοριτσια ειχε..
ο κολλητος μο πηγε προσφατα μπουλα ζουγανελη κ επαθε μουνοπλακα με τα μωρα μεσα....

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε σε οτι συναυλια κ σκηνη εχω παει μια χαρα κοριτσια ειχε..
ο κολλητος μο πηγε προσφατα μπουλα ζουγανελη κ επαθε μουνοπλακα με τα μωρα μεσα....
σταρακια,αλυσιδουλες,κολοφθαρμενα τζιν,και μπλουζακι κινεζικο,μαλλον θα του αρεσει του φιλου σου.μηπως ειναι παπαζολος και αυτος?

Επισκέπτης
σταρακια,αλυσιδουλες,κολοφθαρμενα τζιν,και μπλουζακι κινεζικο,μαλλον θα του αρεσει του φιλου σου.μηπως ειναι παπαζολος και αυτος?
Εγώ είμαι παντώς μουνιού,πλην χοντρού!!! :grin:
Εσύ ωραία θεωρείς μόνο όποια στέκεται πάνω σε 12cm τακούνι και έχει ένα κιλό ντεκαπάζ που μέχρι και το μυαλό έχει ποτίσει,για να καταλάβω..... :think: :think: :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι.
βγαλε τις παρωπιδες σου...
Εγώ είμαι παντώς μουνιού,πλην χοντρού!!! :grin:
Εσύ ωραία θεωρείς μόνο όποια στέκεται πάνω σε 12cm τακούνι και έχει ένα κιλό ντεκαπάζ που μέχρι και το μυαλό έχει ποτίσει,για να καταλάβω..... :think: :think: :think:
:sunglasses:

Επισκέπτης
απο ποτε καλε, τα μουσικα γουστα του καθενος επηρεαζονται απο το τι 'μουνια' συγκεντρωνει ο καθε χωρος?? αυτα ειναι τα κριτηρια για ακουσετε καποιο ειδος??  :headbang: :headbang: :headbang:
ή οι πιο μεγαλες γκομενες πηγαινουν σε μουσικες σκηνες μονο και μονο επειδη εκει υπαρχει περιπτωση να καλογαμηθουν?? ελεος ομως!!  :uglystupid:

και στην ελλαδα πουλαει περισσοτερο η βανδη απο τον τσαικοφσκυ ας πουμε. θεωρειται δλδ η βανδη πιο ποιοτικη?  :s&m_3:

Επισκέπτης
απο ποτε καλε, τα μουσικα γουστα του καθενος επηρεαζονται απο το τι 'μουνια' συγκεντρωνει ο καθε χωρος?? αυτα ειναι τα κριτηρια για ακουσετε καποιο ειδος??  :headbang: :headbang: :headbang:
ή οι πιο μεγαλες γκομενες πηγαινουν σε μουσικες σκηνες μονο και μονο επειδη εκει υπαρχει περιπτωση να καλογαμηθουν?? ελεος ομως!!  :uglystupid:

και στην ελλαδα πουλαει περισσοτερο η βανδη απο τον τσαικοφσκυ ας πουμε. θεωρειται δλδ η βανδη πιο ποιοτικη?  :s&m_3:
Αυτό μου λέει ο Μουνίτζα από εχθές!!! :headbang:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

:rockon: :rockon: :rockon:
Αυτό μου λέει ο Μουνίτζα από εχθές!!! :headbang:
αλλο προσπαθει να πει ο νιντζα αλλα το λεει λαθος νομιζω.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
προς τις ψωλές
καλά ρε.....
κάθεστε και βλέπετε τι φοράει η κάθε μία ή τι ακούει;
για νύφη ψάχνετε ρε 'η κανένα μουνί να γαμήσετε..... ΔΕΝ θέλει και αυτό το θέμα ανάλυση...

έλεος με τα γλυκανάλατα.
ακούς εκεί έντεχνο και εμπορικό  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6

Ωραιο παραδειγμα εβαλες. Αληθεια ο τσαικοφσκι που τραγουδαει να παω να τον δω  :huh:
εχει κανει και αυτος προσθετικη στηθους οπως η βανδη ? 
:2funny: :2funny: :2funny:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
μπορει να μου δωσει καποιος ενα ορισμο του "εντεχνου"...?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο καθε πεταμενος απο τα μπουζουκια γινετε εντεχνος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom