You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εμπειρίες γιατρών...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PaulSmith
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 32
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κατ'αρχας εδω εχουμε 2 θεματα ,
1)αν γαμιουνται καλα οι γιατρινες και οι νοσοκομες και
2)αν εχουμε καλους γιατρους
στο πρωτο θεμα φυσικα δεν μπορεις να κρινεις ολους τους γιατρους απο μια που γαμησες , απλα οι γιατροι οι αντρες συνηθως ιναι ατομα που εχουν φαει πολλα χρονια διαβαζοντας και καπου εχουν βαλτωσει με το γαμησι και οταν βλεπουν οτι εχουν την δυνατοτητα να γαμησουν γινονται αγαρμποι ενω οι γυναικες εχουν απωθημενα και θελουν πουτσα . οι νοσοκομες ειναι οπως κατσει .
σχετικα με τα πτυχια μπορει να υπαρχει διαφορα στα πτυχια αναμεσα σε χωρες αλλα ο γιατρος το μεγαλυτερο κομματι των γνωσεων του , το αποκτα στην ειδικοτητα στο νοσοκομειο . εκει γινεται γιατρος πραγματικος . και νομιζω οτι στην ελλαδα εχουμε πολλες καλες κλινικες για να το πετυχουν αυτο .
1)αν γαμιουνται καλα οι γιατρινες και οι νοσοκομες και
2)αν εχουμε καλους γιατρους
στο πρωτο θεμα φυσικα δεν μπορεις να κρινεις ολους τους γιατρους απο μια που γαμησες , απλα οι γιατροι οι αντρες συνηθως ιναι ατομα που εχουν φαει πολλα χρονια διαβαζοντας και καπου εχουν βαλτωσει με το γαμησι και οταν βλεπουν οτι εχουν την δυνατοτητα να γαμησουν γινονται αγαρμποι ενω οι γυναικες εχουν απωθημενα και θελουν πουτσα . οι νοσοκομες ειναι οπως κατσει .
σχετικα με τα πτυχια μπορει να υπαρχει διαφορα στα πτυχια αναμεσα σε χωρες αλλα ο γιατρος το μεγαλυτερο κομματι των γνωσεων του , το αποκτα στην ειδικοτητα στο νοσοκομειο . εκει γινεται γιατρος πραγματικος . και νομιζω οτι στην ελλαδα εχουμε πολλες καλες κλινικες για να το πετυχουν αυτο .
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
2 γνωστα νοσοκομεια της Αθηνας..δεν μπορεότε να φανταστείτε τι γινεται....διοικητικες, νοσοκομες, γιατρινες, ασθενεις........ολες ενα κρεβατι......μερα μεσημερι. Για τα βραδια, ας μην συζητησουμε...
βρε καλως το αντιντ βαλιου του σαιτ με τα ''στερητικα'' του..
Επειδή εγώ είμαι απόφοιτος Τ.Ε.Ι. και κάτοχος 2 μεταπτυχιακών, θα σε παρακαλούσα να μην απαξιώνεις τους αποφοίτους αυτών των σχολών καθότι κάποιοι και επίπεδο έχουν και επιστημονικό έργο παράγουν.Μην ξεχάσω να αναφερθώ και στον αξεπέραστο θεσμό των ΑΤΕΙ ή ΑΤΙΑ γιατί οι απόφοιτοί τους είναι πραγματικά για γέλια.
Φιλικά Tefktros
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 929
- Πόντοι
- 96
Σωστός ο ποδολάγνος. Γιατί πάνε Ρουμανία και όχι Αγγλία-Αμερική? Τέσπα ξέρουμε πάνω κάτω τί παίζεται. Φυσικά και στο Ελλάντα γίνονται τα ίδια ΑΛΛΑ σε μικρότερη κλίμακα κρατώντας τα προσχήματα.
Λογω χρημματων (elementary my dear Watson) στην Ελλαδα πια εισαι οτι ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ και μην ακουω μπουρδες γιατι ενα καρο γιατροι πηραν μεταγραφη απο όξω με διαβλητοτατες εξετασεις που γινονται στη Θεασαλλονικη.
