Νέα

Εμπειρίες γιατρών...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PaulSmith
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

PaulSmith

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
2 γνωστα νοσοκομεια της Αθηνας..δεν μπορεότε να φανταστείτε τι γινεται....διοικητικες, νοσοκομες, γιατρινες, ασθενεις........ολες ενα κρεβατι......μερα μεσημερι. Για τα βραδια, ας μην συζητησουμε...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
εχει δρακο ή τσαμπα θα περιμενουμε?Ή θα συμπληρωσεις και αλλες πληροφοριες ή καλο θα ηταν να κλεισει αυτο το φτωχο σε περιεχομενο θεμα.Μη γινεσαι λαικιστης με μεθοδους Ευαγγελατου,δεν μασαμε απο αυτα

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε μου ειναι πασιγνωστο οτι γιατροι και νοσοκομες ειναι οι μεγαλυτεροι καβλιαρηδες και προστυχοι.
Οπως μου εχει πει και ενας φιλος γιατρος..αν δεν εχεις πηδηξει τουλαχιστον 5 νοσοκομες δεν εισαι καλος γιατρος..
Ας κανουνε καλα την δουλεια τους και ας πηδιουνται οσο Θελουνε.
Πες μας μονο τα νοσοκομεια να παμε και καλα εκτακτο περιστατικο αν ειναι.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
2 γνωστα νοσοκομεια της Αθηνας..δεν μπορεότε να φανταστείτε τι γινεται....διοικητικες, νοσοκομες, γιατρινες, ασθενεις........ολες ενα κρεβατι......μερα μεσημερι. Για τα βραδια, ας μην συζητησουμε...

Και αναρωτιόμουν γιατί βάζουν τους ασθενέις σε ράντζα...ιδού η απάντηση!

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οπως μου εχει πει και ενας φιλος γιατρος..αν δεν εχεις πηδηξει τουλαχιστον 5 νοσοκομες δεν εισαι καλος γιατρος..
Ας κανουνε καλα την δουλεια τους και ας πηδιουνται οσο Θελουνε.

Μήπως επειδή έχουν τέτοια νοοτροπία είναι οι περισσότεροι χασάπηδες?

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Πολυ στρινγκ παντως τα νοσοκομεια ρε παιδια.Περιεμνα για εξετασεις τις προαλλες και επαθα την πλακα μου μιλαμε.

Neuronico

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Φιλε lampis12 δεν πιστευω πως στην Ελλαδα οι γιατροι ειναι χασαπηδες..Στις πανεπιστημιακες ιατρικες σχολες γινεται πολυ καλη δουλεια και οι γιατροι βγαινουνε με πολλες γνωσεις..
Και πληρωνονται και πολυ λιγα για την δουλεια που κανουνε, για αυτο ξεφτυλιζονται ζητωντας φακελακια.Δεν υπαρχουνε και οι καταλληλες δομες στην Ελλαδα
Μακρια βεβαια απο γιατρους που τελειωσανε ρουμανια και βουλγαρια αυτοι οντως ειναι ασχετοι..

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ʼμα δε θέλουν να ξεφτυλίζονται ζητώντας φακελάκια ας μη τα ζητάνε. Ακόμα καλύτερα, ας ανοίξουν δικό τους ιατρείο.

Το άλλο για τις γνώσεις είναι γνωστό σε όλους  :dancing:

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σημασία δεν έχει μόνο να έχεις τις γνώσεις αλλά και να τις εφαρμόζεις. Η σκέψη και η πρακτική του 99% των γιατρών είναι αντιεπιστημονική.