Στην Ελλαδα επιβραυεται αυτος που με τον ΛΙΓΟΤΕΡΟ κοπο καταφερνει τα πιο πολλά
πχ Μαλακα ο Πετρος πηγε Παντειο
Ωπα ρε δεν μπηκε και στο Harvrad
Ναι ρε αλλα καθε μερα εξω ηταν και κωλοβαραγε μαζι με μας στα μπιλιαρδα
Σωστος ο παικτης
Το γεγονος οτι ο τυπος αν στρωνοταν μπορει να αριστευε ισως να επαιρνε και καμια υποτροφια για εξω δεν το εξεταζει κανεις
(Καλα αν αντεγραφε σε όλα τα μαθηματα θα ήταν ΥΠΕΡΗΡΩΑΣ)
Ασχετο ρε ασχετε δεν κολλαει το "χτυπάνε στη ταράτσα τον Ανδρέα" με Κοκκινου. αφου απο το ξύλο τον Λεντακη τον πηραν τα αιματα και εγινε καταΚΟΚΚΙΝΟΣ
πιο τραγουδι εβαλε το SEX? Υπονοει οτι τον βιασανε τον Λεντακη
Το δεν μου φττανεις θελω και αλλο? οτι τοσο παλικαρι ηταν ο Λεντακης που αντεχε και αλλο ξύλο
Δεν εχεις την υποδομη μου φαινεται (μπου χαχαχα)
Επισκέπτης
Ασχετο ρε ασχετε δεν κολλαει το "χτυπάνε στη ταράτσα τον Ανδρέα" με Κοκκινου. αφου απο το ξύλο τον Λεντακη τον πηραν τα αιματα και εγινε καταΚΟΚΚΙΝΟΣ
πιο τραγουδι εβαλε το SEX? Υπονοει οτι τον βιασανε τον Λεντακη
Το δεν μου φττανεις θελω και αλλο? οτι τοσο παλικαρι ηταν ο Λεντακης που αντεχε και αλλο ξύλο
Δεν εχεις την υποδομη μου φαινεται (μπου χαχαχα)
Έπρεπε να ήσουν εκείνο το μεσημέρι εκεί να δεις και να ακούσεις τη κατάντια ..
Είχαν κοντοσταθεί γύρω στους 20 περαστικούς απορημένοι όλοι με την εναλλαγή στα μεγάφωνα .
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
είχα γνωστό που σπούδασε Βουλγαρία και μου είχε πεί κάποια πράγματα....
Τι σου εχει πει?
Εχω τη γνωμη οτι λετε μαλακιες για τα πανεπιστημια...
Τα Ελληνικα Πανεπισημια ειναι πολυ μεγαλο μπουρδελο κατ αρχην για λογους που ολοι γνωριζουμε...ΑΛΛΑ
Οποιος θελει να μαθει και να γινει τσακαλι σε αυτο που σπουδαζει βγαινει χιλιες φορες καλυτερος απ τα περισσοτερα κρατη του κοσμου.
Πολυ ανωτερη καταρτηση σε σχεση με το εξωτερικο...Αν δεν θες να μαθεις κι εισαι σταρχιδιστης τοτε παλι εισαι στο καταλληλο μερος,το Ελληνικο πανεπιστημιο με τα σκατοκομματα κτλ....
Οι Ελληνες γιατροι ειναι πολυ τσακαλια στην πλειοψηφια τους!
Για τους Γιατρους και τις νοσοκομες που πηδιουνται,που ειναι το παραξενο?Σε αλλα επαγγελματα δεν συμβαινει αυτο?
Τα Ελληνικα Πανεπισημια ειναι πολυ μεγαλο μπουρδελο κατ αρχην για λογους που ολοι γνωριζουμε...ΑΛΛΑ
Οποιος θελει να μαθει και να γινει τσακαλι σε αυτο που σπουδαζει βγαινει χιλιες φορες καλυτερος απ τα περισσοτερα κρατη του κοσμου.
Πολυ ανωτερη καταρτηση σε σχεση με το εξωτερικο...Αν δεν θες να μαθεις κι εισαι σταρχιδιστης τοτε παλι εισαι στο καταλληλο μερος,το Ελληνικο πανεπιστημιο με τα σκατοκομματα κτλ....
Οι Ελληνες γιατροι ειναι πολυ τσακαλια στην πλειοψηφια τους!
Για τους Γιατρους και τις νοσοκομες που πηδιουνται,που ειναι το παραξενο?Σε αλλα επαγγελματα δεν συμβαινει αυτο?
loudowikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Από Σεξ: όσους άνδρες γιατρούς 35+ γνωρίζω είναι κομπλεξικοί στις σχέσεις διότι τους έχει καλλιεργηθεί ότι είναι ο καπετάν γαμάω και οι πλέον περιζήτητοι γαμπροί (ασχέτως της προσωπικότητάς τους ή λοιπόν προσόντων).
Κάποτε είχα σχέση με μια επισκέπτρια υγείας και ήταν πανέξυπνη και αχόρταγη και έκφυλη στο κρεββάτι. Φαντάζομαι αυτά τα πράγματα είναι όπως σου κάτσει.