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
εγω βγηκα εχθες απο εγχειρηση αμυγδαλες και εδωσα κατι του γιατρου γιατι ετσι ενοιωσα πως επρεπε να κανω

lampis12

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους, τους πολιτικούς και τους γιατρούς που βλέπουμε στα πάνελ, έπεσες σε εκείνη τη μικροσκοπική μειοψηφία των επίορκων γιατρών που σπιλώνουν το όνομα της πλειοψηφίας.  :jerking:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
κυριοι εχω πάει και με ιατρό και με νοσοκόμες..
ΜΥΘΟΣ κύριοι..
μέτριο σέξ,βαριεστιμένο και ΠΟΛΛΑ ψυχολογικά προβλήματα..
επίσης απο νοσοκόμες περίμενα λόγω δουλειας μια κάποια καθαριότητα παραπάνω,αλλα δεν μπορει να έτυχε και με τις 3 που εχω πάει να ήταν  μετα την δουλεια άπλυτες..Απλά εχουν συνηθίσει την βρώμα και νομίζουν οτι ειναι κατι φυσιολογικό..
μετα το σέξ με μια περιπτωσάτα γιατρό,κάθισε στην γωνία και έκλαιγε γιατι έλεγε οτι δεν μου αξίζει και οτι πέρασαν τα χρόνια κ έμεινε στο ράφι και δεν χάρηκε την ζωή της κ διαφορα τέτοια ψυχάκικα..

προσωπικά:μακρια και αγαπημένοι..

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε lampis12 δεν πιστευω πως στην Ελλαδα οι γιατροι ειναι χασαπηδες..Στις πανεπιστημιακες ιατρικες σχολες γινεται πολυ καλη δουλεια και οι γιατροι βγαινουνε με πολλες γνωσεις..
Και πληρωνονται και πολυ λιγα για την δουλεια που κανουνε, για αυτο ξεφτυλιζονται ζητωντας φακελακια.Δεν υπαρχουνε και οι καταλληλες δομες στην Ελλαδα
Μακρια βεβαια απο γιατρους που τελειωσανε ρουμανια και βουλγαρια αυτοι οντως ειναι ασχετοι..
πολλα πανεπιστημια (και κυριως τα ελληνικα) θα ηθελαν να ειχαν την ποιοτητα και το συστημα της εκπαιδευσης που ειχαν εχουν τα ρουμανικα και τα βουλγαρικα.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
πολλα πανεπιστημια (και κυριως τα ελληνικα) θα ηθελαν να ειχαν την ποιοτητα και το συστημα της εκπαιδευσης που ειχαν εχουν τα ρουμανικα και τα βουλγαρικα.

χαχαχχα! Το άλλο με το Τοτο το ξέρεις? Όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς που σπουδάσανε έξω και ξέρουμε πώς πήρανε πτυχίο και πώς βαλτώσανε στο δικατσά. Στα ελληνικά πανεπιστήμια γίνεται καλή δουλειά και πέφτει πολύ χρήμα

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
χαχαχχα! Το άλλο με το Τοτο το ξέρεις? Όλοι έχουμε φίλους και συγγενείς που σπουδάσανε έξω και ξέρουμε πώς πήρανε πτυχίο και πώς βαλτώσανε στο δικατσά. Στα ελληνικά πανεπιστήμια γίνεται καλή δουλειά και πέφτει πολύ χρήμα
Φίλε δεν θα διαφωνήσω εντελώς μαζί σου...απλά και εδώ πέφτει αρκετό χρήμα...όχι όπως το εννοείς όμως...μιλάω για λάδωμα...φαντάζομαι ξέρεις πως πολλοί φοιτητές πληρώνουν,πολλές φοιτήτριες δίνουν το κορμί τους και άλλοι περνούν τα μαθήματα και παίρνουν πτυχίο ανάλογα ποιά κυβέρνηση είναι επάνω και σε ποιά κομματική παράταξη ανήκουν....είναι γνωστά αυτά....αλλά για το θέμα της Ρουμανίας και Βουλγαρίας όντως δεν είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα...είχα γνωστό που σπούδασε Βουλγαρία και μου είχε πεί κάποια πράγματα....