Για τα ελληνικά Πανεπιστήμια μιας και επεκτάθηκε και εκεί ο λόγος, νομίζω όλα τα λέει η κατάταξή τους αε παγκόσμια κλίμακα, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Για να γίνουν κάτι ιδιαίτερο θα πρέπει να περιορισθεί ο κομματικός χαρακτήρας της παιδείας, να μην χάνονται μαθήματα λόγω καταλήψεων (που αλλού υπάρχει αυτό το φρούτο?), να υπάρχει αξιοκρατία στην επιλογή καθηγητών, να υπάρχουν ερευνητικά προγράμματα και να υπάρχουν εργαστήρια με κατάλληλο εξοπλισμό. Όταν αυτά γίνουν, δεν είναι δύσκολο αλλά δεν υπάρχει βούληση, τότε η κατάταξη θα βελτιωθεί.
Κάποτε είχα σχέση με μια επισκέπτρια υγείας και ήταν πανέξυπνη και αχόρταγη και έκφυλη στο κρεββάτι. Φαντάζομαι αυτά τα πράγματα είναι όπως σου κάτσει.
Για τα ελληνικά Πανεπιστήμια μιας και επεκτάθηκε και εκεί ο λόγος, νομίζω όλα τα λέει η κατάταξή τους αε παγκόσμια κλίμακα, τίποτα ιδιαίτερο δηλαδή. Για να γίνουν κάτι ιδιαίτερο θα πρέπει να περιορισθεί ο κομματικός χαρακτήρας της παιδείας, να μην χάνονται μαθήματα λόγω καταλήψεων (που αλλού υπάρχει αυτό το φρούτο?), να υπάρχει αξιοκρατία στην επιλογή καθηγητών, να υπάρχουν ερευνητικά προγράμματα και να υπάρχουν εργαστήρια με κατάλληλο εξοπλισμό. Όταν αυτά γίνουν, δεν είναι δύσκολο αλλά δεν υπάρχει βούληση, τότε η κατάταξη θα βελτιωθεί.
Από Σεξ: όσους άνδρες γιατρούς 35+ γνωρίζω είναι κομπλεξικοί στις σχέσεις διότι τους έχει καλλιεργηθεί ότι είναι ο καπετάν γαμάω και οι πλέον περιζήτητοι γαμπροί (ασχέτως της προσωπικότητάς τους ή λοιπόν προσόντων).
Κάποτε είχα σχέση με μια επισκέπτρια υγείας και ήταν πανέξυπνη και αχόρταγη και έκφυλη στο κρεββάτι.
Φίλε,αυτές οι γενικεύσεις είναι εντελώς άστοχες....το επάγγελμα δεν καθορίζει αν θα είσαι έξυπνος ή βλάκας ή γαμιάς ή σνομπ ή έκφυλος ή αν θα έχεις μεγάλο εργαλείο.....
Το όλο θέμα είναι ανούσιο....υπάρχει μίά κατινίστικη αντίληψη ότι γιατροί και νοσοκόμες γαμιούνται συνεχώς,η οποία είναι εντελώς εξωπραγματική....θυμίζει τις ιστορίες με αεροσυνοδούς και πιλότους ότι δήθεν αβέρτα γαμιούνται...Σε ΚΑΘΕ εργασιακό χώρο (σχολείο,υπηρεσίες,μαγαζιά) μπορεί να αναπτυχθούν φλερτ ή σχέσεις
ʼλλο θέμα αν η στολή της νοσοκόμας μας εξιτάρει....
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ʼλλο θέμα αν η στολή της νοσοκόμας μας εξιτάρει....
...Και μας κάνει να θέλουμε να μας μετρήσει την πίεση στο πέος
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.330
- Πόντοι
- 2.356
Βρήκα το κατάλληλο νήμα.
Τύποι, αν κλείσω ραντεβού με γιατρό μέσω του finddoctors.gov.gr, πρέπει να τα στάξω;
Έβαλα "Φορέας Ραντεβού: Δημόσιες Δομές", αλλά μετά όταν επιλέγω το ραντεβού, βλέπω προ-επιλεγμένο "Τύπος Ραντεβού: Προσωπικός Ιατρός".
Μα δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε γιατρό στο Δημόσιο!
Ξέρει κανείς τι παίζει;
Τύποι, αν κλείσω ραντεβού με γιατρό μέσω του finddoctors.gov.gr, πρέπει να τα στάξω;
Έβαλα "Φορέας Ραντεβού: Δημόσιες Δομές", αλλά μετά όταν επιλέγω το ραντεβού, βλέπω προ-επιλεγμένο "Τύπος Ραντεβού: Προσωπικός Ιατρός".
Μα δεν έχω πάει ποτέ ξανά σε γιατρό στο Δημόσιο!
Ξέρει κανείς τι παίζει;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 137