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
αν γινεται καλη δουλεια στα ελληνικα πανεπιστημια γιατι οι περισοτεροι πανεπιστημιακοι στελνουν τα παιδια τους εξω?( ρουμανια και βουλγαρια στην συντριπτικη τους πλειοψηφια)
για το δικατσα ειναι λογικο μερικοι να βαλτωσουν.περνας 6η 5 χρονια κανεις ιατρικη σε αγγλικη η αλλη γλωσα και εξεταζεσαι στα ελληνικα...(το οποιο σημαινει πρακτικα ξανα διαβασμα απο την αρχη)
αλλοι βαλτωνουν γιατι ειναι κουμπουρια (υπαρχουν και τετοια)
το λαδωμα παντως υπαρχει παντου...βαλκανια γαρ
εδω ειναι γνωστο οτι φοιτητες πληρωνουν ασθενεις για να κανουν πρακτικη η παρακαλαν συγγενεις.
το θεμα ειναι οτι οποιος εχει ορεξη να σπουδασει,οι παραπανω χωρες παρεχουν το καλυτερο συστημα.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
αν γινεται καλη δουλεια στα ελληνικα πανεπιστημια γιατι οι περισοτεροι πανεπιστημιακοι στελνουν τα παιδια τους εξω?( ρουμανια και βουλγαρια στην συντριπτικη τους πλειοψηφια)
για το δικατσα ειναι λογικο μερικοι να βαλτωσουν.περνας 6η 5 χρονια κανεις ιατρικη σε αγγλικη η αλλη γλωσα και εξεταζεσαι στα ελληνικα...(το οποιο σημαινει πρακτικα ξανα διαβασμα απο την αρχη)
αλλοι βαλτωνουν γιατι ειναι κουμπουρια (υπαρχουν και τετοια)
το λαδωμα παντως υπαρχει παντου...βαλκανια γαρ
εδω ειναι γνωστο οτι φοιτητες πληρωνουν ασθενεις για να κανουν πρακτικη η παρακαλαν συγγενεις.
το θεμα ειναι οτι οποιος εχει ορεξη να σπουδασει,οι παραπανω χωρες παρεχουν το καλυτερο συστημα.
Δεν σε προβληματίζει που τα στέλνουν Ρουμανία,Βουλγαρία και όχι Αγγλία,Αμερική ή ακόμα,αν είναι από επαρχία,στην Αθήνα?Απλά φίλε είναι ποιό λίγο το κόστος και το πέρνεις ποιό εύκολα...τουλάχιστον αυτός ο γνωστός μου γι'αυτό τον λόγο πήγε...

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το κοστος ειναι σιγουρα πιο μικρο...αν και για καθηγητη πανεπιστημιου δεν νομιζω να ειναι αυτος ο καθοριστικος παραγοντας.για ολους τους υπολοιπους σιγουρα το κοστος μετραει.
για το πιο ευκολα θα διαφωνησω.
επειδη ισως δεν το ξερεις σε αυτες τις χωρες δεν μεταφερεις μαθηματα απο το ενα ετος στο αλλο...
η παιρνεις τα μαθηματα και πας στο επομενο ετος η ξανακανεις ολη τη χρονια απο την αρχη.

Επισκέπτης
Στα ελληνικά πανεπιστήμια γίνεται πολυ καλή δουλειά και προπάντων έχουν σουπερ βιβλία. Ειναι τόσο καλά που το πιο προσφατο είναι του '60. Επίσης οι απόφοιτοι γίνονται ανάρπαστοι από τα ξένα μεταπτυχιακά στο δε ερευνητικό επίπεδο τι να μας πουν τα άλλα. Βέβαια άμα συγκριθούμε με τα ανατολικά όπου το μάθημα κοστίζει μια πίπα είαμστε μακράν σε μας κοστίζει 3. Τέλος είμαστε η χώρα με την παγκόσμια πρωτοτυπία της έδρας. Ερείπια καθηγητές με μηδέν ερευνητικό έργο γατζωμένοι απο την καρέκλα για να ροκανίσουν και το τελευταίο ευρώ απο τα κονδύλια. Όποιος έχει κάνει μεταπτυχιακό σε ΑΕΙ ξέρει τι εννοώ.
Μοναδική εξαίρεση αποτελούν κάποια τμήματα του Πολυτεχνείου τα οποία είναι πραγματικά διαμάντια ένεκα του πάθους και της όρεξης κάποιων αστεράτων δασκάλων.
Μην ξεχάσω να αναφερθώ και στον αξεπέραστο θεσμό των ΑΤΕΙ ή ΑΤΙΑ γιατί οι απόφοιτοί τους είναι πραγματικά για γέλια.
Και μια ερώτηση: μήπως μπορεί να μου πεί κανείς τα τελευταία 30 χρόνια πόσες διδακτικές ώρες έχουν υλοποιηθεί και πόσες δεν έγιναν λόγω απεργιών; και σε ποιό άλλο κλάδο έχουν γίνει τόσες απεργίες;
Bέβαια η κατάντια των ΑΕΙ μας ήταν προσχεδιασμένη κεντρικά με στόχο την ίδρυση των ιδιωτικών. Και το πρόβλημα δεν είναι ιδιωτικά ή μη, ή η κατάργηση του μύθου της δωρεάν παιδείας (ποιός μωρέ δεν ξόδεψε ένα τσουβάλι λεφτά για να πάρει ένα κωλόχαρτο;) αλλά ότι στη χώρα μας θα καταφέρουμε να βουλιάξουμε και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Μέσα σε τι νομικό πλαίσιο θα ιδρυθούν και ποιός θα ελέγχει την ποιότητά τους; αυτοί που βούλιαξαν το δημόσιο με στόχο να πλουτίσουν οι κολλητοί τους από τα ιδιωτικά, ε τώρα τι μορφή περιμένετε να έχουν;
Η πρόβλεψή μου είναι ότι στα δημόσια θα καταλήγουν οι μη έχοντες γιατί θα αφεθούν στη τύχη τους και θα υπάρξουν ιδιωτικά 2 ταχυτήτων: κάποια πολύ καλά (1 ή 2) όπου η πρόσβαση θα είναι απαγορευτική για τους πολλούς (βλέπε ALBA) και εκείνα της μάζας όπου θα γίνεται το έλα να δείς και το χαρτί τους θα είναι για να τυλίγεις ψάρια.
Κρίμα μωρέ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ γιατί είμαστε έξυπνη πάστα κιαυτό το έχω διαπιστώσει και στις εδώ αλλά κυρίως στις σπουδές που έχω κάνει στην Αμερική. Σε ένα πράγμα υστερούμε στην πολιτική μας κρίση και γιαυτό είχαμε μια ζωή πολιτικές ηγεσίες για κλωτσιές.
Και κάτι τελευταίο γιατί σας ζάλισα: όποιος είναι παθιασμένος με τη γνώση δε μασάει και θα βρεί το δρόμο του όσα εμπόδια κι αν του βάλουν....
Φιλικά Tefktros

Επισκέπτης
Στα ελληνικά πανεπιστήμια γίνεται πολυ καλή δουλειά και προπάντων έχουν σουπερ βιβλία. Ειναι τόσο καλά που το πιο προσφατο είναι του '60. Επίσης οι απόφοιτοι γίνονται ανάρπαστοι από τα ξένα μεταπτυχιακά στο δε ερευνητικό επίπεδο τι να μας πουν τα άλλα. Βέβαια άμα συγκριθούμε με τα ανατολικά όπου το μάθημα κοστίζει μια πίπα είαμστε μακράν σε μας κοστίζει 3. Τέλος είμαστε η χώρα με την παγκόσμια πρωτοτυπία της έδρας. Ερείπια καθηγητές με μηδέν ερευνητικό έργο γατζωμένοι απο την καρέκλα για να ροκανίσουν και το τελευταίο ευρώ απο τα κονδύλια. Όποιος έχει κάνει μεταπτυχιακό σε ΑΕΙ ξέρει τι εννοώ.
Μοναδική εξαίρεση αποτελούν κάποια τμήματα του Πολυτεχνείου τα οποία είναι πραγματικά διαμάντια ένεκα του πάθους και της όρεξης κάποιων αστεράτων δασκάλων.
Μην ξεχάσω να αναφερθώ και στον αξεπέραστο θεσμό των ΑΤΕΙ ή ΑΤΙΑ γιατί οι απόφοιτοί τους είναι πραγματικά για γέλια.
Και μια ερώτηση: μήπως μπορεί να μου πεί κανείς τα τελευταία 30 χρόνια πόσες διδακτικές ώρες έχουν υλοποιηθεί και πόσες δεν έγιναν λόγω απεργιών; και σε ποιό άλλο κλάδο έχουν γίνει τόσες απεργίες;
Bέβαια η κατάντια των ΑΕΙ μας ήταν προσχεδιασμένη κεντρικά με στόχο την ίδρυση των ιδιωτικών. Και το πρόβλημα δεν είναι ιδιωτικά ή μη, ή η κατάργηση του μύθου της δωρεάν παιδείας (ποιός μωρέ δεν ξόδεψε ένα τσουβάλι λεφτά για να πάρει ένα κωλόχαρτο;) αλλά ότι στη χώρα μας θα καταφέρουμε να βουλιάξουμε και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Μέσα σε τι νομικό πλαίσιο θα ιδρυθούν και ποιός θα ελέγχει την ποιότητά τους; αυτοί που βούλιαξαν το δημόσιο με στόχο να πλουτίσουν οι κολλητοί τους από τα ιδιωτικά, ε τώρα τι μορφή περιμένετε να έχουν;
Η πρόβλεψή μου είναι ότι στα δημόσια θα καταλήγουν οι μη έχοντες γιατί θα αφεθούν στη τύχη τους και θα υπάρξουν ιδιωτικά 2 ταχυτήτων: κάποια πολύ καλά (1 ή 2) όπου η πρόσβαση θα είναι απαγορευτική για τους πολλούς (βλέπε ALBA) και εκείνα της μάζας όπου θα γίνεται το έλα να δείς και το χαρτί τους θα είναι για να τυλίγεις ψάρια.
Κρίμα μωρέ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ γιατί είμαστε έξυπνη πάστα κιαυτό το έχω διαπιστώσει και στις εδώ αλλά κυρίως στις σπουδές που έχω κάνει στην Αμερική. Σε ένα πράγμα υστερούμε στην πολιτική μας κρίση και γιαυτό είχαμε μια ζωή πολιτικές ηγεσίες για κλωτσιές.
Και κάτι τελευταίο γιατί σας ζάλισα: όποιος είναι παθιασμένος με τη γνώση δε μασάει και θα βρεί το δρόμο του όσα εμπόδια κι αν του βάλουν....
Φιλικά Tefktros
Δεν πειράζει φίλε μου . Μπορεί να έχουμε τα Πανεπιστήμια που έχουμε αλλά έχουμε πολλά άλλα πράγματα ωραία . Για παράδειγμα έχουμε ταξική συνείδηση , έχουμε κόμματα ΜΕΣΑ στις Σχολές , έχουμε δημοκρατία στις φοιτητικές εκλογές , έχουμε ωραία κομματικά happenings που παντρεύουν το χθές και το σήμερα όπως πέρυσι στις εκλογές της Νομικής που πέρναγα μια μέρα έξω και άκουσα να παίζει στο μεγάφωνο το αγωνιστικό άσμα "χτυπάνε στη ταράτσα τον Ανδρέα" και μετά στο καπάκι ρίχνει Έλλη Κοκκίνου . Τραγέλαφος .
Αλλά πάνω απο όλα έχουμε τον κάθε αμόρφωτο τυχάρπαστο να έχει άποψη για τα πάντα στην Ελλάδα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom